Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sport : Roy Jones Jr. nie kończy kariery i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

750263-8874709-317-238.jpg

:arrow: Trener Rapidu Bukareszt na konferencji prasowej, tuż przed spotkaniem z Legią Warszawa że jest to lepszy klub niż Śląsk Wrocław z którym mierzyli się już wcześniej.

:arrow:Cruyff legenda Barcelony powiedział że nikt nie słucha tego co gada Mourinho który nie dawno powiedział że inne czołowe drużyny w LM mają łatwiejszych rywali niż oni.

:arrow:UEFA wprowadziła zakaz palenia na Euro 2012, będzie również zakaz sprzedawania wyrobu tytoniu. Platini powiedział że UEFA mam zapełnić najwyższe standardy zdrowia i bezpieczeństwa a tytoń jak sam powiedział do nich nie należy.

:arrow: Niemieckie media piszą że są zdziwieni wynikiem spotkania Borussia kontra Olympiakos. Dość nie oczekiwanie mecz przegrała drużyna niemiecka i niemal że straciła szansę na awans do 1,8 finału LM.

47265.jpg

:arrow: Tomasz Cywka wskoczył do pierwszego składu Derby County dzięki temu że czołowy zawodnik drużyny doznał kontuzji i będzie pauzował do stycznia. Oto właśnie jak są traktowani polscy piłkarze.

:arrow: Dopiero teraz dowiadujemy się że Jerzy Dudek miał grać w Arsenalu a nie w Liverpoolu. Trochę to dziwne bo gdyby tak się stało to Dudek pewnie nie wygrał by z Liverpoolem LM w 2005.

:arrow:Robert Lewandowski nie dość że strzelił gola dla Borussii w meczu z Olympiakosem to jeszcze został uznany najlepszym piłkarzem tego meczu w drużynie Dortmundu.

:arrow:Wisła Kraków dziś podejmie drużynę Fulham, Wisła aby marzyć o awansie musi pokonać drużynę angielską w innym przypadku może pakować walizki i wracać do Krakowa.

robert-kubica-renault-f1-helmet-1.jpg

:arrow:Jeszcze nie wiadomo czy Robert Kubica tak szybko wróci do F1 jak to pisali wcześniej. Dalej szef Renault nie otrzymał decyzji od Roberta a przecież ma czas do końca października. W Listopadzie Kubica ma już zasiąść w symulatorze Formuły 1.

:arrow:Od nowego sezonu Mercedes będzie posiadał nowy kanał a mianowicie F. Zespół w tym sezonie nie spełnił wszystkich wymagań i trzeba to zmienić.

:arrow: Szef drużyny Ferrari pogratulował Red Bullowi że ma najlepszy samochód w stawce jednak wierzy w to że Ferrari wygra jeszcze jeden wyścig w tym sezonie.

:arrow: Po tym jak zwiększyła się liczba zespołów w Ekstralidze i w 1 lidze dużo zespołów połączyły siły i chcą wystawić tylko jeden zespół a nie dwa. Jednak były by to zespoły rezerwowe. Drużyny które połączyły już siły to Unibax i Polonia a kolejne drużyny które mają połączyć siły to Falubaz Zielona Góra i Stal Gorzów.

k,MzQwMjQ4NjIsMTk5NzA1,f,echo_dnia.jpg

:arrow:Paweł Zagumny wczoraj w wywiadzie powiedział że jego drużyna ZAKSA chcę nawiązać sukcesy do tej sprzed paru lat czyli Mostostalu. Jak na razie głównym planem jest awans do rundy play off.

:arrow: ZAKSA pokonał swojego pierwszego rywala LM Partizan Belgrad wygrywając łatwo 3:1.

:arrow: Andrea Anatasi powiedział że nie rozumie decyzji Mariusza Wlazły i dalej go to dręczy jak nie można grać dla własnej reprezentacji. Wszystko na to wskazuje że Wlazły już nie powróci tak powiedział prezes Skry Bełchatów. Mówił że ma on trudny charakter i jak się już na coś uweźmie to nie da rady go już przekonać.

:arrow: W pucharze CEV Tytan AZS przegrał swój mecz jednak za to Resovia wgrała po ciężkim boju z Lausanne UC 3:2.

2344836.jpg

:arrow:Znany bokser Roy Jones JR. dalej nie chcę zakończyć kariery. 43 letni zawodnik szczyt formy ma już dawno za sobą a ostatnie 3 walki przegrał i to wszystkie prze nokaut. Chyba jednak czas odwiesić bokserskie rękawice.

:arrow:Witalij Kliczko powiedział że Adamek nie jestem prawdziwym ciężkim zawodnikiem i popełnił błąd przechodząc do wagi ciężkiej. Cóż przed walką mówił co innego i uważał że Adamek to jeden z najlepszych bokserów tej wagi.

:arrow: Manny Pacquiao uznawany za najlepszego boksera na świecie bez podziału na kategorię oznajmił wczoraj że przed walką nigdy nie uprawia Seksu.

240px-Agnieszka_Radwa%C5%84ska_US_Open_08.jpg

:arrow:Agnieszka Radwańska przegrała w 2 rundzie turnieju w Moskwie teraz jednak musi liczyć na to że Zwonariowa pokona Bartoli jeżeli jednak tak się nie stanie to Radwańska nie dość że straci swoje 8 miejsce to wypchnie jeszcze ją poza Masters.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Clown.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

O tym, że UEFA zabroniła sprzedawania i palenia tytoniu w okolicach stadionów, ale też na samym stadionie dowiedziałem się z dzisiejszych wiadomości. Jak na standardy nowo wybudowanych stadionów powinien to był priorytet. Zakaz palenia! Zakaz spożywania alkoholu! I zakaz wielu innych groźnych dla ludzi substancji, po których niektórzy mogą stracić kontrolę, a teraz chyba byśmy nie chcieli. Trochę się zawiodłem tym, że Borussia przegrała swój kolejny mecz w LM, bo sądziłem, że po bramce Lewandowskiego wszystko zacznie się układać inaczej... Nie wiem jaki był tego skutek, ale katastrofalnie w tym meczu zachowywała się defensywa. Szkoda, bo była szansa na wygraną. Kompletnie teraz mieszają nam w głowach. Dudek miał grać w Arsenalu? Niepotrzebnie wywołują zbędne komentarze i plotki. W głowie mieszają mi się myśli bo gdyby Dudek był faktycznie w tym Arsenalu, to Liverpool nie wygrałoby LM... Bez wątpienia to właśnie on w większym stopniu przyczynił się do te wygranej. Cóż. Możemy gdybać :) Jest tyle wiadomości o powrocie Kubicy, ale jakoś żadna się nie sprawdza. Miał on jeszcze w tym roku wystartować w F1, ale jakoś nie widzę aby miało do tego dojść. Dla niego będzie najlepiej jak potrenuje, dojdzie do siebie i od nowego sezonu zacznie robić to co robił przed wypadkiem. ;) Anatasi nie rozumie decyzji Wlazłego i ja także tego nie pojmuję. Wielu siatkarzy chciałoby grać w Reprezentacji, a kiedy on ma wielką szansę na powrót to się nie zgadza. Nie wiem dlaczego podejmuje on takie decyzje, ale może ktoś kiedyś mu coś powiedział albo zrobił i teraz Polskę ma głęboko w d***e. Zawiodłem się na Agnieszce. Wygrała ona 2 turnieje, a gdy przyszło jej walczyć o miejsce w jednym z lepszych turniejów zawiesiła się. Mam nadzieję, że się dostanie, lecz teraz wszystko zależy od jej przeciwniczek.

Dzięki :t_up: