Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa postać w TNA! Orton, Helms o Lucha Libre USA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

newsyq.png

:arrow: TNA oficjalnie ogłosiło, że Ronnie Ortiz-Magro zadebiutuje w federacji Dixie 03 listopada na Impact Wrestling. Taping ten będzie nagrany 26 października w Macon w stanie Georgia.

:arrow: WWE prosi fanów o oddanie głosów na nazwę Monday Night War w głosowaniu na nazwę poniedziałekowego serialu telewizyjnego, który będzie emitowany w sieci WWE. Poniżej opcje do wyboru.

-Battleground: Raw vs. Nitro.

-Battleground: The Monday Night Wars.

-The Monday Night War.

-WWE Raw vs. WCW Nitro.

-Monday Night Warfare.

:arrow: WWE teraz oficjalnie reklamuje Mick'a Foley'a na Wydanie WWE Raw z 14 listopada. To Raw będzie trzy-godzinne i odbędzie się w Bostonie w TD Garden.

:arrow: Ring of Honor ogłosiło, że ROH Champion, Davey Richards zmierzy się z Michael'em Elgin'em w Non-title matchu podczas odcinka ROH, który odbędzie się 5 listopada w Louisville, Kentucky.

:arrow: Robbie E i Steve Corino będą częścią wystawy NAPW w Helen Keller Gimnazjum w Schaumburg, Illinois w dniu 12 listopada 2011 roku.

:arrow: W spoilerze filmik, na którym Shane Helms mówi o Lucha Libre USA.

:arrow: Wrestling Observer donosi, że powodem dlaczego WWE podjęło decyzję, aby przywrócić Jim'a Ross'a z powrotem do TV tak szybko po tym jak został "zwolniony" na RAW, dlatego analizując rozkład ocen show, WWE zauważyło, że ocena show natychmiast spadła po segmencie wyrzucenia JR.

:arrow: PWTorch.com donosi, że Vince McMahon mówił ostatnio dobrze o Cody'm Rhodes'ie. Mimo że w przeszłości miał brak wiary w Intercontinental Champion'a. Podobno jednym z powodów, dlaczego Vince nigdy nie wykreował Cody'ego na Main Eventera było to, że jest za bardzo aktorski.

:arrow: Wrestling Observer Newsletter donosi, że WWE United States Champion, Dolph Ziggler jest coraz bardziej chwalony za jego wywiady za kulisami. Gratulujemy!

:arrow: Chodzą plotki jakoby były plany, że Randy Orton wygra w 2012 roku Royal Rumble Match, ale to jak na razie plotki. Przypomnijmy, że RR 2012 odbędzie się w rodzinnym mieście Orton'a, St. Louis!

:arrow: A teraz coś z ciekawostek. 1000 odcinek WWE RAW odbędzie się 30 lipca 2012r.

:arrow: Od kilku dni Jack Swagger jest ojcem! 17 października jego żona Catalina White urodziła chłopczyka, którego nazwali Knox! Gratulujemy!

:arrow: Jak wspomniano wcześniej,gwiazda WWE, Heath Slater został zawieszony na 30 dni za naruszenie zasad Wellness WWE. Prawdopodobnie chodzi pozytywne przejście testów na obecność Marihuany.

:arrow: Poniżej w spoilerze ważne info i filmik dotyczące wczorajszego Impact Wrestling. SPOILERY!!! NIE OGLĄDAŁEŚ NIE OTWIERAJ!!

Na wczorajszym IW JAmes Storm pokonał Kurt'a Angel'a i stał się nowym TNA Championem. Poniżej filmik.

Warto dodać, że do TNA powróciła Gail Kim!

:arrow: A teraz urodzinnik. Wczoraj swoje 53 urodziny obchodził Scott Hall. Dziś swoje urodziny obchodzą: Była gwiazda WCW, Horace Hogan (46), ECW Original Chris Hamrick (45) i Bushwhacker Butch (67). Wszystkiego najlepszego!

:arrow: Poniżej aktualna karta na Vengeance 2011! MOŻLIWE SPOILERY!!

