Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Collision #6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

collisiondm.png

Jim Ross: Witamy na kolejnej gali Collision! Od teraz oglądajcie nas w czwartki! To ostatni przystanek przed Wrong Side of Hell.

Matt Striker: Tak, wszystko powoli się wyjaśnia. Na penwo wielu interesuje walka Ortona z Edgem, czy..

Don West: To The Undertaker! Były pretendent do WCE Undisputed Championship! Chyba nikt nie zapomni o jego walce z Edgem na Super Summer Events.

Matt Striker: Racja. Obydwaj stworzyli niezapomniane widowisko. Oddajemy głos Deadman'owi...

The Undertaker: Wszyscy dobrze pamiętają co stało się tydzień temu. Ostatnie Collision nie było dla mnie udane..przegrana z Sheltonem Benjaminem, a później.. no właśnie. Nie mogę znieść tego, że wszystko kręci się wokół Edge'a i Ortona. To ja jestem prawdziwą legendą tego sportu i zasługuję na jeszcze jedną walkę o WCE Undisputed Championship. Chciałem to udowodnić na ostatniej gali, ale we wszystko wmieszał się człowiek, którego dobrze znam.. człowiek, który ostatnimi czasy bardzo się zmienił.. na gorsze. Tym kimś jest The Rock. Nie lubię mówić do ściany, dlatego Rock.. wyjdź i spójrz mi w twarz.

http://www.youtube.com/watch?v=q2jRza7tOk0

Jim Ross: Oto i on.. "The Great One" The Rock...dawno nie mieliśmy takiej konfrontacji na ringach WCE! Dwie legendy wrestlingu naprzeciwko siebie!

The Rock: Undertaker.. Rock dowiedział się, żę masz do niego jakiś problem. Teraz masz okazję powiedzieć Rock'owi wszystko prosto w twarz. Śmiało, stary.

The Undertaker: Mam do ciebie jedno pytanie.. dlaczego wmieszałeś się w to wszystko? Orton i Edge należą do mnie.. to tylko kwestia czasu, kiedy zajmę ich miejsca na szczycie. Na ostatnim Collision prawie zniszczyłem Ortona, kiedy pojawiłeś się ty.. dlaczego mi przeszkodziłeś, Rock?! Pewnie domyśliłeś się, że po tej akcji będę baaardzo zły..

The Rock: Pytasz dlaczego Rock się wtrącił?! Pytasz dlaczego Rock zaatakował cię na ostatnim Collision?! Rock miał zniszczyć Ortona, to Rock miał zająć jego miejsce! Gdyby nie interwencja Edge'a, Rock odliczyłby Ortona, później pojawiłeś się ty i..

The Undertaker: I nawet na ciebie nie spojrzałem. Po jaką cholere wszedłeś mi w drogę?! Teraz w pobliżu nie ma ani Ortona ani Edge'a, a ja muszę się na kimś wyładować..zostajesz ty, Rock..

The Rock: Tak bardzo chcesz walczyć z Rockiem?! Chcesz tego?! Będziesz to miał! Niedługo Wrong Side of Hell.. Rock proponuje ci walkę. Ty i ja.. steel Cage Match! Brahma Bull dopiero teraz będzie w swoim żywiole! Dopiero, kiedy twoja głowa zostanie zmiażdzona o ścianę klatki poczujesz jak wielki błąd popełniłeś zadzierając z Rockiem! Skopię twój candy ass i..

The Undertaker: Przyjmuje wyzwanie. Ty i ja.. Wrong Side of Hell.. Stalowa klatka.. po tym meczu będziesz.. spoczywał w pokoju..

Matt Striker: Undertaker rzuca mikrofonem w klatkę piersiową Rocka, po czym odwraca się i chce opuścić ring, jednak Rock atakuje go! Rocky obija Undertakera, po chwili odwraca go, rzuca na liny, Undertaker odbija się od nich i...Running DDT od Undertakera! Świetna kontra! Deadman bez chwili zastanowienia podnosi Rocka, kopie go w brzuch, ustawia do Last Ride, wynosi do góry i...Rock wyrywa się!

Jim Ross: Rock wyrywa się Undertakerowi! Taker odwraca się, a Rock bez zastanowienia wykonuje potężny Clothesline! Deadman na macie! Rock podnosi swojego przeciwnika, i już ustawia go do Rock Bottom, jednak Undertaker uderza go łokciem w twarz, przez co Rocky traci koncentrację i.. Deadman łapie go za szyję! Rock wygląda na ostro przestraszonego, ale..

Jim Ross: O nie..

Don West: Czy to.. Czy to Kane?!

Matt Striker: Kane zmierza w stronę ringu wolnym krokiem, Undertaker rzuca Rockiem o narożnik i patrzy na swojego "brata".. Kane powoli wchodzi na ring. Undertaker nadal na niego patrzy, nie rusza się.. w pewnym momencie.. to Rock! Rock atakuje Undertakera od tyłu! Deadman pada na kolana przed Kane'm, a Rock odsuwa się pod narożnik.. wszyscy się zastanawiają co zrobi Kane. Undertaker powoli wstaje i.. Kane łapie go za szyję! Jasna cholera! Kane wręcz podnosi Undertakera do góry i.. Chokeslam! Potężny Chokeslam od "Wielkiej Czerwonej Maszyny" ! Nie do wiary! Rock podchodzi teraz do Kane'a, ten unosi ręce do góry i z narożników wylatują płomienie! Co się do cholery dzieje?! Gdy płomienie opadają Rock podchodzi do Undertakera, podnosi go i.. Rock Bottom! Rock Bottom! Kane pokazuje teraz coś do Rocka, który schodzi z ringu i podchodzi do metalowych schodków po czym rozwala je i wrzuca na ring! Kane ustawia metalowe schodki na środku ringu, po czym podnosi Undertakera i popycha go w stronę Rocka.. Rock łapie swojego przeciwnika i.. Rock Bottom na metalowe schodki! Nie do wiary! Deadman aż krzyczy z bólu! Undertaker odbija się od metalowych schodków i teraz leży jak martwy na macie.. jednak Kane znowu go podnosi i.. o cholera.. wszyscy wiemy co to może oznaczać...Kane trzyma Undertakera pod Tombstone i jeszcze wchodzi z nim na metalowe schodki.. Kane czeka chwilę i.. Tombstone Piledriver! Tombstone Piledriver na metalowe schodki! Undertaker pada jak martwy na matę!

Jim Ross: Cholera! Wezwijcie pomoc! Proszę, wezwijcie pomoc!

Don West: Chyba już i tak za późno...

Tony Chimel: Zapraszamy na ring ważącego zaledwie 175 funtów, pochodzącego ze słonecznego San Diego, California... REY MYSTERIO!

Tony Chimel: Jego rywalem będzie wielka siła! Ważący 285 funtów, pochodzący z Atlanta, Georgia... BILL GOLDBERG!

GONG!!!

Goldberg błyskawicznie rusza na Mysteria, ale ten unika jego clothesline'u, po czym odbija się od lin i sam próbuje wykonać crossbody, ale Goldberg łapie go w locie i back body drop! Mysterio leży pod linami, a Goldberg powoli go wynosi i próba powerbombu, ale Mysterio doprowadza do tego, że członek Invasion uderza nim o liny, Mysterio wtedy zmienia pozycję i tornado DDT! Mysterio nie czeka odbicie od lin i leg drop, po czym podnosi rywala headlock i odbicie od lin trzymając rywala w headlocku, a następnie bulldog! Ultimate Underdog przechodzi do pinu 1...2... Kick out! Goldberg powoli się podnosi, a Mysterio tylko na to czeka i próba hurricanrany, ale Goldberg w ostatniej fazie tej akcji opanowuje Green Lizarda i przechodzi do power bombu za ring! Mysterio leży na posadzce i zwija się z bólu, a Goldberg powoli wychodzi za ring. Mysterio jest już wyniesiony przez Goldberga w górę, ale Goldbergowi nie udaje się wykonać vertical suplexu, bo Rey wydziera się rywalowi i wskakuje na schodki, Goldberg jest wyraźnie zdezorientowany, a Mysterio wykonuje crossbody! Rey podnosi się z opponenta i irish whip w bandy! Master Of 619 wraca do ringu, a sędzia zaczyna wyliczać rywala Mysteria. 1...2...3...4... Goldberg zaczyna reagować... 5...6...7...8... Goldberg wskakuje di ringu, a Mysterio odbija się wtedy do lin i baseball slide! Greenzilla znów za ringiem, ale Mysterio nie czeka i suicide dive!

