Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Triple H, SS, ćwierkacze, plany na SD! 2011/2012 i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars

Non-Title Match

Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) © vs JTG & Primo

Divas Tag Team Match

Eve Torres & Kelly Kelly vs The Bella Twins (Brie & Nikki Bella)

Ezekiel Jackson vs Jinder Mahal

Non-Title Match

Cody Rhodes © vs Ted DiBiase

:arrow: A tutaj możecie zobaczyć ich rezultaty

Non-Title Match

Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) © pokonali JTG & Primo

Divas Tag Team Match

Eve Torres & Kelly Kelly pokonały The Bella Twins (Brie & Nikki Bella)

Ezekiel Jackson pokonał Jinder'a Mahal'a

Non-Title Match

Cody Rhodes © pokonał Ted'a DiBiase

:arrow: Dark Match'ami Superstars były pojedynki Sin Cary z Michael'em McGillicutty, gdzie wygrał Mistico oraz Drew McIntyre vs. Johnny Curtis, który wygrał Drew.

:arrow: Natomiast Dark Match'em tapingu Smackdown! okazał się być 41-man Raw vs. Smackdown Battle Royal Match, ktory wygrał

Sheamus

:arrow: Rating poniedziałkowego RAW SuperShow wyniósł 3.32 co przełożyło się na 4.714.000 widzów.

:arrow: Na Backstage'u ostatniego RAW można było zobaczyć The Undertaker'a i Michelle McCool!

:arrow: Wraz z końcem miesiąca John'owi Morrison'owi wygasa kontrakt z WWE jak dalej potoczą się jego losy? Dowiemy się wkrótce, jednak najbardziej prawdopodobna opcja to przejście do TNA.

:arrow: W wywiadzie dla WWE.com John Cena mówił o szczegółach filmu "The Reunion", wspomniał między innymi, że ma lęk wysokości i niektóre sceny sprawiły mu trudność.

:arrow: WWE planuje częściej badać korzystanie z tweeter'a przez gwiazdy czy reakcje fanów na gale czy tygodniówki.

:arrow: Planowany jest powrót Drew McIntyre'a do tygodniówek co związane jest z pushem dla tego zawodnika. Szkot aktualnie występował w Superstars bądź Dark Matchach Smackdown!.

:arrow: W ramach storyline'u WWE.com poinformowało, iż Triple H ma złamane kręgi szyjne i będzie pauzował przez około 6 tygodni, w celu powrotu do pełni zdrowia i sił.

:arrow: Big Show i Henry będą chwilę pauzować gdyż obaj lekko ucierpieli po Superplexie, który zniszczył ring.

:arrow: Podczas następnego RAW The Rock planuje odpowiedzieć co do jego udziału w walce Tag Team'owej.

:arrow: Tradycyjny 5 on 5 Survivor Series Elimination Match został zastąpiony walką Tag Team'ową w której The Most Charismatic Tag Team Of All Time (John Cena & The Rock) zmierzą się z Awesome Truth (The Miz & R-Truth), będzie to Main Event tej gali. Natomiast WWE podało, iż nie dojdzie do tradycyjnego 5 on 5 Match'u, gdyż cała gala ma skupiać się na osobach Rock'a & Ceny, więc lepszym rozwiązaniem jest zwykła walka Tag Team z udziałem tych dwóch wrestlerów.

:arrow: Na te PPV planowany jest również pojedynek pomiędzy Kevin'em Nash'em a Triple H'em.

:arrow: WWE podała listę wrestlerów którymi zagramy w ramach DLC w WWE '12 :

- Shawn Michaels

- Jerry "The King" Lawler

- Jim Ross

- Michael Cole

Wiadomo iż HBK bedzie miał strój z Survivor Series '97 natomiast Ross & Cole z WM 27.

:arrow: Najprawdopodobiej w rosterze WWE '12 zabraknie Batisty jako grywalnej postaci.

:arrow: Alicia Fox ma nowy Theme Song jest to "Pa-Pa-Pa-Pa-Party" produkcji Jim'a Johnston'a. Niebawem będzie dostępna na iTunes.

:arrow: Między Chrise'm Jericho a Wade'm Barrett'em doszło niedawno do kilku twitter'owych sprzeczek. Panowie porównywali się do Juliusza Cezara & Marcus'a Brutusa.

:arrow: Na koniec 2011 / początek 2012 Smackdown! planuje następujące walki na swoich tapingach :

Big Show vs. Mark Henry w Steel Cage Match'u

Wade Barrett vs. Randy Orton w Street Fight

Booker T vs. Cody Rhodes o WWE Intercontinental Title

Christian vs. Sheamus

Sin Cara Azul (Mistico) vs. Sin Cara Negro (Hunico)

Jinder Mahal vs. Ezekiel Jackson

Brodus Clay vs. Ted DiBiase

Tamina & Rosa Mendes vs. The Chick Busters (A.J. & Kaitlyn)

:arrow: Była gwiazda WWE - Lance Storm wypowiedział się na temat Jim'a Ross'a. O to notka :

"Jeśli kolejne RAW będzie kolejnym odcinkiem zawstydzającym Jim'a Ross'a to przestaję to oglądać."

:arrow: Wideo od byłych mistrzów Tag Team - The Headbangers (Mosh & Thrasher) kierowane w stronę obecnych posiadaczy pasa - AirBoom.

