Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

One Night Stand 2007 - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jestem świeżo po obejrzeniu tego show .

Rzeczywiście gala nie miała nic wspólnego z ECW . Gale reklamowano jako po prostu WWE One Night Stand 2007 .

Stretcher Match:

Rob Van Dam vs Randy Orton

Fajnie że RVD wygrał ale skąd WWE bierze takie pomysły ? Chodzi mi o te niby zaniky pamięci czy tez przymulenie RVD , dziwne .

Six-Man Tag Team

Tables Match:

CM Punk & Tommy Dreamer & The Sandman vs Elijah Burke & Matt Striker & The Alpha Male Marcus Cor Von

Niestety króciutka walka . Ale oczywiście ciesze się że wygrali ci lepsi i fajna akcja ze stołem . No i fajny team się zrobił asz się łezka w oku kręci jak się widzi Punka , Sandmana i Tommy'ego razem triumfujących

World Tag Team Championship

Ladder Match:

The Hardys vs The World's Greatest Tag Team

Kilka niebezpiecznych akcji było na tej walce . Big respect dla Shelton'a za przyjęcie kilku naprawde ostrych akcji jak na realia WWE . Fajna walka .

Lumberjack Match:

Kane vs Mark Henry

Co to miało być ?? Gówno totalne . Henry jest jeszcze powolniejszy od Batisty . Dno ! i te głupie zakończenie .

ECW World Championship

Street Fight Match:

Mr. McMahon vs Bobby Lashley

Chyba najlepsza walka z ich feudu . Shane zaskakoczył mnie tymi skokami . No i nawet dało się obejrzeć , choć czy w tej walce były jakieś reguły ? Miało być 1 na 1 a było 1 na 3 . A i jeszcze Bobby spieprzył na początku skok :lol: Dało się obejrzeć...

World Heavyweight Championship

Steel Cage Match:

Edge vs Batista

Dość średnia walka . Spodziewałem się czegoś lepszego ale i tak było ok .

WWE Championship

Pinfalls Count Anywhere Match:

John Cena vs The Great Khali

Jeeee !! Johny pokazał kto tu rządzi . A tak bez żartów to nawet podobało mi sie te jego FU na Kalim . Cena rulz :P

Nawet ta gala mi się podobała . Ciekawe walki no i przyzwoity poziom walk . Moja ocena : 7,5/10

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64630

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

10

• the sandman

7

• Zousz

5

• John Cena

4

Top użytkownicy w tym temacie

Dzisiaj oglądnąłem galę.Wszystko fajnie....Tylko DLACZEGO ZNOWU CENA WYGRAŁ??!!!

No ja nie mogę. :evil: :evil:

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64634

Tylko DLACZEGO ZNOWU CENA WYGRAŁ??!!!

No ja nie mogę.

A czego się spodziewałeś , że Cena może zajobbować ? Nie ma mowy :D ...

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64636

A czego się spodziewałeś , że Cena może zajobbować ? Nie ma mowy :D ...
Wydaje mi się, że job Ceny czeka na Triple H i mam taką nadzieję :P
https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64637

Wydaje mi się, że job Ceny czeka na Triple H i mam taką nadzieję

Ja też ale chciałem żeby Jasiu Cenka w końcu przegrał.

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64640

Wydaje mi się, że job Ceny czeka na Triple H i mam taką nadzieję

Ja też ale chciałem żeby Jasiu Cenka w końcu przegrał.

Czyli Na Mnie ? :lol:

A tak na serio moze i czeka ale potrwa to jeszcze :)

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64642

Kurde Bobby sie cały czas rozkręca, przypomnijcie go sobie jeszcze rok temu....masakrycznie poszerzył zaplecze grabów i zyskał na szybkości i zwinności.
https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64643

Nie ma się czym według mnie zachwycać. Naprawde podobał mi się jedynie mecz Hardys vs World Greatest Tag Team. Table match był ogólnie mało ciekawy, chociaż doceniam niezgorsze zakończenie. W stretcher match wiało nudą, chociaż pod tym względem i tak wszystko przebił mecz Kane vs Henry. Walkę o ECW title można było zobaczyć jedynie dla samego Leap of Faith. Reszta tej walki to już nowo powstający schemat (trójca vs Lashley... ciekawe czy będzie rewanż...) Edge vs Batista nie było w sumie złe, za to main event to farsa. Pomijając, że Khali ,,walczył" tragicznie, to sam booking był bez sensu. Liczyłem, że walka potrwa trochę dłużej, a użycie elementów otoczenia nie ograniczy się do jednej akcji.

