Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #26

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Edge1.jpg

:arrow: Wiele ostatnio mówi się o Edge'u. "Rated R Superstar" jest rekordzistą jeśli chodzi o posiadanie WCE Championship (nieprzerwanie od ponad trzech miesięcy). Sporo słyszy się ostatnio plotek, że Edge straci pas w ciągu najbliższych tygodni. Czy na Wrong Side of Hell, czy na pierwszej tygodniówce po gali PPV? To jeszcze nie jest ustalone, ale jedno jest pewne - czas na kogoś innego w roli mistrza federacji. Czy możliwe są zmiany planów? Mało prawdopodobne.

:arrow: Skoro mowa Edge'u...WCE "Rated R" Undisputed Champion odpowiedział na swoim twitterze na pytanie jednego z fanów dotyczącego jego walki z Ortonem na Wrong Side of Hell. Tekst poniżej.

Hell in a Cell Match...zawsze lubiłem ten rodzaj walki. Kto wygra? Odpowiedź jest oczywista - najdłużej panujący mistrz w historii tej federacji - Ja! Jeśli ktoś jest mną zmęczony to oznacza, że ma spory problem, gdyż nie zamierzam oddać mojego WCE Championship conajmniej do końca roku. Rekord już mam w kieszeni, więc dlaczegoby go nie przedłużyć o jeszcze kilka miesięcy?!

O Randym Ortonie...

Randall? To nie WWE, tutaj ten koleś nie ma szans na wybicie, szczególnie że robi to moim kosztem...niedoczekanie. Na Wrong Side of Hell poczuje ból jakiego nigdy nie poczuł. Zostanie upokorzony na oczach tysięcy widzów. Jedyne pocieszenie dla Ortona to to, że już na pewno mamy zagwarantowaną nagrodę za najlepszy feud w tym roku...oczywiście tylko dzięki mnie.

Oraz o plotkach jego "face-turn'u"...

What...?

Undertaker-American-Badass-psd62180.png

:arrow: Zapewne wiele osób zastanawia się co dzieje się z The Undertakerem. Dla przypomnienia - na ostatnim Collision, Undertaker został zaatakowany przez The Rocka oraz Kane'a. Rock Bottom na metalowe schodki nie był tak bardzo groźny, ale Tombstone Piledriver od Kane'a kontuzjował "American Bad Ass'a" na poważnie. Jeszcze niewiadomo kiedy Undertaker powróci do ringów WCE, ale mówi się o długiej przerwie od wrestlingu. Życzym szybkiego powrotu do zdrowia!

kane.jpg

:arrow: Kane zaczął swoją przygodę z federacją od kontuzjowania swojego "brata". Co dalej z "Wielką Czerwoną Maszyną" ? Już na ostatnim Collision mogliśmy zobaczyć, że Kane połączył siły z The Rockiem i razem mają zamiar zakończyć dominację Invasion jako mistrzów Tag Team. Dopiero teraz DDP oraz Jeff Jarrett mają poważnych konkurentów. Wiele osób z zarządu jest zadowolonych z postawy Kane'a i wróżą mu wielką kariere solową, nawet jeśli jego tag team z Rockiem się rozpadnie. Czekamy.

ddp2.jpg

:arrow: Kane i Rock chcą zdobyć pasy tag team...ale co na to obecni mistrzowie - Jeff Jarrett i Diamond Dallas Page? Na ostatnim Collision zostali zmasakrowani na backstage, jak będzie na Wrong Side of Hell? Legendy WCW nie mają żadnych wątpliwości, że obronią swoje pasy. Jarrett narazie milczy jeśli chodzi o tweeter, jednak DDP nie kazał swoim fanom długo czekać...

Kane?! Rock?! Śmiać mi się chce. Nie byliśmy przygotowani na atak na ostatnim Collision, ale na Wrong Side of Hell nie będzie litości!

