Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jericho, Foley, Bryan na WM XVIII, "Halloween" RAW i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow:Ostatnio w internecie pojawiały się spekulacje na temat Chris'a Jericho i jego postaci która miała być zawarta w grze WWE '12 wydawanej przez THQ. Chris szybko zareagował na te plotki i na swym Twitter'ze zaprzeczył owym spekulacją. Oto wpis Kanadyjczyka:

"Nie, napewno nie pojawię się w WWE '12, ale ja słyszałem żę mam być w WWE '47!"

:arrow:WWE Hall of Fame'r Paul Orndorff w sobotę skończył 62 lata. Wszystkiego najlepszego!

:arrow:WWE zorganizuje swój live event w Pan American Center w Las Cruces w Nowym Meksyku, a odbędzie się on w niedzielę 22 stycznia 2012 roku.

:arrow:Alex Riley dalej pracuje nad wyleczeniem urazu biodra którego doznał podczas trasy WWE po Meksyku na początku tego miesiąca. Alex w ubiegłym tygodniu przeszedł badanie MRI i stwierdzono że może wracać do zmagań. Riley wrócił podczas ostatniego tapingu SmackDown, podczas którego wziął udział w 41 - osobowym Battle Royal a był to dark match.

:arrow:WWE informuje że "Czarny" Sin Cara wrócił do swego starego gimmicku Hunico.

:arrow:Hunico został dodany przez WWE do rosteru SmackDown, z taką różnicą że występuje on teraz bez maski. Oto video które go przedstawia:

http://www.youtube.com/watch?v=bll_jsNSLbQ

:arrow:Maryse Ouellet obchodziła swe zwolnienie z WWE w nocnym klubie w Los Angeles. Natomiast Eve Torres pochwaliłą ją jako swą długoletnią rywalkę i podziękowała jej za wszystko. Oto wpis z Twitter'a Eve:

"Maryse jest niesamowitą performerką oraz piekną kobiętą, wewnątrz i na zewnątrz. To ona nauczyła mnie jak bawić się w ringu. Dziękuje Ci Maryse."

:arrow:W spoilerze znajduje się walka która odbędzie się najprawdopodobniej podczas nadchodzącego RAW:

CM Punk vs. Mark Henry

Jeśli Punk wygra to na WWE PPV Survivor Series zmierzy się z Alberto Del Rio o pas WWE.

:arrow:Był wrestler WWE Marty Wright znany jako The Boogeyman ponoć ma się pojawić na nadchodzącym Raw SuperShow o tematyce "Halloween". Na chwilę obecną jest to tylko plotka która według mnie może być całkiem prawdziwa.

:arrow:WWE przestało reklamować Mick'a Foley'a który był zapowiedziany na RAW Supershow w TD Garden w Bostonie, Massachusetts, które ma odbyć się 14 listopada. Sam Mick w wywiadzie którego udzielił dla NewsDay.com powiedział że czeka na telefon od WWE w którym miałby usłyszeć informacje o swym ewentualnym powrocie do federacji.

:arrow:W przyszłym tygodniu w Maxim ukarze się artykuł pod tytułem "Salute To The Military". Owy artykuł posiada w sobie wywiad z Kelly Kelly która będzie w nim mówić o tegorocznym WWE Tribute to the Troops oraz o wysiłku żołnierzy.

:arrow:WWE złożyło wniosek o znak towarowy dla The Monday Night War.

:arrow:Ticketmaster wkrótce rozpocznie przed - sprzedaż biletów na WrestleManie XVIII. Zacznie się ona 3ego listopada o 10 rano a zakończy 4 listopada o 23.59.

:arrow:WWE na swej oficjalnej stronie internetowej dodało pojedynek do karty na WrestleManie XVIII, a dokładniej mówiąc starcie: Daniel Bryan vs. World Heavyweight Champion który będzie "panował" na tamtą chwilę. WWE również utworzyło ankietę w której pytali fanów z kim by chcieli aby zmierzył się Brian podczas tego PPV. W ankiecie byli podani czterej zawodnicy a mianowicie Randy Orton, Sheamus, Mark Henry i Sin Cara.

:arrow:WWE poinformowało że Divy zostaną udostępnione do pobrania jako zawartość dodatkowa w grze WWE '12.

:arrow:WWE PPV Night Of Champions zostało wykupione 200.000 razy.

:arrow:CM Punk od 2003 do 2004 roku pracował w TNA i podczas ostatniego wywiadu został zapytany czy brakuje mu owej federacji, po czym odpowiedział że tęskni za nią tak jak za średnia szkołą.

:arrow:Chavo Guerrero Jr. będzie gościł w styczniu 2012 podczas WrestleReunion w Los Angeles. Guerrero pojawi się tam tylko dzięki uprzejmości RF Video. Innymi ważnymi goścmi zapowiedzianymi na to show są Scott i Rick Steiner, Kevin Sullivan, Tommy Dreamer​, Carlos Colon, The Godfather, Big Van Vader, Mikey Whipwreck​, Molly Holly, BG James i Billy Gunn, Harry Smith, Kevin Von Erich​, Mick Foley​, Nitro Girl Spice.

:arrow:Chris Jericho napisał na Twitter'ze wiadomość o możliwości powrotu do WWE:

"Jeszcze teraz nic nie planuję RT@Anthony_Thomson @ Ja jestem Jericho, czy wrócę do WWE?"