Matt Striker: Nie powiem! Luchador robi na mnie wielkie wrażenie.

Jim Ross: Nigdy nie powątpiewałem w jego nie małe umiejętności.

Don West: Już się nie podniecajcie tak, porozmawiamy na końcu walki.

Mysterio za ringiem stara się zapiąć ankle lock, ale Goldberg się nie daje i odkopuje od siebie Mysteria, a wtedy szybko podnosi i kiedy Mysterio szybko do niego biegnie kontruje na snap suplex! Mysterio kwiczy z bólu, a Greenzilla nie czeka tylko wynosi swojego rywala i ciska nim o schodki! Goldberg wrzuca rywala do ringu pin 1...2... Kick out! Goldberg jest wyraźnie zawiedziony i nie zwleka tylko podnosi rywala i crucifix powerbomb! Mysterio niszczony! Goldberg pochyla się nad swoim rywalem najpierw wskazuje palcem na siebie potem na Reya, dodatkowo coś do niego krzyczy, Rey wyciąga w jego stronę rękę, a Greenzilla to wykorzystuje i zapina cross armbreakera! Mysterio wije się z bólu, ale stara się jakoś uciec, chociaż Goldberg cholernie mocno trzyma, jednak Rey Mysterio sobie radzi i sprytnie nogami łapie się lin, po czym do nich dociąga, a Goldberg musi go puścić, co niestety mu się nie podoba, i kiedy Rey leży pod dolną liną, to zaczyna go kopać! Sędzia odciąga Goldberga od lin, a Rey spada za ring. Goldberg wtedy wyrywa się sędziemu i wychodzi po Mysterio, po czym podnosi go próba headbutt'u, ale Mysterio się uchyla, prześlizguje między nogami Goldberga co powoduje to, że Mysterio wjeżdża pod ring, Goldberg schyla się i podnosi zasłonę, która wisi z ringu, a wtedy otrzymuje serie kopnięć prosto w głowę, Mysterio powala swojego rywala, ale nie zwalnia tępa, szybko pochodzi do niego trzaska jego głową o bandy. Mysterio wskakuje na bandy tak, że znajduje się za Goldbergiem, Goldberg się odwraca, Mysterio przeskakuje go i od razu wskakuje na drugą linę z której odbija się i wheelbaroow bulldog! Rey szybko wraca do ringu, a sędzia musi znów odliczać Greenzillę - 1...2...3...4...5...6... Goldberg wskakuje do ringu, a Mysterio odbija się od lin i... Nadziewa się na side slam! Jednak Rey jakby nie odczuł bólu szybko się podnosi, obicie od lin, prześlizgnięcie pod nogami nie nadążającego Goldberga i Mysterio express! 1...2... Kick out

Jim Ross: NO! Rey nam się rozszalał.

Matt Striker: Don, nadal myślisz, że ten dziadek ma szanse?

Don West: Powiedziałem! KONIEC WALKI!

Obaj zawodnicy są na nogach, Mysterio się czai i raz po raz doskakuje do rywala "obdarowując" go kilkoma low kickami! Jednak to nie robi na przeciwniku większego wrażenia i Goldberg cały czas jest na nogach, ale w końcu rzuca się na Reya, który jednak jest strasznie przytomny i przechodzi pod rękoma rywala i wpada w pułapkę, przed nim jest Goldberg, a za nim narożnik, Greenzilla się uśmiecha i wpada w rywala, ale ten w ostatni chwili unika i jeszcze zdąża skontrować na pendulum kick! Goldberg błądzi po ringu, a Mysterio wskakuje na linę i slingshot crossbody! Goldberg leży na środku ringu, a Mysterio wspina się na narożnik, Rey jest na narożnik i diving splash, nie! Greenzilla unika! Mysterio trzaska o matę, a Goldberg powoli się zbiera. Goldberg jest na nogach i czeka na Mysterio, Rey się zebrał i spogląda na swojego rywala, który nie czeka tylko wymierza mu big boot, Rey upada, ale szybko się podnosi, ale Goldberg już wraca z przeciwnych lin i leg sweep takedown!

Don West: A nie mówiłem?!

Matt Striker: Zacytuję kogoś, kogoś nie wiem kogo, porozmawiamy na końcu walki.

Goldberg przypina swojego rywala 1...2... Noga na linach! Goldberg odsuwa się i running stomp na nogę Mysteria! Mysterio krzyczy z bólu i wije się po ringu, ale to nie pomaga, bo Goldberg go podnosi mocny uścisk i Mysterio niespodziewanie zaczyna odkopywać swojego rywala! Goldberg już go puścił, a Mysterio wskakuje na swojego rywala i zaczyna go okładać, ale Goldberg spycha swojego rywala, jednak Mysterio jakimś niesamowitym szczęściem ląduje na linach, łapie równowagę, ale nie zwleka tylko skacze i west coast pop! Goldberg ląduje na drugiej linie, Mysterio wznosi ręce i zaczyna tauntować odbicie od lin iii... Goldberg się uchyla, Mysterio klęczy po zewnętrznej stronie ringu, a Goldberg jest już w pionie, Mysterio też szybko się podnosi, Greenzilla próbuje zrzucić swojego rywala za ring potężną maczugą, ale Mysterio unika, a następnie łapie rękę swojego rywala i wykręca ją, ale Goldberg się wyrywa, odbija od lin i big boot, ale Rey się uchyla i noga Goldberga klinuje się na trzeciej linie, Rey nie zwleka ani chwili tylko szybko wskakuje na narożnik, po czym przebiega po linach i diving leg lariat! Publiczność to kupuje! Mysterio przypina 1...2... Kick out!

Jim Ross: Panowie, nie zaprzeczycie mi, że oglądamy świetne widowisko?

Matt Striker: Takie "se", ja chcę Rhodesa!

Luchador nie może uwierzyć, że i tym razem się nie udało, więc szybko przechodzi za liny, chyba szykuje swoją akcję koronną, już wskakuje na liny, ale Goldberg się odsuwa, Mysterio chce jeszcze wyjść z tej opresji i hamuje, ale to ma opłakane skutki, Rey utyka na krawędzi ringu, a Goldberg wpada w niego z wielkim impetem - SPEAR! SPEAR! SPEAR! Mysterio odfruwa na stół komentatorski! Goldberg głupieje w ringu! Szał! Przypływ adrenaliny i Goldberg szybkim krokiem opuszcza ring i stoi na stole komentatorskim nad zniszczonym Reyem, jednak Rey rusza się na stole, co doprowadza do furii Goldberga, który szybko go podnosi i jackahmmer?! HOLLY SHIT! NIE MA LIPY! Mysterio zeskakuje za Goldberga i za pomocą dropkicka doprowadza do tego, że Goldberg miażdży krzesło na, którym jeszcze przed chwilą siedział fan! NIE MOŻLIWE! Mysterio jest wycieńczony i pada na stół, a Goldberg leży wśród kibiców zgromadzonych na hali. Sędzia odlicza, zawodnicy leżą bez oznak życia, kiedy sędzia dolicza do 7, to jeden, jak i drugi zaczynają się zbierać, ale widać, że nie mają już prawie żadnych chęci do walki, jednak wskakują do ringu, ale podnoszą się strasznie monotonnie, Goldberg na nogach, Mysterio prawie, ale Goldberg zbiera resztki sił i knee to head, a zaraz po nim wyniesienie i... JACKHAMMER! Goldberg po wykonaniu tej akcji spada na Mysterio, a sędzia odlicza 1...2...3!

