Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - Wrong Side of Hell - PART 1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

plakatkopiaf.png

Jim Ross: Zapraszamy na Wrong Side of Hell! Ja już czuję to gorąco, które wprost emanuje z ringu!

Matt Striker: Tak - dziś odbędzie się naprawdę wiele wspaniałych walk, np. opener w bardzo ciekawej stypulacji!

Don West: Jestem tu by zobaczyć wygraną Ortona. Period.

Jim Ross: Wrong Side of Hell rozpoczniemy od specjalnego wydania.. Cutting Edge!

Don West: Hmm.. zapewne jako gościa specjalnego zobaczymy..

Matt Striker: Randy'ego Ortona?

Don West: Nawet nie dałeś mi dokończyć.. oddajemu głos obecnemu WCE Champion'owi.

Jim Ross: Edge zmierza na ring ubrany w t-shirt i jeansy. Na ramieniu trzyma WCE "Rated R" Undisputed Championship..

Edge: Wrong Side of Hell...pewnie wszyscy czekali na tą galę z utęsknieniem. Pewnie wszyscy chcą zobaczyć jak Orton wykona na mnie RKO na szczycie klatki, co? (Publiczność zaczyna skandować "Orton, Orton, Orton" ) Tak jak myślałem...muszę was rozczarować. To będzie moja noc. Dziś po raz kolejny obronię mój "Rated R" Undisputed Championship czy wam się to podoba, czy też nie (Publiczność zaczyna okazywać swoje niezadowolenie i skandować "You suck" ). Heh...żałosne...jednak...mam dla was coś specjalnego. Chciałbym po raz ostatni porozmawiać z moim dzisiejszym rywalem, gdyż po naszej walce ten koleś nie będzie w stanie samodzielnie ustać na nogach, a co dopiero rozmawiać...panie i panowie...wasz ulubieniec...Randy Orton!

Matt Striker: Tak jak myślałem. To było do przewidzenia.

http://www.youtube.com/watch?v=2alQs3AKtDk

Jim Ross: Wait, wait, wait...czy to Lita?!

Don West: Co za niespodzianka!

Matt Striker: Lita pojawia się pod titantronem. Nawet Edge wydaje się być zaskoczony tym obrotem sprawy. Lita zmierza w stronę ringu..

Edge: Lita...? Co ty tu robisz...? Nie powinnaś być w szpitalu...? Emm...to znaczy...skarbie...wspaniale cię widzieć. Widzisz...na ostatnim Collision, ja...chciałem ci pomóc! Chciałem wrócić, ale...

Lita: Ale przestraszyłeś się Ortona. Oberwałam za ciebie, a ty po prostu uciekłeś...jak zwykły tchórz. Przez wiele miesięcy stałam u twojego boku, pomagałam ci, a ty postanowiłeś mi się tak odwdzięczyć? Jesteś żałosny, Edge. Wiedziałeś, że poszłabym za tobą w ogień, a ty...

Edge: Lita, to nie tak, ja...Dzisiaj Orton zapłaci za wszystkie krzywdy jakie mi...nam wyrządził. Nie podaruje mu tego, że...

Jim Ross: W tym samym momencie Lita uderza Edge'a mikrofonem w twarz! "Rated R Superstar" odwraca się i opiera o narożnika, natomiast Lita podnosi jego mikrofon i zaczyna mówić...

Lita: Zamknij się w końcu! Zbyt długo byłam twoją zabawką! To koniec, Edge! Nawet nie masz jaj żeby spojrzeć kobiecie w oczy i powiedzieć prawdę...jak ktoś taki jak ty może być mistrzem tej federacji?! Jesteś beznadziejny...na szczęście dzisiaj zakończy się to szaleństwo. Wszyscy wiemy, że nie wyjdziesz cały ze starcia z Ortonem. Nawet ty sam wiesz, że nie masz szans w walce z Ortonem. Naciesz się swoimi ostatnimi chwilami jako WCE Champion. Twój czas mija.

Don West: Lita już ma opuszczać ring, kiedy słyszy głos Edge'a...

Edge: Nie zostawiłaś mi wyboru...

Jim Ross: Lita odwraca się i...Spear! Spear na Licie! Co za bydlak! Jak on mógł jej to zrobić...?! Edge podnosi swój WCE Udnisputed Championship i opuszcza ring. Jest już pod titantronem i...

Don West: To Orton! Randy Orton! Teraz dopiero się zacznie! It's payback time, Edge!

Matt Striker: Orton przez chwilę patrzy na Edge'a. WCE Champion widząc swojego przeciwnika zaczyna powoli się cofać, a następnie ucieka! Orton zaczyna gonić Edge'a, jednak ten ucieka między publiczność. Randy nie zamierza go jednak gonić. Wchodzi na ring, patrzy przez chwilę na leżącą na ringu Litę, po czym podnosi mikrofon...

Randy Orton: Edge, Edge, Edge...uciekłeś ode mnie miesiąc temu, uciekłeś tydzień temu, uciekłeś przed chwilą, ale...kiedy będziemy zamknięci w celi...nie będzie drogi ucieczki. Mój czas nadszedł...twój właśnie się skończył...

Don West: Wow...aż mnie ciarki przeszły...

Matt Striker: Nie spodziewałem się, że Edge posunie się do tego, żeby zaatakować Lite...teraz sam jestem za Ortonem!

Tony Chimel: Nadszedł czas na Fatal 4 Way - Escape the Cage Match! Jego pierwszy uczestnik, pochodzący z Pittsburga w Pennsylvanii. Ważący 240 funtów.. Olympic Gold Medalist! Kurt Angle!

Tony Chimel: Jego pierwszy przeciwnik, prosto z Cameron w Północnej Karolinie - waży dziś 215 funtów.. Jeff! Hardy!

http://www.youtube.com/watch?v=l3n5vnoDSfQ

Tony Chimel: Zmierzający do ringu jako trzeci. Z Atlanty w stanie Georgia! Waży aż 285 funtów.. Goooooooooooldberg!

Tony Chimel: I ostatni już. Z Charlotte w Północnej Karolinie.. waży dokładnie 220 funtów.. R! Truth!

http://www.youtube.com/watch?v=38p8KJYmo44&feature=player_embedded

Cała czwórka jest już w klatce. Przez chwilę tylko rozglądają się, ale.. po chwili cała trójka atakuje R-Trutha! Widać mają już dość tego gościa. Ale przez pomyłkę Jeff uderzył Goldberga! To na pewno był zły ruch. Goldberg łapie rywala za głowę i ciska nim o siatkę. Kurt i Goldberg łapią Hardy'ego.. irish whip.. ale ten od razu wskakuje na siatkę i zaczyna się wspinać. Ta dwójka od razu bierze się za niego.. ale Truth wskakuje na narożnik i również zaczyna się wspinać! Angle zmienia swój obiekt ataku.. jednak czas na zwrot akcji! W tym samym momencie Jeff i Truth wykonują missile dropkick! Jeff -> Goldberg, Truth -> Angle. Od razu po tym pobiegli jednak na siebie.. i double clothesline! Cała czwórka leży na macie. Pierwszy wstaje.. Jeff Hardy i od razu próbuje wejść na szczyt klatki. Coś dziwnego.. na razie nikt za nim nie podąża! Ale.. jest Kurt Angle. Staje na linach i łapie przeciwnika w pozycji na german suplex, bierze mały zamach.. ale podbiega Goldberg i szykuje nam się jakaś poważna akcja! Bill łapie Kurta na powerbomb i ciska nim o matę, co równocześnie powoduje german suplex na Jeffie Hardym! Boom! Ale kto na tym skorzysta? Oczywiście - Truth! Ma w sobie dość sił by wejść na szczyt klatki i wyjść z niej cało! Podchodzi do lin.. ale zatrzymuje się na moment. Spostrzega klęczącego Angle'a.. i wykonuje Shut Up! Szyderczo śmiejąc się podchodzi do Goldberga, skacze.. ale ten wynosi go w powietrzu i uderza ze spinebusterem! Tąpie w ring, wydaje z siebie bojowy okrzyk.. ale Jeff Hardy wbiega na narożnik i wykonje Whisper in the Wind!

