Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE P10

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

cody-rhodes-mask.jpg?w=150&h=150

1. Cody Rhodes

Znów nowa gwiazda, a wejście do federacji ma niczym Randy Orton, czyli piorunujące. Cody podbijał ratingi kolejno najpierw przeprowadzając ciekawe rozmowę z Sheltonem Benjaminem, a następnie w main evencie gali pokonał Ortona i Sheltona przypinając właśnie Sheltona z, którym zmierzy się już na Wrong Side Of Hell na, którym ich porachunki będą wyrównywane podczas pełnego emocji falls count anywhere matchu. Fani liczą na wielkie widowisko, ale co Rhodesa interesują fani? Cody pnie się coraz wyżej i udowadnia, że poprzednia gala, poprzednie notowanie to nie był żaden przypadek tylko naprawdę wielkie umiejętności tego zawodnika. Zarząd od początku pokładał w nim wielkie nadzieje, a Cody nie zawodzi.

TheMiz-1.jpg

2. The Miz

Tym razem przeciwstawił się całej konspiracji. Mizanin powraca w swoim najlepszym wydaniu i już bombarduje International Championa! Podczas jego fiesty, fiesty? Miz szybko zamienił ją na imprezę w starym dobrym stylu, od razu przypomniały się wielkie czasy, a Miz? Miz pokonuje Stylesa i Angle'a w sumie czysto, zakończył walki skull crushing finale, powiedział co myśli o federacji wraz ze swoim druhem Truthem, więc po tej gali jest, jak najbardziej spełniony, a dodatkowo zagwarantował sobie walkę na najbliższym PPV o International Championship, czy ktoś jest wstanie powstrzymać rozpędzonego Mizanina? Niektórzy myślą, że to rychły początek końca Del Rio, bo Awesome One jest naprawdę na gazie. Jednak czy jego Awesomeowatość opanowała WCE, wszystkiego przekonamy się na Wrong Side Of Hell!

Randy_Orton.jpg

3. Randy Orton

To co robi z obecnym mistrzem jest po prostu przerażająco władcze i niszczące. Edge nie jest wstanie go w żaden sposób powstrzymać na papierze to On wygrał walkę Cody Rhodes&Edge vs Shelton Benjamin&Randy Orton, ale czy po tej walce jakiś fan ma choćby jakiekolwiek wątpliwości, że Ortonowi zależało na czymś innym niż na pogrążeniu Edge'a? Nie dość, że znów pobił jego dziewczynę, a Edge nie był wstanie w żaden sposób się temu przeciwstawić, to jeszcze doprowadził do tego, że Rated R Superstar uciekał przed nim. Wszystkie drogi prowadzą do wielkiej klatki, który spadnie do piekła? Orton, czy Edge?

edge-2.jpg

4. Edge

Zwycięzca walki na Collision, przegrany w oczach Lity? Sytuacja Edge'a na tych dwóch polach, jest tak inna, ze to aż nie możliwe... Edge zachowuje się bardzo źle, jako mistrz, ale wszystkim udowadnia, że nazywanie go The Ultimate Opportunist to nie byle przypadek, ale zaprowadzi go to do czegoś? Czy Lita nie będzie miała dość i nie odwróci się od Edge'a na gali wbijając mu nóż w plecy? Edge ma teraz wiele na głowie i czy na pewno sobie z tym poradzi? Czasy władzy Edge'a są mocno zaburzane, a Orton jest coraz bliżej...

Shelton_Benjamin.jpg

5. Shelton Benjamin

Aint No Stop Me Now... Cody go zatrzymał i to drugi raz, co zapewne doprowadza Benjamina do szału. Jednak wszystko może ulec diametralnej zmianie, jak w kalejdoskopie na PPV, kiedy to zmierzą się w wszędobylskiej walce w, której wszystko będzie dozwolone. Nasze złotko będzie musiało wiele poświęcić aby pokonać młodego gniewnego Rhodesa, który ewidentnie dominuje nad już doświadczonym zawodnikiem WCE, jednak Benjamin często udowadniał, że nie jest tym pierwszym lepszym zawodnikiem i naprawdę może pokazać strasznie wiele w ringu, jak i poza nim, a fani Sheltona czekają na jego zwycięstwa - do roboty!

Kane5.jpg

6. Kane

Zniszczenie, zniszczenie takie właśnie dosięgnęło jego brata Undertakera oraz Invasion, Ci drudzy jeszcze się jakoś mają, ale do Takera został wysłany jasny znak - REST IN PEACE! Powracający ulubiony demon diabła, wraz z The Rockiem mają zamiar zabrać się od razu za pasy tag teamowe, które ostatnio zdają się być zaniedbywane i omijane szerokim łukiem, czy właśnie ta dwójka ma zamiar przywrócić ich dawny blask? Czy Invasion zdoła ich powstrzymać? Kane, Rock, DDP, Jarrett nie ubliżając innym mistrzom zdają się być najbardziej zaangażowani, a z takimi nazwiskami i umiejętnościami pasy tag team wręcz muszą wrócić na swoje właściwe miejsce, miejsce chwały z właściwymi mistrzami, więc czy Invasion przetrwa napór demolującej maszyny, która w piekle jest nie do zatrzymania.

Kurt_Angle.jpg

7. Kurt Angle

Angle był bliski dojścia do walki na Wrong Side, ale powstrzymał go Awesome One, jednak czy to zatrzymuje aspiracje złotego medalisty olimpijskiego w walce o pasy? Wręcz przeciwnie! To tylko pobudza go do dalszej walki, a kolejny jego cel to pokonanie trójki rywali w walce w klatce, a co dalej? Może Corino? Tak ambitny człowiek, jak Angle na pewno nie ma zamiaru wałęsać się bez pasa przez dłuższy okres czasu, a więc jego sukcesy w WCE to na pewno tylko kwestia czasu, powodzenia!

