Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bound For Glory, Mil Mascaras, Lesnar i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Na początek ogromny spoiler z Bound For Glory :

Gala rozpoczęli Jeremy Borash i Christy Hemme zapowiadając kartę.

Następnie JB pojawił się na Backstage’u z Mr. Andersonem. Zaczął całkiem ciekawy speech odnosząc się do Bullyego Ray’a i jego dzieciństwa.

TNA Tag Team Title Match - Ink, Inc. vs. Mexican America : Zwycięzca : Mexican America

TNA X Division Championship Match - Austin Aries © vs. Brian Kendrick : Zwycięzca : Austin Aries

Full Metal Mayhem - Rob Van Dam vs. Jerry Lynn : Zwycięzca : Rob Van Dam

Triple Threat Match - Samoa Joe vs. Crimson vs. Matt Morgan : Zwycięzca: Crimson

Falls Count Anywhere - Mr. Anderson vs. Bully Ray : Zwycięzca : Mr. Anderson

TNA Knockout Women's Championship Special Guest Referee: Karen Jarrett - Winter © vs. Mickie James vs. Velvet Sky vs. Madison Rayne : Zwycięzca : Velvet Sky

I Quit Match - AJ Styles vs. Christopher Daniels : Zwycięzca : Winner: AJ Styles

The Immortal Battles The Icon - Hulk Hogan vs. Sting : Zwycięzca : Sting

TNA Championship Match - Kurt Angle © vs. Bobby Roode : Zwycięzca : Kurt Angle

:arrow: Zostając przy temacie TNA, rozpoczęła sie reklama Turning Point. Odbędzie się 13 listopada jak dobrze wszyscy wiemy na PPV. Wstępnie zapowiada się takie gwiazdy jak Hulk Hogan, Sting, RVD, Kurt Angle, Mr. Anderson, Bobby Roode czy AJ Styles.

:arrow: Są już wstępne informacje co do nominowań 2012 WWE Hall of Fame. Jako pierwszy nominowany planowany jest … Mil Mascaras! To on najprawdopodniej będzie pierwszym wprowadzonym wrestlerem do hali sław, a news jest o tyle wiarygodny ze sam zainteresowany potwierdził tę informację. Jest wujkiem aktualnego WWE Championa Alberto Del Rio i jest znany na całym świecie, oczywiście najbardziej w Meksyku. Jest zapowiedziany na jutrzejszy Taping SmackDown!

:arrow: Oto spoiler z najnowszego tapingu SmackDown! :

- Show zostało otwarte przez WWE Championa Alberto Del Rio. Mówi o historycznym dla niego SmackDown! ( po raz pierwszy nagrane zostało w Meksyku). Mówi że dzisiaj nie stoczy z nikim walki, ale w tym momencie wkroczył Teddy Long i powiedział, że zawalczy z Big Showem.

- Mark Henry pokonał John’a Morrisona wykonując mu World Strongest Slam.

- Teddy Long zapowiedział walki Sheamus vs. Christian oraz Zack Ryder vs. Dolph Ziggler o US Championship na Vengance.

- Wade Barrett pokonał Daniel’a Bryana w pięknej walce.

- Niebieski Sin Cara pokonał czarnego Sin Carę w Mask vs Mask Matchu. Niebieski Sin Cara wykonał La Misticę i wygrał, ale Hunico nie chciał oddać maski. Mistico musiał zdjać mu ją siłą.

- Mil Mascaras pojawił się w ringu a Triple H ogłosiłże zostanie on dodadny do tegorocznego Hall of Fame!

- Big Show pokonał Alberto Del Rio po wkroczeniau Ricardo Rodigueza.

DARK MATCH MAIN EVENT : Ablero Del Rio walczył z Randym Ortonem, dopóki Cody Rhodes nie zaatakował tego drugiego. Na pomoc Ortonowi przybiegł Blue Sin Cara i rozgonił towarzystwo. Na koniec obaj świętowali zwycięstwo.

:arrow: Poniżej aktualna karta na Vengance :

Last Man Standing Match for the WWE Title

John Cena vs. Alberto Del Rio

World Heavyweight Title Match

Big Show vs. Mark Henry

CM Punk and Triple H vs. The Miz and R-Truth

WWE United States Title Match

Zack Ryder vs. Dolph Ziggler

WWE Divas Title Match

Eve Torres vs. Beth Phoenix

Cody Rhodes vs. Randy Orton

Sheamus vs. Christian

:arrow: CM Punk w wywiadzie dla jednej z Australijskich stacji powiedział że odrzucił propozycję zagrania w jednym z filmów produkowanych przez WWE Studios. Kiedy miał odejść z WWE tego lata zaproponowana mu rolę w filmie „No One Lives”. WWE szykuje dla niego inne zadania w tym i następnym roku. Punk stwierdził, że kiedy dostanie już obiecany push, nie będzie miał czasu dla aktorstwa.

:arrow: Mega ważne wiadomoci w spoilerze odnośnie Bound For Glory :

Przez cały czas planowano, by to Bobby Roode wygrał TNA Championship. Dlaczego stało się inaczej? Ciężko stwierdzić, ale wszystko wskazuje na to że końcówka walki została po prostu zbotchowana. Być może to tylko plotka ze strony TNA, albo po prostu Roode został oszukany. Jeżeli to drugie się sprawdzi, możemy liczyć na szybka zmianę właściciela najważniejszego pasa w TNA.

Inne źródłą podają, że mimo tego faktu nowym właścicielem pasa TNA zostanie nie Roode, a Jeff Hardy.

:arrow: John Cena wciąż aktywnie działą w fundacji „Make a wish”. Podczas pobytu w meksyku spotkał sie z chorymi dziećmi i spełnił ich „marzenia”.

:arrow: Oto zatwierdzone walki na następne Raw bez wyników :

Mark Henry, Cody Rhodes & Christian vs. Randy Orton, Sheamus & John Morrison

Natalya vs. Eve Torres

The Miz vs. CM Punk

Zack Ryder vs. Jack Swagger

Dolph Ziggler vs. Mason Ryan

John Cena & Partner vs. Alberto Del Rio & Partner

:arrow: Zawieszeń w WWE ciag dalszy. Tym razem na pierwsyzm planie jest Heath Slater. Zostałzawieszony na okres 30 dni za niestosowanie diety i zaleceń zdrowotnych.

:arrow: Są kolejne wiadomości odnośnie Tysona Tomko. Jak wiemy, został przyłapany w łazience jednej z restauracji na próbie zażycie narkotyków. Przynał się, że jest uzależniony. Próbował zgnieść tabletki za pomocą łyżki, by otrzymać cos w rodzaju heroiny. Kaucja za niego wynosi 7,500$ i nie została jeszcze zapłacona.

:arrow: Brock Lesnar udzielił kolejnego wywiadu odnośnie WWE. Oto jego fragmenty :

Pod pewnymi warunkami, chętnie zgodzę się na jeszcze jeden występ w WWE. Zdarzyło mi się spotkać z Vincem przy wspólnym obiedzie o obgadać parę spraw. Ułożyliśmy pewien plan. Z tym gościem da się dogadać. W tym momecie jestem wojownikiem, kimś, kim zawsze chciałem być i zawsze będę. Skończyłem z pracą ententainera, ale myślę że warto sobie przypomnieć jak było kiedyś, wrócić na stare śmieci, poczuć to cos jeszcze raz. Myślę że jestem na dobrej drodze do powrotu.

Zapytany o plany odnośnie jego walki z Takerem planowanej na Wresltemanie 27 odpowiedział :

Byłem wreslterem z prawdziwego zdarzenia. Od samego początku grałem w pierwszej lidze. Moim zadaniem było zdobywanie mistrzostw, co właśnie robiłem, nikt niw był w stanie mnie powstrzymać. Myślę że był jeden człowiek który miał z tym problem i był to właśnie Undertaker. Chętnie wszedłbym z nim do ringu, ale pod warunkiem, że ot ja bym wygrał.

:arrow: Shawn Michaels wkrótce wyda Ebooka pt. „Diary of a Heartbreak Kid”, który będzie o jego życiu, niekoniecznie wyłącznie o wrestlingu.