Napisali na ćwierkaczu taką notkę :

The Headbangers chcą się przeciwstawić AirBoom! Attitude Era vs Altitude Era!

:arrow: Jak donosi Dragon Gate USA z WWE podpisał umowę komentator Lenny Leonard, aktualnie przeniesie się na Florydę do Tampy, gdzie odbywają się galę rozwojówki - FCW.

:arrow: Czas na notki od Kevin'a Nasha oraz Jim'a Ross'a

Kevin Nash (po ostatnim RAW gdzie zaatakował Triple H'a) :

W trudnych czasach człowiek powinien robić dla rodziny to co do niego należy, przetrwają tylko najsilniejsi. Ostatnio pracowałem ciężej niż przez całe lata. Jednak teraz czuję się wiele lepiej, jak kiedy miałem 30 lat. Niektórzy mnie krytykują, ale moje ciało i umysł wciąż są w świetnej formie.To wszystko pachnie $$$$

Jim Ross :

Jeśli ktokolwiek myśli, że w Atlancie podczas następnego RAW, gdzie dojdzie do pojedynku z Cole'm, wyjdę cało z tej opresji jest jak zwierze - szop goofy

:arrow: Jesli jesteśmy przy temacie FCW został zwolniony Rodney Thomas, który był odpowiedzialny za rozwój talentów.

:arrow: Na stronie TNA można oficjalnie ujrzeć profil Gail Kim.

:arrow: Można również odszukać profile Traci Brooks & Toxxin (Christina Von Eerie).

:arrow: A tutaj notka od tej właśnie KO (Gail Kim) :

Mówią, że kobiecy wrestling jest jak Roller Coaster, moje zdanie? : przyszły rok będzie rokiem rozwoju ku świetności!

:arrow: "Cowboy" James Storm skomentował za pomocą Twitter'a, jakoby w przekonaniu TNA był on zbyt "południowy" :

Uważam, że to niesamowite, iż pochodzę z południa, to określa mnie! Więc wszyscy którzy tego nie lubią i mają z tym problem : przepraszam was chlernie za to, że jestem z tego powodu szczęśliwy i pamiętajcie najlepsze redneck's (o jakiś alkohol chodzi) na świecie jest na południu!!

:arrow: Notka Eric'a Bischoff'a na temat Bully Ray'a :

Oglądając ostatnie IMPACTY dochodzę do wniosku, że Bully Ray staje się jednym z największych talentów tego "biznesu"

:arrow: Nowym dyrektorem TNA do spraw kontaktów publicznych został Jules Werton, który zastąpił na stanowisku Steven'a Godfrey'a.

:arrow: TNA planuje dla Hulka Hogana "One More Match"! Miałby się on odbyć w kwietniu gdzie Hogan & Garett Bischoff stawiliby czoła Ric'owi Flair'a & Eric'owi Bischoff'owi!

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

• Housse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Fajnie że Undertaker i Michelle już są widywani na Raw oznacza to że już nie długo będziemy mogli ich oglądać w ringu znaczy Undertakera to pewnie koło lutego dopiero zobaczymy. Myślę że John jednak odejdzie wszystko przynajmniej na to wskazuje, szkoda jednak że go nie będzie w WWE bo akurat TNA nie oglądam więc nie będę już śledził dalej jego kariery. Przynajmniej mam powiązanie z Ceną bo ja też mam lęk wysokości =)) Wcale się nie dziwie że Henry i Big Show chwilę odpoczną akcja po której złamał się ring nie wyglądała za fajnie, za pewne również bolała. Szkoda że Triple H znowu przez jakiś czas nie będzie występował oznacza to że GM Raw zostaje. Dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

To jest coś takiego, jak dark match SS? Oo. Strasznie żal mi Drew, nie podoba mnie się w ringu i nie przekonacie mnie, ale gimmnickowo to całkiem znośny gracz, no i żal chłopa, który przecież miał wielkie poparcie Huntera i co za tym idzie Vince'a! Mistico na SS? Który Mistico? :) To na backu, czy na trybunach ich widziano? Zresztą to nic nie zmienia, bo tak, czy inaczej ich wizyta nic nie oznacza. Hm, a mogę wiedzieć skąd znasz tą najbardziej prawdopodobną opcję? Ja jednak jestem zdania, że go zatrzymają, a może przejście na SD?! To by było dla niego na plus, bo tam by się przydał/nadał odświeżył siebie i swoją postać. Też mam lęk wysokości, jestem jak Cena! Wooo! Wooo! Jeśli zaczną zaglądać na portale społecznościowe, gdzie ludzie mówią o galach, to niektórzy writerzy mogą szykować pętle. A, czyli jednak coś zacznie się dziać z Drew? Miło. Ten Hunter, i jego powroty, normalnie drugi Andżej/Stinger. Tak się kończą zabawy grubasków, ale jak ma pauzować główny mistrz, mam nadzieję, że ta pauza ogranicza się tylko do występów ringowych. PaPaPaPaParty, matko czegoż Oni jeszcze dla tych div nie wymyślą? Wade vs Punk vs Jericho?! DO IT! DO IT! DO IT! Walki na nowy rok, bardzo ciekawe mam nadzieję, że niektóre będą początkami feudów. Dla mnie Ci cali HeadBangers to najprawdopodobniej nowy TT w WWE, a tak patrząc na nich wydają się całkiem ciekawi. ;) Kolejna walka stulecia, jedne z lepszych niusów w ostatnim czasie. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...