Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV TNA Bound For Glory 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Mr. Underson

1

• marshall1674325944

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos leci na Stinga może to i nie których zdziwi ale udowodnił że jest dalej w formie i pokonał Hulka Hogana. Wszyscy mówili że to Hogan go zmiażdży a jednak stało się inaczej i za to mu gratuluję pokazał że nie tylko Hogan jest tam ważny ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

A ja uważam, że to właśnie Hulk pokazał się z dobrej strony. Nie jest on już za młody, więc nie spodziewałem się mistrzostwa świata, ale po walce byłem mile zaskoczony. Sam jej koniec był ciekawy, bo przecież Hogan odklepał. Po walce była scena dość dziwna, chociaż należała mu się ta wrzawa :)

• Styl:  Jasny

Ja głosuję na wrestlera, który uczestniczył w walce która skradła show, mimo, ze walki nie wygrał. Głos leci na Bully Ray'a. Fecet pokazał się z znakomitej strony pokazując, ze stypulacje hardcorowe nie są mu obce i ze czuje się w nuch bardzo dobrze. Świetnie poprowadził Anderson'a i dostaliśmy najlepszą walkę BFG i chyba najlepszą walkę roku w TNA. Bully Ray wrestlerem Bound For Glory 2011.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Szczerze? Nie wiem na kogo mam głosowac. Żaden wrestler jakos się nie wyróżnił za bardzo, nie bede dawał Hogana ani Stinga za słabą walke. Nie bede dawal ludzi, którzy walczyli w za krótkich walakch ze stypualcją. Głosuje na Austina Ariesa! Zachował pas X-Division i wykrecił nawet fajną walkę, bez stypualcji na opener.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

MOim zdaniem Hulk Hogan, a to glownie ze wzgledu na jego face turn, ktorego sie w ogole nie spodziewalem. Myslalem, ze dalej bedzie on sobie z Immortalsami biegal i rzadzil ale widac head booker chcial inaczej i bardzo dobrze.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Austin Aries za kolejną obrone pasa X-Division i znakomitą walkę z Kendrickiem. Szkoda, że narazie ma takki mały push, ale możze przyjdzie on z czasem.

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

Głos na Austina Ariesa, bo wszystko wokół niego zaskoczyło. Zaczynając od wejścia i nowego, lepszego wyglądu (bez różowego czegoś), przez reakcję przy cheerze publiki (nie próbował na siłę heelować, by wywołać wśród nich buczenia i dobrze, bo byłoby to wyjątkowo sztuczne), poprzez udaną i czystą obronę pasa X Division. Miałem pewne obawy, że Kendrick wygra, ale na szczęście do tego nie doszło, Austin sporo wyciągnął od oponenta i razem stworzyli ładne widowisko.

No dobra, najważnejsza gala TNA w 2011, więc wrestler gali nie może być z dupy wzięty. Wybór jest szczerze mówiąc dość szeroki. NA pewno nie wybiorę Angle'a. Miło zaskoczył mnie Full Metal Mayhem, nie wspominając o walce Bullyego z Andersonem. Głos jednak poleci na Hulka Hogusia. On zaskoczył mnie najbardziej. Był na pewno bardziej dynamiczny niż można było się spodziewać, mimo że był wolniejszy od Stinga, widać było że daje z siebie wszystko. Do tego całe to zamieszanie po walce + Face turn = wrestler gali dla Hogana :)

Yhhh mega ciężka decyzja... Zdecydowanie żadnego mocnego faworyta tu nie mam. Na Hogana głosowac nie będę bo ta cała akcja była generalnie yyy dziwna. Sekunde wcześniej Hulk okładał Sting'a jakąś cegiełką czy co to tam było i nagle faceturn z dosłownie niczego... No i walka yhh... wiadomo że nie mogła byc dobra ale ringowo, nikt tego nie oczekiwał ale ja się spodziewałem emocji! I nie będę się czepiał że nie było ani jednego nearfall'a na Sting'u, będe się czepiał że Hulk Stinga nie próbował przypinac ani razu! Jak w takim układzie można mówić o jakichkoliek emocjach... Dlatego Hogan tudzież Sting mojego głosu nie dostaną. Pozytywnym zaskoczeniem była walka Rey vs Anderson ktorą miałem totalnie gdzieś a tu miła niespodzianka, było fajnie. ME no nic specjalnego, cipkowate zwycięstwo Angle'a. Styles i Daniels, mega czekałem na tą walkę i totalnie się zawiodłem... Nie wiem co za kretyn to bookował... Yhhh no to chyba rzeczywiście zostaje Aries chociaż też tam żadnego mega szału nie było. Tak więc bez przekonania głos na Austin Aries

Tutaj naprawdę chciałbym wymienić takie osobowości jak Styles oraz Daniels, oboje bardzo ładnie się zaprezentowali. Muszę nawet przyznać, że zjadliwe było ich kolejne spotkanie, naprawdę dało się to po raz kolejny oglądać. Chętnie bym tą dwójkę wybrał jako wrestlerów gali, ale przecie wiecie, że tak nie można, musi to być jedna osoba, a ja nie mogę się zdecydować który z nich był lepszy. Więc tak bezużytecznie i głupio zagłosuje na... Jeffrey'a Hardy'ego. :) Na pewno za to, że chyba na seryjkę już się zaklimatyzował w TNA i jak widać będzie miał fełdzik z Jarrett'em. Ogólnie nieźle, ale myślałem, że już na tym PPV zobaczę go w jakieś walkce, ale za to następne ma go w plakacie, więc zapewne będzie sie działo!

ahfo.png

luba_049.png

Dla mnie najlepszym wrestlerem PPV TNA Bound For Glory był ROB VAN DAM wiem ,że Jerry Lynn zajobował mu aby RVD był na BFG ale gdy była ta akcja kiedy za ring Jerry Lynn wykonał power bomb niby na drabine ale ostatecznie na barierki odzielające ring od widowni to krzyknołem na całą chate JA *******(Holy SHIT) :D .

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...