Tony Chimel: Panie i Panowie, zwycięzcą tej walki zostaje: BILL! GOLDBERG!

Don West: Nie mówiłem?

Jim Ross: Mówiłeś, chwila a to co?

Matt Striker: Chyba a kto to...

Jim Ross: Na rampie pojawia się Steve Corino, który zaczyna klaskać, na co wzdryga się Goldberg i każe podać sobie mikrofon...

Goldberg: Wiesz Steve wcale nie musimy czekać, możemy to załatwić teraz!

Matt Striker: Steve biegnie w stronę ringu, Goldberg odrzuca mikrofon, w ringu wywiązuje się normalna bójka! Jednak do ringu biegną już przyjaciele Goldberga - DDP i Jarrett, którzy odciąga Steve'a, a ten decyduje się na opuszczenie hali, jednak, kiedy jest już na rampie to zza titantronu wychodzi CM Punk, który atakuje mikrofonem zawodnika z, którym za chwilę się zmierzy i ma jeszcze coś do oznajmienia..

CM Punk: Za chwilę Ty i ja, więc powinieneś się skupić chyba na mnie?

Don West: Wracamy po reklamach, a Steve Corino sam siedzi w ringu.

Matt Striker: Sam? Dla mnie trzymając mikrofon to maestro!

Jim Ross: Nie mylisz go z CM Punkiem?

Steve Corino: Punk, Punk, Punk.. doskonale wiem, że to ja wszystko zacząłem. Ale wiem też, że zrobiłem to celowo. Wiesz kim Ty wtedy byłeś? WCE International Champion. A kim jesteś teraz? Tym.. niedocenianym? Tym.. mniej ważnym? Źle Ci z tym, co? CO?! Teraz próbujesz odgryzać się na mnie. Ale spokojnie. Potrafiłem dokopać Ci wtedy to i teraz będę w stanie powstrzymać ten twój 'kult jednostki'. Ci tutaj z pierwszego rzędu - kochacie go, ha?! Lody, koszulki, filmiki.. (krzyżuje palce).. łamanie kayfabe. Lubicie to?! No to będziecie się musieli przyzwyczaić, że to wszystko odejdzie. King of Old School zapewni Wam zupełnie co innego. Hardcore'owy łomot! Dziś ofiarą będzie CM Punk! A jutro, kto wie.. może Goldberg, może Rey Mysterio.. nie obchodzi mnie to. Wiem, że ta walka odbędzie się już zaraz, a ja stoję tutaj w ringu więc nie wiem czemu jeszcze nie zaczęliśmy.

Tony Chimel: Będący już w ringu - TV Champion! Pochodzi z Winnipeg, Manitoba w Kanadzie! Ważący 242 funty.. The King of Old School! Steve! Corino!

Tony Chimel: Jego rywal! Pochodzący z Chicago w Illinois, waży 218 funtów.. C! M! Punk!

Jim Ross: Chyba wszyscy czekali na tę walkę. Ciekawe czy Punk odgryzie się Steve'owi?

Matt Striker: Ja jestem pewny, że zobaczymy dobrą stiffową walkę.

Don West: Tak czy inaczej.. zaczynamy.

No i zaczynamy! W końcu ta dwójka spotka się w ringu jeden na jednego. Nie czekają i od razu przechodzą do zwarcia. Mistrz podcina nogą rywala i zaczyna okładać go pięściami! Punk osłania głowę i po chwili spycha z siebie przeciwnika. Corino idzie w stronę oponenta, ale ten zakłada mu haka i szybko pinuje. 1.. kick out. CM wykonuje whip do narożnika.. ale zostaje skontrowany i to on poleciał w róg ringu. Steve podnosi kolano i w żywe oczy śmieje się z rywala. Biegnie do narożnika.. ale CM Punk wiedział co go czeka, wynosi rywala który wylatuje za ring! Wyglą%da na to, że już się otrząsnął.. ale Punk stoi na apronie, skacze na przeciwnika i wykonuje Tornado DDT! Na ringside! Tego chyba jeszcze nie widzieliśmy! CM Punk od razu wrzuca rywala na ring, a sam wchodzi na narożnik. Podnosi obie ręce do góry.. i skacze z elbow dropem! Czyżby chciał tak szybko zakończyć tę walkę? 1..2.. kick out! Corino jeszcze się nie poddaje. Zawodnik z Chicago łapie rywala za rękę.. próbuje zapiąć Anaconda Vise.. ale Corino rzuca go na narożnik i oponent spada twarzą o narożnik z drugiej liny. King of Old School bierze rozbieg i naskakuje kolanami na plecy przeciwnika. Ten łapiąc się za nie powoli podnosi się z ziemi.. a Corino przyszykował już kolejną akcję! Wyniesienie na suplex.. i brainbuster! Boom! No i pin. 1..2.. kick out.

Matt Striker: Zaraz, zaraz! Jedan z członków zarządu wybiega na ring i przekazuje jakąś karteczkę sędziemu.

Jim Ross: Dajcie mu mikrofon!

Sędzia: A więc ogłaszam! Od tej pory ta walka to Hardcore Match! Let's get it on!

Corino szuka swojego przeciwnika, ale Punk szybko zszedł z ringu, by wrócić trzymając kendo stick! Mocny strzał w bok przeciwnika! Corino biega po ringu jak oszalały, a Punk raz za razem trafia to w klatkę piersiową, to w plecy. Steve sam zapędził się w róg, Punk bierze zamach.. trafia w liny i upuszcza kijek. TV Champ łapie kij, otacza przeciwnika i uderza go w plecy. Następnie łapie go w abdominal stretch za pomocą kendo sticka! Pyta czy jest mu dość, ale Punk zaprzecza. Steve wynosi swojego rywala i.. pumphandle slam! Przykłada - 1..2.. kick out. Wchodzi na narożnik, nie zdarza się to zbyt często. Skacze z próbą leg dropu.. ale Punk łapie go w powietrzu! Cały czas go trzyma.. zmienia kierunek i ciska przeciwnikiem w inny narożnik! Co za przytomność umysłu. Szybko udaje się po krzesło i wraca na ring. Oponent nadal w narożniku.. Punk rzuca w niego krzesłem! Po chwili biegnie i mamy jego markowe kolano! Przechodzi do bulldoga, skacze.. i wykonuje ten ruch na krzesło stojące na ringu. Sędzia podbiega - 1..2.. kick out. Punk rozkłada krzesło, bierze rozbieg na przeciwnika.. który wszystko przewidział i wykonuje drop toe hold po którym Punk ląduje twarzą na krześle. Corino nie traci czasu i od razu przechodzi z rywalem do narożnika. Wysadza go na pozycję do superplexu.. po chwili przekręca głowę przeciwnika i neckbreaker z trzeciej liny! I to w dodatku na krzesło! 1..2.. kick out. A jednak!

Matt Striker: Szczerze powiedziawszy, to myślałem, że to już będzie koniec.

Don West: Nawet jak dla mnie to jest to całkiem niezłe widowisko.

Jim Ross: Stone Cold wiedział co robi dodając tu stypulację hardcore.

To nie koniec. Steve szykuje jeszcze jeden ze swoich old school movesów! Old school nothern lights suplex! Punk z impetem spada na matę! Kolejna próba przyłożenia! 1..2.. kick out. Mistrz z krzykiem wstaje z maty i pyta sędziego jakim cudem nie odliczył do trzech. Oficjel mówi, że tylko wykonuje swoją robotę. Punk przejrzał tę cała sytuację i wykonuje potężnego chair shota w głowę mistrza! Czy teraz sędzia odliczy do trzech? 1..2.. kick out! To wciąż nie to! Punk szykuje już najcięższe armaty. Wyniesienie na barki. Chyba wszyscy wiemy czego się tutaj spodziewać.. GTS! Punk trafia z Go to Sleep! Cz to już naprawdę będzie koniec? 1..2.. kick out! A jednak! Steve Corino nadal w grze! Punk powoli traci pomysły. Wychodzi z ringu, szuka czegoś pod nich.. to stół! To na co czekają fani! Ustawia je tuż obok narożnika, a samego Corino wysyła na górne liny. Nie chce tracić czasu więc sam podbiega i już stoi blisko przeciwnika. Wchodzi na górę.. to może być próba super hurricanrany na stół! Bardzo niebezpieczna akcja. CM wykrzykuje: Best in the World! Skacze.. ale Steve Corino przechwytuje go w powietrzu i wykonuje stąd powerbomb na stół! Hardcore'owa akcja! Coś niebywałego! Powoli kładzie się na macie i zaczyna pinować. 1..2..3!

