Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 31/10/11 - wyniki + raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Non-Title Match

Mark Henry pokonał CM Punk'a przez DQ

Match 2

#1 Contendership Divas Battle Royal

(Eve Torres, Rosa Mendes, AJ Lee, Aksana, Tamina, Kaitlyn, Kelly Kelly, Alicia Fox, Natalya i The Bella Twins)

Wygrywa: Eve Torres

Match 3

Non-Title Tag Team Match

Cody Rhodes & Wade Barrett pokonali Air Boom

Match 4

Non-Title Match

Big Show pokonał Alberta Del Rio

Match 5

Santino Marella pokonał Jacka Swaggera

Match 6

Non-Title Match

Zack Ryder pokonał Dolpha Zigglera

Match 7

John Cena pokonał The Miza

Poprawiłem kilka szczegółów estetycznych :D - Dop. Hacjend

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMxPUNKxOLA

2

• szymix96

1

• Clown.

1

• Vejder

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

+

-THE ROCK ! mimo, że via satelite to i tak zrobił wrażenie.

-Muppety na RAW. Dawno się tak nie uśmiałem. Szkoda że był tylko jeden segment z Kermitem.

-Wygrana Rydera i Santino.

-Niezła walka Del Rio z Big Showem. Chociaż myślę, że troche przydługa.

-Przyzwoite Battle Royal

-Podczas walki tag team Cole wspomniał o powstaniu warszawskim w '44 :D

-Nie było walki komentatorów.

-Bardzo fajna ostatnia walka. Szczególnie kiedy 'kibic' zaatakował Jana. Później okazało się że to R Truth

-

-Zbyt krótka walka Punka, spodziewałem się czegoś więcej.

-Brak Muppetów jako komentatorów.

-Słaba walka tag team.

Inne

RAW Halloween'owe wypadło bardzo dobrze. Wisienką na torcie był The Rock. Spodziewałem się że będzie coś więcej z Muppetów, że przyjdą na ring, ale trudno i tak mi się bardzo podobało. RAW oceniam na 5-/6.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Plusy

- Wygrana Zacka Rydera

- Walka John Cena vs The Miz bardzo ciekawa.

- Zaatakowanie Ceny przez R - Trutha w tym stroju śmierci :8

- Muppety Raw również bardzo fajne można było się uśmiać

- Wygrana w Battle Royal Eve Torres :)

- Wygrana Big Showa nad Del Rio i ten KO Punch ;)

Minusy

- Wygrana Santino i upokorzenie Jacka !

- Beznadziejna walka tag teamów

- Szkoda że Rock nie pojawił się osobiście.

- Walka Punka i Marka (poziom był dobry ale za krótka)

Ogólnie rzecz biorąc Raw było bardzo ciekawe, walki na poziomie były również śmieszne sytuacje jednak nadal nie mogę się pogodzić z tym że The Rock się nie pojawił osobiście. Ocena Raw 4/6

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

PLUSY:

- Pojawienie się Rocka, szkoda że tylko że był na titantronie, a nie było go na Raw, może za tydzień zjawi się ale tym razem będzie na hali, a nie będzie łączony przez satelite.

- Zwycięstwo Eve w Battle Royal, ciesz się że wygrała i będzie walczyła o pas Div z Beth, dobrze że nie wygrała Kellyx2, bo nie chciałbym oglądać po raz kolejny walki Kellyx2 vs. Beth.

- Promo Brodusa Claya, które wyszła całkiem niezle, bardzo ciekawe czy na następnym Raw, będzie w jakiś segmencie czy zawalczy, ja liczę na to że jednak zawalczy.

- Walka Big Show'a i Alberto Del Rio, bardzo dobra i mogła się podobać, ale chyba troszkę za długa.

- Pojawienie się Muppetów na Raw.

MINUSY:

- Walka Punk vs. Henry, jako pierwsza walka na RAW, nie wiem czy nie lepiej było dać tą walkę jako na przykład trzecia czy czwartą.

