Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sygnatura Tygodnia Bill Goldberg Zone #68 by Luba

Temat pracy: Czas na walkę!

Termin oddania: 30 październik (niedziela) godz. 20:00

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywać scenę z walki wrestlingowej.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

showhenry.png

Praca #2

rko.png

Praca #3

henrybigshowkopia.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Ulicznik Xeb

1

• Deep

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 3 - Kompletnie ta praca do mnie nie trafia, jest po prostu jakaś nie trafiająca do mnie. :roll:

[Praca 2] - 3 - Tak, jak poprzedniczka jest jakaś taka "sucha" bez napisu, nie podoba mnie się.

[Praca 3] - 3 - Gdyby nie napisy, to na pewno dałbym więcej, bo nawet mnie się podoba.

Praca 1 - 3 - To chyba kosa bo jest zrobiona w prawie identyczny sposób co Sin Cary jego zwycięskie z tamtego SotW. Dla mnie? To jest przeciętne.

Praca 2 - 1 - Dla mnie beznadzieja. Troche chyba podkrecone kolory i najebane kropki. Moze sie nie znam ale dla mnie to jest poprostu nic.

Praca 3 - 4 - Fajne to roztrzęsienie, dobrze dane światło z gory na zawodnikó i te napisy nawet nawet pasują. Dla mnie to to jest SotW!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

[Praca 1] - 4 - Moim zdaniem najlepsza praca w tym zestawieniu. Ładnie ukazane postacie i konstrukcja zniszczonego ringu. Momentami za jasno, ale ogólnie okey.

[Praca 2] - 3+ - Praca nie jest zła, ogólnie przyzwoita, ale najbardziej nie podobają mi się te małe punkciki=kropeczki. Niektóre części ciała zawodników zbyt przeświecone.

[Praca 3] - 3- - W poprzednich pracach trochę zbyt jasno, a w tej zbyt ciemno ! Nic się zbytnio na tej pracy nie dzieje. Jedyna praca z napisami, ale to i tak nie zmienia mojego werdyktu.

deathnotep.png

angle_02.gif

[Praca 1] - 4 - Praca bardzo mi się podoba, ale patrząc na trójkę to pikuś.

[Praca 2] - 2 - Poza tymi kropkami nie widać jakiegoś większego wkładu w pracę. Słabe wykorzystanie stocka.

[Praca 3] - 5 - Bajka. Kolory, efekty, napisy - wszystko jasne i na temat.

[Praca 1] - 3 - jako całokształ wygląda nawet nieźle, lecz po bokach jest za brudno, plus za jasno, żadnego ciekawego światełka, kolorów, więc taka ocena.

[Praca 2] - 2 - brudno, bez ładu, składu, mi się nie podoba.

[Praca 3] - 4 - napisy jak na miejscu dobre, ukazanie obu wrestlerów w pierwszym planie również świetne! Po prostu dobra praca.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 4 - Tak! Podoba mi się ta praca, nawet bardzo. Trochę za jasne, ale fajnie podrasowane kolory.

[Praca 2] - 1 - Nie wiem, ale ta praca w ogóle do mnie nie trafia, nie wiem czemu. Autor próbował coś zrobić z kolorami, ale nie udało mu się. Do tego ta teksturka... nie.

[Praca 3] - 5- - Napisy na duży plus. Fajnie ustawione i ogólnie podobają mi się. Ten jakby cały szum po bokach też mi się podoba. Bardzo fajna praca. :>

[Praca 1] - 3 - Ogólnie to praca nie jest zła, lecz nie potrzebna jest ta sztuczna mgła i rozjaśnienie. Kto wie jakby ona wyglądała gdyby tego nie było? :P

[Praca 2] - 2 - Ocena za chęci i chyba tylko za to. Po cholerę są te kropki? Nad kolorami można byłoby popracować, ale cały efekt tej pracy jest do kitu.

[Praca 3] - 5 - Ładnie, a w porównaniu do poprzednich to pięknie. Praca pomysłowa, napis fajny, kolory zlewające się z tłem. Tutaj mogę powiedzieć, że praca została wykonana bardzo solidnie. :)

[Praca 1] - 3 - Praca nawet ładna. Ale moim zdaniem za jasna co jest minusem. Ale oprócz tego to praca fajna.

[Praca 2] - 2 - Dam ocenę 2 za chęci autora tej pracy. Ale już co do pracy to nie jest fajnie, praca mi się w ogóle nie podoba.

[Praca 3] - 4 - Najlepsza praca tego ST. W porównaniu do poprzednich prac to ta praca jest cud, miód i orzeszki :lol .

[Praca 1] - 2+ - za jasno, nietrafione efekty, ogółem słaba praca.

[Praca 2] - 2 - tu jest jeszcze gorzej, praca surowa, ledwo co zaczęta, nietrafione efekty, kiepskie postacie.

[Praca 3] - 4 - tu jest całkiem przyjemnie, jedynie napisy mi nie leżą, poza tym praca jest dynamiczna i miła dla oka.

[Praca 1] - 3 - Praca jak dla mnie nie jest najgorsza jednak kolory do bani.

[Praca 2] - 3 - Praca również nie jest zła jednak nie podoba mi się w niej tło oraz postacie które wyglądają na sztuczne :roll:

[Praca 3] - 4 - Praca najlepsza jednak zniechęciły mnie te napisy gdyby były one lepsze była by pewnie ocena 5 ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Praca 1 - Średnia Głosów: 3,20

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,10

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,10

Ladies and gentlemen... zwycięzca ST #68: ZiuteX i jego praca z fragmentem walki Big Showa z Markiem Henrym!

henrybigshowkopia.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...