Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki, Ratingi, WWE '12, Ryder, HS w Gdańsku i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy wynikami walk które zostały nagrane we wtorek na SmackDown!

Match 1

Tag Team Match

Awesome Truth (The Miz & R-Truth) pokonali AirBoom (Kofi Kingston & Evan Bourne)

Match 2

Wade Barrett pokonał Trent'a Barette

Match 3

Non-Title Match

Randy Orton pokonał Dolph'a Ziggler'a

Match 4

Daniel Bryan pokonał Tyson'a Kidd'a

Match 5

CM Punk pokonał Christian'a

:arrow: A w tu walki bez wyników

Match 1

Tag Team Match

Awesome Truth (The Miz & R-Truth) vs. AirBoom (Kofi Kingston & Evan Bourne)

Match 2

Wade Barrett vs. Trent Barett

Match 3

Non-Title Match

Randy Orton vs. Dolph Ziggler

Match 4

Daniel Bryan vs. Tyson Kidd

Match 5

CM Punk vs. Christian

:arrow: Wczoraj swoje 33 urodziny obchodził CM Punk.

:arrow: Oto co Zack Ryder napisał do CM Punka na twitterze:

Happy Birthday to the 1st Ever Broski of the Week and fellow Rihanna fan... @CMPunk!

:arrow: CM Punk podziękował swoim fanom w taki sposób :

Awesome bday wishes so far. Can't name ya all, but thanks to everybody taking the time! On zero sleep, I fly home to Chicago. BIKES!!!!!!!!

:arrow: Ale się porobiło. Zack Ryder ma problem. Otóż jego znane powiedzonko ‘Take Care Spike Your Hair, a w szczególności Spike jest wykupione przez stację Spike TV w której nadawane jest TNA. Vince nakazał przestać produkować koszulki właśnie z tym napisem

:arrow: Rating ostatniego RAW wyniósł 3.31 czyli około 4.700.000 widzów. A tak dzieliło się na segmenty.

Opener -3.85, Segment z HHH I Nash’em straciły 612.000. Walka Orton & Sheamus vs. Christian & Rhodes przyniosły 232.000, Walka Santino vs. Dolph straciła 445.000 widzów. Segment z Punkiem, Del Rio I Laurinaitis’em przyniosły 466.000, za to na walce Alicii z Nataly’ą stracili około 981.000 (wow), Morrison vs. Barrett przyniosły 16.000, Main Event dołożył 732,000

:arrow: SmackDown! W SyFy dało 2.2, czyli minimalny spadek w porównaniu z zeszłym tygodniem 2.23.

:arrow: Teraz coś o WWE ’12. Jak pisał wczoraj Housse Batista nie będzie grywalny, ale będzie w grze. Najprawdopodobniej w Road to WM. Mick Foley oraz Mach Man Randy Savage będą grywalnymi postacią po wykupieniu DLC. THQ ma plany co do kolejnego DLC. Dodatek będzie poświęcony divom. Będą to: Trish Stratus, Kharma, Bella Twins, Vickie Guerero, i w darmowym DLC Alicia Fox. Możliwe że alternatywny wygląd Edga i Christiana będzie z lat 90.

:arrow: Nie wiem czy było więc napisze. Na House Show który odbędzie się w Gdańsku zapowiedziane są już dwie walki.

World Heavyweight Championship Match

Big Show vs. Mark Henry

Randy Orton vs. Cody Rhodes

:arrow: Na następnym RAW jak wiemy odbędzie się walka Jim Ross vs. Michael Cole. Ross będzie przy stole komentatorskim przed walką i po swojej walce. A kto zajmie jego miejsce przy stole komentatorskim …Muppety ! Nie mogę się doczekać :)

:arrow: Federacja WWE planuje kontrolować tweety zawodników w dniu gali Royal Rumble.

:arrow: WWE wpadło na pomysł, żeby komentatorzy mieli dostęp do twittera podczas każdej gali i fani mogli by dawać pomysły do dyskusji.

:arrow: Na okładce DVD z galą WWE PPV Vengeance będzie rozwalony ring.

:arrow: Hornswoggle jest gotowy na wizytę Muppetów na RAW. Otóż zrobił sobie tatuaż z Muppetami.

001.jpg

:arrow: Jak jesteśmy przy tatuażach. To nowy tatuaż walną sobie Batista.

batista-001.jpg

:arrow: Teraz wyniki Impactów.

Wyniki. 3.11.2011

Match 1

Knockout Tag Titles

Madison Rayne i Gail Kim pokonały Tarę i Brooke Tessmacher ©

NOWE TNA KNOCKOUT CHAMPS: MADISON RAYNE I GAIL KIM!!

Match 2

Non-title Match

Jesse Sorensen pokonał Austin'a Aries'a

Match 3

Tag Team Match

Bully Ray i Jeff Jarrett vs Anderson i Jeff Hardy - No contest

Match 4

TNA World Championship

Bobby Roode pokonał James'a Storm'a ©

NOWY TNA CHAMPION: BOBBY ROODE!!

:arrow: Karta bez wyników:

Match 1

Knockout Tag Titles

Madison Rayne i Gail Kim vs Tara i Brook Tessmacher ©

Match 2

Non-title Match

Jesse Sorensen Austin Aries

Match 3

Tag Team Match

Bully Ray i Jeff Jarrett vs Anderson i Jeff Hardy

Match 4

Bobby Roode vs James Storm

:arrow: Impact 10.11.2011

Match 1

Crimson pokonał The Pope'a

Match 2

Garrett Bischoff pokonał Gunner'a via DQ

Match 3

Jesse Sorensen pokonał Zema Ion'a

Match 4

Knockout Tag Titles

Gail Kim i Madison Rayne © pokonały Velvet Sky i Mickie James

Match 5

Tag Team Match

Robbie E i Rob Terry pokonali Ronnie'ego i Eric'a Young'a

Match 6

AJ Styles pokonał Christopher'a Daniels'a

Match 7

6 Man Tag Team Match

Anderson, Hardy & Abyss pokonali Immortal (Jarrett, Ray i Steiner)

Match 8

TNA World Championship Rematch!

Bobby Roode © pokonał James'a Storm'a

:arrow: Karta bez wyników.

Match 1

Crimson vs. The Pope

Match 2

Garrett Bischoff vs Gunner

Match 3

Jesse Sorensen vs Zem Ion

Match 4

Knockout Tag Titles

Gail Kim i Madison Rayne vs. Velvet Sky i Mickie James

Match 5

Tag Team Match

Robbie E i Rob Terry vs. Ronnie i Eric Young

Match 6

AJ Styles vs. Christopher Daniels

Match 7

6 Man Tag Team Match

Anderson, Hardy & Abyss vs. Immortal (Jarrett, Ray i Steiner)

Match 8

TNA World Championship Rematch!

Bobby Roode vs. James Storm

:arrow: Dwie możliwe walki na TNA Turning Point:

Singles Match

Matt Morgan vs. Crimson

TNA World Heavyweight Championship

Singles Match

Bobby Roode © vs. AJ Styles

:arrow: Możliwe że Hulk Hogan znowu pojawi się w ringu. Prawdopodobnie będzie walczył na gali Lockdown w kwietniu. Jednak nie wiadomo jeszcze z kim.

:arrow: Były NWA Heavyweight Champion Barry Windham został hospitalizowany na oddziale intensywnej terapii na Florydzie.

Zapraszam do komentowania.

Usunąłem ostatniego "newsa", który był taki sam jak obecnie ostatni tylko w języku angielskim :) // Blazi

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Ulicznik Xeb

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie wiem po co dodaje się do newsów wyniki, bo przecież są one dodane już na forum i to dużo wcześniej....

CM Punk powoli zbliża się do granicy 40 lat, lecz to kilka lat jeszcze mu zejdzie. Miejmy nadzieję, że te jego urodziny będą początkiem czegoś dobrego :) Bardzo podoba mi się to w jaki sposób zostało opisane RAW, a w szczególności to, że możemy zobaczyć co i kiedy było ważniejsze dla widza, a co nie. Rating dobry, ale ja chcę czegoś więcej! Czytałem już na forum, że te dwie walki są zapowiedziane na HS W Gdańsku. Fajnie, że będzie można zobaczyć największych zawodników w jednej walce. Jim Ross vs. Michael Cole? Really?! Publice na widowni to może się podobać, lecz dla mnie to jest kompletny bezsens. Nie ma nic gorszego, jak widok komentatorów bawiący się w zawodowych zawodników... Żenua. Nie widzie się, że na okładce DVD PPV będzie ten rozwalony ring to przecież to była największa atrakcja i powtórka wyczynu Lesnera. Tatuaż Batisty dodałem do mojego posta już kilka dni wcześniej, więc nie wiem dlaczego to kopiujesz. Czasami idzie czegoś nie zauważyć, lecz wydaje mi się, że za bardzo to ty się nie starasz.. Ale i tak: Dzięki :t_up:

Staram się tylko po prostu nie zauważyłem :( . dop. Vdr

Proszę abyś nie stosował tego kolorku, bo po prostu nie wypada :)

Matko, bo Spike i od razu przestają produkcji? Czyli Punk będzie miał się teraz krucho, szczególnie, że powiedzonko się przyjęło, wielu ludzi je podłapało, a tu taki klops. Poza tym troszkę ten powód dla mnie naciągany. Ross vs Cole - ? Po co to znowu, jak nie Lawler to On, przecież na to się nie da patrzeć i przede wszystkim nie chce, więc WWE mogłoby sobie to odpuścić. Ta kontrola, troszkę mi żal pracowników WWE, bo są na strasznej smyczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Turniej drużynowy wyłoni następnych pretendentów do pasów Vanity Project. Tymczasowy GM Robert Stone ogłosił w kulisach we wtorek, że turniej wystartuje w przyszłym tygodniu i finiszuje na evencie NXT w Madison Square Garden Theatre 31 marca. Początkowo w stawce były ekipy The Culling, Sean Legacy & Eli Knight, Hank & Tank, Birthright, OTM oraz DarkState, a w openerze pierwszej rundy Hank & Tank mieli zmierzyć się z Birthright. Saquon Shugars z DarkState nie był zadowolony z taki
    • Grok
      Jon Moxley jest dumny ze swojej frakcji Death Riders i niedawno wychwalał etykę pracy jednej z jej członkiń. W niedawnej rozmowie z Renee Paquette w programie Close Up, Moxley stwierdził, że każdy zawodnik w tej branży powinien pracować tak ciężko jak Marina Shafir. Mimo kilku lat spędzonych w federacji, Shafir zyskała swoje pięć minut dopiero po dołączeniu do Moxleya jako część Death Riders w 2024 roku. W ciągu ostatnich paru lat Shafir wspięła się do grona najbardziej dominujących kobiet
    • Grok
      Kilka lat po przejściu na emeryturę Sting złożył dwa nowe zgłoszenia znaków towarowych nawiązujące do początków swojej kariery. W poniedziałek, 9 marca 2026 roku, Sting zgłosił znaki towarowe „Flash Borden” i „Blade Runner Sting” na towary i usługi: koszulki; bluzy; bluzy z kapturem; czapki; chusty na głowę; oraz skarpety. Opis tych zgłoszonych znaków towarowych brzmi: Zgodnie z danymi USPTO, „Flash Borden” został użyty po raz pierwszy w grudniu 1984 roku, a „Blade Runner Sting” – 28 gru
    • Grok
      Następny odcinek w Houston to Booker T Appreciation Night. Przed main eventem wtorkowego epizodu Vic Joseph zwrócił się do publiki i zaskoczył Booker T, ogłaszając, że następne show w rodzinnym mieście Hall of Famera, czyli w Houston, będzie mu poświęcone. Pięciokrotny mistrz WCW był tym faktem wyraźnie zaskoczony. Dodatkowo zapowiedziano steel cage rematch o NXT Women’s North American title, w którym Tatum Paxley broni tytułu przed Izzi Dame. To właśnie Dame przerwała Paxley na starcie wtor
    • Grok
      Kilka godzin po przedłużeniu kontraktu z MLW Shotzi spotkała ją osobista tragedia – zaginął jej brat po wypadku samochodowym. W mediach społecznościowych podzieliła się niepokojącą informacją o Deano, którego samochód znaleziono rozbity niedaleko Fort Mason/Marina District w San Francisco. Nagrania z monitoringu pokazują, jak oddala się od wraku. Szczegóły, jak skontaktować się z władzami w sprawie wszelkich informacji o Deano, znajdziecie tutaj. Po długim runie w WWE, z którą rozstała s
  • Dodaj nową pozycję...