Matt Striker: Ta walka jest taka jak się spodziewałem..

Don West: Wszystko już widziałeś?

Jim Ross: Ciągła, wartka akcja!

Mając trzech rywali i klatkę wokół ringu ciężko zdecydować co teraz zrobić. Goldberg i Truth leżą na ziemi, ale Angle już kontaktuje. Jeff idzie na wymianę - lewy, prawy - podchodzą do lin, Angle bierze rozbieg.. Jeff wykonuje jednak drop toe hold! Angle leży i wisi na linach. Do Jeffa podbiega jednak Truth! Podbiega.. w zasadzie przylatuje i wykonuje Lie Detector! Killings zamierza skorzystać z Angle'a i wbiega po jego plecach na klatkę! Nie będzie to jednak takie łatwe bo Olimpijczyk w porę spostrzegł to, łapię nogę przeciwnika i wykonuję Ankle Lock! Mocna dźwignia! Truth uwolnił nogę.. wypycha Kurta, który trafił wprost na Spear Goldberga! Co za chaos w tej walce. Goldberg okłada Angle'a na macie a Jeff i Truth w tym samym momencie wchodzą na klatkę. Stoją na linach i walczą ze sobą. Cios za cios. Nagle Jeff łapie za głowę przeciwnika i jest chyba gotowy na Twist of Fate! Próbuje się przekręcić.. ale Truth odpycha go i Jeff teraz desperacko trzyma się na krańcach klatki! Ron będzie go teraz próbował zepchnąć.. ale Jeff wykorzystuje swoją sytuację i jest już dość wysoko na klatce! Truth wie co zrobić, bierze przeciwnika 'na barana' i wykonuje electric chair drop z narożnika! Silny upadek z wysokości! W międzyczasie.. Goldberg wynosi Kurta na Jackhammer! Kurt jest wysoko w powietrzu, Goldberg w wyraźnie się nim bawi.. ale Kurt Angle uwalnia się, stoi za przeciwnikiem i wykonuje Angle Slam! Dał radę wynieść Goldberga. Trzech rywali na macie więc Olympic Gold Medalist postanawia wyjść z klatki! Stoi na linach i powoli wspina się do góry. Powoli do pionu wraca R-Truth, to może być zagrożenie dla Kurta. Spostrzegł to jednak, wie że nie da rady już wyjść ze stalowej klatki i.. wykonuje moonsault! Truth jednak utrzymał równowagę łapiąc Kurta.. obraca się w stronę klatki i razem z przeciwnikiem wpada prosto w stal.

Don West: Oni tak będą do jutra?

Matt Striker: Wiesz.. mi by to chyba nie przeszkadzało.

Jim Ross: Ja jednak wciąż nie widzę tutaj faworyta.

W międzyczasie Goldberg przykucnął w narożniku.. czeka na Jeffa Hardy'ego.. Hardy wstaje, obraca się.. Goldberg zaczyna biec! Charismatic Enigma widzi co go czeka i.. przeskakuje nad Billem! Goldberg ze swoją ogromną siłą wpada w metalową rurkę tworzącą strukturę klatki! Na jego głowie pojawia się krew! Sędzia natychmiast nakazuje pomoc lekarską i Goldberg poprzez drzwi klatki opuszcza to starcie. Tak więc mamy teraz Triple Threat! Angle na razie leży blisko narożnika a do akcji wkraczają Truth i Hardy. Podchodzą do lin i mamy irish whip.. Truth przeskakuje nad przeciwnikiem.. ale zaraz Jeff stoi! Podczas gdy Killings skoczył z nogami w rozkroku, dostał kopniaka prosto w krocze! Jeff powala przeciwnika na matę, trzyma go za nogi.. i jeszcze teraz wykonuje extreme leg drop! To musiało porządnie dobić R-Trutha. Hardy wspina się na narożnik.. szykuje nam się Swanton Bomb! Ale Kurt Angle wbiega szybko na tę trzecią linę, łapię obiema rękami przeciwnika i wykonuje belly to belly suplex! Przy okazji Jeff spadł też na Trutha, więc w jakimś stopniu udało mu się wykonać zamierzoną akcję. Kurt próbuje wejść coraz wyżej, ale Truth ma jeszcze sporo sił. Ściąga rywala za nogę, wynosi przeciwnika na vertical suplex i po chwili wykonuje stunnera! Angle odbija się od barku Killingsa jak od trampoliny. Teraz to członek Awesome Truth próbuje zejść z klatki.. ale najpierw trzeba tam wejść. Truth stał na linach, ale Jeff Hardy łapie go za nogę co znów powoduje upadek na to miejsce, na które żaden facet nie chce upaść.

Jim Ross: Jeff chyba się na to uwziął.

Matt Striker: Czyżby znał słaby punkt Trutha?!

Don West: Geez, ludzie.. zmieńcie temat.

Jeff wchodzi na trzecią linę.. i mamy dropkick dla 'zawieszonego' Trutha! Truth upada, Jeff ustawia sobie w narożniku Angle'a, odbija od lin, Kurt się uchyla Jeff korzysta z jego barku odbija się i łapie szczytu klatki, czy to ma być koniec? Hardy wisi na klatce, ale za nogę ciągnie go Angle dołącza się Truth, Hardy spada! Truth i Angle patrzą sobie w oczy, nagle Kurt zostaje uderzony z "liścia", ale wtedy zbiera się adrenalina i potężny clothesline! Truth pada na matę, a Angle się odwraca i dropkick do Jeffa! Hardy wpycha shoulder blockiem Angle w klatkę, odbija od lin, wskakuje na trzecią linę korzysta z niej, jak z trampoliny i jest blisko wyjścia, ale tego samego tricku używa Truth! Zawodnicy siedzą na szczycie klatki i się obijają! Potężne ciosy, jeden z ciosów Trutha doprowadził prawie do tego, że Jeff spadł z klatki, ale Truth go utrzymał, krzyczy coś do Jeffa i holly shit! Bulldog do ringu! Zawodnicy leżą wyczperani! Jednak po chwili cała trójka się zbiera, ale Truth i Jeff są strasznie zmęczeni, przejmuje ich Angle i double belly to belly suplex! Kurt jest pewny wygranej! Powoli wychodzi z klatki! Ale widzi, że Truth nie dał z siebie jeszcze wszystkiego, wyraz twarzy Angle'a mówi - jak śmiesz jeszcze wstawać! R-Truth pudłuje z clotheslinem, a Angle zaczyna swoją serię german suplexów! Pierwszy.. drugi.. jest i trzeci, który ciska przeciwnikiem o stalową siatkę! Kurt zapomniał jednak o Jeffie! Hardy bierze rozbieg i sprowadza przeciwnika do parteru. Mamy teraz wyniesienie na suplex.. ale teraz Hardy upuszcza go na brzuch! To może być to! Jeff jednak chce wejść na narożnik. Patrzy na szczyt klatki.. ale widocznie ten suplex dla Kurta to było za mało! Kurt wbiega na narożnik i Angle Slam z trzeciej liny! Jeff potężnie trzepnął o matę. Kurt jeszcze na środku ringu podnosi rywala.. trzyma ledwostojącego przeciwnika za głowę. Cicho się śmieje i.. wykonuje Twist of Fate! Nieprawdopodobne! Angle teraz spokojnie wychodzi na szczyt klatki! Siedziąc już na szczycie posyła 'buziaka' dla rywali i zeskakuje na ring side.

Tony Chimel: Zwycięzcą tej walki jest Olympic Gold Medalist.. Kurt! Angle!

Jonathan Coachman: Ze mną stoi tu człowiek, który już za chwilę wystąpi w Falls Count Anywhere matchu - Shelton Benjamin! Shelton, z Codym masz na pieńku już od jakiegoś czasu..

Shelton Benjamin: Tak racja. Pewnie teraz chciałeś powiedzieć, że Rhodes do tej pory był górą. Robił ze mną co chciał na Collision, tak? No to przestań. Dla mnie najbardziej liczy się PPV. Na tygodniówkach ludzie tylko gadają i gadają. Ja na galach takich jak ta pokazuję, że w ringu nie ma mi równych! I'm the Gold Standard! Myślę, że nadal o tym pamiętasz tak?!

Kurt Angle: Zejdź mi z drogi! To ze mną powinien być przeprowadzany wywiad! W końcu wygrałem ten pieprzony four way! A raczej triple threat.

Shelton Benjamin: A kim Ty niby jesteś?! Nie, zaraz zaraz.. nadal próbujesz dobijać tytuły mistrzowskie do swojego rekordu, a z Twoim zdrowiem jest coraz gorzej? Nadal jesteś tym samym Kurtem Anglem! Ta marna wygrana niczego nie zmieni.

Kurt Angle: Wiesz.. ja chociaż wygrałem walkę.. będziesz się musiał bardzo postarać by powtórzyć mój wyczyn - Goldi.

Tony Chimel: Następna walka to Falls Count Anywhere Match! Pierwszym wrestlerem, jest pochodzący z ...Orangeburg, South Carolina, Gold Standard - Shelton Benjamin!

Tony Chimel : Jego rywal to pochodzący z Marietta, Georgia... Cody Rhodes!

http://www.youtube.com/watch?v=4q9VDC6wVxw

GONG!Benjamin nie czeka ani chwili, od razu rzuca się na swojego przeciwnika i przewraca go na mate. Seria punchy, Benjamin wstaje i się uśmiecha. Odbija sie od lin, przeskakuje nad przeciwnikeim, chwilę później przebiega pod jego nogami, odbija się jeszcze raz i wykonuje dropkick! Irish Whip w narożnik i jeszcze jeden dropkick, który wbija Rhodes'a w niego! Benjamin bierze rozbieg, znów biegnie na rywala, ale ten schyla sie, wybija z drugiej liny, będzie Flyning Chuck?! Benjamin jednak schyla się, znów odbija się od lin, ale nadziewa się na clothesline! Cody Rhodes wskakuje natychmiast na narożnik, czeka aż rywal podniesie się i... missile dropkick! 1..2...Nic z tego! Natychmiast podnosi przeciwnika, chce go kopnąć, ale ten złapał go za noge. Rhodes jednak kontruje to na capoeira kick! Cody Rhodes dokłada jeszcze enzeguri! To chyba inny człowiek, niesamowite akcje Rhodes'a. Benjamin usiadł ma macie. Rhodes odbija się od lin i uderza przeciwnika z całej siły kolanem! Rhodes pokazuje ludzią że mają założyć sobie na głowe papierowe torby, przybliża się do rywala i... Knee Drop! Shelton jednak w ostatniej chwili unika ataku! Chwilę później kładzie się na swoim rywalu, 1....2...Nic z tego!"The Gold Standard" podnosi rywala, obraca go, mamy german suplex! 1...2...Kick Out! Shelton podnosi przeciwnika, ten jednak uderzył go łokciem, odbija się od lin, clothesline? Nie, Shelton schyla się, biegnie w strone narożnika..spingboard double axe handle! Cody jednak szybko wstaje, Benjamin chce go kopnąć, ale ten złapał go za nogę. Nic mu to nie dało, bo Benjamin wykonał dragon whip! Undashing ogłuszony, padł na mate, po czym przeturlał się za liny. Shelton chwilę odpoczywa, czeka aż przeciwnik podniesie się. Kilka sekund i tak się stało, Cody stoi za linami opierając się o nie. O cholera...Benjamin odbija się od lin...Sunset Flip Powerbomb! Rhodes ląduje poza ringiem! Wrestlerzy leżą tam przez chwile, oczywiście Benjamin wstaje jako pierwszy. Gold Standard podnosi swojego rywala, bierze rozbieg z chęcią clothesline'u, Rhodes jednak schyla się i podcina nogi rywala, który właśnie spada głową na metalowe schodki! Rhodes szybko przechodzi do pin'u! 1...2..KICK OUT! Rhodes odpoczywa chwilę i wstaje. Krzyczy jeszcze do Benjamina "No wstawaj złoty dupku!". Rhodes przechodzi za schodki, a Benjamin właśnie się podniósł. "Undashing" Cody Rhodes bierze rozbieg i wyskakuje ze schodów!...Dropkick od Benjamina, który trafia swojego rywala prosto w klatkę piersiową! Shelton przechodzi do pinu! 1...2..Kick Out! Benjamin nie może uwierzyć, opiera się o barierki bezpieczeństwa i odpoczywa chwile. Shelton wreszcie wstaje i wrzuca przeciwnika do ringu. Benjamin wychodzi za liny, natomiast Cody wstaje obrócony tyłem do rywala. Shelton wyskakuje i... Spingboard Buldog! 1..2..Nie! Shelton czeka na przeciwnika, prawdopodobnie szykuje się na Paydirt! Rhodes wstaje chwilę później, będzie PayDirt, Benjamin bierze rozbieg i... PAYDIRT! NIE! NIE! Rhodes jednak łapie w powietrzu Benjamina i zrzuca na mate! Benjamin szybko wstaje, będzie clothesline? Nie, Cody robi unik! Benjamin odwraca się i... CROSS RHODES! CROSS RHODES! Cody szybko przechodzi do pin'u! 1...2..KICK OUT! KICK OUT! Benjamin nadal żyje.

Jim Ross: Niezła walka, Benjamin ma przewagę ale Rhodes może teraz coś zdziałać.

Matt Striker: No co jest?! Shelton żyyyyyyyyyj!

Don West: Zamknij się Striker, akcja godna powtórzenia.

Rhodes odpoczywa chwilę, po czym wchodzi w narożnik. Nie zdążył jednak nic zrobić, bo Benjamin natychmiast wstał, podbiegł do narożnika w którym stoi Cody i...Avalanche Belly To Belly Suplex! Benjamin natychmiast kładzie się na rywalu ostatkami sił, a sędzia odlicza! 1...2....Nic z tego! Benjamin wstaje, ale strasznie się chwieje... Cody bierze rozbieg, z zamiarem wyrzucenia rywala za ring i... Benjamin uchyla się! Rhodes za ringiem! Shelton tauntuje, publiczność nie przepada za ani jednym ani drugim, ale słychać jednak lekkie okrzyki "Let's go Benjamin", sczególnie wśród starszej publiczności. Cody w tym czasie wczołguje się do ringu. Benjamin wchodzi do narożnika, gdzie czeka na swojego rywala. Kilka sekund później "Undashing" zdążył się już podnieść, więc Shelton skacze z narożnika..Blockbuster! 1..2..Kick Out! Benjamin odbija się jeszcze od lin i leg drop! Znów przypina, 1..2..Jednak nadal nic z tego! Podnosi Rhodes'a, jednak ten popycha go i wykonuje Clothesline!? Nie! Benjamin schyla się, odbija od lin, biegnie na Rhodes'a, jednak ten się uchyla i czeka na rywala, Benjamin staje w miejscu i nie ma zamiaru się odwracać... Rhodes bierze rozbieg, to samo czyni Benjamin i.... DOUBLE CLOTHESLINE!! Oboje padają na mate. Cody jeszcze przez kilka sekund leży, dopiero chwilę później kładzie się na swoim przeciwniku, 1...2...Kick Out! To jednak za późno, sędzia już nie liczy jednak Rhodes leży nadal na przeciwniku, więc sędzia odlicza ponownie, 1...2..Nadal nic z tego! Cody nie wierzy, szykuje się chyba na jakieś porządne uderzenie! Uderza w mate naśladując Shawna Michaelsa, czym niesamowicie zdenerwował publiczność, która jak słychać wspiera trochę Sheltona. "The Gold Standard" nie wstał jeszcze, więc Cody żeby jeszcze bardziej ich zdenerwować wystawia jedną rekę do przodu, i zaczyna zapraszać Benjamina niczym The Rock! Just Bring It! Rhodes przestał denerwować publiczność i w końcu wziął sie za przeciwinka. Benjamin wstał i Cody znów biegnie na niego, Benjamin jednak unika ataku! Jest jeszcze ogłuszony, więc pobiegł w jego strone, lecz ten złapał go i...T-Bone Suplex! 1....2...Kick Out! Benjamin chwilę później podnosi rywala i teraz mamy serie German Suplex'ów! Benjamin jednak nie przypina rywala, a z lekkimi problemami wchodzi do narożnika. Pokazuje rękami, że będzie wykonywał w tej chwili 450 splash! Tak też się dzieje!..Nie! Rhodes jednak w ostatniej chwili zdążył się odsunąć! Nie chce przypiąć rywala, a sam przysuwa go pod narożnik, szykuje się coś zaskakującego! Wyskakuje.. z zamiarem duzego splasha! NIE! Benjamin się odsuwa! Rhodes ląduje na macie po czym turla się poza ring...

