Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Scott Hall, Nash, JoMo, spoilery TNA i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy aktualną kartą na Vengeance

WWE Championship

Last Man Standing Match

Alberto Del Rio © (w/ Ricardo Rodriguez) vs. John Cena

World Heavyweight Championship

Mark Henry © vs. Big Show

Tag Team Match

Triple H & CM Punk vs. Awesome Truth (The Miz & R-Truth)

WWE United States Title Match

Zack Ryder vs. Dolph Ziggler

WWE Divas Title Match

Eve Torres vs. Beth Phoenix

Cody Rhodes vs. Randy Orton

Sheamus vs. Christian

:arrow: WWE utworzyło specjalną stronę internetową promującą walkę The Rock'a z John'em Ceną jako Main Event Wreslemanii 28.

http://cenavsrock.wwe.com/

:arrow: ESPN opublikowało fragment reportażu o Scocie Hall'u i jego uzależnieniem od używek oraz rehabilitacji, w którym głos zabiera Stephanie McMahon, o to co powiedziała :

Chcę po prostu mu pomóc a zarazem uświadomić, iż potrzebuje pomocy. To mnie bardzo smuci. Nie chcę, aby ktoś tak utalentowany odszedł przedwcześnie, lub inny straszny sposób, nikomu tego nie życzę. Był charyzmatyczny, był ojcem, przyjacielem. Śmiem twierdzić, iż dużo znaczy dla wielu ludzi i dla wielu ludzi jego odejście byłoby wstydem i wielką stratą.

:arrow: Tutaj jeszcze filmik dotyczący tego reportażu

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IiAoI-FmSCI

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iAoI-FmSCI

:arrow: Sam Kevin Nash powiedział, że Scott najprawdopodobniej wróci do leczenia.

:arrow: Rating ostatniego tapingu RAW nagrywanego w Mexico City wyniósł 3.1 co przełożyło się na 4,475,000 widzów.

:arrow: Poniżej wywiad z Kevinem Nash'em podczas którego mówi o możliwej konfrontacji z CM Punkiem

Chad Dukes (dziennikarz) : Myślisz, że kiedykolwiek będzie wam dane stanąć twarzą w twarz w oficjalnym pojedynku?

Nash : Oczywiście.

Wcześniej Nash, wypowiedział się m.in o koszulce Punka, oraz ich story i promo.

:arrow: Walki zapowiedziane na najbliższe NXT

* Derrick Batemen & Titus O'Neil w NXT Challenge

* Titus O'Neil & Percy Watson vs. Derrick Bateman & JTG

* Kaitlyn vs. Maxine

* Yoshi Tatsu vs. Tyler Reks

:arrow: Bardzo możliwe, iż John Morrison przejdzie do TNA, lecz wraz z nim do federacji Dixie dołączy Melina, wszystkiego dowiemy się w najbliższym czasie, kiedy wygaśnie kontrakt.

:arrow: Spoilery dotyczące nadchodzącego TNA IW.

:arrow: Dixie Carter będzie świętować odzyskanie panowania nad TNA

:arrow: Hulk Hogan przejdzie babyface turn

:arrow: Gail Kim wraca do TNA jako heel

:arrow: Kurt Angle naciągnął ścięgna podczas walki na Bound For Glory, co wiąże się z przerwą na wyleczenie kontuzji, potrwa ona kilka tygodni.

:arrow: Notki Hogana & Bischoffa z twitter'a, mogą zawierać spoilery.

Eric :

Po wielkim wybuchu, czas obserwować reakcję fanów na internecie. Cukierki dla dziecka! (cokolwiek to znaczy - dop. Housse :P)

Hogan :

Witajcie HULKOMANIACY, nie można czekać na wszystkich fanów Rood'a, oraz tych którzy go skrytykują po zobaczeniu wielkiego wydarzenia. Dzięki, Ci Boże, że mamy jeszcze prawdziwe znaki - HH

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;). Dzisiaj wyjątkowo susza ;/

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Hacjend

1

• Clown.

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Najpierw może zacznę od aktualnej gali na Vengeance i innych spoilerów :)

Fajnie że do karty dołączyła walka o pas US w której zmierzy się Zack Ryder może wreszcie zawodnik ten zdobędzie jakiś bardziej znaczący pas ;) Było by fajne, jednak nie chcę aby przegrał i odszedł w zapomnienie :(

Gail Kim w TNA ? Myślę że to dobry ruch w tej federacji Divy są bardzo docenianie a Gail tylko rozwinie tam swoje możliwości ;)

Teraz ogólnie no to tak JoMo w TNA i do tego Melina ? Ja jestem za tak jednak nie oglądam TNA i będzie mi brakować Johna w WWE :( Może nawet zacznę oglądać TNA z jego przypadku =)) Weź się za siebie Nash bo tak to długo nie pociągniesz. Dzięki za newsy

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Styl:  Jasny

Znowu karta na Vengeance :| O Hall'u - no niestety smutne to, ale to jest tylko i wyłącznie wina Scott'a, co dobrze ujął Bischoff. Ten filmik w sumie już był i myślałem, ze to będzie właśnie ten cały reportaż. Jestem ciekaw czy jest gdzieś do pobrania, bo by jednak obejrzał ten reportaż. Dobrze, że Hall podda się leczeniu, bo jednak sszkoda było chłopa, który zrobił przecież 5stara na WMce z Michaels'em. Rating RAW w sumie dalej oscyluje wokół tej granicy 3.0-3.5. Ciekawe jak się Smackdown spisze w tym tygodniu. Proszę i błagam - John wszędzie tylko nie do TNA :8 Zasil lepiej ROH, bo tam byś dostał wspaniałą okazję pokazania tego co potrafisz. A Melina - w sumie mnie nie interesuje, chociaż w ringu ją oglądać to jednak jest przyjemność. Spoilery Impacta znane, o czym pisałem w poprzednich newsach. Kurt najprawdopodobniej uszkodził ścięgna podkolanowe i na początku wydawało się, ze nic poważnego, jednak stało się inaczej. Jak najszybszego powrotu do zdrowia.

To chyba tyle - rzeczywiście sucho.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Nie musicie w newsach pisać o aktualnej karcie na Vengeance, bo można ją zobaczyć w Oficjalnej Dyskusji!. Przecież po to ona jest. Ale jak już wejdziecie to możecie też skomentować co nie co :) Stronka jak najbardziej dobra, możemy zobaczyć kto gdzie prowadzi w ilości osób w znajomych :P Rating RAW rzeczywiście utrzymuje się w granicach 3.0-3.5. Z chęcią zobaczyłbym widowisko, które osiągnie rating ok. 4 a może nawet wyżej... Lecz na to będzie musiał jeszcze, jeszcze, jeszcze trochę poczekać. Punk vs. Nash na WM28! Może dane będzie nam to kiedyś zobaczyć, chociaż gdy ta walka faktycznie będzie miała się tam odbyć i będzie całkowicie potwierdzona to to byłoby co oglądać.. Morrison i Melina do TNA. Plotki mogą okazać się prawdą. Cóż. Jeśli WWE nie daje im szansy to czemu mają nie spróbować gdzieś indziej?? Czekam na dalsze informacje w przebiegu tej sprawy.

Hogan całe życie grał face'a, więc mogliśmy się spodziewać, że do tego powróci. Ale zdziwiony jestem tym, że Gail będzie heel'em. :D

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...