Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tapingi RAW&SD w 2012r, Rey Mysterio, TNA PPV BfG i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow:Rey Mysterio dodał następującą notatkę na swym Twitter'ze:
"Stitches r out & therapy is going well! Slow healing procedure but want to make sure I come back strong! 1 luv! 619.."

:arrow: WWE Raw Supershow które jest zaplanowane na 23 stycznia 2012 odbędzie się w US Airways Center w Phoenix, Arizona.

:arrow: Taping Smackdown który zaplanowany jest na 24 stycznia 2012 obędzie się w Tucson Convention Center w Tucson, Arizona.

:arrow: Poniżej znajduje się wywiad z CM Punk'iem który był obecny na pokazie gier video w Australii. Wypowiedz Punk'a zaczyna się około 5:45.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pYIzrH9olqM

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pYIzrH9olqM

SPOILERY Z RAW 17/10/2011!!

:arrow: Poniżej walki które odbyły się podczas tapingu RAW który odbył ubiegłej nocy w Mexico City, Mexico:

Mark Henry, Cody Rhodes i Christian vs. Randy Orton, Sheamus i John Morrison

CM Punk vs. The Miz

Zack Ryder vs. Jack Swagger

Dolph Ziggler vs. Mason Ryan

John Cena i Jim Ross vs. Alberto Del Rio i Michael Cole

:arrow:Oto wyniki tych walk:

Mark Henry, Cody Rhodes i Christian pokonali Randy'ego Orton'a, Sheamus'a i John'a Morrison'a

CM Punk pokonał The Miz'a

Zack Ryder pokonał Jack'a Swagger'a

Dolph Ziggler pokonał Mason'a Ryan'a przez DQ

John Cena i Jim Ross pokonalo Alberto Del Rio i Michael'a Cole'a

:arrow:Podczas owego tapingu w Mexico City zostały zapowiedziane cztery walki które mają odbyć się na PPV Vengeance. Oto i one:

Last Man Standing Match o WWE Championship:

Alberto Del Rio vs. John Cena

Divas Championship Match:

Beth Phoenix vs. Eve Torres

Tag Team Championship Match:

Air Boom vs. Dolph Ziggler & Jack Swagger

Single Match:

Randy Orton vs. Cody Rhodes

:arrow:Podczas tapingu RAW w Mexico City miał miejsce dark match w którym John Cena pokonał Alberto Del Rio przez DQ.

:arrow:Jim Ross powrócił podczas taping'u RAW który odbył się ostatniej nocy w Mexico City. Na stronie WWE pojawił się wywiad z Jim'em w którym mówił o swoim powrocie oraz o tym co myśli o John'ie Laurinaitis'ie.

:arrow:Na oficjalnym kanale WWE na YouTube pojawiło się video na którym ukazany jest powrót Jim'ma Ross'a. Oto video:

http://www.youtube.com/watch?v=Bt15h7mE320&feature=player_embedded

:arrow:Roster Florida Championship Wrestling został zasilony przez nowego wrestlera. Mianowicie chodzi o Jake'a Carter'a, naprawdę nazywa się on Jesse White i jest synem legendy WCW i WWF Vader'a.

:arrow:Były writer WWE i dyrektor RoH Dave Lagana ogłosił na swej stronie internetowej iż podpisał kontrakt z TNA. Poniżej zamieszczam fragment jego wypowiedzi:

"I leave Ring of Honor Wrestling to tackle new challenges. I've accepted a position as Director of Creative Writing with TNA Wrestling. My duties will be to focus solely on the development of new wrestling shows beyond the Impact Wrestling show. I'm excited to see what the future holds and thank everyone for the support over not only the last nine months of this site but through my entire career."

:arrow:Gail Kim udzieliła swego pierwszego wywiadu od czasu odejścia z WWE dla SunSport. Była diva WWE powiedziała że nie planuje powrotu do rozrywki sportowej. Oto jej wypowiedz:

"I've experienced WWE twice now, and I know that I do not enjoy that place. The second time I really had optimistic hopes and dreams, but I know I would never go back there."

Kim o spekulacjach na temat jej powrotu do TNA:

"Right now I'm on a little hiatus. I told myself I'd take a little break. They didn't let me quit so I was forced to take a break! I'm not retiring from wrestling, I can say that. I always said - I said it in my last interview with TNA on a Knockout's DVD - that I always felt like I would return there one day. I'd love to finish up my career there."

:arrow:Tak prezentuje się finalna kartna na TNA PPV Bound For Glory:

TNA World Heavyweight Championship Match:

Kurt Angle © vs. Bobby Roode

The Immortal Battles The Icon:

Sting vs. Hulk Hogan

Falls Count Anywhere:

Bully Ray vs. Mr. Anderson

I Quit Match:

AJ Styles vs. Christopher Daniels

Full Metal Mayhem Match:

Jerry Lynn vs. Rob Van Dam

TNA X Division Championship Match:

Austin Aries © Brian Kendrick

Triple Threat Match:

Crimson vs. Matt Morgan vs. Samoa Joe

TNA Women's Knockouts Championship Match:

Winter © vs. Velvet Sky vs. Mickie James vs. Madison Rayne

TNA World Tag Team Championship Match:

Hernandez and Anarquia © vs. Shannon Moore and Jesse Neal

:arrow:Oto video które zostało wydane przez TNA z okazji PPV Bound For Glory.

http://www.youtube.com/watch?v=jq03On6z3Is&feature=player_embedded

:arrow:Rating TNA Impact Wrestling z 13 pażdziernika wynosi 1.05.

:arrow:Akcja ringowa podczas tego Impact'u wyniosła 20 minut i 48 sekund.