WWE Championship

Last Man Standing Match

John Cena vs. Alberto Del Rio ©

World Heavyweight Championship

Singles Match

Mark Henry © vs. Big Show

Tag Team Match

CM Punk & Triple H vs. The Miz & R-Truth

Singles Match

Randy Orton vs. Cody Rhodes

WWE Divas Championship

Singles Match

Beth Phoenix © vs. Eve Torres

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

Air Boom © vs. Jack Swagger & Dolph Ziggler

Singles Match

Sheamus vs. Christian

:arrow: I na koniec info, że wczoraj Gwiazda WWE , Big Show promował WWE w Japonii.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Ulicznik Xeb

1

• Blazi

1

• torres2121

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie wiem kim jest ten Ortiz, ale po spojrzeniu w google. Widzę, że to kolejna jakaś gwiazdeczka z MTV czy innego TVP3. A co do tych nazw, to szczerze mówiąc, wszystkie są cholernie ch***jowe. ;) Czyli RAW Is Foley?! Mam nadzieję, że pojawi się w jakiejś ciekawej formie, bo w sumie to sympatyczny zawodnik i przepadam za nim, więc jego powrót, jak najbardziej na plus. ;) Oj, fajnie kończą gwiazdy TNA - fajnie. To zwolnienie Rossa, cholernie dziwna sprawa, tak jak i jego powrót, dziwne jest to, co się dzieje czasami w WWE, naprawdę. Cieszy mnie, że Vince dostrzega to, że Cody się naprawdę dobrze rozwija, a dowodem na to może być chociażby jego feud z Randallem. k***a, nie chcę nic mówić, ale czy nie mówiłem?! Kiedy tylko dowiedziałem się, że RR będzie w St. Louis pomyślałem o Randallu, dla mnie zwycięzca jest pewny - czemu? Miasto Ortona, osoba ze SD, a poza tym ktoś miał prowadzić po wygraniu RR feud z Danielem, Orton? ch***jowo, bo dąży to do tego, że Orton odbierze walizkę Bryanowi, bo w końcu bezinteresownie nie walczyłby z takimi ludźmi, jak Cody.

• Styl:  Klasyczny

Nie wiem po co Orton miałby wygrywać Royal Rumble skoro pushu ma najwięcej z całego WWE,a pozatym wygrywał juz ten mecz dwa lata temu więc teraz trzeba dać szanse komuś innemu np Rhodsowi bądz Barretowi.Gratuluje Swaggerowi,czyli swiezo upieczonemu ojcu.Sleater zawieszony,sam nie wiem co o tym myśleć bo to już kolejny taki przypadek w WWE,bodajże darren young również podzielił ten sam los.Karta na Vengenace zapowiada się bardzo dobrze szczególnie walka Johna Ceny z Alberto Del Rio.Dzieki za newsy.

• Styl:  Jasny

Kolejny jakiś pedałek z Jersey nawiedza wrestling. k***a na takich palantów to Dixie ma kasę :8 Może to się przełoży jakoś na rating, ale nie sądzę. No wreszcie w końcu wiadomo, ze Mick oficjalnie wraca. to RAW będzie chyba ostatnie przed Survivor Series, więc uważam ze mozemy się spodziewać jakichś fajerwerków i atrakcji. Davey vs Elgin - po walce Elgin'a z Edwards'em jestem pozytywnie nastawiony na tą walkę, ale jej nie obejrzę, gdyż mnie już w kraju nie będzie. "Zwolnienie" Ross'a to była naprawdę debilna decyzja - i co wogóle ona miała na celu :thinking: Trochę dziwne ma vince to mniemanie o Cody'm. Za bardzo aktorski :?: czyli, że za dobrze gra swoją postać. No wg mnie to debilne, ale cóż. Ważne, ze Rhodes dostaje push, na który swoją postawą absolutnie zasługuje. Pochwały w stronę Dolph'a - no zawsze to krok do przodu. Może wreszcie pomału ruszy jego posatć do przodu i zobaczymy go jako solidnego Upper-Carder'a, bo predyspozycje do tego ma, vo pokazał będąc jeszcze na Smackdown. Boże tylko nie Orton. Przecież wygrał RR w 2009 roku, pozatym ja jeszcze nie słyszałem, aby miejscowy zawodnik wygrał RR. Osobiście uwazżam, ze wygrać mogą albo Punk albo Sheamus. Gratulacje dla Swagger'a. Ten tysięczny odcinek ma ponoć odbyć się w Madison Square Garden, ale to plotka narazie. Slater zawieszony - no cóż 30 dni minie i znowu będziemy go oglądać jak jobbuje Carom i innym. James Storm nowym TNA Champem - w sumie sam nie wiem co o tym myśleć, a refleksje zostawię sobie na dyskusję. Spóźnione "Najlepszego" dla solenizantów, szczególnie dla Hall'a, by wygrzebał się z tego gówna w które wpadł.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...