Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Vengance, Ćwierkacze, Leavine i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: TMZ oficjalnie potwierdziło informację jakoby była gwiazda WWE Gangrel miałą wypadek motocyklowy. Sam poszkodowany powiedział, że jechał swoim motocyklem w Burbank w Californi, gdy nagle został uderzony przez jadący z naprzeciwko samochód, po czym szybko przewieziony do szpitala. Zdiagnozowano u niego uraz łokcia.

:arrow: WWE planuje rozpocząć nagrywanie telewizyjnego show, w którym Divy będą jeździć po kraju prywatnym autokarem. Program ten miałby nosić nazwę „WWE Divas Heels on Wheels”. Kamery mają śledzić poczynania Divek 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu także możemy być pewni że żaden ciekawy moment nam nie ucieknie. Będzie pełno kłótni, zawiązywania nowych przyjaźni itd. Ludzie pracujący nad tym programem twierdzą, że tym pomysłem na pewno zainteresowani będą wielbiciele skąpo ubranych kobiet :)

:arrow: Alicia Fox i Bill DeMott byli obecni w kwaterze głównej FCW, w celu poszukiwania nowych talentów płci pięknej

:arrow: Do akcji został włączony nikt inny jak Tito Colon. Najmłodszy syn Carlosa miał swój tryout w WWE w wlace Tag Teamowej w której wraz ze swoim bratem Primo zmierzył się z braćmi Uso. Ową walkę przegrał, ale WWE jest zadowolone z jego występu i prawdopodobnie możemy szykować Siena powrót Tag Teamu Colons. Przed odejściem Carlito WWE miało plany umieścić całą rodzinkę w 3 – osobowej stajni.

:arrow: ODB, która nie pojawiła się w TV od zakontraktowania w TNA przez Karen Jarrett zamieściła takową notkę na twitterze :

Myślę, że cos we mnie powinno się zmienić, ale to kiedy i jak to się wydarzy zależy tylko i wyłącznie ode mnie.

:arrow: CM Punk jest zapowiedziany do wywiadu w następnym numerze magazynu Maxim, będzie mówił o swoich speechach tego lata, oraz o The Rocku i Stev’ie Austinie. Artykuł ten ma być pewnego rodzaju reklamą Survivor Series.

:arrow: Akcja ringowa ostatniego SmackDown! wynosiła 39 minut i 2 sekundy. W porównaniu do poprzednich tygodni tendencja jest spadkowa.

:arrow: Na SmackDown! Sin Cara Azul pokonał Sin Carę Negro w Mask vs Mask matchu pozbawiając maski dawnego Hunico. Walka ta przyciągnęła najwięcej widzów przed telewizory w porównaniu do reszty show, co po części odbiło się na decyzji WWE, by feud ten trwał jeszcze 2 miesiące bądź dłużej. Wszystko może nabrać ciekawych zwrotów po wydarzeniach z WWE Supershow. Dwóch wrestlerów ubranych w kostium niebieskiego Sin Cary pokonało czarnego Sin Carę w handicap match’u.

:arrow: Była Diva WWE Serena nabawiła się wstrząsu mózgu na ostatnim tapingu SHIMMER TV. Lekarze radzą jej porzucić sportową karierę i zająć się czym innym. Sama zainteresowana poważnie się nad tym zastanawia.

:arrow: Zwycięzca WWE Tough Enough Andy Leavine pracował za kulisami piątkowego FCW. Leavine sprawdzał bilety wchodzących na halę. Porażka …

:arrow: Zła wiadomość dla fanów Goldusta. Ostatnio pojawiły się informacje, jakoby zbliżała się data jego powrotu do WWE. Niestety, czeka go jeszcze jedna operacja ramienia. Poprzednia okazała się nieudana, ponieważ ramię sie blokuje a Dustin nie ma pełnych możliwości ruchowych.

:arrow: Michael Cole napisał na twitterze taka notkę :

Jestem taki podniecony mogąc wam powiedzieć, że JR być może nie będzie obecny na Vengance! Zarząd jest zdania że będzie zbyt zajęty opłakiwaniem wczorajszej porażki OU!

