Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Folson, nowy program WWE, Hogan o B4G i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: W weekend Mick Foley napisał taką oto notke na swoim blogu. Dotyczy ona powrotu do WWE.
"Plotka głosi, że będę sie pojawiał w miejscu, w którym będzie 1000 osób z publiczności, może nawet 10 tyś, a nie jak jest teraz, czyli seteczka. Nie ma wątpliowości chyba, gdy te pogłoski dojdą do sktku, to będziecie mogli znowu usłyszeć dźwięk rozbijającego się samochodu, po raz pierwszy w ciągu trzech lat. Lecz mam coś jeszcze do tego tysiąca ... i te tysiące będą skandowały twoje imię, aby ten face poczuł się dobrze.

"Plotka" o której mówi, wynika z raportów, które pojawiły się w zeszłym tygodniu, stwierdzające, że Foley może powrócić do WWE w czasie Survivor Series.

Dla nie lubiących mojego tłumaczenia w spoilerze tekst angielski.

Rumor has it that I’ll be showing up in a place with 1000’s in attendance (maybe even tens of 1,000’s) instead of 100’s. No doubt about it – when/if those rumors come true, hearing that car crash for the first time in over three years is going to be a major rush. There’s just something about thousands..and thousands of people chanting your name to make a guy feel good.

:arrow: WWE planuje VH1 w stylu reality show dla nowego WWE Network, gdzie umieści sie kilka legend wrestlingu, które zamieszkają w jednym domu. Możemy się tylko modlić oto, abyśmy dostali do tego show The Iron Sheik.

Oraz do tego opcje w ankiecie, jak nazwać dane show:

1. WWE House of Fame

2. WWE Old Timer Acres

3. WWE Retired and Rowdy Roommates

4. WWE Old School Yard

5. WWE Legends House

Możecie głosować tutaj: http://poll.wwe.com/new-network-show/ .

:arrow: WWE Hall Of Famer Bret Hart mówił ostatnio o DVD, które zostanie wydane. Ta akurat płyta opowiada o nim, jak i Shawnie Michaeslie. Poniżej kilka skrótów z wywiadu:

– On the 8-man Survivor Series elimination matches:

Prawdę mówiąc nigdy nie przepadałem z formatem Survivor Series. Sądziłem, że to strata czasu. Dodał jeszcze, że woli "King of the Ring".

– On his time in WCW:

Jaka dał bym rangę, jeśli chodzi o mój czas w WCW? Prawo w toalecie. To była strata czasu. Tam było zaledwie kilka świateł.

– On Earl Hebner and his involvement in the Montreal Screwjob:

Nie mam żadnej urazy, co do Earl'a, ale gdybym była na jego miejscu, to nie podjął bym tego.

:arrow: Gwiazdy Lucha Libre, pokroju federacji CMLL oraz AAA miały swój tryout w WWE. Na tapingu SD, aż 7 gwiazd z CMLL go dostało, a na tapingu Raw, gwiazdy AAA.

:arrow: Big Show aktualnie jest w Japonii, w celu promocji WWE.

:arrow: WWE Network, Wrestlemania serious oficjalnie będą się nazywać WrestleMania Rewind.

:arrow: 22 października o 5 po południu, Edge będzie w Paris Games Week, w celu promowania gry WWE '12

:arrow: Tysięczny odcinek Raw jest przewidziany na 20 lipca 2012 roku.

:arrow: 29 października CM Punk, Zack Ryder i Daniel Bryan będą uczestniczyć w Ringsidefest w Nowym Jorku na Caroline's Comedy Club.

:arrow: Na 19 listopada na UCW "Slamboree" są zapowiedziani Tommy Dreamer, Chris Masters i Sean Waltman.

:arrow: 15 października odbyło sie WWE AM Raw, które osiągnęło ranting 0.49, co oznacza, że widziało je 569,000 widzów.

:arrow: Były tag team WWF The Headbangers znowu jest w akcji. To znaczy walczą w fedkach niezależnych i możliwe, że również szybko skończy sie ich przygoda z ROH Wrestling.

:arrow: ROH już prowadzi rozmowy wstępne odnośnie gali PPV Death Before Dishonor 2011.

:arrow: Stacy Keibler z George Clooney'em była na czerwonym dywanie na premierze The Descendants w Nowym Jorku.

:arrow: Oto ostatnie video z New Age Outlaws.

http://blip.tv/newageoutlaws/the-oudk-episode-5-5652639

http://blip.tv/newageoutlaws/the-oudk-episode-5-5652639

:arrow: Odnośnie Main Eventu na Bound For Glory.

Odnośnie Main Eventu na Bound For Glory, czyli Roode vs Angle. Początkowo w planach, było to, że Bobby wygra pas TNA, ale jeszcze przed ich walką, sam Hogan zmienił tle plany, mówiąc, że Roode jeszcze nie jest gotowy na to by śmigać z takim pasem. Choć innym powodem może być to, że Hogan chciał tej nocy mieć największy pop ze wszystkich wrestlerów z tej gali.

:arrow: Jak komuś się nudzi i nie ma co robic, to może sobie przczytać raport jednego z fanów TNA, które oczywiście opisał cały weekend z Bound For Glory. Tekst w spoilerze.

Saturday, my company's' Willow Grove bank branch had Kurt Angle​ and Mickie James scheduled for autograph signings. I drove down from the Wilkes-Barre area to help that branch for the day. When I got there the manager of the branch said Angle got hurt and they pulled his personal appearances. In his place, they sent Mickie, Traci Brooks, Bobby Roode​ and Kazarian. I said that is great but people are going to be upset that Angle won't appear but lets make this fun. And fun it was. Those four people were great ambassadors for TNA. They came to our branch and greeted each and everyone of the staff. It appeared they were happy to be there and greet the fans. Once they got settled in at the table, they really interacted with the fans. They took the time to listen what the fans had to say, took a lot of pictures with the fans. Kazarian while giving out Ric Flair key chains would throw a zinger out there such as to a 9 year old " This is Ric Flair​...He wrestled Shakespeare". Bobby Roode looked like he hung on every word a fan said, while interacting with the ladies and Kazarian. Mickie and Traci looked to have fun with the fans. They were having fans come behind the table for pictures. The few fans that were upset Angle wasn't there were very pleased after going through the line.

The next day, I ended up going to Bound for Glory. I was sitting on the camera side of the center. Most of the people I was with had won tickets in some fashion. They, like me never seen TNA. They cheered for the ones they knew, During the Angle-Roode match it was like a scene from Rocky. Angle got cheers in the beginning. Half way through Roode started getting cheers. At one point the section next to me alternated chants for the both. In the end, Roode had the fans. Was it a great ending, no it didn't seem like it was right as right after the match the ref did the "X" sign for Angle and they got him out of the ring.

This morning, at work, people within our company were talking TNA and the event Saturday. The manager who held the event called me and was telling me the MSG's he got. TNA got people talking about them in a good way. From reading the site I see why people are upset with Roode not winning. However, if TNA was smart they have a great person to be an ambassador. You don't need Hogan and GMA or Today. The interaction with the fans that I saw, will go a lot further and the people who didn't know who Bobby Roode was, are glad they met him. That is good marketing.

:arrow: The Best of Jeff Hardy Volume 2 wychodzi dzisiaj na DVD!

:arrow: Możliwy spoiler odnośnie czwartkowego Impactu.

Gail Kim ma podobno powrócić do TNA, właśnie na tym odcinku Impact Wrestlingu!

Dzisiaj trochę słabo, bo nie miałem zbyt dużo czasu, ale również nie było zbytnio ciekawych informacji, ogólnie same pierdoły.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Luba

1

• Ulicznik Xeb

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ta notka Foleya, ładnie przetłumaczona mam nadzieję, na jego powrót na którejś z tych gal, które mogłyby go charakteryzować, czyli właśnie SS, lub ER, ale do ER zbyt wiele czasu. Ten jakiś Idol, Big Brother, czy inne ch***jstwo - mieszkanie w domu, to dla mnie jeden z głupszych i bardziej kiczowatych pomysłów o jakich słyszałem... Hmm Bret "Strata Czasu" Hart? :lol:lol Nie dziwią mnie te tryouty, w końcu Meksyk, a że mało takiego stylu w WWE, to trza było czymś zadowolić fanów, bo sam Cara i Alberto dodatkowa absencja Mysteria... Nie wiem po, co RoH sprowadza tylu zawodników, kiedy na gali jest 6-7, a roster mają ciekawy.

• Styl:  Jasny

mówiąc szczerze już mam dość tych notek z blogów, Twitterów i innych badziewnych stron Foley'a. Niech wreszcie przychodzi do WWE. Reality Show z dawnymi gwiazdami wrestlingu - toż to będzie żałosne, a nie ciekawe. Jeśli chodzi o tytuł to pasują tu tyluły nr.1 i nr.5. Wydaje mi się, ze nie był to żaden tryout luchadorów, tylko okazjonalne występy, aby dać meksykańskim fanom nieco więcej rodzimej rozrywki. Czy któryś zostanie zatrudniony w WWE :?: Misię wydaje, ze nie, ewentualnie jeden może dwóch. Big Show to chyba dobra osoba do promowania WWE w Japonii, bo Japońce lubią gigantów :) ROH prowadzi rozmowy o DBD - tylko na jaki temat :?: Co do spoilera, wyszło jednak, że Hogan myśli tyko i wyłącznie o sobie.