Tony Chimel: A zwycięzcą jest Television Champion - Steve Corino!

http://www.youtube.com/watch?v=6s_uBCJ6pN4

Matt Striker: Uwielbiam ten dźwięk klaksonu! Ten głos Ricardo! To Lamborghini! Tego człowieka! To el Patron! To el Fiesta del Rio!

Don West: Błagam, przestań..

Jim Ross: Rozumiem, że Alberto zmienił trochę swoje nastawienie, ale żeby aż tak go ubóstwiać?!

Alberto del Rio: My name is..

Publika: ALBERTO DEL RIO!

Alberto del Rio: And I'm your WCE International Champion! And this is..

RIcardo Rodriguez: El Fiestaaaaaaaaaa del Rrrrriiiiioooooooooo!

Alberto del Rio: Dla tych ludzi w szatni ta Fiesta to tylko szansa na zdobycie pasa mistrzowskiego. A ja.. ja chce wynagrodzić Wam za te wszystkie czasy gdy musieliście oglądać i słuchać tamtego mnie. Czas rozpocząć tę imprezę! Mariachi! Piniaty! Co tylko chcecie! Wprowadzić ich tutaj! Bardzo ładnie - stańcie wokół ringu. Proszę podać małą piniatę każdemu ze stojących tutaj. Jesteście zadowoleni? To nie koniec! Odpalcie tę machinę!

Matt Striker: Dolary! Dolary z nieba!

Don West: Mam jednego!

Jim Ross: Tak - a na nich twarz Alberto..

Alberto del Rio: Juan, podaj no ten sprzęt. W młodości umiałem na tym grać. Ricardo zagrajmy naszym fanom naszą ulubioną melodię..

Kurt Angle: Stop, stop, stop, stop! Mówisz serio Alberto? Jeszcze kiedyś.. poważałem Cię. Ten twój styl.. był boski! Cross Armbreaker stał się prawie tak poważany jak mój Ankle Lock! A teraz to?! Te balony.. Ci mariachi.. te piniaty.. po prostu nie chce mi się w to wierzyć. Nie wierzę też w to, że taka osoba jak Ty posiada International Championship. Ale już niedługo.. już niedługo ten pas wróci do wrestlingowych łask. Znów będzie uważany za jedno z najważniejszych trofeów w dzisiejszym świecie wrestlingu!

Alberto del Rio: Czyli według Ciebie wygrasz ten turniej? Dobre żarty.. Kirk. Ciesz się, jeżeli będziesz w stanie wygrać z Jeffem Hardym.

Kurt Angle: Wiesz co, pokażę Ci już coś teraz!

Jim Ross: Kurt Angle kopie Alberto w brzuch tak, że ten nie miał szans skontrować. Angle patrzy na Alberto, szybko do niego podbiega.. wyniesienie.. Angle Slam na stół z przystawkami! Następnie szybko zmywa się z ringu i macha do mistrza. Widać, że zdenerwowało do Alberto i nie protestowałby, gdyby to Olympic Gold Medalist miałby być jego rywalem.

Tony Chimel: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru, a będzie to drugi półfinał turnieju o miano pretendenta do pasa International "Fiesta Del Rio!". Jej pierwszym uczestnikiem jest pochodzący z Pittsburgha w Pennsylvanii, ważący 240 funtów - Kurt Angle!

Tony Chimel: Jego rywalem bedzie pochodzacy z Cameron w North Carolinie, ważący 215 funtów - Jeff Hardy!

Jim Ross: A z nami znów jest Alberto Del Rio.

Don West: Alberto, powiedz nam co z AJ Stylesem.

Alberto Del Rio: AJ doznał kontuzji po tym ataku The Miza. Niestety, ale zapewne nie zobaczymy go przez jakis dłuższy okres. Trudno, będę musiał oddać za to Mizowi, bo Truth poczuł juz ból krzesła na swoim ciele.

Matt Striker: Zachowałeś się świetnie Exelencio! Naprawdę tak nie moze być, że zawodnicy na fali wznoszacej są zostają kontuzjowani.

Alberto Del Rio: Dobrze, że tak sadzicie, ja podejmuje tylko odpowiednie decyzje i taka niewątpliwie była. Ale zaczynajmy!

I rozpoczynają! Od razu wchodza w zwarcie, po nim Jeff wykonuje kopniecie w brzuch rywala, po czym lapie Kurta za głowę i sitout jawbreaker! Obaj od razu wstają, Kurt wchodzi za rywala i tym razem german suplex od niego dla Extreme Enigmy! Obaj wstaja, jednak dają sobie chwilę wytchnienia, krążą w ringu, po czym kolejne zwarcie tym razem wygrane przez Angle'a, ktory zakąłda rywalowi chinlock! Hardy spycha rywala na liny, ale inkasuje shoulder block! Angle ponownie na linach, jednak tym razem nadziewa sie na dropkick! Kurt wstaje przy linach i splash dla niego w narożniku! Jeff chwyta rywala za rękę, próbuje go rpzeciągnąć, ale Angle nie daje się, teraz Hardy wchodzi pod ręką rywala za niego, po czym wykonuje swinging neckbreaker! Hardy podnosi rywala, wykonuje mu irish whip, Angle jdnak przechodzi pod ręką rywala i wykonuje double leg takedown! Hardy powalony na matę, a Kurt juz trzyma jego nogi w górze, zapina Figure Four Leglock! Hardy walczy z mocnym bólem, rekami szoruje o matę, aby tylko doczołgać się do lin iiiiii jest! Chwyta sie ich! Kurt musi przerwać submission. Momentalnie puszcza uchwyt po czym wymierza całą nawałnicę kopnięć na całe ciało rywala, aż sedzia musi go odpychać. Kurt uspokaja się, odchodzi na chwilę od przeciwnika po czym idzie na niego, ale zostaje podcięty w nogę przez niski dropkick od Jeffa i trafia twarzą nadrugi stopień naroźnika! Jeff wstaje, wyjmuje z naroznika rywala, po czym mamy ddt! Angle podnosi się, ale otrzymuje dynamiczny sleeper slam od rywala, ktory próbuje zakończyć walkę! - 1, 2 i ... Kick Out! Hardy nachodzi na narożnik, wykonuje moonsault planche z naorznika... NIE! Angle robi unik i Jeff nie trafia z akcją! Momentalnie po powstaniu Jeffa Angle wynosi go i... Angle Slam! Angle Slam! Przejście do przypiecia! To musi być koniec! - 1, 2 i ... KICK OUT! Jeff odrywa barki! Angle próbuje ponowić przypięcie - 1, 2 i ... Kick Out! Dopiero teraz do Kurta dociera, że nie zakończy walki! Kurt łapie nogę rywala i zakłada Ankle Lock, jednak chyba jest oszołomiony, bo Jeff trzyma sie lin i submission musi od razu puścić. Jeff wstaje przy narożniku, biegnie na niego rywal, jednak Extreme Enigma wystawia nogi, na które nadziewa się Angle! Jeff siada na narożniku, łapie Kurta i tornado ddt z narożnika! Kurt leży przed narożnikiem, a Jeff znowu podąża na narożnik! Sygnalizuje finisher! Stoi na narożniku i Swanton Bomb! Swanton Bomb! Hardy przypina rywala! - 1, 2 i ... KICK OUT! KICK OUT! OMG!

Don West: OMG! Co oni musza wykonac by się przypiąć?

Alberto Del Rio: Widzisz Don, o to chodzi. Oni siebie przypiąć nie umieją, a mnie wystarczył by jeden Cross Armbreaker, aby obaj momentalnie odklepali!

Jim Ross: Przekonamy się na Wrong Side od Hell.

Matt Striker: Del Rio zakończyłby ten pojedynek. To proste, dlatego on ma ten pas a nie Angle czy Hardy.

Hardy siedzi w ringu i łapie się za głowę, że nie zakończył jeszcze tej walki. Chwyta rywala za głowę jak pod Twist of Fate, ale zostaje zepchnięty na liny przez rywala, Hardy odbija sie od nich i inkasuje back body drop! Kurt uderza sie kilka razy w pierś, czeka az jego rywal wstanie i wchodzi za niego, po czym wykonuje german suplex! Wstaje z rywalem trzymajac go od tyłu i pwotarza tamtą akcje, i jeszcze raz! Wreszcie Kurt puszcza rywala, ale tylko dlatego aby przejść do przypięcia! - 1, 2 i... Kick Out! Angle nie wierzy, ze nie skończył walki, znowu wstaje i desperacko wieloma kopnięciami ogłsuza rywala, a po nich probuje jeszcze raz zakończyć walkę! - 1, 2 i ... Kick Out! Angle przetacza rywala przed narożnik, sam na niego podąża. Stoi tyłem do rywala, ale Jeff wstaje i podcina go tak, że ten spada kroczem na narożnik! Teraz Jeff również wchodzi na narożnik, ustawia się przodem przed rywalem i ciosami próbuje go zrzucic na matę. Ten jednak budzi się i w odpowiedzi wyprowadza headbutt. Hardy jednak chwyta głowę rywala i kopie w nia swoim kolanem, po czym ten spada na matę! Jeff dość długo organizuje się na narożniku, juz rawie stoi na nim, ale wtedy budzi sie Angle, doskakuje do rywala na naroznik i wykonuje belly to belly suplex z narożnika! Na nieszczęscie kurta, Jeff wyturlał się z ringu i ten nie ma jak go przypiąć. Kurt wychodzi po rywala, podnosi go, ale ten odpycha go, a nastepnie enzuigiri! Teraz Angle leży na ziemi po za ringiem, a Jeff dokłada mu flipping leg drop! wrzuca przeciwnika do ringu, po czym przypina go! - 1, 2 i ... Kick Out! Hardy podnosi rywala, wykonuje irish whip, po czym podkopuje rywala, chwyta go do jakiegoś rzutu i wykonuje sitout gourdbuster! Angle ustawiony na Swanton Bomb! Hardy wchodzi na narożnik, stoi na nim, jednak Kurt przeturlał się daleko od narożnika, Hardy schodzi z narożnika, po czym dochodzi do rywala i Twist of Fate...NIE! Angle utrzymałsię na nogach dzieki przytrzymaniu się o liny, a Jeff z impetem spadł na matę! Angle teraz wymirza kolejne ciosy rywalowi w plecy, p oczym wchyta go od tylu za głowę i rzuca nim o matę. Nie ma pomysłu na dalsze akcje, więc przypina rywala - 1, 2 i ... Kick Out! Angle podnosi rywala, wykonuje mu corner irish whip, ale ten naskakuje na narożnik i whisper in the wind! Jednak nie trafione, Hardy spada na mate, a Kurt łapie jego noge pod Ankle Lock! Jeff jednak przekręca się i odpycha nogami rywala na liny, ten doskakuje do Extreme Enigmy, wykonuje corner irish whip, jednak ten ponownie naskakuje na narożnik i tym razem Whisper In The Wind trafione! Hardy szykuje Twist of Fate, jest! NIE! Angle spycha rywala na liny, Kurt przechodzi pod reką rywala przy probie ciosu i ma go z tyłu ... ANGLE SLAM! SNGLE SLAM! Kurt przypina rywala! - 1, 2 i 3...!

Tony Chimel: Zwycięzcą walki zostaje Kuuuurt Annnnglee!

Matt Striker: Kamera przenosi nas na backstage, gdzie widzimy obecnych mistrzów tag team, członków Invasion - Jeffa Jarretta oraz DDP. W pewnym momencie obydwu zawodników zatrzymuje Jeremy Borash..

Jeremy Borash: Panie i panowie, wraz ze mną są tutaj obecni..

Diamond Dallas Page: Ej, ej, ej, ej.. wait a second.. po co nas przedstawiać, skoro wszyscy nas znają?! Pomyśl czasem. Odkąd przybyliśmy do tej federacji nie mamy sobie równych. Totalna dominacja, to właśnie my! Sting i Triple H? Ci goście już dawno poddali się potędze Invasion! Nazywali się legendami, nazywali się najlepszym tag teamem w historii tej federacji.. bullshit! Teraz wszystko się zmieniło. Co więcej.. ta dominacja będzie trwać! Jeff, widzisz tu dla nas jakichś porządnych rywali?

Jeff Jarrett: Well, well, well.. odpowiedź jest prosta - oczywiście, że nie. Sting i Triple H byli jedynymi, którzy mogli nam tu w czymkolwiek przeszkodzić, teraz wszystko należy do nas.

Diamond Dallas Page: Wszystko w temacie, Jeremy..

Jim Ross: DDP oddaje mikrofon Borashowi i wraz z Jarrettem ruszają przed siebie. W pewnym momencie zatrzymuje ich ktoś kogo się nie spodziewają.. to Kane!

Diamond Dallas Page: ..jakiś problem, stary?

Kane: Dominacja? Dominacja?! Mrghhhhhhh.....

Jeff Jarrett: Zaciąłeś się, czy co?!

Don West: Kane raptownie łapie za szyję zarówno Jarretta jak i DDP! Mistrzowie Tag Team na pewno się tego nie spodziewali! Kane już ma wyrywać obydwu mistrzów do góry, ale Jarrett i DDP sprytnie kopią wielkoluda w brzuch! Kane traci równowagę, mistrzowie tag team rzucają się na "Wielką Czerwoną Maszynę" ! Kane powoli zostaje sprowadzony do parteru, jednak..

Jim Ross: To The Rock! Rock wściekle atakuje Jarretta i DDP! Invasion jest teraz rozbite! Rock okłada zarówno Jarretta jak i DDP! W pewnym momencie Jarrett chce uderzyć Rocka swoim pasem mistrzowskim, jednak ten wytrąca mu pas z rąk, łapie go w uścisk i.. Rock Bottom! DDP widząc to jak zostaje potraktowany jego partner ma zamiar rzucić się na Rocka.. trzyma go na DIamond Cutter! Ale Kane wymierza Diamondowi silny podbródkowy, po czym nachyla się nad nim i podnosi jego pas..

Kane: Dominacja.. dopiero poznacie prawdziwe znaczenie tego słowa..

Matt Striker: Kane kładzie pas na klatce piersiowej DDP, Rock klepie go po ramieniu. Kane odwraca się i razem z Rockiem odchodzą...

Tony Chimel: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru, a będzie to półfinał turnieju o miano pretendenta do pasa International "Fiesta Del Rio!". Jej pierwszym uczestnikiem jest pochodzący z Cleveland w Ohio, ważący 220 funtów - THE MIIIIIIIZ!

Tony Chimel: Jego rywalem bedzie pochodzacy z Gainesville w Georgii, ważący 215 funtów - A! J! STYLEEEES!

http://www.youtube.com/watch?v=kDpo3ToTFek

Don West: A my witamy przy stanowisku komentatorskim jedynego i niepowtarzalnego! Najwspanialszego mistrza International! Alberto! Del! Rio!

http://www.youtube.com/watch?v=6s_uBCJ6pN4

Ricardo Rodriguez: Panie i panowie, powitajcie jedynego, który jest najlepszy z najlepszych, najwspanialszy z najwspanialszych.. "La Exelencia".. "El Patron".. Albertooooooooooooo del Riiiiiiiiiiiiiiiooooooooooo!