:arrow:AJ Styles odpowiedział na Twitter'ze na lekceważącą wypowiedz Hulk'a Hogan'a. Oto treść notatki Styles'a:

"Frustration setting in when your own guys bury the company that u have worked so hard for........ Brother!"

Cienko dziś z newsami, lecz liczę na komentarze

;) .

Podziękowania dla Daimona za ważną sugestię.

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• chlebek91pl

1

• Hacjend

1

• Ledger

1

Top użytkownicy w tym temacie

Może zacznijmy od spoilerów z RAW

Dzisiaj zobaczyłem na forum wyniki z RAW i byłem zdziwiony, bo zawsze pojawiały się one po zakończeniu show, lecz zapomniałem, że tym razem odbędzie się taping w Meksyku. Walki dość interesujące i mam nadzieję, że wyniki z tych walka nie są przypadkowe i że możemy spodziewać się dość dobrego show.

Filmik, na którym ukazany jest powrót Jim'a dość intrygujący. Pozostaje nam czekać na RAW! ;)

FCW pozyskało nowego zawodnika, nie znam go dokładnie, lecz myślę, że może przydać się tej federacji. Dave Lagana chce zadbać o rozwój TNA. Wystarczy nam życzyć powodzenia, bo to pewnie nie będzie łatwe :P Karta na Bound For Glory zapowiada się dość dobrze, chociaż widziałem ją już w naszej Oficjalnej Dyskusji, do której zapraszam! Nie ma co ukrywać, rating TNA jest słaby.. Nie wiem czy to może kiedykolwiek się polepszyć, ale jak tak to chętnie bym to zobaczył. Taki szybki wzrost popularności. Dzięki :t_up:

A tutaj zdjęcia "nowego" Batisty, które znalazłem w sieci :)

60210402.jpg

63754640.jpg

Nie rozumiem Was, ostatnio był poruszony temat, tłumaczysz całe niusy z zagranicznych portali, tłumaczysz? To dlaczego, nie potrafisz przetłumaczyć notek twitterowych? :) Czekam na odpowiedź w tym zakresie, bo dziwne jest samo to, że wszystko tłumaczycie, a to nie. Mam nadzieję, że rehabilitacja Reya nie będzie skomplikowana, bo lubię tego luchadorka. Powiem szczerze, że również miejsca tapingów są przynajmniej dla mnie mało interesujące, bo raczej się tam nie zjawię, inaczej jeśli miejsce jest jakieś specjalne, czy też PPV, bo wtedy warto napisać o miejscu. ;) Filmiku z wypowiedzi CM'a nie widać. ;)

Spoiler v.3

Last Man Standing? Oj, obawiam się, że jeśli stypulacja jest taka, to musimy się pogodzić z nowym mistrzem, bo Cena takich walk nie przegrywa, chyba, że jakiś wielki push dla Rio i jednak przegra? Nie wiem, ale wątpię, szczerze wątpię. :) Znów Eve? Dajcie spokój. Zdaję mnie się, że znów dwa tag teamy będą się bił o pasy, kompletna porażka, szczególnie, że Ziggler ma pas U.S, a Orton i Cody? Szkoda, że nie ma stypulacji, bo wtedy byłoby zajebiście. Wiadomo chociaż, czy o walka o pas? Bo jeśli nie to sądzę, że Randall go szybko zniesie z powierzchni ziemi, ale obym się mylił.

NIE POTRZEBNIE DAŁEŚ TYLE TYCH SPOILERÓW! Proszę nie rób tego więcej, ostatnie można było wpakować w jeden. Ciekaw jestem występów syna Vadera, ale nie wróżę mu wielkiej przyszłości u VInce'a. Batista zamiast sobie robić sweet focie, to niech zapiernicza na SmackDown, nie myślałem, że to powiem - brakuje mi tego drewna. :(

Ledger: Następnym razem tj. za tydzień będą przetłumaczone notki twitter'owe. A co do spoilerów hmm ... następnym razem będe pamiętał i nie dam tylu.

Ogólnie panie kolego to dzięki za newsy,staraj się jednak opisywać spoilery np "Walki na RAW" będzie łatwiej pominąć nie interesujące spoilery.

Fajnie że dodano do karty tyle walk.Więc 6-7 jak sądziłem jak najbardziej realne,mam nadzieję że będą one dobre.Krótko co do wybranych przeze mnie newsów.

Te fotki Batisty gdzieś widziałem,nie powiem powinien wrócić na SD wraz z Jericho i albo oboje feud albo jeden na RAW drugi na SD i o pasy.

Oby Rey szybko doszedł do siebie,szkoda gościa zwłaszcza że jest dość lubiany i świetnie się rusza w ringu.

• Styl:  Jasny

RAW - jest środa więc spoilerów chyba już nie trzeba dawać. Last Man Standing Match - no stypulacja sama mówi jasno i wyraźnie - tą walką musi wygrać Cena. Ale nie koniecznie. Chyba większość pamięta Backlash 2009, gdzie się bił z Edge'm w LMS i wtedy John też miał wygrać, a co się stało , to każdy chyba wie. Coś się z pewnością wydarzy dużego podczas tej walki. No ale moje przewidywania zostawię sobie na dyskusję o Vengeance, a samo RAW na wyniki. Kolejny syn gwiazdy w rozwojówce. W sumie FCW mi lata, bo tego nie oglądam. Chociaż może sobie ściągnę jakąs tygodiókę, gdzie walczy Claudio :) Chciałbym zobaczyć Gail z powrotem w TNA, tam pokazywała co potrafi i bardzo jej to miejsce pasowało. Rating Impacta standardowo koło jednego punktu się kręci, ale to nic nowego. A wypowiedź AJ'a pokazuje co się obecnie dzieje z TNA.

Newsów mało, no ale to była niedziela, gdzie zawsze jest suchutko z nimi. Dzięki i tak.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...