Sorka że tylko tyle, ale nie udało mi się znaleźć niczego więcej.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Mr. Underson

1

• Ulicznik Xeb

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hmm, reklama TP, na plakacie Hardy, nie wspominają o Hardym. Powiem szczerze, że irytuje mnie już ta nie ciekawa i dziwna sytuacja, która ima się młodszego z braci. Zapowiadają Hulka Hogana - matko. Daj se k***a spokój z wrestlingiem, bo zaczynasz na wszystkich działać źle. Dziękuję. No, skoro Mil pojawi się na SmackDown, to dla mnie przesądza jego miejsce w HoF.

SD.

Widać, że JoMo jobbuje już kompletnie na każdym możliwym polu, co dla mnie oznacza nie wątpliwie jego koniec w WWE, bo co Oni chcą jeszcze zrobić z nominalnego jobbera? Czekam aż go umieszczą w loży ME SS. Wade? Hmm, powiem szczerze, że ostatnio bawi mnie coraz bardziej nasz zwycięzca MiTB, a to wszystko, jak dla mnie dąży do straty jego walizki na którymś z pierwszych lepszych PPV - nie chcę Go.

BfG

Podobno to, że nie ma pasa to wszystko - Hulk Hogan. Jeff znowu z pasem? Osobiście jestem na TAK! Jednak uważam, że nie zasługuje.

Super, że tłumaczysz, blogi, wywiady etc. dla mnie ewidentnie to na plus. :)

• Styl:  Jasny

Co do BFG to chyba spoilerów już nie przeba zakładać. Dużo mówi się, że w walkę zainterweniował... Hulk Hogan. Roode miał wygrać walkę i pas, ale przed samą walką Hogan zmienił scenariusz na zwycięstwo Angle'a, o czym chyba nie wiedział sędzie walki po tym jak odliczał Roode'a. Najgorsze jest jednak tłumaczenie czemu tak się stało. Hogan mówił podobno, ze Roode ni zdobędzie pasa, bo nie jest jeszcze gotowy do noszenia tak ważnego tytułu. I tu rodzi się pytanie - Po jakiego h**a, sk*****yna był ten cały turniej BFG Series, no bo nieważne kto by go wygrał i tak by tytułu nie zdobył, bo nie jest gotowy. W dodatku tytuł ma dostać Hardas - no chyba sobie k***a jaj robią. No komment :t_down: Turning Point - plakat z Hardym, a nie jest zapowiedziany na galę. Z pewnością się pojawi, ale chyba nie będzie walczył. Mil Mascaras - tego pana nie kojarzę wogóle, ale w Meksyku zapewne jest wielką gwiazdą. Smackdown

No i chyba dupa z bicia rekordu masek na Wrestlemanii :) Wygląda na to, ze to koniec feudu Meksykanów. John Morrison - wygląda na to, że jego los jest przesądzony, czyli z końcem kontraktu poleci. Bryan vs Barrett - wreszcie bryan się pokazał na tygodniówce. Kolejna walka z Wade'm zwiastuje, że może jednak będzie feud i oby z walizką w tle.

Kartę na Vengeance zostawię sobie na dyskuję. Slater zawieszony - ciekawe czego ten sie nałykał :) Temat Tonka dla mnie jest zamknięty i nie interesuje mnie co się z nim stanie czy wyjdzie czy nie.

To chyba tyle. Dzięki

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Bardzo fajnie, że Mil Mascaras! dołączy do grona HoF, a samo jego pojawienie się na tapingu nagrywanym w Meksyku sporo podniesie rating tego odcinka. Punk w filmie? Dobrze odpowiedział, trzeba wykorzystać nadchodzący najprawdopodobniej push. Heath Slater zawieszony, ciekawe co on wykombinował, no ale cóż tak naprawdę często się nie pojawiał i nic ciekawego w pojedynkę nie wnosił, więc nikt nie straci na jego nieobecności. Co do Tyson'a Tomko, to napisałem to samo w środę ubiegłą, więc wypadało sprawdzić, aby nie powtarzać "njusów" :). No ostatnio sporo wiadomości co do powrotu Lesnar'a, jak dla mnie może jak najbardziej wracać, choćby na 1 walkę. Mało, ale treściwie, dobrze Ci idzie.

akerdrugi.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...