Jim Ross: Witamy Cię Alberto przy naszym stole, to dla nas zaszczyt mistrzu.

Don West: Człowieku, jesteś świetny. Ten pas jest piękny!

Alberto Del Rio: Witajcie witajcie. Ten pas jest dla was wszystkich, dla Ciebie Don też! Ale zabawna historia, bo chyba jakieś walki tu mają się odbywać nie?

Matt Striker: Dobra, Exelencio pozwól. Rozpocznijmy!

Zawodnicy wchodzą w zwarcie, zaraz po tym Miz wyprowadza rywalowi kopniecie w klatkę, jeszcze jedno i już ma pod kontrolą rywala. Łapie go za głowę i european uppercutt, teraz "The Awesome One" przekręca głowę rywala i swinging neckbreaker! Styles teraz powstaje przy narożniku. Miz juz szyderczo patrzy na kibiców i w przeciwleglym narożniku szykuje sie do corner clothesline'u, biegnie na rywala, ale nadziewa się na dynamiczny dropkick! Obaj szybko podrywają się, Miz nie trafia z clothesline'em, a keidy odwraca sie do rywala inkasuje niskie kopnięcia w na nogi, Styles odbija się od lin, ale Miz wynosi go na ręce i gorilla press slam! Miz stanął przy lianch i zaczał wykrzykiwać coś do Del Rio, po czym znowu podchodzil do przeciwnika, lecz ten powala go na matę kip up frankensteinerem! Styles dynamicznie wstaje na nogi, odbija się od lin i jumping knee drop, po czym próbuje zakończyć walkę! - 1, 2 i ... Kick Out! Ku zdziwieniu publiczności sedzia dolicza tylko do 2! Miz leży na macie, jego nogi plącze o swoje AJ i zakąłda Muta Lock! Miz ma nie daleko do lin, ale nogi ma praktycznie sparalizowane! Zaczyna doczołgiwac się do lin, mocno walczy by tylko się ich zlapać iiiiiii jest! Sedzia musi przerwać submission Styles'owi, ten jednak nie chcąc narazić sie na dyskwalifikację szybko puszcza uchwyt, odbija się od przeciwległych lin i baseball slide'em wyrzuca The Miza z ringu! Ale to jeszcze nie koniec nawałnicy na "The Awesome One'a"! Styles bierze rozbieg, patrzy, że jego rywal jest już na nogach i somersault plancha po za ring znów powalajaca rywala AJa! "The Phenomenal One" wturlal rywala do ringu, po czym stanął na krawędzi ringu, Miz wstaje, a Styles w locie, jednak Miz przechwytuje go na barki i gutbuster kolanem na brzuch Stylesa! Miz probuje zakonczyć walkę - 1, 2 i ... Kick Out! Teraz Miz chwilę poniedowierzał w decyzję sędziego, jednak kiedy ozbaczył powoli podnoszacego się rywala w środku ringu, odbił się przed nim od lin i powalił go running clotheslinem. Miz ma w tym momencie wsyztsko pod kontrolą, trzyma rywala za rękę i zaczyna kopać w nią, następnie dynamicznie podnosi rywala, chwyta go i snap suplex! Miz przypina przeciwnika! - 1, 2 i ... Kick Out!

Don West: Jak narazie wszystko pod dyktando Miza. Co nam o tym powiesz Alberto..?

Alberto Del RIo: Tak, Miz dominuje, ale jest zupełnym nieudacznikiem, który potrafi w sekundę zepsuć wszystko.

Jim Ross: Narazie się na to nie zanosi.

Alberto Del Rio: Ross nie daj się zwodzić. On nie ma pomysłu na skończenie tej walki, a równie dobrze zaarz może wpaść jego stajenny - R-Truth i zaatakowac Stylesa przez co przegra przez dyskawilifikację.

Matt Striker: Glupoty nie przewidzisz.

Miz usłyszał słowa Del Rio, widząc, że Styles lezy nieruchomo w ringu, wyszed lz niego i stanął przed stołem komentatorskim i krzyknął: "Really?!" - w kierunku Alberto Del Rio. Del Rio zaczął mu odpowiadać, Miz tylko kopnał w stół komentatorski, po czym widząc podnoszacego Stylesa wrócił do ringu i złapał go pod Skull Crushing Finale! Zwlekał z wykonaniem tej akcji, bo wykrzykiwał jeszcze coś do mistrza International, lecz wtedy przebudził się Styles! Uwalnia sie z uchwytu kilkoma ciosami łokieciem, Miz puszcza uchwyt i inkasuje dynamczny Pele Kick! "The Awesome One" próbuje nie wypaść z rytmu, szybko wstaje, ale AJ łapie go za głowę i bulldog! Styles chwyta rywala i wbija go w narożnik, Miz jednak szybko z niego wychodzi ale to błąd, bo po odbiciu Stylesa inaksuje od niego jeszcze cut under neckbreaker! Miz teraz wstaje przy narożniku, jego rywal juz biegnie na niego, ale nie trafiony splash, AJ trafił twarza na narożnik, odwraca się i half nelson leg sweep facebuster! iz dopada do przpiecia! - 1, 2 i ... Kick Out! Kick Out! The Miz nie moze pogodzić sie z decyzją sędziego, w tym czasie jego rywal wstaje w narożniku, ale otrzymuje od "The Awesome One'a" charakterystyczny dla niego corner clothesline! Styles lezy na macie, a Miz zakłada mu arm pull camel clutch! Styles mocno cierpi, ale przemieszcza się do lin, jednak co robi Del Rio?! Alberto staje na krawedzi ringu, wtedy momentalnie Miz puszcza uchwyt! On i sędzia podchdoza do Del Rio i karzą mu wracać na stanowisko komentatorskie, po kilku sekundach Del Rio robi to, Miz jeszcze wykrzyykuje coś do niego, po czym "The Awesome One" odwraca się do Stylesa i inaksuje od niego roundhouse kick! Styles dopada do przypięcia! - 1, 2 i ... Kick Out! Kick Out! Del Rio spokojnie przyjął tę decyzję znowu zasiadając przy stoliku komentatorskim, ale Styles nie mógl uwierzyć, że ta walka trwa dalej. AJ natychmiast podnosi rywala za nogi, chwyta go do Styles Clash, ale Miz! Miz zaciaga rywala za nogi do przyiecia - 1, 2 i ... Kick Out! Obaj szybko wstają i double clothesline! Obaj ponownie podnosza się, Syles wyprowadza kopniecia rywalowi, teraz dziwnie łapie rywala i pumphandle gutbuster! Miz wstaje przy narożniku, Styles biegnie na niego, ale unik od Miza, "The Aweosme One" za rywalem i łapie go pod finisher, mamy SKULL CRUSHING FINALE! Miz przeturlał rywala na środek ringu i przypina go - 1, 2 i 3...!

Tony Chimel: Zwycięzcą tej walki zostaje The Miiiiz!

Jim Ross: Mizowi jednak to nie wystarczało, podniósł rywala i kolejne Skull Crushing Finale! Pojawia się R-Truth, który wrzuca krzesło do ringu, jednak po tej czynności widzimy Alberto Del Rio, i chair shot dla Trutha od mistrza International! Miz załozył na nogę AJa krzeslo i kilka razy mocno na nie naskoczył! Del Rio dynamicznie wchodzi do ringu z krzeslem, po czym chce uderzyc nim Miza, lecz ten pod dolną lina ulotnił się z ringu. Del Rio teraz chce pomóc Styles'owi wstać, jednak ten nie daje rady, potrzebna jest interwencja służb medycznych.

http://www.youtube.com/watch?v=MFyU_R_Q5vQ

Don West: Shelton Benjamin zmierza w stronę ringu. Ciekawe co ma nam do powiedzenia...