Randy_Orton48.png

:arrow: Randy Orton...jedna z kluczowych postaci Wrestle Championship Entertaiment. Randy nareszcie osiągnął swój cel i na Wrong Side of Hell zmierzy się ze swoim odwiecznym wrogiem Edge'm w walce o WCE Championship. Randy jest pewny zwycięstwa, ale czy przyjdzie mu to tak łatwo? Przekonamy się już w niedziele. Jedno jest pewne - jeśli ktoś czytał powyższe informacje o Edge'u może być pewien, że Randy już niebawem przydzieje WCE Championship. Pozostaje pytanie "kiedy dokładnie?" .Dodatkowo ciekawą informacją jest to, że Randy zaczął sprzeczać się z obecnym mistrzem nie tylko na ringach WCE, ale także w "wirutalnym świecie". Nie trzeba było czekać na odpowiedź Ortona na zaczepki Edge'a. Poniżej notatka z tweetera Randy'ego.

Adam, myślisz że zadowoli mnie jakaś marna statuetka? Nie bądź śmieszny. Tutaj już nie chodzi o show, ktoś taki jak ty po prostu potrzebuje porządnego obicia pyska. Zamierzam dać ci porządną nauczke za te ostatnie tygodnie.

The_Miz_004.png

:arrow: Coraz głośniej robi się wokół The Miza. Miz wygrał na ostatnim Collision turniej mający na celu wyłonienie pretendenta do International Championship, który jest w posiadaniu Alberto Del Rio. Miz jest zdesperowany, już od dawna nie miał żadnego pasa mistrzowskiego. Co z tego wyniknie? Przekonamy się już na Wrong Side of Hell. Przypomnijmy, że Miz ma w dorobku pasy WCE Tag Team Championship oraz WCE Championship.

picture.jpg

:arrow: Skoro mowa o Alberto Del Rio...widocznie przejście na "jasną stronę mocy" dobrze mu służy. Fani od razu polubili Alberto, którego jeszcze kilka tygodni temu nienawidzili. Teraz "El Patron" jest jednym z najbardziej lubianych zawodników w federacji, a jego marchendise sprzedaje się w błyskawicznym tempie. Jeśli tak dalej pójdzie Alberto prześcignie Randy'ego Ortona w ilości sprzedanych koszulek...

wwe_mark-henry_www.nowlix.com_hot_sexy_naked_naked%2B4.JPG

:arrow: Kolejną ciekawą informacją jest to, że do federacji dołączył Mark Henry. Henry liczy na szybki debiut, niektórzy nawet mówią, że Mark ma zadebiutować już na Wrong Side of Hell. Czyżby szykował nam się kojelny konflikt w Wrestle Championship Entertaiment...? Kto będzie na tyle odważny, żeby stawić czoła "Najsilniejszemu Człowiekowi Świata" ? Już teraz możemy uchylić rąbka tajemnicy (poniżej w spoilerze).

Zarząd zamierza poprowadzić feud na linii Mark Henry - Triple H - ???. Zapowiada się obiecująco.

119.jpg

:arrow: Jeśli ktoś czytał powyższą informację w spoilerze może być pewien, że Triple H również pojawi się na Wrong Side of Hell. Na walkę narazie nie ma co liczyć, ale sama obecność Huntera na pewno przyciągnie przed telewizory masę widzów.

220px-Kurt_Angle.png

:arrow: Co dalej z Kurtem Angle? Wiele ostatnio mówi się o tym, że planowany jest dla niego push. Jeśli Kurt nie wygra swojej walki na Wrong Side of Hell zostanie wmieszany w bardzo ciekawy storyline. Czyżby zarząd nareszcie docenił "Złotego Medaliste Olimpijskiego" ?

