Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Vengeance 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Vengeance 2011. A oto walki:

1.

WWE Tag Team Championship

Air Boom vs Dolph Ziggler & Jack Swagger

2.

WWE United States Championship

Zack Ryder vs Dolph Ziggler

3.

WWE Divas Championship

Kelly Kelly & Natalya banned from Ringside

Eve Torres vs Beth Phoenix

4.

Christian vs Sheamus

5.

Tag Team Match

CM Punk & Triple H vs Awesome Truth

6.

Non-Title Match

Cody Rhodes vs Randy Orton

7.

World Heavyweight Championship

Big Show vs Mark Henry

8.

WWE Championship

Last Man Standing Match

John Cena vs Alberto Del Rio

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• patryniu

1

• Turej

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie ma innej możliwości jak tylko zagłosować na Last Man Standing Match. Dawno nie widziałem tak dobrej walki produkcji WWE.. A może to dlatego, że stypulacja była dobra? Alberto jak i John wykonali swoje zadanie w 150%, jestem jak najbardziej z tej walki zadowolony. Nie zawiodłem się ;)

No powiem nawet trudny wybór. Ja się tutaj zastanawiałem nad dwoma walka jako walka tego PPV - Opener, czyli walka Air Boom vs Dolph i Swagger oraz John Cena vs Alberto Del Rio... Obie walki było bardzo dobre, było dużo akcji, które na prawdę mogły zaciekawić fana oglądającego gale. Zagłosowałby na walkę Airboom vs Swagger i Dolph, ale stawka i zapowiedzi walki było dość słabe w przeciwieństwie do walki John Cena vs Alberto Del Rio o pas WWE. Dawno nie było tak dobrej walki Last Man Standing, były akcje poza halą, ciekawe przedmioty używane więc jak najbardziej głos leci na tą walkę.

Tutaj nie ma się co zastanawiać, wybór jest prosty: Last Man Standing z udziałem Johna i Del Rio. Panowie pokazali się z najlepszej strony(choć to John trzymał większy poziom pokazując 110%) i skleili miłą dla oka walkę. W takich stypulacjach nie powinno zabraknąć różnych przedmiotów(choć tych było mało), bolesnych bumpów, i ogólnie hardcoru, panowie chodzili i obijali się również po całej hali i ja osobiście kupiłem tą walkę..BRAWO !!!

deathnotep.png

angle_02.gif

Najlepsza walka tej gali? Jan kontra Alberciak, choć przynajmniej za to, że walczyli na rozwalonych ringu, co bardzo mi się podobało, poza tym, czy w ogóle w WWE była taka walka? Sądzę, że nie. Do tego trzeba przyznać, że walka nawet trzymała poziom, i ogólnie mi się podobała i jakimś cudem się nie zawiodłem. :)

ahfo.png

luba_049.png

Trudny wybór. Ponieważ przynajmniej trzy walki zasługują na to miano. Ale jednak wygrywa John Cena vs. Alberto Del Rio Panowie wykręcili dobrą walkę i zwycięzca jest właściwy. Najlepszymi momentami tej walki była zdecydowanie sytuacja z wrzuceniem Jana w styropianowe V :D

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Tym razem walką gali okazał się dość nietypowy pojedynek. Mowa tu o walce John Cena vs Alberto Del Rio o pas WWE. Czemu walka była nie typowa? Ponieważ jej uczestnicy walczyli na rozwalonym ringu, no trzeba przyznać, bardzo ciekawa sprawa, jakiś powiew nowości w WWE, bo jak dobrze pamiętam to czegoś takiego w historii federacji jeszcze nie było. Do tego sam poziom walki był nawet niezły, lecz w pierwszymplanie cały czas był ten ring, i sądzę, że to głownie przez niego walka była taka dobra.

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...