Shelton Benjamin: WCE Universe.. jak bardzo mi tego brakowało! Były WCE Champion, były World Heavyweight Champion i w końcu były WCE Undisputed Champion powrócił do federacji (publiczność szaleje)! W ostatnim tygodniu pokonałem jednego z największych twardzieli w historii wrestlingu - legendarnego The Undertakera. Pokonanie tego kolesia sprawiło mi sporo problemów, poza tym ten facet trochę cuchnie ziemią, ale oprócz tego jest w porządku.. zaliczyłem udany powrót, ale nie miałem jeszcze okazji do tego, żeby się przywitać. WCE Universe.. od teraz możecie na nowo podziwiać perfekcję. Od teraz znowu możecie podziwiać mnie! "The Gold Standard" is back!

http://www.youtube.com/watch?v=4q9VDC6wVxw

Jim Ross: To Cody Rhodes!

Don West: Co ty nie powiesz...

Jim Ross: Ehh...zamknij się!

Matt Striker: Cody zmierza w stronę ringu powolnym krokiem. Jest ubrany w garnitur. Widać, że nie ma pokojowych zamiarów..

Cody Rhodes: Shelton Benjamin.. kolejny zadufany w sobie pachołek z przerostem ambicji. Straszne.. straszne, że jest was tutaj tak dużo. Tak bardzo uwielbiasz tych gości na widowni? Spójrz na nich.. oni wszyscy powinni skryć twarz za papierową torbą! Ale ty.. ty jesteś taki sam jak oni Shelton. Masz się za niewiadomo kogo, a tak naprawdę jesteś zwykłym zerem. Ktoś kto utożsamia się z tymi hipokrytami na widowni powoli staje się taki jak oni. Ty już dawno upadłeś, i do tej pory nie możesz powstać...żałosne. Pewnie zastanawiasz się dlaczego tu jestem...pewnie zastanawiasz się dlaczego poświęcam czas na kogoś takiego jak ty.. nie, nie chodzi o naszą dzisiejszą walkę. W każdym bądź razie nie mam pojęcia kto wmieszał mnie w konflikt Ortona i Edge'a.. ci goście kompletnie mnie nie interesują. Są tacy sami jak wszyscy wokół.

Shelton Benjamin: Masz jeszcze coś do powiedzenia czy powinienem już teraz zerwać tą maskę z twojej paskudnej gęby...?!

Jim Ross: Publicznośc szaleje, wszyscy wstają z miejsc..

Cody Rhodes: Założe się, że dzisiejszego wieczoru, podczas walki Tag Team nie zdołasz mnie nawet dotknąć. Jesteś za słaby. Mało kto w tej nędznej federacji ma szansę chociażby dotknąć kogoś takiego jak ja.. jak już mówiłem nie przyszedłem tu żeby rozmawiać o naszym dzisiejszym pojedynku. Chciałem przekazać ci prezent, Shelton.

Don West: Cody pokazuje palcem w stronę titantronu. Zza titantronu wychodzi mężczyzna trzymający papierową torbę. Cody podchodzi do lin, a mężczyzna podaje mu torbę..

Cody Rhodes: Ta papierowa torba jest symbolem człowieka zniszczonego, człowieka który przestał istnieć.. dokładnie kogoś takiego jak ty. Załóż tą torbę, Shelton. Nie chciałbym po raz kolejny oglądać twojej twarzy..

Matt Striker: Rhodes odwraca się i opuszcza ring. Shelton po chwili wyrzuca papierową torbę i ponownie chwyta za mikrofon..

Shelton Benjamin: Myślisz, że ta.. heh.. papierowa torba zrobiła na kimś wrażenie? Jesteś w ogromnym błędzie, Cody. Wiesz co? Mam dla ciebie propozycję nie do odrzucenia. Myślisz, że jesteś lepszy od tych ludzi? Myślisz, że jesteś lepszy ode mnie?

Cody Rhodes: Ja wcale tak nie myślę.. ja to wiem.

Shelton Benjamin: Skoro jesteś taki twardy to na pewno nie odmówisz. Wyzywam cię, Cody. Ty i ja.. Wrong Side of Hell.. co ty na to?

Cody Rhodes: Tak jak myślałem.. zmarnowałem na ciebie już wystarczająco dużo czasu.. moja odpowiedź to.. nie.

http://www.youtube.com/watch?v=7hQxZuSRdgQ

Jim Ross: Stone Cold Steve Austin! Generalny Manager Collision! Stone Cold is here!

Stone Cold: Prawdę mówiąc chyba nie masz wyjścia, Cody.. uważam, że ta walka może przynieść sporo korzyści dlatego oficjalnie postanawiam, że Cody Rhodes zmierzy się z Sheltonem Benjaminem na Wrong Side of Hell.. to jednak nie koniec.. walka będzie miała stypulację, a będzie to.. Falls Count Anywhere Match!

Tony Chimel: Ta walka to Normal Match, jako pierwszy wchodzący na ring pochodzący z Cleveland, Ohio! THE MIZ!

Tony Chimel: I jego przeciwnik, pochodzący z Pittsburgh, Pennsylvania! KURT ANGLE!

Gong rozpoczynający walkę. Angle kontra Miz dwóch gości, którzy dotrwali do finału tego turnieju. Zaczynamy. Kurt podchodzi powoli do Mike'a, chce objąć go w pasie i obejść jednak Miz sprytnie wykręca mu rękę i sprowadza do parteru. Angle nie pozostaje dłużny i szybko się wyrywa po czym The Miz zostaje zepchnięty do narożnika. Angle biegnie w stronę rywala stojącego przy narożniku i...Mizanin unika! Kurt uderza barkiem w narożnik. Miz nie czeka długo łapie Kurta za rękę, Angle odbija się od lin i...o cholera! Belly to belly to Kurta, Miz na macie! Jednak od razu wstaje ale prawie natychmiastowo po odwróceniu się nadziewa się na shoulder block od Kurta. Mizanin sprowadzony do parteru. Angle łapie go teraz za rękę i mamy armbar. Mike krzyczy z bólu, Angle natomiast jest w swoim żywiole. Kurt trzyma Mizanina za rękę, ale ten sprytnie przeskakuje nad nim i przerywa ten submission. Angle patrzy z niedowierzaniem na swojego rywala a ten jedynie lekko się do niego uśmiecha. Kurt od razu rusza w jego stronę, jednak Miz unika. Angle jeszcze raz próbuje sprowadzić swojego dzisiejszego rywala do parteru, ale Miz jest po prostu szybszy! Stoi teraz przy linach, Angle rusza na niego i Miz znowu unika, Kurt wypada z ringu! Mike "The Miz" Mizanin nie czeka długo i...Springboard Crossbody! Obydwaj zawodnicy leżą teraz poza ringiem. Jako pierwszy wstaje oczywiście Miz, który zaczyna tauntować a następnie podnosi Kurta. Mike chce nim rzucić o metalowe schodki, jednak Angle kontruje i to Miz ląduje na schodkach! Mizanin krzyczy z bólu, Kurt od razu do niego podchodzi i wymierza kilka silnych ciosów w twarz, a ten opada z sił, Angle podnosi go i...Belly to Belly! To musiało boleć. Miz próbuje od razu wstać, ale to nie jest takie łatwe. Angle od razu do niego podbiega i leg drop! Sędzia odliczył już do siedmiu. Kurt łapie rywala za głowę i wrzuca go na ring po czym sam wraca w obręb kwadratowego pierścienia. Mizanin jest dosyć obolały, ale próbuje wstać ma wielkie serce do walki. Angle od razu do niego podchodzi, pomaga mu wstać, łapie za rękę i...closethline. Mike na macie, Kurt odlicza....1.....2...kick out. Angle nie ma zamiaru czekać długo i zakłada headlock. Mizanin jest w bardzo nieciekawej pozycji, próbuje się wyrwać jednak to wcale nie jest takie łatwe. Po kilku sekundach Miz próbuje wstać...wstaje i jakimś cudem przerzuca Kurta przez siebie! Angle od razu wstaje rusza w stronę rywala i...dropkick od Miz'a! Zarówno Kurt jak i Miz wstają od razu, Mizanin odbija się od lin, Kurt również i...o cholera! Zarówno jeden jak i drugi wykonał closethline, obydwaj leżą na macie! Publiczność szaleje. Miz kładzie rękę na Kurcie a sędzia odlicza...1....2....kick out. Angle nadal jest w walce. Mike wstaje i wchodzi na narożnik, czeka aż Angle się podniesie. Po chwili Kurt wstaje, jednak szybko dostrzega stojącego na narożniku rywala, natychmiast do niego podbiega, Miz nie zdążył zareagować i...Superplex od Angle'a! Miz potężnie upada na matę! Kurt szybko wstaje podbiega do leżącego na macie The Miz'a, podnosi go i...German Suplex! I jeszcze raz! Znowu german suplex! Miz całkiem opadł z sił! Angle wchodzi teraz na narożnik ustawia się i...moonsault! Moonsault! Kurt odlicza Jeffa....1.....2.......kick out! Udało się, Miz pozostaje w walce!

