Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE P10

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Josh Mathews: Tak to debiut WCE Power10 w telewizji! Nasze show się strasznie rozwinęło, a co za tym idzie dano nam czas antenowy! Jednak pomału, zacznijmy od porównania ostatniego notowania do obecnego, na pierwszym miejscu uplasował się Rated R Superstar, sądzę, że to nikogo nie widzi, tuż za nim znalazł się nasz złoty mistrz Shelton Benjamin, a zamykającym podium okazał się Kurt Angle! Pierwszą piątkę wypełnili Legacy kolejno - Cody Rhodes i Randy Orton, drugą piątkę otworzył kolejny broniący pasa, a więc Alberto Del Rio, zaraz za nim znalazł się Awesome One - The Miz. Trzeba przyznać, że świeżo po PPV ta lista do 7 miejsca wyglądała wielce imponująco, ale to nie koniec ósemka to miejsce Corino, zaraz za nim mistrzowie tag team i świetnie rozkręcający opener - Jeff Hardy, ale to nie koniec jakby się mogło zdawać! Czas na kilka słów od naszego, to kolejna nowość - eksperta! Kim On jest?! Zdziwiła Was pewna wizyta na PPV?! Tak!? Mam dla Was jedno pytanie... Are You Ready?!

edge-2.jpg

1. Edge

HBK: O, tak pierwsze miejsce dla naszego mistrza?! To na pewno w końcu jego słowa z "Cutting Edge" nie był zgubne i w końcu utarł nosa Ortonowi, ale stracił przy tym Litę, czy to wszystko ma jakiś koniec, bo chyba nie wierzycie, że Randall sobie odpuści?! Szczerze to wygrana Edge'a mnie zaskoczyła, ale widzę, że wziął się do roboty. Era Of Rated R to przeszłość? Jeszcze chyba Edge nas pomęczy swoją twarzą z pasem, ale wiele wyjaśni się na Collision, bo to właśnie tam po raz kolejny zobaczymy Edge'a! Gratulacje, Adam!

AWANS Z 4 MIEJSCA.

Shelton_Benjamin.jpg

2. Shelton Benjamin

HBK: Swój chłop, potrafi kopnąć, jednak nie o tym mowa. Shelton pokonuje młodego Rhodes'a w walce falls count anywhere match i w końcu wyrównuje rachunki, bo to ostatnio Cody dominował nad pierwszym Undisputed Championem, ale Shelton pokazał swoją wyższość na PPV, gdzie wygrana dla niektórych zawodników liczy się podwójnie, poza tym Shelton prowadził strasznie ciekawą walkę, Warto dodać, że pomiędzy nim a Kurtem coś się zaostrza, czy to ma zwiastować początek nowej rywalizacji?!

AWANS Z 5 MIEJSCA.

Kurt_Angle.jpg

3. Kurt Angle

HBK: Zwycięzca walki fatal 4 way, czy jak powiedział triple threat matcha? Kurt pokonał naprawdę klasowych rywali, ale On też klasa sama w sobie, walki z jego udziałem to poezja, a wygrana? Naprawdę przekonująca, to nie było szczęśliwe zwycięstwo On po prostu był lepszy. Skończył walkę tak, jak zazwyczaj pokonał swoich rywali po Olympic Slamie! To nie jest akcja po której łatwo się wstaje, a potem buziaczek na dobranoc i Angle wygrywa!

AWANS Z 7 MIEJSCA.

cody-rhodes-mask.jpg?w=150&h=150

4. Cody Rhodes

HBK: Cody w końcu musi się poddać sile Sheltona, długo trzymał go w szachu, ale dzisiaj go zlekceważył i wolał się ze mną wykłócać niż walczyć, a tak się nie robi na takim poziomie i zapłacił za to, a co by było gdyby skupił się na walce? Tego nikt nam już nie powie, faktem jest to, że Cody przegrywa i to zostanie w jego statystykach do końca kariery, a Shelton ma nad nim przewaga, jak już powiedziałem wygrana na PPV liczy się podwójnie!

SPADEK Z 1 MIEJSCA.

Randy_Orton.jpg

5. Randy Orton

HBK: RKO! RKO! RKO! 1...2...Kick out?! To nie możliwe, ale Orton po tak wielkiej dominacji nad Edge'm nie zdobył mistrzowskiego pasa, jak to możliwe? Tego nikt nie wie, ale wiadome jest to, że RKO zmierzy się z Rated R Superstarem, jeszcze raz, czy ostatni? Zapewne tak, jeśli tylko przegra, ale On pewnie do tego nie dopuści, wielu zastanawia się, co WCE przygotowuje na Collision, ale na pewno będzie to coś wielkiego, czy pas dla Ortona to formalność, czy jednak Edge jeszcze czymś zaskoczy i pasa nie straci? Collision będzie dniem sądu! Już dawno tygodniówka nie mogła przesądzić o losach pasa mistrzowskiego.

SPADEK Z 3 MIEJSCA.

Dos_Caras_Jr.jpg

6. Alberto del Rio

HBK: No ten pan mnie zaskoczył, mimo, iż przegrał walkę to pas ma nadal. Jednak teraz nadchodzą dla niego naprawdę ciężkie czasy, bo widać, że Miz sobie nie zamierza odpuszczać szczególnie, że ma powody do tego. Przed Alberto wielki test, to na pewno, jednak Del Rio, kiedy przeszedł na dobrą stronę mocy to pokazuje się coraz lepiej i wygrywa, łatwo zyskał szacunek fanów, więc Alberto ma szanse na utrzymanie pasa.

AWANS Z 8 MIEJSCA.

TheMiz-1.jpg

7. The Miz

HBK: CONSPIRACY! Miz byłby mistrzem, gdyby nie sędzia, bo to go nie było, kiedy Mizanin chciał przypiąć swojego rywala, na pewno Mizanin wiele nam powie o tej sytuacji! Bo, jak wszyscy widzieliśmy, to nie była jasna sytuacja, więc na następnym Collision sytuacja musi się wyjaśnić, bo inaczej Miz i Truth będą mieli rację, że to wszystko to jedna wielka: KONSPIRACJA!

SPADEK Z 2 MIEJSCA.

Steve_Corino.jpg

8. Steve Corino

HBK: Steve nie potrafi znaleźć godnego siebie rywala, bo wszystkich póki, co pokonuje strasznie gładko, ale czy to nie jest dla niego nużące? Mysterio na tym PPV kompletnie zawiódł, a Corino znowu w old schoolowy sposób poradził sobie, ale co przyniesie dla niego czas? Steve radzi sobie strasznie dobrze i to jego statystyki wyglądają najlepiej w całej federacji, może pora pomyśleć o wpuszczeniu Steve'a na szersze wody?

AWANS Z 10 MIEJSCA.

DDP3.jpgJeff%20Jarrett.jpg

9. Invasion

HBK: BADA BING! BADA JEFF! BADA DIAMOND! Invasion broni swoje pasy po strasznie wyrównanej walce! Jednak to zdecydowanie końcówka należała do obecnych mistrzów, jednak po tym, że ich rywale to jedyny tag team w federacji można wnioskować, że to ich nie pierwsza, jak i nie ostatnia batalia, a takie postacie, jak Rocky, czy Kane nie odpuszczą po pierwszej rywalizacji, więc are you ready?!

DEBIUT.

Jeff_Hardy.jpg

10. Jeff Hardy

HBK: Hardy nakręcał pierwszą walkę w klatce swoimi kosmicznymi akcjami, których brakowało w WCE, Jeff znów wszystkich zaskoczył szybką kuracją i gości w naszych ringach. Na pewno cieszy nas wszystkich obecność Jeffa, bo to świetny zawodnik.

DEBIUT.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• GMS

1

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo fajny pomysł z takim pisaniem Power 10. Miejsca jak najbardziej sprawiedliwe. cóż nic dodać nic ująć, i cieszy pojawienie się HBK.

sig.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Co prawda uważam że po takiej walce powinienem być wyżej niż na 5 miejscu za jakimś Rhodesem :lol ale ogólnie rzecz biorąc lista w pełni do przyjęcia. Bardzo jestem ciekawy jak wypadnie nowa formuła prowadzenia p10, do tego dobry pomysł z nadaniem tej liście hosta który to prezentuje. Może to być wszystko bardzo ciekawe :t_up:

A i tak aluzja - nie lepiej byłoby gdyby lista była prezentowana od miejsca 10 do 1. Bo obecnie to wygląda jakby galę zaczynać main-eventem.

Może być i tak Carlosie, poza tym to Pietrek konspiruje! Chciałem dać Cię wyżej. :lol // Xeb

Pietrek dwulicowa żmija :(

Edytowane przez Gość

Mi ten pomysł się bardzo podoba co do miejsc zajętych przez zawodników to nie mam zastrzeżeń ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Co prawda uważam że po takiej walce powinienem być wyżej niż na 5 miejscu za jakimś Rhodesem :lol

Karton, przeciez sam zaproponowałeś aby robić P10 ze względem na poprzednie notowanie. Rhodes był pierwszy, ty byłeś trzeci, obaj przegraliście więc raczej logiczne jest ze on jest przed tobą xD

A i tak aluzja - nie lepiej byłoby gdyby lista była prezentowana od miejsca 10 do 1. Bo obecnie to wygląda jakby galę zaczynać main-eventem.

Popieram.

Dobra Xeb, to P10 Ci na prawde wyszło zajebiscie, super wprowadzenie to po pierwsze, zawsze to była pusta lista, a tu nawet z P10 robisz show i o to chodzi w WCE! Dobry pomysł z wprowadzeniem prezentującego te gale, ogólnie teraz to wygląda zajebiscie ;) Dawaj jeszcze liste od 10 do 1, a nie na odwrót bo to jak napisał Karton zaczynanie od końca ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Dwie pierwszy wiadomości które rzucają się w oczy. Występ w telewizji, plus prowadzący omawiający cała P10, dla mnie bomba. Mi się ten pomysł strasznie podoba. Druga sprawa ukazanie notki mówiącej czy zawodników poleciał do góry o parę oczek, czy też spadł, również fajna sprawa. Co do miejsc, to taki Steve. Hm... 8 miejsce, no nieźle chłopaczyna niszczy wszytskich, ale zapewne byłyby wyżej gdybym miał rywala do którego mógłbym pisać, a nie wygłaszać speeche do powietrza. Edge, tak średnio mi pasuje na pierwsze miejsce, no zespirował Lite, obronił tytuł... dobra nie mam nic do zarzucenia. O Benjim na drugim również głośno, na PPV, coś tam dostał. Rhodes spadł z pierwszego i chyba to go tylko uratowało aby być na tym P10 tak wysoko. Orton, no cóż, nie zdobył pasa, więc również pojawił sie niżej. Kurt trzecie? Jakoś tak średnio mi się to widzi, ale to może dlatego, że tak słabo śledziłem postęp tego wrestlera. Podsumowując P10 zaliczam do dobrych, nowe urozmaicenia jak najbardziej na duży plus.

ahfo.png

luba_049.png

That's what I'm talkin' about :) . Bardzo dobre posuniecie Xebciu, taki pomysl na notowanie jest jedna z najlepszych innowacji przez was wprowadzonych. No nic tylko gratulowac inwencji... I nareszcie wiem z jakiej paki szczena Sheltona cmoknela slodkiego buta - bo gosc, ktory tego dokonal bedzie prowadzacym P10 :8 .

Rhodes przed Ortonem to dobra decyzja, bo w koncu kto jako pierwszy mnie osmieszyl ;) .

Ogolnie jesli chodzi o reszte miejsc to mysle, ze wszystko jest wporzadku, nie wiem do czego mialbym sie przyczepic.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Jak każdemu tutaj mnie ten pomysł się również podoba ! Prowadzenie tego w ten sposób jest taką innowacją i całkiem dobrym 'projektem', który może wypaść na dłuższą metę. Do tego GH, którzy tylko dodadzą smaczku, dobrym pomysłem jest również pokazanie każdemu czy ktoś spadł czy awansował z danej pozycji. To może nawet poprawić pisanie na backu, bo na przykład ktoś był 5, a spadł na 8 to na pewno będzie chciał jakoś wrócić na tą pozycję, a to oznacza jeszcze większy wkład w pracę. Co do notowania nie mam zastrzeżeń, aczkolwiek Edge ciągle na tym pierwszym miejscu ? Niech traci pas, będzie na pewno ciekawiej !

deathnotep.png

angle_02.gif