Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Raw, SD, SS, coś & coś i inne słodkości

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Termin "We hate Cena" był bardzo popularny w poniedziałkowy wieczór na ćwierkaczu. Dlaczego? A z głupiej przyczyny, ponieważ John Cena po walce na Vengeance, kiedy Jan schodził z ringu, zauwarzył on fana, który maiał t-shirt'a z napisem "We hate Cena".

:arrow: Dark meczem wczorajszego Raw był pojedynek Sin Cara vs Michael McGillicutty

:arrow: A czego jeszcze nie widzieliśmy na wczorajszym Raw? Dark Match Main Event.

Steel Cage Match

John Cena vs Alberto Del Rio

Wygrywa ten drugi po wkroczeniu na ring Awesome Truth i sklepaniu Jaśka w trójeczkę.

:arrow: Co prawda na dzisiejszym Raw mieliśmy zobaczyć walkę pomiędzy Jimm'em Ross'em, a Micheal'em Cole'em, ale została ona przełożona na Raw, które odbędzie się za tydzień. Plusem jest to, że dostaniemy stypulacje...

"If JR wins, Cole would "quit" the company." Co znaczy, że jeśli wygra Ross, to Cole musi opuścić federacje.

:arrow: Wyniki z WWE Superstars

Air Boom pokonali JTG and Primo

Eve and Kelly Kelly pokonały The Bellas

:arrow: Na dzisiejszego Smacka zapowiedziane są 3 walki:

WWE Championship

Alberto Del Rio vs. John Cena

World Heavyweight Championship

Mark Henry vs. Randy Orton

Raw vs. SmackDown Battle Royal

z udziałem 41 gwiazd Raw i SD

:arrow: Rating piątkowego SmackDown wyniósł 2,21, co jest malutkim spadkiem z jeszcze wcześniejszym show, gdzie wyniósł 2,23.

:arrow: Zack Ryder został w wolnym tłumaczeniu "wychu**nym" przez WWE. Czemu? WWE uzyskało sobie prawa do frazy "Broski", co oznacza, że kiedy Zack opuści WWE, nie będzie mógł nazywać swoich broksich broskimi oraz wybierać broskiego tygodnia.

:arrow: Możliwy w pytkę duży spoiler z SD.

Jak wiadomo, na dzisiejszym tapingu SD ma Booka wrócić do ringu. Oraz zmierzyć się z IC champem Codym Rhodesem. Po co to? Aby wypromować nowo nadchodzące DVD The Best of the King of the Ring, na którym będzie Booker T. Tylko jeszcze nie wiadomo czy będzie to jego pojedyńczy występ, czy też będzie walczył od tej pory regularnie.

:arrow: Na Survivor Series, gdzie The Rock i John Cena będą w jednym teamie. Mówi się, że będzie to "The Most Charismatic Tag Team of All Time". Czyli najbardziej charyzmatyczny tag tean wszechczasów. Łał...

:arrow: Jeszcze coś do SS. Zapowiedziane walki...

Tag Team Match

The Rock & John Cena vs Awesome Truth

Początkowo mieli wbić Cenę i Rocka do Tradycyjnego SS Matchu, ale jak widać zmienili plany.

WWE Championship

Alberto Del Rio vs CM Punk

Co prawda nie jest to jeszcze oficjalna walka, bo sam Punk jeszcze sowjego uczestnictwa nie potwierdził, ale raczej uda nam się ją zobaczyć na SS.

:arrow: Na następne Raw zapowidziane są, nasze obiecane Mapety, czy jak to się zwie. Ujrzymy żabę Kermita oraz Pannę Piggy.

:arrow: Na dzisiejszy taping SD zapowiedziano:

WWE Championship

Alberto Del Rio vs. John Cena

World Heavyweight Championship

Mark Henry vs. Randy Orton

Raw vs. SmackDown Battle Royal

z udziałem 41 gwiazd

:arrow: WWE oczekuje, że Kevin Nash jest medycznie zdrowy i będzie mógł w najbliższej przyszłość walczyć w ringu. F4WOnline.com donosi, że może to być juz nawet w ten piątek.

:arrow: Możliwe, iż stary news, ale ja chętnie go dodam. Na show 14 listopada zapowidziano taki team jak... Rock & Sock Connections! Znaczy się zapowiedziano na to show The Rock'a oraz Mick'a "Mikstera" Foley'a. Co nas może czekać na tym show, łapcie spoler.

Spotkanie się oko w oko Ceny z Rockiem.

oraz

6 man tag team match

John Cena, Randy Orton i CM Punk vs. The Miz, R-Truth i Mark Henry

Ze specijalnym udziałem Mick'a Foley. Możliwe, iż będzie on sędzią sepcijalnym, lub kimś innym.

:arrow: Doszły wyniki ankiet, które wydało WWE. A więc... WWE Wrestlemania Rewind taką nazwę będzie miało show poprzedzające lub cały tour Wrestlemanii (choć szczerze zapomniałem czego to było), oraz WWE House of Fame, a taką nazwę będzie nosiło show WWE, gdzie ujrzymy HoFów w jednym domu.

:arrow: Co do naszego nowego TNA WHC champa James Storma, to można powiedzieć, że cały locket room cieszył się z wygrania przez niego tego tytułu Ale zarząd jednak sądzi, że to Booby Roode by się bardziej nadawał na twarz całej federacji. Co do Storma to mówią, że jest on "za bardzo południowy". Co może oznaczać, że nie podoba im się jego pochodzenie.

:arrow: Jules Werton został zatrudniony na stanowisku szefa od relacji publicznych, zastępując tym samym Steven Godfreya.

:arrow: Na dobre zakończenie, dwa filmiki.

Pierwszy od Colta Cabany z serii "Creative Has Nothing For You". Odcinek 19.

Oraz najnowszy odcinek The Tommy Dreamer TV. Odcinek 2.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EUWZQObSG4o

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UWZQObSG4o

Niusy byłby wcześniej, ale coś przypadkowo kliknąłem i się nagle wszystkie skakowały, dlategoż się wku***łem i rzuciłem to w kąt.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Luba

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Geez, teraz się Ortona hejtuje. :lol:lol Czemu mają służyć te cotygodniowe RR? Orton? :D Buu, Zack źle zrobił przecież to jego autorski pomysł, moja pierwsza reakcja na ten news, to are you serious bro?!

Booka w ringu, yeeeaaaah! SUCKA! Będzie świetnie.

Pff, Oni chyba najlepszego pod takimi względami tag teamu nie widzie, że takie bzdury plotą.

Kurcze szkoda, że nie będzie tradycjyjnego SS, bo taka walka zawsze była fajna, a teraz szkoda, bo tacy zawodnicy, taka stypulacja, taka gala! :twisted:

Cena zauważył koszulkę fana va Vengeance oraz na RAW, co może znaczyć, że Cena powoli cieszy się każdym rodzajem reklamy jego nazwiska. Cóż, a kiedy Jan czegoś nie "lubiał"? :P

Steel Cage Match, John Cena vs Alberto Del Rio jako Dark? No NIE!!! Takie walki powinni pokazywać w TV. Sama stypulacja jest ciekawa. Ech

SD po tych 3 walkach może wydawać się ciekawe. Szczególnie interesuje mnie Battle Royal, które zazwyczaj było dobre. Zack dał się "wyru**ać" przez WWE. Członkowie tej federacji są bardzo przebiegli. Oj, trzeba uważać.. Na SS Jan & Rock w TT. Możliwe, że to będzie faktycznie najbardziej charyzmatyczny TT wszech czasów, lecz nie zapominajmy, że wszystko jeszcze może się zmienić, chociaż wątpię aby takie coś miało miejsce, lecz trzeba liczyć się ze wszystkim. Nash vs HHH. Coś pięknego prawda? Mam nadzieję, że odbędzie się taka walka na SS, bo patrząc na obecne wydarzenia wszystko się do tego sprowadza. Raw 14.11.2011 już zapowiada się dobre. Czekam! ;)

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...