- Walka TT, w jednym Teamie Barrett i Rhodes, nie wiem czy to nie zwiastuje że Cody przegra swój pas IC, i razem z Barrettem stworzą TT.

- Wygrana Santino nad Jackiem i upokorzenie go pod koniec walki.

- Brak walki Cole vs. Ross, która była zapowiadana tydzień temu na Raw, mam nadzieje że odbędzie się może na następnym Raw i oby tym razem się odbyła.

INNE:

- Po raz kolejny walka Christiana i Sheamusa, to jeszcze jest nie zapowiedziane, ale pewnie ta walka znajdzie się w karcie na Survivor Series, i po tej gali ich feud w końcu się skończy.

- Walka o pas WWE między Punkiem i Del Rio na SS, nie wiem czy nie będzie ona miał stypulacji Submission Match, po tym jak Punk założyć Anakonda Vice na Del Rio.

- Wygrana Zack'a, powinienem dać to do plusów, ale dałem to do inne ponieważ, no może Zack wygrał po raz kolejny, chyba drugi z Dolphem, ale co z tego jak to była walka, co nic nie było na szali, natomiast jak coś jest na szali na przykład pas US, to wtedy Zack przegrywa z Dolphem.

lig48.jpg

Witam na kolejnym Raw, przepraszam za moje ostatnio miało dyscyplinarne dodawanie raportów, od teraz jednak znowu się biore w tam tym tygodniu miała dużo roboty i zwyczajnie nie miałam czasu. Zaczynajmy!!

Raw w Atlancie zaczynamy od "wejścia" Mr. Bring it......via satellite!! Zadaje pytanie retoryczne, więc John Cena chce być z nim w teamie na Survivor Series?? Właściwie to mogło by się stać, John reprezentuje swóją ere jak i pokolenia, dokładnie jak Rock. Tydzień temu Jasiu poprosił go o przysługę i zrobił to z Serca, on to widział i czuł. A o to odpowiedź The Rock'a, prosto z serca!! O nie!! Chcesz, żeby gościu, do którego przez lata pukałeś w dzwi, aż wreszcie ten otworzył i powrócił. Zasady bycia Tag Team partnerów są jednoznaczne, podchodzisz do partnera i klepiesz go w rękę, ale Rock nie chce tego zrobić, co najwyżej może walnąć mu w twarz!! A on chce, żeby team Bring It był cześcią jego Tag Teamu z "Fruit Loop Troop'em"?? O nie! Rock zaczął o tym myśleć, posłuchał fanów na twitter'ze "Musisz to zrobić" itp. Ale teraz podam na powód, który odwrócił jego zdanie. Team Bring It nie nawidzi Miz'a i Truth'a! Tu nie chodzi o to co John chce o to co Rock chce, chodzi o to czego chcą ludzie!! Awesome Truth musi dostać lanie takiego jakiego jeszcze nigdy nie dostali!! Więc marzenie John'a się spełni!! The Rock da ludzią to co chcą, więc przez noc będą Tag partnerami!! A co Do Miz'a i Truth'a: Staliście się zbytnimi "Bad-Ass'ami", stali się najbardziej znienawidzonymi zawodnikami w WWE, atakowali innych w obuzający sposób, dlaczego nie zrobią tego The Rock'owi?! Cena, twóje marzenie zostało spełnione, Dywane jest pewny, że teraz dzieci spamuja mu na Twitter'ze tekstami typu "Dzięki Rocky" i jak oszalałe biegają w okół bloku, zwolnijcie, nie bądźcie jeszcze takie zadowolone, bo jest jeszcze jeden powód dlaczego Rock to robi, bo chce, żeby John wygrał to i poczuł jak to jest stać w ringu z najbardziej elektryzującym człowiekiem świata!! Ale to co zrobi Awesome Truth to tylko kapka tego co poczuje Cena na Wrestlemanii! John będzie musiał to oglądać i prawdopodobnie poczuje ten ból. The Rock, John Cena, Survivor Series nigdy wcześniej, nigdy więcej!!! If ya smelllllll....What the Rock......is cooking!!

rockw.jpg

Jeszcze dziś John Cena vs The Miz!!

Walka nr 1

CM Punk vs Mark Henry

Nie chce nikogo oceniać jak go nie znam, ale warto dodać, że CM Punk w koszulce na ramiączka wyglądał jak wieśniak, nic osobistego.

Walkę zaczynamy od hmm...od wejścia GM'a!! Przedstawił się i mówi, że CM Punk zmierzy się z Alberto Del Rio o pas jeśli pokona Mark'a Henry'ego. To tyle dzięki szkoda, że my już to wiemy.

Dobra mamy uderzenia, sprowadzenie do narożnika kilka kopnięć, ciśnięcie w narożnik, Punk kontruje i skacze na plecy Champion'owi! Kilka łokietków, ale mamy Side Slam!! CM próbuje położyć olbrzyma za pomocą Low'ów, ale szybko ląduje na linach, mamy High Kick i Elbow, będzie skok z trzeciej liny 1..2..Nie ma, ale przy ringu pojawia się Alberto Del Rio, a Ricardo Rodriguez wścielke atakuje Mark'a Henry'ego!! Nie ma DQ, więc atakuje go butem i koniec matchu!!

Zwycięzca: Mark Henry by DQ

hcp1.jpg

hcp2h.jpg

Punk skacze na Del Rio, który uratowany przez Ricardo ucieka, CM wyładowywuje swoją złość na nim, a właściwie Mark Henry!! World Strongest Slam, Punk zaczyna gonić Alberta, a Mark świętuje!

hcp3.jpg

Jeszcze dziś Michael Cole Challenge, a następnie zobaczymy naszych dzisiejszych gości Muppetsów!!!! Gadają sobie chwilkę przedstawili się, ale słyszymy Excuse me!! Vickie i Swagger, stwierdziła, że beznadziejnym pomysłem było zaprosić Jackman'a, ale teraz jest jeszcze gorzej muszą dzielić czas antenowy z jakimiś kawałkiem materiału! Zaczeli się trochę kłócić Swagger kazał im się wynosić, żaba za wszystko jednak przeprosiła i powiedziała, ze nie chcą mieć żadnych problemów ani z jego strony, ani ze strony jego....matki!! :8 Panie się zaczęły kłócić, a na ring wszedł trochę już zapomniany Santino Marella!! Mówi, że Swagger nie powinien obrażać Muppet'ów tylko wziaść się za rozgrzekę, bo mają dziś match!! Swagger pochwalił się, że jest byłym mistrzem WH, a pozatem w jego narożniku bęzdie Dolph Ziggler, okazuje sie jednak, że nie, bo też ma dziś walkę!! Z nikim innym jak Zack'iem Ryder'em!!!

mmgs.jpg

Na ring zmierza Kelly w swoim kostiumie Piratki!! Na ringu również:

Bellas – Bracia Mario : ))

Rosa Mendez – Cavewoman

Aksana – Morticia Adams

AJ – Kitana

Eve – Robin z Batman'a

Kaytlin – "Queen of Hearts"

Beth Phoenix – Królowa Rignu

Alicia Fox – Marynarz

Tamina – hmm, właściwie to nie weim chyba Kleopatra

Natayla – Królewna

Walka nr 2

Divas Battel Royal

Walka to zwykła naparzanka, nie mająca rzadnego sensu:

Natayla wyeliminowała Rose Mendez

Bellas wyeliminowały Aksane

Tamina wyeliminowała AJ

Kaytlin wyeliminowała Tamine

Bellas wyeliminowały Kaytlin

Eve i Kelly x2 wyeliminowały Bellas

Natayla wyeliminowała Alicie Fox

Natayla wyeliminowała Kelly x2

Eve wyealiminowała Natayle

Zwyciężczyni: Eve – Divas Title 1# Contender

Po walce Beth i Natayla chciały zasadzić się na Eve, ale przyszła eskorta.

dbr1b.jpg

dbr2.jpg

Jesteśmy na Back'u, gdzie jeden z naszych Muppets'ów stworzył nowy Energy Drink, który ma wypić Santino! Muppet natyka sie jednak na Christian'a, który mówi, że słyszał o nich, Christian postanowił, że wyświadczy mu przysługę i wylał napój, jednak nie wiedział, że w tej chwili stał za nim Sheamus! CC szybko się zmył, a Celtic Warrior poprawił nie co fryzure swojemu przyjacielowi.

scm1.jpg

scm2.jpg

Walka nr 3

AirBoom vs Wade Barrett vs Cody Rhodes

Walkę zaczynają Evan i Cody, klincz, wykręcanie ręki, odbicie od lin Kick od Bourne'a i zmiana. Irish wip Rhodes wpada w Kofi'ego, seria punchów i piękne kopnięcie, Dashing No More zabuża jednak prace lin i Kingston ląduje na deskach. Ciśnięcie w narożnik i BackBreaker, Barrett w ringu. Odbicie od lin i Side Slam, pierwszy Submission. Kofi potrzebuje chwile, ale wkońcu się podnosi, dostaje bokserskie punche od Wade'a, zmiana z Rhodes'em. Seria kopnięć w narożniku, mamy Submission. Barrett już przejmuje akcje, znęca się nad wycięczonym Kofi'm, Cody znów w ringu, seria uderzeń i kontra w postaci Monkey Flip'a od Kingston'a!! Podwójna zmiana, Evan wykonuje High Kick, Wade przechwyca na finisher, ale dostaje DDT!! Kofi zajmuje się Cody'm jednak nie zbyt dobrze, bo wylatuje za ring, Bourne nie wykonuje Air Bourne, ale zostaje zniszczony przez Wasteland!! 1..2..3 Koniec!!

Zwycięzcy: Cody Rhodes i Wade Barrett

Po walce na ring wbiega Christian i razem ze zwycięzcami atakuje Air Boom!! W pomocy przychodzi Sheamus!!

tt1y.jpg

tt2sj.jpg

Na BackStage, John Laurinaitis, piszący SMS'a, przychodzi do niego CM Punk!! Pyta się czy to co zrobił Ricardo było fair, co on teraz każe mu zrobić, żeby dostać Macth??? John powiedział jednak, że będzie miał ten match, jeśli zgodzi się na to Albert.

Promo Broudus'a Clay'a, zobaczymy go już za tydzień na Raw SuperShow.

Walka nr 4

Big Show vs Alberto Del Rio

Alberto od razu wykorzystuje swoją zwinność, ale nie na długo mu się to zdaje za chwile zostaje wciśnięty w narożnik i zarabia Chop'a i główkę. Duszenie przy linach, Del Rio osłabia kolana Show'a, ale znóe leży na deskach, seria uderzeń i Clothesline. Potęzny Suplex i kolejne duszenie przy linach, Irishwip, ciśnięcie w narożnik i kolejne powalenie. Mamy chwilę zmiane Drop Kick od Alberta, osłabianie kolana i Sleeper Hold! Panowie leżą sobie ze 2 minutki na ringu, aż w końcu Byk wstaje i przeżuca Meksykańskiego Arystokrate! Chwile dochodzi do Siebie, Alberto już nie ma siły, panowie po za ringiem, Show nawala przeciwnika!! Del Rio obijany o cały ring, Big z ciekawą techniką wchodzenia na ring tylko po to by nie było Double Count Out'u. Seria kopnięć juz w ringu, Alberto zakłada Submission, olbrzym osłabiony, ale się nie daje Rio dostaje wielkie Chopy, kolejny Submission....Byk kontruje i wyrzuca WWE Champion'a za ring! Po reklamach, Del Rio osłabia nogę przeciwnika...30 min później Byczek Fernando się wścieka, mimo tego dostaje DDT, nieudany pin Alberto wypada za ring! Po powrocie Show odepchnął Alberta Del Rio, pin 1..2..3 Koniec

Zwycięzca: Big Show

drs1.jpg

drs2.jpg

Po walce na ring zmierza CM Punk!! ADR leży, a Punk próbuje go obudzić krzycząc do niego Amigo i welewając mu na twarz wode!! CM zadaje pytanie, prosta odpowiedź Tak lub Nie, Czy będziemy mieli walkę na Survivor Series?? I założył WWE Champion'owi Anconda Vise!! Alberto się zgodził!!

drs3e.jpg

drs4.jpg

Na BackStage kolejni Muppetsi, przychodzą do nich Vickie, Ziggler i Swagger, którzy związują jednego z nim za pomocą jego rąk.

Walka nr 5

Jack Swagger vs Santino Marella

Walkę zaczynamy od zwarci, Santino jak zawsze się popisuje i ląduje na deskach. Seria uderzeń i łokciów, mamy pompki na Marelli i ciśnięcie w narożnik i Clothesline. Jack nadziewa się na Boot'a i dostaje kilka punchów, szybko odzyskuje ofensywe, zostaje jednak kilka dziwnych ciosów, mamy jednak Ankel Lock z którego Santino znów się wydostaje, kiedy leży dostaje od Muppeta Energy Drinka!! Próbuje się napic jednak wypluwa go na Swagger'a!! Pin 1..2..3 Koniec!!

Zwycięzca: Santino Marella

sm1y.jpg

sm2s.jpg

Walka nr 6

Zack Ryder vs Dolph Ziggler

Panowie zaczynają od klinczu, powalenie od Ziggler'a, ale szybko zostaje powalony, roll up i tylko do dwóch, piękny Drop Kick od Dolph'a. Kilka kopnięć i precyzyjnych uderzeń. Odbicie od lin i Clothesline od Iced Z'a. Mamy łokieć i Drop Kick z trzeciej liny, Zack wyskakuje na Dolph'a za ring!! Jesteśmy po reklamach Ziggler w ringu wykonuje Submission, Ryder podnosi się, ale nie na długo, mamy Elbow i BackBreaker! Niesamowita katapulta od Ryder'a!! Seria kopnięć i Face Buster od Internet Champion'a. Piękny kick w narożniku 1..2..Nie ma. Dolph biegnie w strone cornera, ale zostaje znokautowany 1..2..3 Koniec!! Ale nie zaraz, noga Ziggler'a była na linach restartujemy walkę!! Dolph ucieka, gania się z Zack'iem, nie trafia Zig Zag'a, mamy za to Zack Attack!!

1..2..3 Koniec!!

Zwycięzca: Zack Ryder

33884991.jpg

Promo feudu Kevin Nash vs HHH. Mamy wiadomość ze szpitala Triple H nie będzie mógł walczyć przez przynajmniej 5 tygodni, za to z tego co wiemy GM Raw na nowo zatrudnił Kevin'a Nash'a i zobaczymy go juz na następnym Raw!

Czas na Michael Cole Challenge!! Ale MC mówi, że niestety nie zbije mu dziś tyłka, bo Jim'a nie ma dzisiaj z nami. Stwierdził, że JR nie jest prawdziwym mężczyzną, może powinien przyjść w tym, Michael wyjał pieluchę i zaczął śmia sie ze swojego żartu.

mccqs.jpg

Na BackStage John Morrison i Piggy, ta go podrywa, ale John chyba nie jest chętny, więc podstawił jej Hornswoggl'a, który ją pocałował, ta przylała mu z plaska, przyszła żaba, która dostała torebeczkę od Cody'ego Rhodes'a!

hp1ab.jpg

hp2em.jpg

Walka nr 7

The Miz vs John Cena

Cena od razu wychodzi z klinczu zwycięzko, mamy serie kopnięć i uderzeń, Drop Kick od John'a, który zaraz jednak nadziewa sie na boot'a. Kilka kolanek i punchów, nieudany pin. Submission, Cena się podnosi, ale dostaje w głowę, Clothesline w narożniku, Mike na trzeciej linie i pooteżny skok. Mizanin cały czas wygrywa dzięki kickom, kolejny Submission, Cena, dwa Shoulder Blocki i You Can't See Me!! Będzie AA, nie Miz kontruje z BackBreaker'em. Mike odbija sie do lin, John podcina i łapie jego nogę, nie ma jednak STF, Mike wykonuje jednak Back i NeckBreaker!! Mr. Awesome szykuje sie na Skull Crashing Finalle, ale dostaje jedynie dwa Clothesliny!! Jasiu wchodzi na trzecią line i zostaje zaskoczony przez przeciwnika, wkońcu wychodzi jednak na swoje, Miz spada, a on na niego skacze, 1..2..To nie koniec pięknych akcji Jana na dzisiaj, nieudane AA i DDT od Mike'a, który po chwili wypada za ring i zostaje obity o barierki!! Cena za ringiem zostaje zaatakowany przez śmierć!! Oczywiste, że Truth, bo było widać jego kolor skóry, jesteśmy w ringu, Cena wykonuje AA!! 1..2..3 Koniec!!

Zwycięzca: John Cena

Po walce na ring ponownie zmierza śmierć, która również dostaje AA i zostaje zdemaskowaa, John z wielkim zaskoczeniem odkrywa, ze to...R-Truth!!

me1yy.jpg

me2ijs.jpg

me3pdo.jpg

Wielkie dzięki za przeczytanie raportu, niestety na pewno w tekście jest dużo błędów, jestem chora, mam gorączkę, więc trochę mi się wszystko rozmywa i nie mam jak poprawić, mam nadzieję, że za tydzień będzie już lepiej.

Niczego wielkiego sie po tym RAW nie spodziewalem, bo juz z gory zakladalem, ze bedzie to jedna wielka dziecieca parada wiedzac, ze rodzina Horns'a sie pojawi. Mnie to w ogole nie smieszylo. NIe takie rzeczy chce ogladac... Del Rio calkowicie osmieszony na tej gali - najpierw anaconda wise od Punka, a potem przegrana z Big Slow'em. Fajnie.... Porazka Swagger'a z Santino poporstu przestala mnie dziwic, w koncu to bylo show dla bachorow i zagranie pod publiczke byc musialo... Wygrana Cena'y byla wiecej niz pewna, bo gdzie tam on przegra znowu z Miz'em, ktory juz nie jest 100% Main Eventer'em. R-Truth tez wiekszej krzywdy Jankowi zrobic nie mogl, bo jak juz mowilem, to bylo dzieciece show...

Eh, szkoda gadac.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Bardzo udane RAW mające na celu wg.mnie rozluźnienie po ostatnich wydarzeniach,głównie z ostatnich 2tyg.To może zacznę od walk

1.Jestem zawiedziony że Punk w taki sposób został okantowany.Można było się tego spodziewać jednak po ADR no ale cóż...pomysł na koniec walki-FAIL.

2.Miałem cichą nadzieję że dojdzie do sensacji i wygra Aksana/Tamina.Ogólnie Divy wypadły dobrze,chyba tyle w temacie.

3.Czyżby nowy TT w WWE czy tylko jednorazowe połączenie sił?AirBoom jak zawsze utrzymali dobry poziom jednak szkoda że stracą pasy po takim czymś...

4.Naprawdę dobry i momentami BARDZO porywający mecz.Do końca nie było wiadomo kto wygra.Walka była niesamowicie zażarta,spodziewałem się że wpadnie Mark no ale się obyło.

5.Tu chyba najkrócej.Zaskakujący wynik i sposób zwycięstwa,nie mniej Santino zasłużył na pokonanie kogoś pokroju Swaggera,taka wygrana raz na 3/4 miesiące mu się należy.

6.No i na horyzoncie widać nowego pretendenta o US Title.Walka bardzo dobra,świetne emocje.

7.A tu mamy kolejny przykład pewnej wygranej Ceny...postawa Miza dobra,Ceny jak zwykle-przeciętna.

Plusy:

+Tematyka

+Kilka śmiesznych momentów

+Dość dobry poziom walk i spora niespodzianka pod nr5 powyżej

+Dwie walki które stały na wysokim poziomie i obie zasługują na tytuł "najlepszej walki(4 i 6.Choćby za emocje)

+Przypomnienie sobie wyglądu niektórych Div

+The Rock-świetnie sobie poradził podczas speechu

Minusy:

-Mieli walczyć komentatorzy!

-Brak powrotu na AŻ jedną noc np Boogeymana/Papa Shango/Doinka/Eugene'a-każdy mógłby uświetnić to show/dany segment

-TRAGICZNE zakończenie walki Punka...kto to wymyślił...

-Śmierdziało momentami "odgrzaniem kotleta" w postaci walki z HiC/Vegenance

Plusy:

- Battle Royal, chodzi mu tu o piękne dziewczyny (oczywiście nie wszystkie :P). Wygrana Eve.

- Powrót Wada Barreta ciąg dalszy.

- Walka Del Rio i Showa mogła się podobać tylko zwycięzca to totalne nie porozumienie.

- Walka ADL vs Punk na SS !

- Walka Ceny i Miza też była dobra. Można oglądnąć.

Minusy:

- Muppety w ogóle mnie nie jarały, totalna klapa z nimi.

- Mimo, ze Rock wygłosił dobrego speacha to i tak nie zastąpi mi tego, że chciałem, go na RAW osobiście !

- Walka Punka i Marka; Było to w ogóle potrzebne ?

- Del Rio zeszmacony całkowicie, Odliczony przez Byka i z subminowany przez Punka :( Wiem, że pusch***ją teraz Showa, ale walczył z mistrzem federacji !

- Myślałem, że z Jackiem coś jeszcze będzie, a on przegrywa w taki sposób jakimś Marellą.

- Żenada Michaela Cola.

Tak jak powiedział Edgar RAW całkowicie zrobione pod publikę, żeby dzieci mogły się cieszyć w Halloween, że ich ulubieńcy wygrali. Słaba tygodniówka -3/6

deathnotep.png

angle_02.gif

Pasuje coś skomentować.

Plusy :

- The Rock, szkoda, że na razie na titantronie, ale już niebawem będzie w wersji live.

- Wygrana Ryder'a, przynajmniej raz na jakiś czas dadzą mu wygrać, teraz ze względu show dla publiki. ALe mimo wszystko cieszy bo całkiem niezła walka.

- Ciekawy Main Event gali czyli Miz vs. Cena, no niestety Jasiu musiał wygrać, a ten Truth przebrany za Scream'a .. wiadomo było od początku że to on.

- Walka Punk vs. ADR na SS.

- Wygrana Eve w BR.

Minusy :

- Walka Swagger'a z Santino

- Mimo wszystko Muppety

- Walka Punk vs. Mark .. ehh..

- przeciętna walka Tag Team

Ogólnie RAW wypadło średnio, nie wiem co się tak co poniektórzy spinacie, że Del Rio przegrał, wiadomo, że Show jest kreowany na dominatora, a taka wygrana tylko umacnia jego pozycję, co więcej, show pod publikę, więc wygrana face'a, dalej, to że Del Rio jest mistrzem, nie znaczy że musi wygrywać.. tym bardziej w Non-Title Match'u, a ta sytuacja z Anaconda Wise ciekawa, Punk > Del Rio.

akerdrugi.png

Plusy:

- Wygrana Eve, muszę przyznać, że jak na Divy WWE bardzo podobają mi się jej ostatnie poczynania Moonsault'y i wgl.

- Nowi Tag Championowie??

- Segment z CM Punkiem po walce Del Rio

- Main Event, Awesome Truth miało jakiś udział.

- Michael Cole, wielu osobom się to nie podoba według mnie jest taki głupi, że aż śmieszny.

- Wygrana Ryder'a

Minusy:

- Muppety - żenua

- Bring it, via satelite

- Żałosna jak dla mnie walka Del Rio vs Big Show, nuda, cały czas Submission, kompletne zero.

- Cały komiczny zarys gali, niepoważne walki.

Gala nudna, monotonna, wgl mi się nie podobała ocena 2