Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2011 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Survivor Series

Survivor-series-2011-rock-cena.jpg

20 Listopada 2011

New York City, Madison Square Garden

Theme song: "Good Feeling" by Flo Rida

Oficjalna karta

Tag Team Match

20111027_sseries_cenarock_miztruth.jpg

John Cena & The Rock vs. The Miz & R-Truth

WWE Championship

Singles Match

20111031_sseries_punk_delrio.jpg

Alberto Del Rio © vs. CM Punk

WWE World Heavyweight Championship

Singles Match

20111104_sseries_mhenry_show_l.gif

Mark Henry © vs. Big Show

5-on-5 Traditional Survivor Series Tag Team Match

20111114_sseries_10man_0.jpg

Team Orton (Kofi Kingston & Sin Cara & Randy Orton & Sheamus & Mason Ryan) vs. Team Barrett (Jack Swagger & Christian & Wade Barrett & Cody Rhodes & Huncio)

WWE Divas Championship

Lumberjill Match

20111114_sseries_divas.jpg

Beth Phoenix © vs. Eve Torres

WWE United States Championship

Singles Match

20111115_sseries_dolph_morrison.jpg

Dolph Ziggler © vs. John Morrison
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• Hacjend

1

• Wladek

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rock & John Cena vs Miz & Truth

Po raz pierwszy ujrzymy Rocka i Cenę w jednym teamie, po raz pierwszy Rock na ringu od trzech lat, a więc ta walka na pewno ma dużą promocję i jest wielkim przedsięwzięciem. Jednak martwi mnie to, że to Cena będzie ciągną cały feud, a Rocky pojawia się jedynie na SS i żegnajcie. Powinien brać udział w jakiś segmentach z Ceną, być może pojawi się jeszcze przed samą galą. Ten cały feud jest raczej zrobiony na potrzebę feudu Rocka i Ceny na WM, więc panowie jeśli nie przed to na SS troszkę się posprzeczają i dojdzie do rękoczynów. Wszystko by podgrzać feud do WM. Zwycięzcami raczej będą Bring It.

Alberto Del Rio © vs CM Punk

Sam feud ciekawy, jednak dla mnie najważniejsze to walka, ponieważ jeśli się postarają mogą stworzyć coś na prawdę dobrego.

Skoro Cena dał radę. Alberto mistrzem nie jest długo, a Punk dawno nim nie był i przydałoby się, by koła pasa się pokręcił jakiś czas, by wrócić na szczyty. Feud powinien trwać dłużej, ale w tym starciu wygra raczej ADL.

Mark Henry © vs Big Show

Ich walka na Vengeance była dobra mimo, że obaj techniką nie grzeszą, ale to wiadome. Tym razem liczę na równie dobry pojedynek, tyle, że powinien mieć jakąś stypulacje, która by nakręciła walkę. Lepiej oglądać jakiś potworów jak nawalają się krzesłami i pałkami niż patrzeć i się nudzić. Stypulacja jest tutaj wskazana ! Ciężko powiedzieć kto wygra. Mark mistrzem jest już jakiś i myślę, że nim pozostanie !

deathnotep.png

angle_02.gif

Wszystko co może się stać, stanie się właśnie na SS! Zobaczymy czy ich walka będzie faktycznie pasowała do słów:The Most Charismatic Tag Team Of All Time . W kwestii walki to z radością zobaczyłbym Cena vs. Rock. Wiadomo, że feud nie rozpocznie się z byle pogaduszek. Musi być akcja! A to szykuje się na PPV, bo nie sądzę aby obaj zawodnicy powstrzymali się od rękoczynów co do siebie. Być może Rock pojawi się na RAW przed PPV aby podkręcić troszkę atmosferę, ale nie liczę na nic więcej jak tylko słowo w słowo z Jasiem i może parę uderzeń dla Miz'a i Truth'a. Wszystko potoczy się wg planu CT, a skoro walka Cena vs. Rock ma odbyć się na WM28 to wątpię aby teraz coś w tej walce się złego wydarzyło. Wygra Team Bring It i tyle :)