No ale Khali ma nowy signature move - powalanie wzrokiem ( nacierający John aż się przewrócił ) eeeechhh... a mogłemy był oglądnąć sobie galę ROH...

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64644

Dobre walki World Tag Team Championship, Sixman Tag, mimo wszystko Street Match i Stell Cage.

Pokazali dobre walki ładnie spisał się Shelton i po backstage możemy spodziewać się rewanżu :P Mam nadzieję, że nie będzie gorszy od poprzednika. Pudding match zwala nawet się uśmiałem. ME i Lumberjack żal żal żal mogli zrobić coś owiele lepszego i tap Kane niemożliwe. Gala moim zdaniem 8/10 najlepsza gala WWE w tym roku.

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64647

no i po gali pierwsza cd :wink: najlepsza w tym roku ,dobre walki szczególnie ladder match

potem było coraz gorzej z niezłą walką w klatce

cena z khalim przewijałem ale raczej nic nie straciłem

wwe zanotowało zwyzkę formy po kiepskim Judgment day o co akurat nietrudno,ale potenciał tej gali był większy,spodziewałem się czegoś więcej po street fight matchu

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64665

Jak dla mnie ONS było wypadło bardzo solidnie. Wszystkie walki staly na dobrym poziomie. Nie ma w ogole porownania z JD.

Strecher Match - mi si epodobal,, nie orbilem sobie wielkich nadziei na ta walke, ale byla ona calkiem udana. Tylko koncowka bez sensu, kop, Orton na noszach i koniec walki...

Tables Match - nic ponadto, ze zlamali jeden stól, ale i tak calkiem przyjemnie się ją oglądało, zabraklo też jak już napisano typowego dla ECW hardcore'u

Ladder Match - tez uwazam, że powinni zrobic z tego TLC Match,

Lumberjack Match - walka do przewiniecia, w ogole nie powinna się odbyc, zaskakujące dla mnie zakonczenie, nawet yokozuna po takim sciskaniu nie wygrywał walk. W Henrym podoba mi się to jak sprzedaje akcje (np spear na SD). I pierwsze slysze, ze Lumberjack Match podchodzi pod extreme rules...(chyba ze uczyniono to w drodze wyjatku na ta gale)

Street Fight - nie bylem przekonany do tej walki, jednak milo sie rozczarowałem. Nawe bardziej mi sie podobala niz LM

Cage Match - poczatek walki slaby, pozniej troche sie rozkrecila, jednak spodziewalem sie czegos wiecej i myslalem ze bedzie to jednak z najlepszych walk na gali. Od czasu Wrestelamnii Batista naprawde sie stara. Oby tak dalej.

Falls Count Anywhere - FU musialo zrobic wrazenie i trzeba oddac Cenie ze sposrod obecnych wrestlerow, malo kto zdołałby wykonac FU na Khalim. Przynajmniej Khali przegral w bardziej wiarygodny sposob niz tap-out. Uwazam ze mimo stypulacji i nie liczac FU walka z JD byla odrobine lepsza. W zeszlym roku Big Chop (czy jakos tak) zapewnil Khali'emu zwyciestwo nad Taker'em. WW niedziele Cena dostal ten sam cios siedzac na narozniku, spadl...i sedzia nawet nie klepnal 2 razy. Po tej walce wyczerpal sie zapas wrestlerow, ktorzy mogliby mu zagrozic. Tak wiec moze teraz zostac deifikowany.

Podsumowujac, gala wypadla wg mnie dobrze, oceniam ja w skali szkolnej na 4, duzy minus za to, że pomimo walk mających podchodzic pod extreme rules nie bylo zadnego hardcore'u, bo zlamanie stolu, FU poza ringiem, czy elbow drop Shane'a na stół komentatorski nie można nawet tak nazwac.