Dos_Caras_Jr.jpg

8. Alberto del Rio

Wszystko było pięknie - jedzenie, Riolary, mariachi, ale zabrakło jednego zapanowania nad tym wszystkim, najpierw fiestę Del Rio popsuł Angle, który zniszczył obecnego mistrza na stole z przystawkami, co na pewno było upokorzeniem dla takiego zawodnika, jak Rio, a następnie harmonię jego fiesty zaburzyli Miz i Truth o ile z Truthem Alberto się rozprawił to aby uspokoić Miza będzie musiał czekać do przyszłego tygodnia, do Wrong Side Of Hell, a jeśli nie tam to kiedy? Czy uszlachetnienie się Del Rio, przypadkiem nie robi z niego chłopca do bicia?

Rey_Mysterio.jpg

9. Rey Mysterio

Booyaka! Booyaka! Mysterio czuje się oszukany po walce z Goldbergiem i szybko wyrównał rachunki z Goldbergiem, kiedy to na oficjalnej stronie WCE pojawiły się filmiki i zdjęcia z akcji w, której Mysterio zaatakował Goldberga w szatni, kompletnie go niszcząc, ale Rey zdaje się, że już zapomina o Goldbergu, bo jego kolejny cel to walka z Corino o jego pas o pas TV, czyżby pas TV miał zmieniać tak szybko mistrza? Bowiem dopiero niedawno Corino zdobył go po pokonaniu Jeffa i Miza, a już ma zdeterminowanego rywala, a Mysterio potrafi narobić sporych problemów, więc Steve musi się mieć na baczności.

Steve_Corino.jpg

10. Steve Corino

Corino rozprawił się z Goldbergiem, ale od zniszczenia się wzajemnego powstrzymali go przyjaciele ze stajni w, której jest Goldberg, a następnie, następnie? Corino doprowadził do zmiany stypulacji swojej walki w trakcie jej trwania, a w hardcore matchu, czy ktoś może mu dorównać? Obecnie? Nie, więc zgodnie z tą myślą to Steve bez większych problemów poradził sobie z CM Punkiem, jednak teraz ma przed sobą "większy" problem, teraz czeka go walka z Reyem Mysterio, który jest gotów na wielkie poświęcenie aby zdobyć pas.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• LC Edgar

1

• GMS

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Brakuje mi gdzieś w tym wszystkim konsekwencji. Bo skoro Edge zbiera baty przed galą ppv to nie powinien awansować, i to nie aż o 4 pozycje. Jasne, wiem że poprzednio mówiłem że 8 pozycja to zdecydowanie za nisko jak na mistrza, ale kurde jeśli już coś zostało postanowione to należałoby się tego trzymać. Co do pozostałych miejsc - Kane trochę za wysoko jak na debiut(o tym też mówiłem ostatnio) i jeszcze zamieniłbym zawodników na dwóch pierwszych pozycjach. Reszta ok : )

Widzisz Carlosie, bo ja w sumie robię ten ranking nie patrząc na poprzedni, chodzi mnie oto, że za każdym razem są brane tylko najświeższe wydarzenia, a nie ciąg, ale jeśli chcecie - MOGĘ TO ZMIENIĆ! WOOO! WOOO! ;) Cieszy mnie za to bardzo, że regularnie komentujesz. :):applause: // Xeb

Jesli chodzi o opisy to do nich nie mam zadnych zastrzezen, bardzo przyjemnie sie je czyta. Co do miejsc, na ktorych znajduja sie zawodnicy to chyba jednak trzeba to troche ustabilizowac i by kazdy power byl ze soba polaczony. Ale mimo wszystko warto podziekowac za wysilek :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Jak dla mnie mogło być to notowanie troszkę lepsze, np Ja jako debiutant nie powinienem być tak wysoko, zawsze to mówiłem i będę tego się trzymał, nie mniej jednak i tak się cieszę że się załapałem. Miejsce Edga nie zachwyca, po tym końcowym segmencie powinien być wg mnie o jedno może dwa oczka niżej. dwa pierwsze miejsca w pełni zasłużone. Końcówka też nie najgorsza. dziękuje za uwagę :D

Skoro pierwsza dwójka jest właściwa to, jak Edge ma być wyżej o dwa? // Xeb

Niżej wg mnie skoro przegrał walkę, dał zmasakrować Lit i nic w sum ie na tej tygodniówce nie pokazał.

Ja jak już to na ostatnie miejsce w końcu dopiero zaczynam, a jeśli na tym miejscu to powinien mnie zastąpić the rock bądź postawić obydwa zdjęcia.

sig.png

Ja tam jestem, spokojny, wyluzowany. xD Według mnie ranking jest co najmiej w porządku. Górne miejsce zajmują te osoby, których było pełno na backu i porowadzą jakiś ważniejszy feud w federacji, no i mają więcej tego czasu antenowego na gali. Może jedynie mogę się przyczepić do Kane, ale każdemu trzeba dać szansę. Poza tym nie dziwię się, że spadłem na 10 pozycje, bo widać, że na gali zbyt ważny nie byłem. Poza tym dobrym pomsyłem jest zrobić tak, że nie co gale mieć nowe ustawienia, czyli robić je w oprarciu o jedną galę, a o całokształt wrestlera, to co dokonał, w jakim blasku się pokazuje przez kilka gal i tak dalej. Wtedy było by na pewno ciekawiej. :)

ahfo.png

luba_049.png