Co do spoilera Impacta to ja dam swój

Gail Kimk pojawiła się na tym odcinku :!: I zaatakowała Velvet Sky.

Newsy niezłe, ale nie za rewelacyjne. Dzięki i tak.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Kolejna notka od Foley'a, Hacjend bardzo dobrze to podsumował, niech w końcu się pojawi w WWE. Reality Show? Bardzo ciekawy wg mnie pomysł, oczywiście zależy wszystko od obsady, ale myślę że będzie to show warte obejrzenia. A Luba, co do tekstów o Brecie, to mogłeś przetłumaczyć już wszystko, a nie notka po PL, a nad nią opis o czym mówi po ANG, dziwnie do wygląda :). Big Show w Japonii? No może coś wyjdzie z tej promocji WWE.

Dop. Luba

A no tak, sory, ale późnie je pisałem i już aż tak świetnie nie kontaktowałem. :P

akerdrugi.png

Foley pisząc te wpisy coraz bardziej nakręca nas na swój powrót. Jestem ciekawy kiedy to nastąpi, bo faktycznie jak będą pojawiały się co chwile podobne wpisy do tego, to będzie cholernie nudno. Zastanawiam się co WWE może nam udowodnić tym nowym programem. Jeśli chcą coś zrobić to najpierw niech uporządkują swoje stare sprawy, może koniec z NXT? Nie ważne jaki tytuł będzie miało show, liczę na to, że show będzie w 100% :) Big Show in Japonia :D Zje sobie trochę ryżu, wróci i zdobędzie WHC.

Tysięczny odcinek Raw jest przewidziany na 20 lipca 2012 roku.

Tysięczny odcinek RAW w moje urodziny?! Nie ma nic lepszego jak specjalny odcinek produkcji WWE. Mam nadzieję, że RAW będzie na wysokim poziomie, bo jak nie to wezmę sprawy w swoje ręce :)

Gail Kim atakująca Velvet Sky?? Czyżby od samego początku dostała title shota? Robi się ciekawie :)

Chętnym zapraszam do pobrania tego DVD o Jeff'ie :P

http://wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=32&t=35102

Dzięki :t_up:

No, notka Foleya ciekawa, może to jednak zwiastuje coś większego. Reality show z legendami WWE ? Zależy o co będzie chodzić w tym programie. Mam nadzieje, że na tysięczny odcinek RAW WWE przygotuje coś fajnego.

Hogan odebrał push Roodowi przez to by mieć większy pop na gali ? Booby kolejnej szansy może nie dostać, albo kolejna łatwo się nie trafi, więc jeśli to prawda to H2 to na prawdę człowiek bez skrupułów. Zrobi wszystko by być w centrum reflektorów nawet za cenę innych.

Jak najszybciej muszę obczaić DVD Jeffa !

Skoro Hacjend potwierdził jej powrót to mam nadzieje, że się w tej federacji nie zmarnuje jak w WWE, choć raz już była w IW. Teraz będzie chyba tą złą panią skoro zaatakowała Velvet. Czyżby już walka o pas ?

Dzięki za newsy ! :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Głównym daniem wieczoru dzisiejszego odcinka WWE NXT, poświęconego konsekwencjom Vengeance Day, będzie wielki tag team match. Na sobotniej PLE doszło do udanej obrony tytułu NXT Championship przez Joe Hendry’ego w starciu z Ricky Saintsem. Dziś skrzyżują rękawice po raz kolejny – Hendry połączy siły z Mylesem Bornem przeciwko ekipie Saints & Ethan Page. Page próbował ingerować i odebrać Hendry’emu pas na Vengeance Day, ale nieporozumienie w ich szeregach pozwoliło mistrzowi zachować złoto.
    • MissApril
    • MissApril
    • GGGGG9707
      Brock ponoć nie zgadza się przegrać na WM. W paru źródłach widziałem że w ogóle nie zgadza się przegrywać póki jeszcze jest w WWE. Czyli albo WWE się uprze i Femi czy Gunther go zniszczą albo Lesnar będzie sobie obijał wszystkich do emerytury. Jeszcze bardziej mi się nie podoba jego pobyt w WWE...
    • GGGGG9707
      Pozwolę sobie na ten temat zacytować news szanownego Piotra Gilewskiego z WF :  "Odzyskanie przez Cody’ego Rhodesa mistrzostwa WWE spotkało się z mieszanymi reakcjami, a sporo osób krytykuje decyzję, ale to co dzieje się pod wideo z tej chwili na YouTube może szokować, bowiem obecnie widnieją tam ponad 192 tysiące kciuków w dół, przy niecałych 40 tysiącach kciuków w górę. Okazuje się jednak, że warto podchodzić do tego z dystansem, gdyż znaczna część negatywnych reakcji została wygenerowana
  • Dodaj nową pozycję...