Alberto Del Rio © vs. CM Punk

Tutaj możemy się spodziewać czegoś więcej niż zwykłej potyczki o główny pas federacji. Wszyscy wiemy co potrafią Ci zawodnicy w ringu. To może być coś spektakularnego, choć wiemy, że i takie walki WWE potrafiło, nie ukrywając zJ***ć. Z jednej strony, Punk od dawna nie miał możliwości być mistrzem i to dla niego może być powrót na szczyt, a z drugiej u boku Alberta pewnie pojawi się jego "kolega" i wszystko może przewrócić na stronę Del Rio. Oczekuję od nich walki, która zasługuje walki o miano o pas WWE!!!!

Mark Henry © vs. Big Show

Powtórka z Vengeance? Oby nie, bo tamta w ogóle mi się nie podobała. Największe masy w WWE i Singles Match? No bez jaj! Takie walki powinny mieć porządne stypulacje! Extreme Rules czy chociaż Chair. Chętnie powiedziałbym coś tym, którzy wymyślają te walki. Zawodnicy się zgadzają, pas się zgadza, tylko stypulacja do dupy. Dlaczego?! WWE powinno wykorzystać moment, w którym Ci dwaj są razem w ringu. Niech zrobią rozpierduchę, lecz z umiarem (ring...). Ich feud bardzo ładnie się rozwija i mam nadzieję, że potrwa to jeszcze trochę, bo sądzę, że ich małe "igraszki" dają potencjał SD. Zwycięzcy jest trudno wskazać, a więc jego nie podam :D

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

W końcu the Rock wraca na ring i nic nie jest w stanie zepsuć tego święta. :)

Co do samej walki to na 100% nie skończy się ona w zwyczajny sposób. Widzę tu dwie możliwości:

albo Rock po raz kolejny wykoleguje Cenę, albo John odegra się za WM. Innej opcji nie widzę. Trzeba podgrzać ten feud :)

16476371734edf391100c30.jpg

• Styl:  Jasny

Survivor Series - czwarta najważniejsza gala spod szyldu WWE zbliża się już wielkimi krokami, więc pasuje coś napisać o tym PPV, które ponoć odbywa się po raz ostatni, co mnie bardzo wkurwiło gdy się o tym dowiedziałem. Dobra no to najpierw coś o walkach.

Cena & Rock vs Awesome Truth - ta walka to dla mnie wielka niewiadoma. Mogło by się wydawać, że zwycięstwo Najbardziej Charyzmatycznego Teamu w Historii jest pewne, ale jest zawsze to ALE. Wydarzyć moze naprawdę sporo - całkowity heel turn Rock'a, oficjalne uformowanie się nowego NWO o czym jest nadal głośno, jakis powrót, interwencja Foley'a. Jedno jest pewne, że podczas tej walki porprostu MUSI się coś wydarzyć. Zwycięzca - niby postawiłem na Rock'a i Cene, ale jak wygrają Miz i Truth to wcale się nie zdziwię. Sama walka wg mnie specjalnie rewelacyjna nie będzie. Z pewnością ędzie wleki chant dla rock'a nie mal przez całą walkę i napinanie się do publiki, trash talking w czym Rock jest mistrzem i inne manewry które zajmą połowę walki. W ringu w sumie nie będzie żadnego porządnego zawodnika, tylko sami średniacy, no bo jednak żaden zawodnik z tej walki umiejętnościami nie powala. Taka jest prawda. Pewnie przez pół walki będzie obijanie Ceny, by wpadł Rock wykonał swoje koronne ruchy jak spinebuster, peoples elbow, rock bottom i kilka innych. Później wpadnie Cena i wykona swoje combo i na koniec... no właśnie - końcówka na pewno nie będzie zwykłym zakończeniem walki. Sedzia z pewnością oberwie i to pewnie nie jeden. No cóż - jak pisałem, rewelacyjnie moze nie będzie, ale emocjonująco i ciekawie to musi być !!