4-/6

po obejrzeniu wczorajszego RAW musze napisac: Candice rulz :P

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64676

Gala Według mnie bardzo dobra- jak na WWE ;) Walki Tag tam, sixmen tag, street fight, steel cage dobre, a nawet streacher match wyszedł przyzwoicie:D jedynie lumberjack gniot jakich mało :? ME jedyny plus...... wygrana jasia - mimo mojej niechęci do tej postaci Kaliego jako WWE Champa bym niezniósł nawet jak by miał być na jeden dzień :P - co niezmienia faktu że w końcu mógłby sobie jobnąć:D i oddać pas

Dodatkowo małe "wpadki" przy akcjach wywoływały lekki uśmieszek :)

Ogólnie gala mi się podobała - stypulacje + w miarę dobra obsada i mamy walki na średnim/dobrym poziomie - ocena 4+/6

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64683

Yea właśnie oberknąłem gale, nareszcie coś porządnego, dwie pierwsze walki ( Orton vs Rvd i table match) jak dla mnie mało interesujące rvd łapał bloki i robił dziwne miny WTF, druga walka za krótka i wdg mnie lepszy byłby elemination table mecz, spodziewałem się czegoś więcej, na szczęście pozostałe walki były znacznie lepsze mimo tego że niebyły zbyt hardcore'owe jak to ktoś wcześniej pisał, ogólnie gale oCENiAm bardzo dobrze, miła odmiana po...wiadomo czym :wink:
https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64688

Ogólnie gala wyszła dobrze ( dużo lepiej od JD ) gdyby nie walka Henry vs Kane ( ME też kiepski ale chociaz to FU było zarąbiste) to mogło być jeszcze lepiej,

Wywalista walkasz czególna to Ladder Match...akcji mnóstwo ciekawych i fajnych..i to zapewne nie koniec feudu...

Także na plus idzie table match...może i krótkawy ale chociaż bez przerwy tocyzła sie jakaś akcja...to nie dało sie zanudzić.

Także nie wiem czemu ale ten Street Fight mi sie podobał...moze ze wzgledu na to że od początku od backlasha za kazdym razem coś mnie rozbawia...poza tym ten skok Shane'a był swietny..

Takze Cage Match był dobry ( nudny początek) Szczescie ze sie rozkręciła szczeólnei pod koniec...trzymała w napięciu...

Ten Stretcher match czy cuś takiego nie był tragiczny..tyle ze to tempo było straszne...jednak no...Orton widać będzie killerem :D

No a na koniec pozostawiłem sobie fajny meczyk Div...ogólnie to zawsze coś w tym stylu powinniśmy oglądac bo po odejsciu Trish jestem przeciwny walkom kobit na ringu...zupełnie lepiej sie to sprawsze w innych typach pojedynków...

No i ocenka ogólna...nie bede sie bawił w stopnie tylko powiem że ta extremalna gala wyszła WWE na plus bo to zawsze jakieś urozmaicenie...coś takiego mamy raz w roku i trza sie cieszyć że pojedynki w większosci przypadków wyszly przyzwoicie a niektóre ponad to..

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64697

No mi sie One Night Stand podobalo. Wyszlo zdecydowanie lepiej niz JD, bo musialo poniewaz to bylo jedne z najbardziej dennych PPV jakie ogladalem.

Najlepsze na gali tak jak przewidywalismy Laddar Match (wrestlemania quality) i Steel Cage. pierwsza walka musiala wyjsc dobrze bo oba teamy, sa z najwyzszej polki i wrecz stwrzone do takich stypulacji. mam nadzieje na duzy push dla haas'a i shelton'a. ten drugi zaimponowal mi niesamowicie, kiedy skok z liny mu nie wyszedl, ale nie stracil glowy i znalazl sposob zeby przewrocic drabine - bardzo fajna akcja zreszta :) zadyma w szatni tez na plus :smile:

reszta walk mniej lub bardziej, ale mimo wszystko raczej ciekawa. jestem zszokowany zwyciestwem RVD. wiem, wiem ze trabiono na necie ze vince chce zaskoczyc smartow (swoja droga udalo mu sie to w chuj, jak pol tygodnia przed gala news pojawil sie na necie :D), ale nie moglem uwierzyc ze jednak do czegos takiego dojdzie. sama walka zdecydowanie na plus, ale te miny RVD a'la zombie to bajeczka stojaca na jednej poleczce z elektrycznym six sides of steel i may 19th

minus za to ze walka o ECW Title nosila nazwe "street fight". juz wieksze "street fighty" widywalismy w normalnych meczach na raw czy smacku ;)

na Vengeance ponoc kazdy pas ma byc broniony (wreeeszcie :)), wiec i kolejne ppv zapowiada sie interesujaco.

https://forum.wrestling.pl/topic/6747-one-night-stand-2007-dyskusja/page/4/#findComment-64699