Matt Striker: Benjamin! Benjamin! Benjamin! Brawo! Żyjemy!

Jim Ross: Nie krzycz młody, to jeszcze nie koniec...

Don West: Spójrz na Rhodes'a dziadek! Spryciarz ucieka w strone titantronu...

Rhodes udaje się w stronę titantronu, Benjamin widząc to rusza w pogoń za przeciwnikiem... Kamera przenosi nas na backstage gdzie Shelton szuka swojego rywala... Benjamin nie może znaleźć Rhodes'a... Ale zaraz! Rhodes stoi za swoim rywalem, Benjamin tego nie wie i.... Potężny chairshoot na jego plecy! Rhodes ma teraz przewagę, rzuca Benjaminem gdzie popadnie! Cody prowadzi gdzieś teraz Sheltona, mijają właśnie Randy'ego Ortona, ostre spojrzenie Rhodes'a z Ortonem... Cody rzuca teraz Złotym standardem w pierwsze lepsze drzwi! Benjamin ląduje na podłodze toalety! Cody uśmiecha się szyderczo widząc tą scenerie... Jeden z fanów WCE wychodzi z toalety, a Rhodes podnosi Benjamina! Krzyczy do niego "I co teraz czarnuchu?!"... Moment co on chce! Cody uderza głową Sheltona o pisuar! Benjamin już nie kojarzy! Rhodes mówi "To twoje miejsce murzynie!", po czym podnosi go i wchodzi do kabiny, kamerzysta filmuje wszystko z góry! Cody chyba pokazuje rywalowi jak to jest być w koledżu! Wkłada jego głowę do muszli toaletowej i spuszcza wodę! To powinno ocucić Benjamina! Rhodes kończy te zabawy i kładzie Sheltona na podłodze i przechodzi do pin'u... Teraz to już tylko formalność... sędzia liczy 1...2..KICK OUT! KICK OUT! SHELTON KICKS OUT! Rhodes nie moze uwierzyć! Podnosi rywala i wyprowadza go na parking... Tam rzuca nim po samochodach! Rhodes chce wziąć rozbieg i cofa się coraz dalej... Benjamin leży na masce jednego z aut! Cody cały czas się cofa, to będzie długi bieg, ale zaraz! Co to za samochód! Rhodes prawie wpadł pod samochód! Każe wyjść kierowcy, ten nie ma z tym większego problemu! ... Kierowca wysiada .... HOLY SHIT! To! To! To HBK! To Shawn Michaels! Panowie się wykłucają! sędzia przygląda się temu ze spokojem... Rhodes uderza HBK w twarz! Kamera pokazuje nam Benjamina... Ale zaraz go tam nie ma... Shelton stoi za Cody'm! HBK uśmiecha się i krzyczy "now!" i... PAYDIRT! Shelton trafia ze swoim finisherem! Teraz obaj zawodnicy uściskają się.. ale HBK funduje też Sweet Chin Music dla Benjamina! Michaels opuszcza ring i przybijając piątki opuszcza halę.

Tony Chimel: Zwycięzcą tej walki poprzez Pinfall jest SHELTON BENJAMIN!

http://www.youtube.com/watch?v=PqUl6n92DJg

Don West: What...?! Przecież to CM Punk! CM Punk powrócił do Wrestle Championship Entertaiment!

Jim Ross: Po dość długiej przerwie CM Punk nareszcie wraca do ringów WCE. Chyba ma coś do powiedzenia...

Matt Striker: Naprawdę...? Po czym to poznałeś...?

Don West: CM Punk zmierza w stronę ringu przy bardzo pozytywnej reakcji publiczności. Jest ubrany w jeansy i t-shirt. Po wkroczeniu na ring od razu zaczyna mówić...

CM Punk: Wrestle Championship Entertaiment...od dłuższego czasu oglądam poczynania ludzi zatrudnionych w tej federacji i muszę powiedzieć to wprost...większość z nich to zwykłe dupolizy i sprzedawczyki. Zrobią wszystko dla kasy, pozwalają się poniżać, uciekają przed przeciwnikiem, wygłaszają swoje denne przesłania...gardzę takimi ludźmi. WCE Universe...przez cały czas jesteście oszukiwani, nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy. Goście, których uważacie za gwiazdy są zwykłymi frajerami, którzy nie mają szacunku dla samych siebie. Skoro nie szanują siebie nie mogą uszanować was...teraz nareszcie macie mnie. Jedyną osobę w tym biznesie, która nie boi się powiedzieć tego co myśli. Nie obchodzi mnie co pomyśli zarząd, nie obchodzi mnie też co pomyślą moi, że tak zażartuje..."koledzy" z branży. Nie obchodzi mnie to. Jeśli komuś nie podoba się to o czym teraz mówie, niech wyjdzie, pokaże że ma jaja i powie mi to prosto w twarz, chociaż wątpię żeby ktoś taki się tu znalazł...

Jim Ross: Publiczność nagrodziła przemowę CM Punka gromkimi brawami. Przez dłuższą chwilę pod titantronem nikt się nie pojawia, więc na hali rozbrzemiewa muzyka CM Punka. Jednak...

http://www.youtube.com/watch?v=WiuV0zG2w-Y

Jim Ross: No, no, no! Tego chyba nikt się nie spodziewał! "The Game" , "Cerebral Assassin" zmierza w stronę ringu! Triple H! Co za noc!

Matt Striker: Kamera ukazuje zmierzającego w stronę ringu Triple H'a. Publiczność szaleje. CM Punk stoi w ringu i prowokacyjnie bije brawo Hunterowi. Triple H jest ubrany w czarny garnitur...

Triple H: CM Punk...skąd ja to znam...jak zwykle wychodzisz zza titantronu, robisz wielkie show, wszystko zapowiada się świetnie a później...zaczynasz gadać od rzeczy. Na twoim miejscu uważałbym na słowa, nie powinieneś oskarzać zawodników tej federacji a szczególnie jednego...mnie. Przez całe swoje życie nie osiągniesz tego co ja. Pracowałem w tym biznesie, kiedy ty nie wiedziałeś jak sie nazywasz, przelewałem krew, zaniedbywałem swoje prywatne życie, walczyłem z legendami takimi jak Ric Flair, "Stone Cold" Steve Austin, Shawn Michaels, Chris Benoit...mógłbym wymieniać jeszcze bardzo długo, ale szkoda na to czasu. Wszyscy z nich w końcu musieli złożyć mi pokłon. Musieli pogodzić się z tym, że to ja stanowie gre, w którą zagrali...ktoś taki jak ty nie ma prawa mnie oceniać. Nie taki...

CM Punk: Skończyłeś? Fajnie. A teraz posłuchaj...Hunter...brawa dla ciebie, przyszedłeś tutaj, spojrzałeś mi w oczy...a teraz słuchaj co mam ci do powiedzenia...gówno mnie obchodzi co osiągnąłeś, kogo to pokonałeś i tak dalej i tak dalej...Być może byłeś kimś, ale to było w federacji McMahon'ów. Tutaj zaczynasz od zera, wszyscy mają gdzieś to kim byłeś, liczy się tylko to kim jesteś teraz. A teraz...teraz wyglądasz jak przygłup próbujący przekonać do siebie publiczność. Dodatkowo twój gust jeśli chodzi o dobór koloru krawata do garnituru jest beznadziejny.

Don West: Publiczność zaczyna się śmiać. Triple H jest wyraźnie zdenerwowany tym co powiedział CM Punk...

Triple H: Skoro uważasz się za takiego twardziela to dlaczego nie staniemy naprzeciwko siebie w oficjalnym meczu? Kiedy będziesz leżał wycienczony na ringu zrozumiesz, że nie masz szans wygrać tej gry, ponieważ to ja stanowie grę...ja jestem grą. Ty jesteś zwykłym pionkiem, Punk.

Matt Striker: Mark Henry! "World's Strongest Man" pojawia się pod titantronem!

Jim Ross: Henry zmierza w stronę ringu. Publiczność nie jest zadowolona z tego, że Mark się pojawił.

Mark Henry: Punk...Triple H...w przeciwieństwie do was nie mam zamiaru gadać. Same słowa niczego nie załatwią. Ktoś taki jak ja polega na swojej sile. Nie obchodzą mnie puste słowa. Spójrzcie na mnie. To ja jestem materiałem na gwiazde tej federacji! Wy dawaj jesteście pierwszymi kandydatami, którzy już niedługo wstąpią do...

Matt Striker: W tym samym momencie Triple H wymierza silny cios w twarz Marka Henry'ego! Henry wydaje się oszołomiony, Hunter ściąga marynarkę i ponownie rusza na Henry'ego, i ponownie wymierza mu kilka silnych ciosów! Punk ustawił się pod narożnikiem i czeka na rozwój wypadków. Triple H wpada w szał, cały czas okłada Marka, jednak temu w końcu udaje się odepchnąć napastnika! Triple H nic sobie z tego nie robi i znowu rusza na Henry'ego, jednak...Clothesline! Triple H na macie! Hunter od razu wstaje, jednak Henry wyrywa go do góry i...World's Strongest Slam!

Jim Ross: Henry szybko wstaje, szuka po ringu CM Punka, jednak nie zauważa go. W pewnym momencie Mark odwraca się i...Dropkick z narożnika! Henry się tego nie spodziewał! Punk wychodzi z ringu i wyjmuje spod ringu krzesło, po czym wraca na ring i już ma uderzyć Henry'ego, jednak ten uderza pięścią w krzesło i wytrąca je z rąk Punka! Punk bez chwili zastanowienia odbija się od lin, rzuca się na Henry'ego i...World's Strongest Slam! Jasna cholera! "Hall of Pain ponownie otwarte! Henry już unosi ręce ku górze w ramach tauntu, ale ktoś łapie go za ramie...Mark odwraca się...to Triple H! Hunter bez chwili zastanowienia kopie swojego oponenta w brzuch, ustawia go i...Pedigree! Pedigree! Mark Henry w końcu powalony! Triple H ponownie chwyta za mikrofon...

Triple H: Właśnie o tym mówiłem. Nikt nie może się ze mną równać! Ci goście od samego początku byli skazani na porażkę, to ja będę rządził w tej federacji! Wszyscy będą musieli ugiąć się przede mną...wszyscy...bez wyjątków.

Don West: Triple H wyrzuca mikrofon, odwraca się i...to CM Punk! Punk zakłada Triple H'a na ramiona i...G.T.S! Go To Sleep na Hunterze! Triple H na pewno się tego nie spodziewał! Punk przy swojej muzyce opuszcza ring, jednak nadal trzyma się za plecy, widać że bardzo mocno odczuł "World Strongest Slam" ! Co za emocje!

Tony Chimel:Czas na walkę o pas TELEVISION, a co za tym idzie na ring zapraszamy prosto z San Diego, California, ważący 175 funtów, Master of the 619 - Rey Mysterio!

http://www.youtube.com/watch?v=nf1nse_o5NM

Tony Chimel: Jego przeciwnikiem będzie TV Champion! Winnipeg, Manitoba, 242 funty, tak! To Steve Corino!

GONG!!!

Corino szaleńczo rzuca się na Mysterio, ale Mysterio unika, Corino wpada na liny odbija się od nich jednak Mysterio strasznie przytomnie wykonuje hurricanranę! Corino klęczy pod narożnikiem, a Rey już nisko na nogach czeka na niego, Corino powoli podchodzi i klincz, tutaj przeważa Corino wpycha swojego rywala w narożnik, a tam kopnięcie w brzuch Mysterio się pochyla, a Steve bierze rozpęd i Mysterio wykonuje pendulum kick, po czym springboard flying knee drop! Corino upada, a Mysterio szybko przypina 1...2... Kick out! Rey błyskawicznie się podnosi, czeka na swojego rywala, a ten też już wstał, Mysterio jest na narożniku i powala rywala missile dropkickiem. Póki, co Corino ma walkę w parterze. Steve się zbiera unika roundhouse kick'a, szybko odwraca kopie w brzuch Reya i powerbomb! Corino przejmuje dowodzenie, Steve powoli dochodzi do siebie, siada na Reyu i camel clutch! Luchador wije się w ringu, ale nie potrafi się wyrwać! Mysterio jest w opałach wyciąga się, ale to nic nie daje w końcu wyciągnął się tak, że sięgnął lin, ale jest bardzo zmęczony, Corino wstaje i ciągnie za nogę na środek ringu swojego rywala, a tam znów zapina camel clutch, ale Mysterio szybko odwraca się teraz Corino siedzi mu na brzuchu, a Rey uderza go złączonymi pięściami w głowę, Corino spada z Reya.

Don West: Co to za kamasutra?

Matt Striker: Uspokój się, PG.

Rey powoli wstaje, a Corino już na niego czeka szybkie zwarcie, ale Mysterio ucieka od niego wyprowadzając serię low kicków, Corino lekko utyka, a Rey Mysterio odbija się od lin i crossbody, jednak Corino go przejmuje w locie i powerslam hold 1...2... Noga Reya na linach. Corino nie zwleka tylko znów przechodzi do submissiona! Cobra clutch, jednak są za blisko lin, błąd Corino i Mysterio szybko łapie się lin, a Steve tylko się denerwuje Mysterio się odwraca i running big boot po, którym Rey ląduje za ringiem! Corino słynie z akcji wysokiego ryzyka i chyba właśnie chce nam jedną pokazać, przesuwa stalowe schodki, kładzie na nich Green Lizarda i wraca do ringu znajduje się na narożniku, fani czekają na akcję diving leg drop na stalowe schodki! Mysterio spada ze schodków i lezy koło nich ma całe rozcięte plecy, a Corino leży koło niego, jednak nie jest tak uszkodzony, jak jego przeciwnik w drodze do pasa. Corino jest zmęczony, ale powoli wstaje jest na nogach, podnosi za głowę Reya, próbuje go kopnąć, ale Rey przejmuje jego nogę i enzughuri, Mysterio znów upada na stalowe schodki, a Corino wraca do ringu, a w ringu opiera się o narożnik i odpoczywa, sędzia tego pojedynku odlicza Reya 1...2...3...4...5... Mysterio siada na schodkach, poprawia maskę, a zaniepokojony Corino wychodzi z narożnika i zaczyna pośpieszać sędziego, ale sędzia nie przyśpiesza ...6...7...8... Mysterio wskakuje do ringu, Corino chce go nadepnąć, ale Rey sprytnie prześlizguje się jeszcze pod nogami rywala i przeciąga go za nogi small package 1...2... Kick out! Mysterio wstaje, poprawia maskę i czeka na swojego rywala ten się podnosi, a Mysterio atakuje go kolanem w brzuch, mocno łapie za głowę i bulldog!

Jim Ross: Widać, że Reyowi strasznie zależy na wygranej.

Don West: Szczerze wątpię, czy mu się uda w końcu Goldberg ma mu coś do oddania.

Matt Striker: Zanim ten dziad przytoczy się do ringu, to Rey wygra i wyjdzie z pasem.

Rey powoli chodzi po ringu, a Corino się zbiera próba low dropkicka, ale Corino odsuwa głowę! Mysterio leży w ringu, a Corino powoli się zbiera i stomp, ale nie trafiony! Mysterio stoi, Corino klęczy, Rey nie czeka rusza na rywala, ale ten go podcina Rey ustawiony pod 619! Corino odbija się od lin i tiger feint kick! No Way! Corino szybko ucieka na narożnik i diving leg drop! 1...2... Mysterio kładzie nogę na linach! Tak blisko! Corino podnosi Mysterio i próba backbreaker'a, ale Mysterio się zapiera odpycha rywala ten wpada na liny i powala rywala sit out hip tossem! Mysterio leży na środku ringu, ale kiedy zbliża się do niego Corino wykonuje kip up frankensteinera! Corino leży pod narożnikiem, a Rey odbija się od lin i low dropkick w narożniku! Corino leży pod narożnikiem, a Rey staje koło niego i double springboard monsault! Publiczność szaleje! Mysterio podnosi rywala irish whip i knee strike, Corino upada na drugą linę! Mysterio tauntuje odbicie od lin i 619?! NIE! Corino się uchyla, Mysterio przelatuje siła była tak wielka, że Rey jakimś cudem znajduje się teraz na posadzce za ringiem! Corino szybko wychodzi za ring, wchodzi z Mysterio na schodki i brainbuster! Mysterio znów cały krwawi.