Cody-Rhodes-psd68120.png

:arrow: W ubiegłym tygodniu Cody Rhodes odliczył Sheltona Benjamina w walce tag team, dzięki czemu jego drużyna odniosła zwycięstwo (Edge/Cody vs Shelton/Orton). Już na Wrong Side of Hell, Rhodes zmierzy się z Sheltonem Benjaminem w walce typu Falls Count Anyhwere. Z wyników przeprowadzonych ankiet wynika, że publiczność bardziej czeka tylko na walkę o WCE Championship. Zwycięzca tego pojedynku na pewno awansuje w hierarchii federacji. Krążą nawet plotki o tym, że walka ma zostać przekształcona na No.1 Contender Match, jednak narazie to tylko plotki...

corino.jpg

:arrow: WCE Television Champion Steve Corino po Wrong Side of Hell ma udać się wraz z kilkoma innymi gwiazdami na trzydniową "wycieczkę do Japonii" . Corino i reszta mają promować Wrestle Championship Entertaiment za granicą. Czyżby WCE miało wykroczyć poza granice USA? Przypominamy, że House Show'y federacji już gościły w takich miastach jak Berlin czy Manchester. Przypominamy, że Corino na Wrong Side of Hell ma bronić swojego Television Championship w walce z Reyem Mysterio.

:arrow: Ważna informacja dla wszystkich fanów federacji - trzy godziny przed Wrong Side of Hell gwiazdy Wrestle Championship Entertaiment mają rozdawać autografy w hali głównego budynku. Mają pojawić się między innymi - Shelton Benjamin, Triple H, Randy Orton, Edge, Alberto Del Rio, The Miz, Jeff Hardy.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• LC Edgar

1

• GMS

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kurka, zapomnialem skomciac ale co sie odwlecze...

Bardzo dobra paczka newsow, musze przyznac. Jest to, o czym juz wczesniej wspominal Karlos czyli urozmaicenie roznosciami zwiazanymi z federacja, a doskonalym tego podkresleniem sa dwie ostatnie informacje. Cwierki tez sa mile widziane, bo to tez w sumie urozmaicienie (choc w realu, podtrzymywanie feudow ta droga jest zalosne).

Push dla Angle'a sie rozpoczal i bardzo dobrze. Mexx jest aktywny na BS, dobrze pisze i mysle, ze zasluzenie dostal szanse...

Szkoda, ze moja walka z Exer'em nie miala stypulacji nr 1 contender match, bo ja niezmiernie cierpie na brak jakiego zlota na moim ramieniu, bo mam je jedynie na glowie i dupie :P . Ale mam nadzieje, ze ta walka na Wrong Side of Hell to nie koniec feudu, bo ja zawsze chcialem konfrontowac z Exer'em, na wszystkich fedach na jakich gralismy ale nigdy do tego nie doszlo, a jak juz doszlo to fed padal :P ... Tak samo przydaloby sie przedluzyc Edge vs Orton.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Dobra paczka Newsów tylko.... Właśnie gdzie są komentarze?? Ja dopiero dziś rano zauważyłem że się pojawiły (DziękiEdziu gdzybynie twój komentarz to do teraz bymn ie wiedział :D)

No więc tak jak napisałempaczka dobra lecznie rozumie jednego, macie trzech nowych zawodników i szykujecie im feud? Po co? Dywizja Tagówkuleje....kuleje to mało powiedziane, nie lepiej połączyć ich jakoś?? tyle było mowy że ta dywizja to będzie miejsce dla nowych postaci a jakoś te nie widać, może to powinnem napisac w dyskusji, jak tak to proszę tam odpowiadać.

Kane i kariera solowa hmm kuszące lecz nie po to wlczyłem o te tagi by teraz tak po prostu dać sobie spokój.

sig.png

Ojejcia. Niusów nie zauwarzyłem. xD Lecz teraz można skomcić. To tak ogólnie podoba mi się rzecz z tymi notkami z twitterów. Fajne urozmaicenie, mi się podoba. Oplotkowanie wszystkich ważniejszych wrestlerów federacji z którymi coś się dzieje, to również taka tradycja. Ogólnie niusy dobre, co tu więcej chcieć? Chyba sam bym więcej nic ciekawego nie wymyślił. :P

ahfo.png

luba_049.png

No niusy ciekawe i przyznam, że czytałem je już wcześniej, ale nie skomentowałem :P . . . . Dlaczego nie zawarto mnie w nich nawet w najmniejszym stopniu?! Domagam się wyjaśnień! Za takie poświęcenie i wkład powinienem być bardziej zauważalny! :D

PS. Ktoś chcę zajarać murzyńskie zioło? :D=))

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png