Na co ktoś odpowiedział :

Zamknij się Cole, jesteś po prostu zazdrosny o to że Ross jest od Ciebie popularniejszy! @JoeyStyles.

Styles napisał :

Proszę by nie mieszano mnie w kłótnię między JR’em a Cole’em

A Ross odpisał :

Również proszę by nie mieszano mnie w tą kłótnię.

:arrow: Wyniki Venagance w spoilerze :

WWE Tag Team Championship

- Air Boom © vs. Jack Swagger & Dolph Ziggler, Zwycięzcy : Air Boom

United States Championship

- Dolph Ziggler © vs. Zack Ryder, Zwycięzca : Dolph Ziggler

WWE Divas Championship

- Beth Phoenix © vs. Eve Torres, Zwycięzca : Beth Phoenix

Christian vs. Sheamus, Zwycięzca – Sheamus

CM Punk & Triple H vs. The Miz & R-Truth, Zwycięzca : The Miz & R-Truth po interwencji Kevina Nasha

Cody Rhodes vs. Randy Orton, Zwycięzca : Randy Orton

World Heavyweight Championship

- Mark Henry © vs. Big Show, Zwycięzca : No Contest (Henry zachowuje tytuł)

WWE Championship

Last Man Standing Match

- Alberto Del Rio © vs. John Cena, Zwycięzca : Alberto Del Rio

:arrow: Dark Matchem Vengance byłą walka Barreta z Bryanem. Wygrał rzecz jasna Barrett po wykonaniu na Bryanie Wasteland.

:arrow: El Generico pokonał Kevina Steena i został nowym Pro Wrestling Guerrilla championem. Tego samego wieczoru Super Dragon powrócił po przerwie trwającej od 2008 roku by połączyć się ze Steenem przeciwko „The Young Bucks’om”. Na następnej gali PWG Dragon i Steen zmierzą się z Bucksami w Guerilla Warfare matchu, będzie to pierwsza oficjalna walka Dragona. Jutro do sprzedaży trafi DVD z tą galą.

:arrow: Bobby Lashley jest zapowiedziany na specjalny występ w Family Wrestling Entertainment 5 listopada na Manhattanie. Będzie również uczestniczył w spotkaniu poprzedzającym show.

:arrow: CM Punk po raz pierwszy ogłosił publicznie, że Beth Phoenix jest jego partnerką w świecie prywatnym.

:arrow: W spoilerze wpisy na twitterze pojawiły się po Vengance :

Vickie Guerrero :

Po końcu gali wciąż mam jakieś złoto! Gratuluję Dolph!

Zack Ryder :

Wybaczcie Broski :(

Ostatni spoiler odnośnie Vengance :

Zawalenie się ringu w walce Big Show vs Mark Henry nie było botchem. Ring zostało tego przygotowany, dodatkowo miało to służyć Last Man Standing Match’owi.

Wpisy z Twitterów dodałem w spoiler bo sugerowały wyniki PPV :) Unders uważaj na takie rzeczy :) // Blazi

poprawiłem literówki, nie twisterze a twitterze :) - tak na przyszłość // Housse

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr. Underson

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja pierdole, jakie to WWE wydaje żałosne produkcje! Chcą nam pokazać cycki div? To niech zrobią, jakieś fajne zdjęcia, a nie durne programy na poziomie "Pamiętniki z Wakacji" no, panowie... Dwie Sin Cary? Dobre? Hmm, to może być ciekawe i to na pewno dobry pomysł, bo feud stanął w miejscu. Szkoda, że to wszystko się komplikuje, bo Cody wiecznie pasa nie będzie trzymał, a feud braci? Taki feud? Byłoby zajebiście. Widzę, że nas MiTB jest świetnie promowany, zachwyca nas, co galę, na PPV odgrywa ważne role. :t_up: Nie wiem, jak to CM wybierał, ale to jego sprawa. :P :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...