WWE Title - walka powinna być ciekawa w myśl zasady - "Punk w ringu, więc nudów nie powinno być". Punk z pewnością będzie tą walkę prowadził i może wyciśnie coś z arystokraty. O ile dobrze to rozpiszą to walka może być bardzo dobra. Walkę wygra pewnie Alberto po jakimś kancie lub Punk przez DQ czy inną opcję. Pewne jest, że pas zostanie przy Del Rio. Punk później na RAW doatnie rewanż na TLC i pewnie to będzie TLC lub Ladder Match. Na żadną z tych opcji nie będę narzekał. Liczę na ciekawą i dobrą walkę.

WHC Title - n o jedno jest pewne - tego co na Vengeance na pewno nie zobaczymy, czyli rozwalenia ringu. ALe pewnie jakaś atrakcja będzie, tylko jaka. Rozwlony ring był, rozwalony stół komentatorski był i przez Henry'ego i Show'a. Dla mnie zostaje jedna opcja - może się wydarzyć coś na rampie. Może chokeslam z rampy na stół, WSS na stół tylko, ze zwykły. Jurozmaicenie walki musi być, bo sam match bedzie poprostu nudny. Bardzo możliwe, że w tej walce powróci Kane, który właśnei mógłby walkę urozmaicić przez jakiś ruch - chokeslam Henrym na stół bo w sumie innej opcji nie ma. Walka pewnie znowu zakończy się No Contest i naTLC by mieć pewność, że ktoś z gigantów w końcu wygra, na TLC PPV zobaczymy Tables Match między Show'em a Henry'm i być może Kane'm na zasadach Elimination. No narazie zobaczymy co przyszykują nam na Survivor Series.

US Title - Nananana, Nananana, Heyheyhey, goooodbye John. To z pewnością usłyszymy po tej walce od publiki w Nowym Jorku w stronę Morrison'a. Wg mnie będzie to ostatnia walka Morr'a w WWE. Kontrakt się kończy, a nic nie słychać, zeby Vince chciał zatrzymać JoMo w federacji. Dodatkowo Morrison'a usunięto z trasy po Japonii, co chyba już mówi samo za siebie. Dolph na pewno walkę wygra i jest to pewniak. Mimo wszystko liczę, że John godnie pożegna się z WWE i dostaniemy bardzo solidny pojedynek, na który tą dwójkę stać.

Traditional Elimination Match - skład tej walki jest w sumie OK, z jednym wyjątkiem: Mason Ryan. Co wogóle ten "Batista 2" robi w tej walce to ja nie wiem. Gość jest totalnie do dupy i gówno potrafi, BA! Nawet ruchy ma identyczne jak Batista, tylko finisher inny. Pozatym nie mam bardzo zarzutów. Mam wielką nadzieję, ze wygrają ci "źli", no bo wreszcie przydał by się push dla całego składu drużyny. Wade marnowany, Ziggler to samo, Swagger w sumie też, Hunico się podnosi po porażce z Carą, Rhodes również mógłby już wskoczyć do Me na SD!. W sumie zaskakuje mnie fakt, dlaczego "Team Barrett", a nie "Team Rhodes". W końcu to Cody ostatnio feudował z Randall'em. No ale co tam. Liczę na solidny pojedynek i na to że Ryan szybko poleci. Walkę pewnie będą ciągnąć heel'e no bo jednak skład Orton'a, jeśli chodzi o umiejetności to nie powala, no może poza Kingston'em i Carą.

Divas Title - dodanie stypulacji raczej nic specjalnego tu nie uromaici. Pewnie Eve zgarnie tytuł, czego bym nie chciał, bo Beth jako Mistrzyni spisuje się dobrze. W tej walce w sumie też liczyłbym na jakiś powrót, a mianowicie.... LAYLA !! Pół roku już w sumie minęło od kontuzji, więc czas juz wracać a Survivor Series jest dobrą okazją do tego. Może jeszcze Michelle :> Ehh się rozmarzyłem :D W sumie może być nieźle, bo i Beth i Eve co nieco potrafią, ale na rewelację nie liczę.

Ogółem PPV zapowiada się interesująco, ale WWE już nie raz pokazało, że dobrze zapowiadające się show może spierdolić, nawet "rocznicowe" eventy, czego idealnym przykładem jest Wrestlemania25. Denerwuje mnie bardzo jeszcze jedna rzecz. Dlaczego jest tylko jeden Traditional Match. Zawsze na PPv były dwa matche tego typu, no wsumie rok tmu też był jeden match, no ale skoro to jest ostatnie Survivor Series, to powinno się wrócić do korzeni i stworzyć drugi Traditional Match. Chociaż przy obecnym rosterze RAW i SD! to jeden chyba w zupełności wystarczy, no bo w sumie kto miałby się bić w drugim Traditional'u - Tatsu ? Primo ? Co jak co ale Vince na to by nie poszedł za h***ja !! Dodatkowo gala jest jest nie tylko rocznicowa ze względu na 25lecie, ale i z innego faktu. To przecież na Survivor Series 10 lat temu Team WWE pokonał Team Alliance i Vince pełną gębą wykupił WCW. W walce wieczoru sukces Vince'owi przypieczetował nie kto inny jak Rock pinując Austin'a. Mam nadzieję, że to Survivor Series nie będzie jednak ostatnim w historii WWE i będzie nadal trwało, gdyż gala ma zbyt wielką tradycję by ją tak poprostu zlikwidować. Czekam z niecierpliwością na event.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Zbliża się kolejna duża gala a mianowicie Survivor Series, więc trzeba coś napisać.

Walka zapowiada się ciekawie. Zapewne wydarzy się coś co podgrzeje feud pomiędzy The Rockiem a Dżonem : ) . Obawiam się tylko jednego że zobaczymy Rock'a na SS a potem koniec, może pojawi się na jakimś RAW przez satelitę i tak do WM'ki. Możę się mylę, zobaczymy. Ale pomimo tego bardzo się ciesze że zobaczę jak The Great One sprawuję się w ringu. Jako zwycięzców obstawiam The Most Charismatic Tag Team Of All Time.

WWE Championship: Alberto Del Rio © vs. CM Punk

Tutaj mam problem komu kibicować obu bardzo lubię. Ale CM punk ma dostać push w przyszłym roku więc uważam że pas zostanie przy Alberto. Jeśli się postarają mogą zmajstrować świetną walkę. Jak wcześniej napisałem obstawiam że wygra Alberto del Rio zapewne przez jakieś oszustwo :D.

WWE World Heavyweight Championship: Mark Henry © vs. Big Show

Nie będe się rozpisywał po tej walce nie spodziewam się wiele. Walka będzie powolna i nudna. Dwóch gigantów w Singles Match. Really?Really? Powinni dostać jakąś stypulacje. Myślę że walkę i pas znowu wygra Henry .

5-on-5 Traditional Survivor Series Tag Team Match: Team Orton vs. Team Barrett

Walka będzie znośna. pewnie będą ją ciągnęli zawodnicy z Team'u Barrett'a . W ogóle dlaczego team Barrett'a ? Orton ma feud z Rhodes'em, więc powinnno być team Orton vs. Team Rhodes a tu nagle z dupy taka walka. Match wygra pewnie Orton.

WWE Divas Championship: Beth Phoenix © vs. Eve Torres

Walki Div rzadko oglądam najczęściej je przewijam. Beth i Eve mają umiejętności dochodzi do tego stypulacja więc walka może być fajna. Myślę że to Beth będzie zwyciężczynią i ten feud trochę jeszcze potrwa.

WWE United States Championship: Dolph Ziggler © vs. John Morrison

Tutaj wynik wydaję się oczywisty. Mówi się o przejściu Morrison'a do TNA, został usunięty z trasy po Japonii. Więc powinien wygrać Ziggler, Ale może Vince podpisał kontrakt z John'em a to jest właśnie jego cena title shot aby morrison został w federacji . Oboje mają możliwości. Jeżeli dadzą im trochę czasu zobaczymy świetną walkę. Mimo wszystko obstawiam , że wygra Dolph.

Myślę że gala może być ciekawa (oprócz walki o WHC) jeśli WWE niczego nie zepsuję.

88d6a1014d80a93209fdd51f4888dc32.gif?1328745513

33723.png