:arrow:Rating IMPACT'u z ubiegłej środy wyniósł 1.14.

:arrow:Podczas środowego tapingu IMPACT Wrestling który odbył się w Macon Georgia wokół ringu zgromadzonych 2800 fanów. Warto dodać że na backstage'u pojawił się były WWE i WCW main - eventer Lex Luger.

:arrow:Wczoraj swe 31 urodziny obchodziła Christy Hemme. Wszystkiego najlepszego Christy!

:arrow:Prawdopodobnie Kurt Angle nie pojawi się do końca listopada na tapingach IMPACT Wrestling, a powodem jest to że Kurt potrzebuje trochę czasu na wyleczenie kontuzji.

:arrow:Oto potwierdzone walki które odbędą się na TNA PPV Turning Point:

Single Match:

Jeff Hardy vs. Jeff Jarrett

Knockout Championship:

Velvet Sky vs. Gail Kim

Tag Team Championships:

Anarqui, Hernandez i Sarita vs. Jesse Neal, Shannon Moore i Toxxin

:arrow:TNA zachęca fanów aby głosowali na Velvet Sky, która właśnie dzięki tym głosom miałaby wziąć udział w następnej edycji programu "ABC's Dancing with the Stars".

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Ulicznik Xeb

1

• Deep

1

• Ledger

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hah, ten żart Chrisa taki Tuptusiowy, słaby, a poza tym to szkoda, że nie będziemy mogli nim pograć, bo to świetny zawodnik i zawsze byłby urozmaiceniem gry. Jakoś brak Alexa jest dla mnie nieodczuwalny, chętnie zobaczyłbym go na SmackDown, bo na RAW, no nie ma miejsca, dla niego i tyle. Kurcze, cholernie się cieszę, że Hunico nie poszedł w odstawkę, a jego rola bez maskowa, mam nadzieję, że będzie świetna, bo zaczyna mówić i tak dalej, jest na co czekać. Czyli Maryse jest bardzo zadowolona ze zwolnienia, ale co z nią dalej? Powiem szczerze, że jeśli jej związek z Mizem to prawda, to w TNA jej nie widzę, jakoś takie mam przerzucie. Kurcze, właśnie dzisiaj myślałem o Boogeyu w ramach pasa Hardcore, a może kilka występów?! Błagam odsuńcie imię Sin Cara od słowa jakikolwiek pas w WWE.

Hah, ten żart Chrisa taki Tuptusiowy, słaby

Nie każdy urodził się z poczuciem humoru, więc nie ładnie tak się z kogoś śmiać Ksebku :P

Może Chris wybiega już w przyszłość? Myśli, że w WWE '47 pojawi się jako HoF? Tego jeszcze nie wiemy i pewnie sam Chris też tego nie wiem. Sądzę, że to miało być coś w sensie retrospekcji. Czyżby Chris chciał zwolnić czas? Możemy się tylko domyślać, co on miał na myśli pisząc to beznadziejne zdanie.. Jericho nie pojawi się w WWE '12? Ujrzymy kogoś takiego jak Arn'a Anderson'a, a Jericho nie? WTF! Jest jeszcze kilka miejsc pustych, nie zapełnionych przez WWE, więc może w jednych z tych miejsc zobaczymy Jericho? Bez niego będzie trochę głupio. Boogeyman na RAW? Jest to odważny news, choć może być trafny. Jeśli okaże się to prawdą, możemy spodziewać się fajnego show. Daniel Bryan na WM? To może oznaczać, że wykorzysta swoją walizkę na najważniejszego gali roku. Jest kilka typów zawodników, którzy mogą w tym czasie mieć pas wagi ciężkiej... Osobiście stawiałbym na Orton'a, ale Orton miałby przegrać na WM? Chyba, że to Bryan miałby na niej przegrać. Wszystko wyjaśni się w odpowiednim czasie.

Dzięki :t_up:

Szkoda, że Chris nie pojawi się WWE12. Czy to oznacza, że do tego czasu nie zobaczymy, go w WWE ? Nawet nie zauważyłem, że Riley się nie pojawiał na tygodniówkach. Jego 'powrót' jest mi obojętny. Hunico jest teraz bez swojej maski. Ogólnie pomysł mnie się podoba, przynajmniej nie poszedł w odstawkę. Też zastanawiam się gdzie Maryse pójdzie. Może faktycznie zagości w TNA ? Boogey na RAW ? :D w końcu będzie to wydanie Halloween. Może zobaczymy jego robaczki w czyjejś buzi. :D Nie chce mnie się wieżyc, że Bryan będzie walczył na WM o pas. Po co, więc go szmacą ? Powinni, go promować na mistrza, a nie podkładać pierwszemu lepszemu zawodnikowi ! Jeśli jednak do tego dojdzie to mistrzem powinien być zawodnik nie odstający za bardzo umiejętnościami od Daniela, a kogoś na SD ! takiego nie widzę..no chyba, że Cody..tak to odpowiedni wybór ! Punk powiedział to co myśli o TNA. Większość osób myśli tak samo, a Hogan chyba, go za to nie zlinczuje ? Na koniec spóźnionego najlepszego Christy i Paul !

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...