Matt Striker: Oj, chyba będzie sobie musiał sprawić nowe spodnie.

Don West: Niech się nie martwi, kupimy mu MODNE T-SHIRTY tylko za 19zł!

Jim Ross: Prześmiewcy...

Corino powoli zbiera się ze stalowych schodków, wchodzi na krawędź ringu sędzia wtedy przerywa liczenie, ale zaraz z powrotem wraca za ring i okłada Reya, wynosi, ale Rey z niego zeskakuje ląduje za jego plecami i popycha ze schodków Corino spada i nie wygląda najlepiej! Mysterio stoi na schodkach czeka aż Corino wstanie, jednak, kiedy Steve nie robi tego to wchodzi do ringu aby wyzerować liczenie! Mysterio odwraca się, a wtedy Steve się podnosi, więc biegnie po schodkach i flying west coast pop, ale kiedy jest na barkach Corino ten go przerzuca przez siebie i Mysterio wpada w kibiców! Corino szybko go podnosi wśród kibiców i wrzuca do ringu 1...2... Kick out! Steve nie wierzy! Corino powoli się podnosi i czeka na swojego rywala, old school kick! PIN! 1...2...3!

Tony Chimel: Zwycięzcą i nadal Television Championem - zostaję... STEVE CORINO!

Jim Ross: Wracamy po reklamach, a w ringu jest już Invasion!

DDP: Witam całe WCE Universe! Jeżeli myśleliście, że Invasion się skończyło to byliście w grubym błędzie! We're back and we're bigger, badder and better! Wielu z Was sądziło też, że dywizja tag team to tylko tymczasowy przebłysk. Nic z tych rzeczy! Póki mamy siłę walczyć, te pasy będą szanowane i będą dzierżone przez nas! Invasion! Nie ważne kto oprócz nas będzie bronił barw Invasion.. DDP & JJ are forever! Right Jeff?

Jeff Jarrett: Yeah! And we are freaking.. INSANE! Goldberg? To był wyraźny błąd. Jednak dziś Billu walnął się w główkę mocniej niż kiedykolwiek. Może to już wyjaśni mu by nigdy już tu nie wracał. Bo teraz.. Invasion ma tylko jeden cel, iść w górę, w górę i jeszcze raz w górę. Nowi członkowie.. nie wykluczamy tego! Ale right now.. you can love us.. you can hate us.. YOU'LL NEVER FORGET US! BADA BING! BADA BOOM!

DDP: BADA BANG! Dawać mi tych patałachów.

Tony Chimel: Panie i Panowie, już teraz TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH! Na ring zapraszam ważących wspólnie 523 funty, The Rock i Kane!

http://www.youtube.com/watch?v=q2jRza7tOk0&feature=youtu.be

Tony Chimel: Ich rywale to obecni Tag Team Championi! 488 funtów! INVASION! DDP! JEFF JARRETT!

GONG!!!

Kane rzuca się na Jarretta seria podbródkowych! Jednak Jeff powoli się odsuwa do narożnika, ale tam zbiera potężny uppercoat! Kane się odsuwa i corner big boot! Jarrett upada, ale wtedy klepie go w plecy DDP i od razu wskakuje do ringu, DDP rzuca się na rywala, okłada go, ale Kane nagle zrzuca go z siebie, a Diamond odfruwa! Kane jest już przytomny i dropkick! Diamond znów upada, a Kane bierze rozpęd, Diamond się podnosi i running big boot? NIE! Dallas unika, a noga Kane wisi na linach, Page podnosi jego drugą nogę i przerzuca go przez liny, Big Red Monster Machine leży na zewnętrznej krawędzi ringu, a tam atakuje go elbowem Jeff Jarrett! Rock krzyczy do sędziego, sędzia się odwraca i poucza Invasion, ale The Rock inaczej ma zamiar ich pouczyć, jak rakieta wyskakuje z narożnika, stara się go zatrzymać DDP, ale Rocky wykonuje spinebuster! Publiczność szaleje! Brahma Bull też! Rock miota się w ringu, ale sędzia odgania go do swojego narożnika, jednak Kane już się podnosi i jednym ruchem zrzuca Jarretta za ring i wchodzi do ringu, po czym przypina Diamonda 1...2... Kick out! Kane powoli się podnosi i czeka aż tą samą czynność zrobi rywal, DDP podnosi się i jest schwytany pod chokeslam! Masked Kane wynosi swojego rywala, ale ten w powietrzu się wyrywa i kopie w brzuch rywala! Kane jest pochylony, jest blisko cutter, ale Kane odpycha swojego rywala, ten wpada prosto na The Rocka tak niefortunnie, że Rocky spada za ring. DDP się odwraca i clothesline od Kane'a! Diamond jest za ringiem, a Kane odbija się od lin i suicide dive na wstającego Page'a! Trójka zawodników leży za ringiem!

Don West: Hm, o co Oni właściwie się zabijają?

Matt Striker: O pasy! TAG TEAM!

Don West: Mamy takie...?

The Rock się zbiera, wściekle patrzy na Diamonda! Diamond klęczy, a Rock uderza go kolanem w twarz! DDP upada. Kane też się podnosi i spogląda na swojego tag team partnera, a On wrzuca do ringu Dallasa i macha ręką Kane'owi aby wracał do ringu. Kane już wspina się na narożnik, Page się zbiera i flying clothesline, ale DDP bardzo przytomnie się zachowuje, przechodzi pod atakującą ręką rywala, a kiedy ten szybko się odwraca podcina go tak, że Kane pada twarzą o narożnik. Diamond odżywa i seria stompów w narożniku, ale jest w narożniku Kane'a, więc Rocky zbytnio na to nie pozwala, w końcu odpychając swojego rywala, ale Diamond korzysta z tego i odbija od lin, wraca i dropkick pora pomachać Brahma Bullowi. Diamond się odwraca, a przed nim, jak z podziemi wyrasta Kane! Kane podnosi swojego rywala za gardło! Wszyscy wiemy, co to oznacza!! Jednak do ringu wpada Jarrett i kilka maczug w plecy Kane'a! Kane puszcza Diamonda i wymierza uppercoat Jarrettowi, ale Diamond wtedy wskakuje na narożnik, wskakuje na plecy Kane'a i zapina sleeper hold! Kane jednak się nie poddaje i mocno się trzyma, ale jest naprawdę w ciężkiej sytuacji Jarrett kopie go po brzuchu, a Dallas dusi, sędzia nie potrafi uspokoić Invasion.

Jim Ross: Nie wygląda to za dobrze.

Don West: Tak, jak cała ta dywizja.

Jednak Rock odżywa, szybko wskakuje do narożnika, kiedy zdawało się, że Invasion zniszczy Kane'a! Rocky siłą ściąga ze swojego partnera Diamonda i irish whip po czym back body drop! Rocky ma przypływ adrenaliny rzuca się na niego Jarrett, ale Rock sobie spokojnie z nim radzi! Samoan drop! Rocky szaleje, ściąga ochraniacz, odbija od lin, peoples elbow?! NIE! Invasion odsuwa się i Rocky trafia między nich po czym wypada za ring, a dochodzi do siebie już Kane! Dallas czeka już na swojego rywala ten się podnosi i otrzymuje kopnięcie w brzuch, po którym idzie DDT! Kane pada, jak martwy! Diamond odbija się od lin i elbow drop! Kane podskakuje, a Dallas się zmienia. Jarrett wskakuje na narożnik iii wracający do ringu Rock kopie w liny i Jarrett spada za ring, sędzia krzyczy na Rocka!