Jim Ross: Uff...było blisko.

Don West: Ja pier... Jaka nuda...

Angle nie dołuje się i od razu podnosi rywala po czym rzuca go na liny. Miz wraca do Kurta, który kopie go w brzuch i...butterfly suplex! Ładna akcja! Mizanin aż złapał się za plecy, to musiało boleć. Mike jednka od razu wstaje i odwraca się, ale w tym samym momencie nadziewa się na closethline od Kurta. Angle łapie rywala za nogę, chce założyć ankle lock, jednak Miz ładnie przerzuca Kurta przez siebie. Angle dość zdenerwowany rzuca się na The Miz'a, który łapie Kurta za rękę i przerzuca przez siebie sprowadzając go do parteru! Mike trzyma Kurta za rękę, wykręca ją kilka razy a następnie mocno uderza ręką Kurta o matę! Angle wstaje, Miz jest już na narożniku. Kurt odwraca się w stronę Jeffa i...hurricanrana! Angle ląduje na linach! Miz szybko do niego podbiega, wyskakuje z ringu i policzkuje Kurta! Angle od razu podnosi się jednak jest oszołomiony tym dość mocnym strzałem. Miz wchodzi na podwyższenie ringu, wskakuje na liny i...Tornado DDT! Angle na macie, co za akcja Miz'a! Publiczność szaleje, piękne tornado ddt. Mizanin ustawia się teraz nad Kurtem pomaga mu wstać, chce wykonać Irish Whip na liny, jednak Kurt kontruje i to Miz ląduje na linach. Angle bierze rozbieg, rzuca się na rywala, jednak ten sprytnie łapie za linę i przeciąga ją w dół! Angle ponownie poza ringiem! Miz wchodzi na narożnik i...Missile dropkick! Jednak nie, o cholera Angle złapał go za nogę i mamy Ankle Lock poza ringiem! Mizanin krzyczy z bólu, po dłuższej chwili odklepuje, ale sędzia nie przyjmuje tego do wiadomości, gdyż Miz odklepał poza ringiem! Angle krzyczy do Miz'a, że to już koniec, jednak sędzia odliczył już do sześciu. Kurt słysząc odliczanie sędziego podnosi Miz'a i...German Suplex! Kurt wraca na ring, Mizanin zwija się z bólu poza ringiem. Sędzia odliczył już do ośmiu...dziewięć...Miz zdołał wrócić na ring! Angle nie może w to uwierzyć. Kurt doskakuje od razu do rywala i wymierza mu sześć ciosów w twarz po czym ustawia się nad nim i czeka aż wstanie. Mizanin kuleje na jedną nogę, wstaje i odwraca się w stronę Kurta, który wyrywa go do góry i...The Miz zeskakuje! Mike łapie teraz Kurt'a Angle! Złoty medalista nie wie co się dzieje i... SKULL CRUSHIN' FINALLE! Jasna cholera! Co za akcja! Miz jest już mocno poobijany, jednak ostatkiem sił wchodzi na narożnik, ustawia się i...What The...!? Co on.. FROG SPLAAAASH! NIE! Angle unika! Miz potężnie uderza o matę! Angle wstaje, jednak trzyma się za głowę widać, że ledwo stoi na nogach, Mizanin po chwili wstaje, odwraca się i...Angle Slam! To już chyba koniec! Angle doskakuje od razu do rywala, odlicza....1.....2..........2.5.......kick out! Kick out! Niesamowite! Miz zostaje w walce! Angle nie może w to uwierzyć! Jest strasznie zdenerwowany! Co za dynamiczny mecz! Angle chodzi teraz po ringu, sam nie wie co ma zrobić. Po chwili podchodzi do rywala, łapie go za głowę i pomaga wstać, ale...o cholera! Miz łapie Kurta za nogi, Angle na macie, Mizanin przeskakuje nad nim trzymając go za nogi i odlicza...1.....2.........kick out! Co za akcja, co za emocje! Angle szybko wstaje i patrzy na rywala, który klęczy przy linach. Obydwaj patrzą na siebie. Po dłuższej chwili Miz wstaje na równe nogi, a Angle ustawia się przy narożniku. Walka zaczyna się na nowo...

Jim Ross: Chyba nie mają już pomysłów na tą walkę.

Don West: To Ty na to patrzysz? Zdejm kapelusz bo Ci się łeb przegrzewa..

Angle rusza w stronę Miz'a, mamy zwarcie. Mizanin przegrywa i zostaje zepchnięty do narożnika, Angle chce wymierzyć mu kilka ciosów, jednak Mike sprytnie kopie go w brzuch, szybko wskakuje na narożnik i...moonsault! Ale zaraz...Angle złapał Miz'a w locie! Niesamowite! Angle się rozpędza, będziemy mieli powerslam, ale nie! Miz się wyrywa i popycha Kurta do narożnika! Angle w ostatniej chwili odwraca się i uderza plecami o narożnik! Kurt siada teraz przy narożniku ze zmęczenia. Miz szybko doskakuje do niego i...Corner aided dropkick! Angle zwija się teraz z bólu, lecz po chwili wstaje! Miz doskakuje do niego, Irish whip na liny, Angle wraca do rywala i...Running neckbreacker by Miz! Angle szybko wstaje. Mizanin kopie go w brzuch i chce wykonać chyba powerbomb, jednak Angle podrywa go do góry i przerzuca przez siebie! Miz ponownie złapał się za plecy, wstaje, podchodzi do Angle'a, który kopie go w brzuch, odwraca i...Overhead Suplex! Ale zaraz...Miz wylądował na nogach, ledwo ale ustał! Angle jest niczego nie świadomy, tauntuje do publiki stojąc tyłem do Miza, a ten wykorzystuje sytuacje i SKULL! CRUSHIN' FINALLE! The Miz Strikes! Miz nie owija w bawełne i przechodzi do przypięcia rywala... 1...2...3! Miz zwycięzcą!

Don West: W KOŃCU! BRAWO... Dawać reklamy...

The Miz: Reklamy?! Jakie reklamy?! Właśnie masz okazję rozmawiać z przyszłym mistrzem International! Wszystkie światła na mnie! Dziękuję bardzo! Pewnie już Wy wszyscy myśleliście, że to już koniec The Miza. Jego błysk przeminął. Ty Alberto też tak myślałeś! Już szykowałeś plan na walkę na PPV.. ale nie było tam miejsca dla mnie.. obmyślałeś strategię do walki z Kurtem! Teraz możesz wyrzucić to do kosza! Fiesta? Imprezy? Pasy mistrzowskie? Tylko do czasu PPV. Bo na Wrong Side of Hell w NIESAMOWITY sposób Miz poraz kolejny dopisze jeszcze jeden tytuł do swojej szerokiej listy. Przygotowałem z tej okazji specjalną prezentację.

Jim Ross: R-Truth pojawia się na arenie! Ma ze sobą replikę pasa International i wręcza ją Mizowi!

The Miz: Już teraz możecie zobaczyć ten obrazek, który w niedzielę wieczorem będzie hitem w internecie! Widzisz to Alberto? Masz coś przeciwko? To może tu podejdziesz?! Nie.. nic dziwnego. Trudno. Truth idziemy stąd.

R-Truth: WCE Universe! You suck!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie