Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Afera seksualna w WWE, The Rock, Punk - Jericho i inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: The Post and Courier z South Carolina przeprowadziła wywiad z Codym Hallem, synem Scotta Halla. Powiedział, że ciężko trenuje by pewnego dnia stać się profesjonalnym wrestlerem, Mówi że nie utrzymuje bliskich kontaktów ze swoim ojcem, od kiedy uzmysłowił sobie że nie jest w stanie zrobić nic by pomóc swojemu ojcu w wyjściu z jego uzależnień. Jego matka w artykule wyraziła nadzieję, że Cody porzuci marzenia odnośnie pro – wrestlingu i nie skończy tak jak ojciec.

:arrow: Pierwsza w historii walka pomiędzy Davem Finalyem a Al. Snowem zapowiedziana jest na sobotę 5. Listopada na vencie Crossfire Entertainment na Nashville Fairgrounds. Inna zapowiedziana walka to Stevie Richards vs. Kid Kash, a zawodnicy któ®zy mają wystąpić to : Maria Kanellis, Shane Douglas, Brian Christopher, The New Age Outlaws.

:arrow: Poniżej koljeny odcinek programu TV Tommy’ego Dreamera :

:arrow: Chris Jericho stwierdził, że nie umieszczenie jego psotaci w grze WWE’12 było głupim posunięciem ze strony WWE.

:arrow: Sean Waltman i Billy Gunn zmierzą się NWA Tag Team Tag Team Championami City Fight Club 14. Grudnia na NWA Ring Warriors show w Fort Lauderdale na Florydzie.

:arrow: TNA wciąż prosi o głosy na Velvet Sky jako nowej uczestniczki „Dancing with the Stars”. Notka która pojawiła się na tweeterze : :Przypominamy by oddawać głosy na Velvet Sky do naboru do następnego sezonu „Dancing with the Stars”.

:arrow: Dixie Carter zamieściła notkę na twe eterze odnośnie Jeffa Hardy’ego. Oto ona :

Jestem z niego bardzo, bardzo dumna i podekscytowana jeśli chodzi o jego przyszłość w IW.

:arrow: Garett Bishoff ma oficjalne konto na facebooku. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na www.facebook.com/GarettBischoff. Dodatkowo została otwarta strona dla fanów : www.garettbischoff.com

:arrow: Niedawno zwolniona gwiazda WWE Chris Masters rozpuścił plotkę, jakoby jedna z członkiń posteru SmackDown! ma kontakty seksualne z creative writerem Michaelem Hayesem, by utrzymać posadę. Napisał :

„Jeśli powiem wam, że jedna z div na SmcakDown! otrzymała „oralne pozwolenie” od Hayesa na zatrzymanie stanowiska, jak myślicie, o którą chodzi?”

:arrow: - Jim Ross wypowiedział się na ćwierkaczu odnoścnie Raw, na które zapowiedziana jest walka Ross vs Cole :

Zbliża się moja walka na Raw. Co mnie czeka? Nie wiem, na razie będę się relaksował. Pozdrawiam wszystkich!

:arrow: WWE nie reklamuje już Micka Foleya na „Rock Raw Reunion Show” z 14. Listopada. Właściwie, to nigdy nie został zakontraktowany na tą walkę.

:arrow: Jeremy Borash opowiedziało tym co stało się na TNA House Showie w ten weekend, kiedy to :

Bobby Roode jako heel bronił swojego pasa przeciwko Stormowi.

:arrow: Informacja z Raw :

Odpowiedź Rocka na propozycję Ceny była nagrana jako promo na titantronie! Sam Rock nie pojawił się osobiście.

:arrow: Na Raw zostali zapowiedziani 3 Muppetowych aktorów, są to Steve Whitmire, Eric Jacobson oraz Bill Barretta. Wystąpią wszystkie mupety oprócz Gonzo. Nie wiadomo dlaczego Dave Goelz zajmujący się Gonzo nie jest zablokowany.

:arrow: Poniżej filmik na którym Punk mówi o Chrisie Jericho :

:arrow: - Jericho odpowiedział na tą zaczepkę notką :

„Ciekaw jestem co jest gorsze, tańczyć z gwiazdami, czy ganiać w ringu za Muppetami..."

:arrow: Do sklepu internetowego WWE trafiły takie figurki jak : Sin Cara, Brodus Clay, Andre the Giant, Diamond Dallas Page i nowa wersja figurek z serii Flexi Force.

:arrow: Ultimate Warrior po raz pierwszy od bardzo długiego czasu, w ten weekend pojawił się w penym kostiumem i z charakterystycznym malunkiem na twarzy. Razem z Davidem Arquettem podpisywali autografy w Los Angeles.

:arrow: Dla zainteresowanych karta na kolejne PPV od UWF :

* Steve Mack vs. Buck Chyld in a Loser Leaves Crew Match.

* SATs vs. Brian XL & Lance Lude

* Eddie Carnage vs. BC Killer - Fight Club Deathmatch

* Homicide vs. Ricky Reyes vs. Rasche Brown vs. Bestia o miano pierwszego w historii UWF Street King championa.

:arrow: Poniżej lista DVD od WWE które mają ukazać sie w ciągu najbliższych miesięcy. Prawdopodobnie ulegnie zmianie :

Listopad :

11/01: WWE: Hell in a Cell 2011 (DVD)

11/08: UWF: First Blood (DVD)

11/8: Von Erich Story: Heroes of World Class

11/11: Kayfabe Commentaries: YouShoot - Chyna

11/15 Half Pint Brawlers: Season One

11/22: WWE: Vengeance 2011 (DVD)

11/22: Best of Women's Superstars Unleashed Volume One

11/22: Viva La Lucha: Retribution

11/22: TNA: Hardcore Justice & No Surrender 2011 - Twin Pack (DVD)

11/29: WWE: Stone Cold Steve Austin (DVD - 4 Disc)

11/29: WWE: Stone Cold Steve Austin (Blu-Ray - 3 Disc)

Grudzień :

12/13: WWE: Best of King of the Ring

12/13: WWE: Best of King of the Ring (Blu-Ray)

12/20: WWE Survivor Series 2011

12/27: WWE Best of PPV Matches 2011

12/27: WWE: Best of PPV Matches 2011 (Blu-Ray)

Styczeń 2012:

1/17: WWE: TLC 2011

1/17: TNA Bound for Glory 2011

1/31: WWE Best of Raw and Smackdown 2011 (Blu-Ray)

1/31: WWE Best of Raw and Smackdown 2011

:arrow: Zapowiedzi na jutrzejsze Raw w spoilerze :

The Rock daje odpowiedź Cenie.

CM Punk vs Mark Henry. Jeśli Punk wygra, zawalczy z Del Rio o WWE Championship na Survivor Series.

Jim Ross vs Michael Cole

Muppety jako specjalni goście show. Podobno ma być ich 9.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LC Edgar

3

• Ulicznik Xeb

3

• Bryx

1

• Mr. Underson

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dla matki młodego Halla, naprawdę to musi być trauma, jakby jej syn musiał to przechodzić, co ojciec. Velvet w Tańcu z Gwiazdami? Do Maseraka ją! Kto to Garrett Bischoff? Pytam poważnie. :) Ojoj, Masters bardzo brzydko się zachował o ile to prawda, to na miejscu tej divy zlinczowałbym go. Czyli powrót Micka to fanaberie? Cholera, denerwuje mnie to zamieszanie w okół niego.

Czyli Rocky via satellite? Foleya ma nie być? Pffu!

Wystąpią wszystkie mupety oprócz Gonzo.

Gonzo wali gorzoł w stodole. ;)

Coś mnie się zdaję, że feud Jericho vs Punk to będzie ozdoba '12.

Lista lasek z SD!:

-Aksana

-A.J.

-Kaitlyn

-Alicia Fox

-Rosa Mendes

-Layla

-Tamina

-Natalya

-Heath Slater

Moze to byc kazda z nich - mimo, ze sa jobberkami / nie wystepuja to chca pozostac (Rosa, Tamina), niektore dostaja nawet sporo czasu antenowego za umilenie jemu zycia (Aksana, Slater, )nie moga wystepowac wiec zdaniem Hayes'a sa niepotrzebne, a te chca pozostac (Layla), nie dosc, ze walcza o pozostanie to nawet za oralika niektore dostaja maly push ale zawsze jakis push (Alicia Fox), Hayes widzi, ze sa piekne wiec, by od takiej dostac dobraago orala zagraza, ze je wyrzuci (A.J., Kaitlyn), Hayes dal im ultimatum, ze jesli nie strzela mu galeczki to wywali na zbity pysk, a jesli to zrobia to beda nawet w tagu z mistrzynia federacji (Natalya)

:|

Jakbym mial strzelac to tez bym powiedzial, ze Tamina, bo ja ciezko diva nazwac ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Kurcze, a wiesz ja tutaj wytypowałbym, którąś z trójeczki Rosa, AJ, Natalka, bowiem wszystkie mają jakieś "głębsze" cele, jakkolwiek to brzmi w tym temacie. Rosa? Ona w sumie najmniej, ale nie pojawiała się nagle jakieś walki na superstarach itp. z późniejszą mistrzynią, więcej sesji, następnie AJ Lee, która również solidnie była wmieszana w feudy z późniejszymi mistrzyniami, a Natalka? Jakoś tak mi przyszła do głowy, bo z dupy ją do pasa pchnęli. Jednak opcja Slater, jest też całkiem możliwa, a RAW? Jakoś powątpiewam.

Natalke z dupy do pasa pchneli? :8 ... A tak na serio to nie gadaj glupot, to jest w chwili obecnej najbardziej harujaca w ringu babka z calego WWE i ogolnie najlepsza. Jej walki za czasow gdyu byla facowa championka byly bardzo stabilne, fajnie sie je ogladalo. Wtedy dostawala wiekszy pop niz K2 za czasow bycia Divas Champion. Poza tym ona coraz bardziej mnie jara (Natalka, nie K2 :roll: ).

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Niby tak, ale Edgarku skoro ostatnie mistrzynie to cycki, dupcia i twarz, to gdzie w tym wszystkim jest Natalka? Trza spiskować! Naprawdę trudno ostatnimi czasy zauważyć, coś gorszego z pasem i chyba mi nie zaprzeczysz, bo nie po to są same barbie aby panie, które wyglądają gorzej miały pasy, czyż tak? :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

No cóż - nie za bardzo podoba mi się zachowanie Mastersa . Ja rozumiem że zasługiwał na większy push , ale trochę to przypomina ceregiele z Mattem Hardym. Foley- zakontraktujcie go w końcu i dajcie trochę hardcoru do WWE !

Jericho vs Punk ? Mam nadzieje że już niedługo w ringu :)

Szkoda że The Rock się nie pojawi, moim zdaniem powinien no , ale to wszystko musi trochę potrwać . Nie myślałem że Finlay jeszcze walczy o.O. Czyli wypowiedź Dixie całkowicie utwierdza mnie w przekonaniu że hardasa już w WWE nie zobacze :)

Z twarza nie jest najgorzej, choc gdyby nie ten kinol Tryplaka... A dupcia to moze nie ma takiej jak Kelly Kelly lecz da sie lubic. W ogole to ej, ona ma cycusie, i to ladne wiec nie pitol ;) . A poza tym to zgadzam sie i nie zgadzam. Cukierkowe championki to dobra promocja dla Div takich Jak Becia czy wlasnie Natalka. Z drugiej strony to nie jest rzecz, bez ktorej sie nie obejdzie, zawsze mozna wymyslec jakas alternatywe ;) .

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Nic dziwnego, że matka młodego Halla martwi się o niego, ale jeśli wybrał sobie taką profesję i jest pewny tego co chce robić to niech to robi ! Chris nie rozpaczaj już tak z tą grą i rusz w końcu tyłek do ringu ! Czekamy na twój feud z Punkiem. Jeffa nie zobaczę w WWE ? :( moja ulubiona postać występuje w federacji, której praktycznie nie oglądam ?! Spekulacje odnośnie plotki z orgią Hayesa mogą być jedynie plotkami wyssanymi z palca. Jeśli już miałbym stawiać na jakąś divę ciężko by mi było wybrać jakąkolwiek. Może rzeczywiście Natalka ? Choć Slater wygląda jak by myślał inaczej, więc wszystko możliwe :D To Foley będzie na tym RAW czy nie ? Niech się w końcu zdecydują. Vince raz mówi tak, a raz tak, ale jeśli go nie będzie może te plotki z pasem hardcoru były tylko plotkami ?

Nastawiałem się na przyjście Rocka na RAW, a tu tylko przez satelitę ? :censored:

Dzięki za newsy. :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...