Matt Striker: Brahma Bull nie miał innego wyjścia...

Jim Ross: Jednak, czy tak wypada Great One?

Don West: Wystarczająco się szmacą walką o te pasy.

The Rock stoi przy linach, a sędzia wyrzuca go do własnego narożnika. Jednak, kiedy Rock chce do niego iść to od tyłu uderza go DDP! Rock po raz enty spada za ring, a Diamond okłada go serią ciosów! Zauważa to Kane i wychodzi za ring, ale wtedy Diamond ucieka przed nim i wskakuje do ringu, a Kane pomaga wstać Rock'owi, który wskakuje do ringu, Jarrett jest obijany stompami przez swojego rywala, a Rock krąży w okół Diamonda i klincz! Rock przechodzi do headlocku! Diamond szarpie się i udaje mu się wyrwać Rock się odwraca, a DDP wykonuje błyskawiczny belly to belly suplex, a następnie ucieka do swojego narożnika. Za ringiem Kane porządnie obija Jarretta rzucając nim o schodki, o bandy, a sędzia jest bliski na skończenie tego pojedynku jednak Kane na to nie pozwala i wrzuca swojego rywala do ringu, a tam kilka razy go uderza i vertical suplex! Kane przypina 1...2... Kick out!

Jim Ross: Zobacz, jak ta walka trwa już długo, a to dopiero pierwsze przypięcie!

Matt Striker: Nie wiem o czym miałoby to świadczyć.

Don West: Pewnie kolejna "ciekawostka" na jego blog...

Kane podnosi swojego rywala i szykuje kolejny vertical suplex, ale Diamond ląduje na nogi! Zawodnicy są w takim przedłużonym mostku, ale Diamond szybko dochodzi do pionu i rolling cutter! Diamond nie zwleka jest strasznie zmęczony ciągnie Kane do swojego narożnika trzyma go za rękę i zmienia ze swoim partnerem, a Jarrett wskakuje na narożnik i flying double axe handle na naciągniętą rękę Kane'a! Kane trzyma się za zaatakowaną rękę i cofa, ale Jarrett nie daje mu odetchnąć i snap suplex! Kane jest w solidnych tarapatach, a Jarrett wznosi ręce w geście tryumfu! Jarrett podnosi Kane'a i zaczyna szarpać go za maskę, ale Kane go wtedy odpycha i podnosi się! Teraz walka uppercoat via Kane vs punch via Jarrett! Zawodnicy strasznie się obijają! Jednak Kane przerywa to mocnym chwytem rywala pod chokeslam, wtedy z narożnika, jak rakieta wyskakuje Page, ale z drugiego jeszcze szybciej Rock i Rock Bottom! Diamond powalony! Holly Shit! Jarrett wykorzystuje to, że Kane tak jakby o nim zapomniał wyrywa się z uścisku i unika ciosu Kane'a, zachodzi go od tyłu i The Stroke! Pin 1...2... Rock ściąga Jarretta ze swojego partnera, Jarrett szybko się podnosi, ale zbiera clothesline, jednak zaraz znów wstaje i zawodnicy zderzają się wykonując double clothesline! Cała czwórka leży porozrzucana w ringu! Sędzia odlicza: 1...2...3...4...5...6...7... Kane wstaje, Diamond też, Kane popycha Diamonda, a ten wpada na wstającego Rocka i upada tak, że wylatuje przez drugą linę, sędzia patrzy, czy z Diamondem wszystko ok, a Jarrett wykonuje low blow! Kane zwija się z bólu, a wtedy Rock szybko przeciąga go pod swój narożnik i zmiana!

Jim Ross: Kolejna z ciekawostek to to, że to dopiero pierwsza zmiana w drużynie Rocka i Kane'a.

Don West: Matt! Zanotujmy!

Rock czeka aż Jarrett się podniesie, Jeff się podnosi i clothesline! Rock znów czeka na rywala i szaleńczo macha rękami pokazując, że czeka aż rywal się podniesie! Jarrett wstaje unika clothesline'a, jest bliski wykonania drugiego stroke'a, ale Rocky się uchyla i przerzuca rywala przez siebie! Jarrett zwija się na macie, ale Rocky nie daje mu za wiele czasu na odetchnięcie bowiem szybko go podnosi i samoan drop?! NIE! Na ringu znikąd pojawia się wściekły DDP, który wyraźnie chce się zemścić za rock bottom, ale Rock go sprytnie podchodzi i double samoan drop! Rocky rzuca ochraniacz w trybuny! Hala wprost szaleje! Wszystko się trzęsie!

Don West: 9 w skali Richtera!

Rock wykonuje peoples elbow na Jarrecie! Szykuje się do wykonania podobnej akcji na Dallasie, ale ten ostatkiem sił unika! Rock upada, ale jego ręka spada na Jeffa, sędzia liczy 1...2... Kick out! Kick out! Rock nie wierzy, wybałuszył oczy na swojego rywala i wstaje. Spogląda na Jarretta i krzyczy do swojego rywala: ONE MORE! ONE MORE! Rocky odbija się od lin i drugi peoples elbow! Jednak wtedy Jarrett wypada za ring! Rock jest wściekły, wychodzi za ring, ale wtedy DDP z band wykonuje diving crossbody! Rock upada i trzaska głową o schodki, ale do walczących zmierza już Kane idąc po krawędzi ringu, biegnie do niego DDP, ale Kane wykonuje flying clothesline! DDP upada, jednak szybko się zbiera i stoi naprzeciw Kane'a. Kane spogląda na Dallasa, ale ten zdaje się być niewzruszonym, unika upperocoata! Kopie w brzuch rywala, następnie kolano w twarz! Kane upada na kolano, a Diamond bierze rozpęd i z pomocą schodków wykonuje poetry in motion! Kane leży za ringiem, The Rock też wydaje się unieszkodliwiony! Diamond pomaga wstać Jeffowi wrzuca go do ringu, a sam wraca do narożnika, sędzia wznawia odliczanie tylko, że teraz tylko drużyny Rocky'ego 1...2...3... Rock powoli się zbiera... 4...5...6...7... Rock wstał, ale nie orientuje się o co chodzi ...8...9... Fani krzyczą, a Rock odruchowo wskakuje do ringu, DDP nie czeka od razu rzuca się na rywala i seria ciosów w parterze! Rock nie potrafi odgonić swojego rywala, a ten nieustępliwie obija Great One'a! Diamond się podnosi i czeka na swojego rywala, Rock się powoli podnosi i diamond cutter! Diamond cutter! 1...2...3!

Jerry Lawler: BADA BING!

Jim Ross: BADA BOOM!

Don West: BADA BANG! Matko, w co ja gram...

Tony Chimel: Ladies and Gentelmen! Swoich pasów broni Invasion... Diamond Dallas Page oraz Jeff Jarrett!

Jim Ross: Jak do tej pory na gali działo się bardzo dużo. Kurt Angle wygrał nietypowy Steel Cage Escape Match. Steve Corino tak samo jak i Invasion utrzymali swoje pasy. Po niespodziewanym przybyciu na galę legendy - HBK'a - równie niespodziewanie wygrał Shelton Benjamin! Czy może stać się coś jeszcze?

Matt Striker: Oczywiście! Czekają na nas dwa mistrzowskie starcia. Pierwsze to International Championship match, w którym to nowy Alberto del Rio będzie bronił swojego mistrzowskiego pasa. No i wisienka na torcie.. albo na klatce.. Hell in a Cell match! Edge vs Randy Orton! Każdy musi to zobaczyć!

Don West: Jest jeden warunek.. te walki muszą wygrać The Miz i Randy Orton! Ileż to się może ciągnąć! Błagam - zakończmy to. Mam dość oglądania facjaty Lity i Edge'a, w kółko i w kółko. If Edge wins, we Riot!

Tony Chimel: Następna walka to Normal Match o International Championship! Jako pierwszy wchodzący na ring, pochodzący z Cleveland, Ohio! THE MIZ!

http://www.youtube.com/watch?v=38p8KJYmo44&feature=player_embedded

Tony Chimel: Jego przeciwnik to obecny WCE International Champion. The Essence of Excellence! Prosto z Meksyku! Albertooo del Riiooo!

http://www.youtube.com/watch?v=6s_uBCJ6pN4

Gong. Miz i Del Rio zaczęli krążyć wokół siebie. Po chwili mamy pierwsze starcie, które wygrywa Rio. Meksykanin spycha Mizanina do narożnika, a następnie okłada go punchami. Po chwili odchodzi na kilka kroków od rywala, bierze rozbieg i chce wykonać spear, jednak były WCE Champion odskakuje, a Alberto uderza o narożnik.... Alberto Del Rio odwraca się, The Miz kopie go w brzuch, czyżby DDT?! Nie, Del Rio odpycha rywala, po czym rusza za nim, chce wykonać clothesline, jednak Miz przebiega pod jego ręką, odbija się od lin i Drop Kick, Alberto Del Rio na macie... jednak Del Rio szybko wstaje i mierzy swojego przeciwnika wzrokiem. Kolejne starcie, tym razem wygrywa je Miz, ale Del Rio szybkim, sprytnym ruchem wykręca mu rękę a następnie uderza o nią łokciem. Były WCE Champion opada na liny, a Alberto od razu wykonuje clothesline, Miz poza ringiem... Alberto nie czeka długo i skacze na rywala, który uderza plecami o barierkę. International Champion zaczyna tauntować, po czym podnosi rywala i chce rzucić nim o metalowe schodki, jednak Mizanin kontruje i to Alberto Del Rio ląduje na schodkach. The Miz wchodzi na barierkę bezpieczeństwa, chce skoczyć na rywala, jednak ten uchyla się, a były WCE Champ uderza nogami o schodki. Sędzia doliczył już do pięciu. Alberto wchodzi na ring. Mizanin nie może się pozbierać, sędzia odliczył już do siedmiu...osiem...Miz dopiero wstaje...dziewięć...to chyba koniec...jednak nie! zdążył! Były WCE Champion wstaje przy pomocy lin, Alberto od razu do niego podbiega, chcąc wykonać german suplex, jednak ten kilkakrotnie uderza go łokciem, Alberto Del Rio puszcza uścisk, jednak po chwili znowu rusza na rywala, który ponownie uderza go łokciem, po czym odbija się od liny i...flying clothesline! Mizanin natychmiastowo wstaje, jednak Alberto nie czekając długo ponownie wykonuje clothesline! The Miz na macie. International Champion wchodzi na narożnik, to może być ciekawe... ustawia się...legdrop! Alberto odlicza...1...2...kick out. Walka trwa dalej. Del Rio zakłada headlock. The Miz próbuje dostać się do lin, jednak uścisk rywala jest naprawdę mocny. Mizanin nadal walczy, jednak po chwili zauważa, że złapanie lin nie ma sensu. Były WCE Champion powoli wstaje, jednak Del Rio nadal trzyma uścisk...The Miz uderza rywala łokciem w brzuch...po kilku uderzeniach Alberto puszcza swojego rywala, który teraz łapie oddech, jednak Del Rio rusza od razu na niego i... dropkick! Mizanin pada na mate. Alberto Del Rio odlicza...1...kick out. Rio podnosi rywala, po czym uderza go kilka razy w twarz, następnie ustawia go w narożniku.... Alberto wymierza rywalowi kilka ciosów, po czym podnosi go i teraz Mizanin siedzi na narożniku... Del Rio zaczyna tauntować, po czym doskakuje do rywala chcąc wykonać superplex, jednak były WCE Champion uderza go kilka razy w brzuch, a następnie spycha z narożnika, Miz szybko ustawia się w narożniku i...OMG! Ale Jazda! Frooooooog Splash! KONIEC!! Mizanin odlicza...1...2...kick out! Miz nie wie co się dzieje! Szybko wstaje wstaje i podnosi rywala, po czym wykonuje irish whip na liny, Del Rio odbija się od lin i wraca do Miza, który najpierw kopie go w brzuch a następnie wykonuje Ładne DDT.... The Miz podnosi rywala...i jeszcze jedno DDT.... Alberto leży teraz na macie, a Miz wchodzi na narożnik... ustawia się i... Froog Splash!...jednak Alberto się uchyla! Miz uderza potężnie o mate! Mimo to od razu wstaje, jednak International Champion doskakuje do niego, wymierza kopnięcie w brzuch i...DDT. Alberto odlicza...1...2...kick out! Były WCE Champ. nadal jest w grze... International Champion wychodzi poza ring, wyjmuje spod niego stół i ustawia poza ringiem... wraca na ring, podnosi rywala i wpycha go do narożnika.... Del Rio podnosi Miza i ponownie ustawia go na narożniku. Alberto wchodzi na narożnik, i tauntuje w swoim stylu, jednak Mizanin ponownie przeszkadza rywalowi uderzając go w brzuch, Alberto po chwili odpuszcza, odskakuje, jednak chwilę później biegnie w stronę narożnika. The Miz widząc go szybko zeskakuje z narożnika chcąc wykonać flying clothesline, jednak Del Rio unika... Były WCE Champion podnosi się powoli...jest już trochę poobijany... odwraca się i...Spear! Spear! Spear! Teraz to chyba koniec! Alberto Del Rio odlicza...1...2...kick out! Niesamowite! Miz dalej w grze! Miz odkopuje! Publika krzyczy w niebo głosy a Del Rio nie może uwierzyć...

Matt Striker: Łohoh nieźle... Del Rio wie co to wrestling...

Jim Ross: Co to miało znaczyć?

Don West: Zaraz wracam i rzygnąć z nudów...

Alberto nie czekając długo podnosi rywala i wyrzuca go poza ring. Alberto łapie oddech i wychodzi z ringu... Miz podnosi się przy pomocy barierki, jednak meksykanin od razu do niego podbiega i kopie w plecy... Mizanin opada na podłoge, a Del Rio kopie go po całym ciele. International Champion zachowuje się jakby wpadł w trans, co nie zadowala publiczności. W pewnym momencie Del Rio podchodzi do wcześniej rozłożonego stołu, wrzuca na niego rywala, a sam wraca na ring. WCE International Champion wchodzi na narożnik i tauntuje. Po chwili skacze, chcąc wykonać legdrop i...Miz unika! Były WCE Champion ześlizgnął się ze stołu, a Del Rio odczuwa teraz wielki ból! To się nazywa doświadczenie! Mizanin bez chwili zastanowienia wraca na ring, i ostatkami sił wchodzi na narożnik...frog splash! Tym razem trafił! Publiczność szaleje! Obydwaj zawodnicy leżą teraz w gruzach stołu. Sędzia doliczył już do sześciu. Miz i Del Rio wstają niemal jednocześnie i wślizgują się na ring. Miz dobrze wie że teraz ma szansę na mistrzostwo. Przez chwilę zarówno Del Rio jak i Mizanin leżą bez ruchu. Jako pierwszy wstaje były WCE Champ., który od razu opiera się o liny. Del Rio wstaje chwile później. Obydwaj podchodzą do siebie i wymieniają ze sobą kilka słów, po czym Del Rio schodzi z ringu i pokazuje że pas zostaje u niego! Ale chwila moment! To Truth! R-Truth atakuje Del Rio zza pleców! Truth podnosi International Champa i prowadzi go do ringu! Del Rio wrzucony do ringu, Miz podnosi go i... SKULL CRUSHING FINNALE! Miz przechodzi do pinu! Zostanie mistrzem! Ale zaraz! Dlaczego sędzia nie klepie!? Gdzie on w ogóle jest?! Miz nie wie co się dzieje! A na hali rozbrzmiewa głos Tony'ego Chimel'a

Tony Chimel: Zwycięzcą tej walki poprzez Count Out zostaje THE MIZ! Jednak nie zmiennie mistrzem pozostaje... Albertoooooooo Del Rioooooooooo!

Jim Ross: Truth i Miz patrzą teraz na zmierzającego na backstage sędziego, Truth spogląda na Miz'a i obaj gonią sędziego, który znika za titantronem a Miz i Truth zaraz za nim.... Alberto Del Rio już się pozbierał i świętuje obronę tytułu...

Don West: Dobrze! Dorwać gnoja! CONSPIRACY!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie