Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hardy w więzieniu, Foley, Tribute to the Troops i inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Jeff Hardy 3 października rozpoczął odbywanie swojej 10 – dniowej kary więziennej na którą sąd skazał go za … sami wiecie za co. Nie trudno zatem policzyć, że na wolność wyszedł wczoraj. Dziś Jeff Hardy cieszy się wolnością i zamieścił wpis na twitterze "HailFreedom!".

:arrow: W poniższym filmiku Dana White wypowiada się o postaci Brocka Lesnara w grze WWE 12 :

:arrow: Ze strony ImpactWrestling.com zniknęły profile wrestlerów takich jak : Murphy, Okada, Sangriento czy Suicide.

:arrow: Najnowsza gala ROH jest dostępna do oglądania na ROHWrestling.com. Main eventem tej gali jest walka Davey Richards vs. Roderick Strong.

:arrow: Oto video z ostatniego NXT :

:arrow: Mick Foley pojawił się w The LAW Live Audio Wrestling w niedzielną noc na TSN Radio 1050 AM by promować swój pokaz komediowy „Mick Foley: Hardcore Comedy”. Mówił też o tym, że czas jego powrotu do WWE może nadejść niebawem.

:arrow: Uzależnienie od alkoholu i narkotyków Scotta Halla będzie tematem następnego odcinka E:60 w tą środę w ESPN. Oto filmik reklamujący to wydarzenie :

http://www.youtube.com/watch?v=IiAoI-FmSCI&feature=player_embedded

:arrow: Oto filmik na którym Hogan ogłasza, że nie jest już zwolennikiem Obamy. Zapraszam tych których to intersuje 

http://bcove.me/l2x84c74

:arrow: Jim Ross założył nowego bloga, na którym zamieścił następujace wpisy :

O jego zwolnieniu :

After an embarrassing Monday night firing on live TV with no advance notice, it took me a day or two to rebound but I'm good to go as I write this blog. As the King says, "One can't grieve forever" and I won't I assure you. WWE upper management made the call to remove me from weekly TV and that is their choice. It's the WWE's team and I simply am playing on it. Being a team guy, I run the plays that are sent in whether they make sense or not. Like my Dad taught me, if you accept a man's money then do the work that the man wants. When one can't handle the work or the silliness any longer, stop taking the cash and stay home and do something else. I'm not ready to leave the team that I helped build especially considering the vulnerable state the company was in when I took over Talent Relations. Plus, the three man announce booth is not overly efficient, in my personal opinion, and I, apparently, did not fit into the mix based on decisions that were made Monday.

Spotkaniach legend :

I'll be in Stamford next week recording two. Legends Roundtable shows for WWE On Demand. One show will address many of the rogues, outlaws, mavericks, etc that have dotted the pro wrestling landscape over the years. Men and women who were strong, independent thinkers and who, at times, were major a pain in the ass for promoters. The second topic is scheduled to be the impact that athletes and celebrities from outside the world of wrestling have played in the business. The celeb card has been played for decades including guys like Joe Louis and Rocky Marciano being special referees. I've tried to forget Jay Leno 'wrestling' once upon a time but I will have plenty to say about that hideous idea. Panelists thus far include Dallas Page, Michael Hayes, and me. Mean Gene Okerlund is the host and one more panelist is being finalized as we speak.

O Samoa Joe :

Will WWE hire Samoa Joe some day? 1. I don't know as I'm not in that loop which should be obvious by some of the signees in recent years. 2. How does anyone know Joe wants to come to WWE? Personally, I like Joe's work and his unique look which means he likely won't be signed. Just saying...but you need to ask John Laurinaitis as he seems to be the genius of the week.

O Brock’u Lesnarze :

Is Brock Lesnar going to return to WWE and wrestle? In my opinion, not any time soon but he is in the WWE12 video game which means that he makes more money off his WWE reputation just as he has done in UFC. Good deal for Lesnar. If Brock comes back to WWE it will likely be for a one time deal after his MMA days have ended as he doesn't like travel or the overall mentality of the wrestling locker room or so it seems based on what Brock's said. Plus, his 'controversial remarks' directed at Undertaker and Steve Austin merely create awareness and is good marketing. Too many fans take these types of comments as gospel.

:arrow: - Podczas ostatniego Raw Vincu od 6 do 8 razy zmieniał zdanie co do scenariusza Raw. Z oryginalnego scenariusza zostały puszczone w telewizji jedynie segmenty dotyczące powrotu Chairmana i zastapienie Trypla Laurinaitisem. Segmentu ze zwolnieniem Rossa w ogólnie nie było w planach. Propozycja puszczenia go padła z ust nikogo innego tylko Arna Andersona. Vince był tym pomysłem zachwycony.

:arrow: - 11 grudnia WWE nagra swój program Tribute to the Troops w Crown Coliseum w Fayetteville, North Carolina. Zostanie puszczona w telewizji NBC 17 grudnia. Show potrwa równo godzinę.

:arrow: - Niedługo zostanie wydane DVD filmu The Scorpion King 3: Battle For Redemption, w którym znajdzie się ybłą gwiazda WWE Batista i były zawodnik UFC Kimbo Slice. Oto zapowiedź tego DVD :

Since his triumphant rise to power in the original blockbuster The Scorpion King, Mathayus' kingdom has fallen and he's lost his queen to plague. Now an assassin for hire, he must defend a kingdom from an evil tyrant and his ghost warriors for the chance to regain the power and glory he once knew. Starring Ron Perlman (Hellboy) and Billy Zane (Titanic), and featuring 6-time WWE champion Dave Bautista and UFC star Kimbo Slice, The Scorpion King 3: Battle for Redemption takes The Mummy phenomenon to an all-new level of epic action and non-stop adventure!

:arrow: - Ultimate Warrior zapowiedziałże pojawi się w swoim kostiumie w niedzielę 29 października w Sound Check Hollywood 8872 West Sunset Boulevard, West Hollywood, California. Będzie można tam kupić jego koszulki, plakaty, figurki I inne gadżety tegoż wrestlera.

:arrow: - Fast Five w którym zagrał The Rock jest aktualnie najlepiej sprzedającym się DVD w USA.

:arrow: - We wczorajszym docinku Family BrainSurge na Nickelodeon, imię i nazwisko Gail Kim zostało przekręcone i zapisane jako : Gayle King. Pseudonimy takich wreslterów jak John Morrison, Kofi Kingston, The Miz czy Eve zostały zapisane poprawnie. Jeden z fanów napisał do Kim na ćwiekaczu : "How transparent can WWE be?", na co ona odpisała : "of course it does. Pathetic. Lol. I wish I was oprah's bff."

:arrow: - Shwan Michaels ogłosił na twitterze, że jego program McMillan Adventures będzie dalej transmitowany na Dead Down Wind po podpisaniu nowego kontraktu. Mówi, że to dopiero początek jego przygód na łonie natury.

:arrow: - Hornswoggle sprawił sobie nowy Muppetowy tatuaż. Dla zainteresowanych zdjęcia pod tym linkiem : http://www.wzronline.com/photos/photo-h ... attoo.html

:arrow: - Bound For Glory to najprawdopodobniej ostatnia gala, na której zobaczymy walczącego Hulka Hogana.

:arrow: - Chavo Guerrero Jr. Został zapowiedziany na galę WrestleReunion która odbędzie się w dniach 27 – 29 stycznia 2012 r. w Los Angeles. Do innych, zapowiedzianych wcześniej wrestlerów zaliczają się he Steiner Brothers, Kevin Sullivan, Tommy Dreamer, Carlos Colon, The Godfather, Vader, Mikey Whipwreck, Molly Holly, B.G. James, Billy Gunn, Harry Smith, Kevin Von Erich, Mick Foley oraz Fit Finlay.

:arrow: Prawdopodobnie przygoda Johna Morrisona z WWE skończy się z chwilą wygaśnięcia jego kontraktu. Twierdzi, ze był dobrym pracownikiem, nie sprawiał kłopotów i dobrze wykonywał swoja pracę, ale podobnie jak Drew McIntyre, John musi płacić cenę za jego związek z byłą divą WWE Meliną.

Drugie newsy w zastępstwie za Blaziego. Czy podobają wam się moje newsy? Czy widzielibyście mnie w roli newsmana? O odpowiedzi proszę w komentarzach :)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Hacjend

1

• Mr. Underson

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Drugie newsy w zastępstwie za Blaziego. Czy podobają wam się moje newsy?

Zadaniem newsmana jest wyłapanie jak najwięcej wiadmości z zagranicznych portali i przetłumaczenie na polski (dlatego też przetłumaczenie notek z twittera wskazane, wkurwia mnie to jak wszystko tłumaczycie a ćwierkacza olewacie). Ten newspack jak dla mnie w porządku (chociaż nie ma wielu znaczących informacji, to ogólnie wiadomośći jest sporo, a z własnego doświadczenia wiem, że w piątek o to ciezko), dlatego jeśli byłby jakieś wybory czy coś takiego, to ogólnie jestem na tak. Mógłbyś jeszcze trochę od czasu do czasu "rozbudować" co nie co. Nie ma nic gorszego niż news pt. "Mick Foley złamał kolano. Kropka.".

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

A ja skomentuje newsy moze jutro, bo dziś chyba juz nie wyrobię, za to powiem cos co do twojej osoby i chęci pisania newsów. Jak dla mnie tlumaczysz je bardzo dobrze, mnie tylko nie podoba się to, że ostatnio (nie tylko u Ciebie) znajduje sie coraz wiecej informacji: Morrison i Miz pojawią się na Downing Street przy szóstej alejce pod druga latarnia i bedą podpisywac autografy. Szczerze, to nikogo nie obchodzi. Takich rzeczy trzeba unikać.

Drugie to tluamczenie notek z Twittera/blogów (to też nie tylko do Ciebie). Jak dla mnie jeżeli juz się je wrzuca to najlepiej by bylo przetłumaczone, bo tak wrzucone one po angielsku zostaną zrozumiane przez nielicznych userow z dobrym angielskim lub bezblednym translatorem - mowa o dłuższych notkach. Dla mnie albo ich nie wrzucać, albo wrzucać tłumaczone, bo po angielsku naprawde duzo nie dają, ja osobicie jak mam te wpisy JRa z bloga, ktore sa częśto to je omijam bo sa one długie, a i tak zrozumiem moze z jedno zdanie w środku...

Trzecia sprawa, wal do Pro na GG! Poniedziałki sa wolne - sam je zwolniłem z braku czasu - i jeżeli ty masz w ten dzień czas to myśle, że nic nie stoi Ci na przeszkodzie zostania newsmanem naszego forum! Powodzenia w kolejnych newsach, te moze skomentuję jak znajdę odrobine czasu.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Styl:  Jasny

Ta kara dla Jeffreya' to poprostu śmiech na sali. 10 dni pierdla za narkotyki i jakaś śmieszna kaucja. Zresztą szkoda nerwów. Z tego co rozumiem to jest to gala z ostatniej soboty czyli tej co była tydzień temu. Tygodniówka była całkiem niezła,a ME nie zawiódł. Ciekaw jestem co takiego będzie powiedziane na temat Hall'a, Filmik zwiastował, że moze być interesująco. No Vice ma obecnie bardzo dużo pomysłów na to jak ma wygladac jego produkt - te zmiany scenariusza tylko o tym świadczą. Pokazuje to również,ze Vince nadal pociąga za wszystkie sznurki i jeszcze długo minie, zanim odda pałeczkę komuś innemu. TTTT w sumie mnie nie interesuje i oglądał tego nie będę. Król Skorpion 3 i kolejne gwiazdy sportu w filmie. W 1nce był Rock, w 2jce był Randy Couture (który zagał całkiem przyzwoicie), no i w 3jce mamy Dave'a i Kimbo. No może jak już wyjdzie to się sciągnie i obejrzy :) Ten program Shawn'a w sumie za bardzo mnei nei interesuje. Tatuaż Horna =))=))=)) Hulk Hogan ostatni raz w ringu na BFG - OBY :!: No to w sumie możemy już zaśpiewać Morrisonowi NaNaNaNa i dalej już wiadomo co. Chociaż moze jeszcze Vince go potrzyma, ale mało to prawdopodobne.

ostatnio (nie tylko u Ciebie) znajduje sie coraz wiecej informacji: Morrison i Miz pojawią się na Downing Street przy szóstej alejce pod druga latarnia i bedą podpisywac autografy. Szczerze, to nikogo nie obchodzi. Takich rzeczy trzeba unikać.

Amen Brother :) Takie wpisy nikogo nie interesują, bo niby co - ktoś pojedzie po autograf do USA na jakąś ulicę :?:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Śmieszne jest to ,że Jeff w 2009 miał wezwanie a w 2011 odsiedział tylko 10 dni.

Dobra, jest gwiazdą ale jest człowiekiem, jeśli innego kolesia skazali by za posiadanie na 5 lat i wyszedł by po 2 to co chwile miałby nadzór czyjś tam, a jeff 10 dni i fiu, na wolność.

To jest śmieszne.

Co do filmiku się wypowiadać nei bedę no bo co z tego ,że Lesnar jest w grze? RVD jest w SvR 2011 i jakoś dalej jest w TNA więc, nie sądzę by było warto myśleć ,że Lesnar odejdzie z UFC do WWE.

Dobrze ,że ich usunęli, Okada już dawno nie pokazywał się u boku Joe więc po co on mi w TNA, Amazing Red w podróbie SIn Cary też nie był ciekawy a Sucide'a nie było komu dać.

Czemu Murphy'ego nie ma... nie wiem i nie obchodzi mnie to jakoś.

Ostatnie RoH, no cóż za mało walk za dużo gadania, nie ,że mi to przeszkadza ale w promie powrotu do TV było ,że nastawiamy się na wrestling, a co gale mamy 2 walki... sam ME ciekawy...

NXT - "Program do przesyłania nie udostępnił tego filmu wideo w Twoim kraju."

Nie wiem po co Mick Foley w WWE, żeby co robił? Nie rozumieć ich plan :D

Hall, szkoda słów stoczył się i szkoda, bo myślę ,że mógłby być użyty jeszcze może nie już w TNA ale w WWE jako menager jakiegoś Heel'a... Zigglera albo kogoś.

J.R znowu założył bloga, czemu mnie to nie dziwi. Beznadziejnym pomysłęm było sprowadzenie go, dlaczego? Bo po co, skoro miał zostać zwolniony po 2 czy tam 3 miesiącach?

Nie wiem czy to może przez to ,że jego choroba się pogłębia, ale jeśli tak no to już inna sytuacja.

Jest git, jak dla mnie ... tfu, znaczy .. jestem na tak :D

ajsygnatura.jpg

Bardzo mnie cieszy, że Jeff w końcu się ogarnął i sprawa tak łagodnie się dla niego zakończyła, bo między Bogiem, a prawdą zasługiwał na o wiele surowszą karę, więc powinien się cieszyć z tego, jaki wymiar kary otrzymał. Teraz tylko czekać na jego ringową aktywność, bo oglądać go w ringu - uwielbiam. :) To nie tylko filmik, pojawiły się zdjęcia z Lesnarem, chyba Vincem, Johnem L, więc fajnie, że znowu będzie miał wkład w WWE? Może jakieś gościnne F5? Zniknięcie tych gwiazd ze strony TNA mnie nie dziwi, a na słowo Sangriento od razu poprawia mnie się humor. Newsy o poglądach Hogana możesz sobie odpuścić, bo jakoś mało mnie interesuje na kogo ten wąsacz głosuje. ;) TŁUMACZ NOTKI!!! Twoje niusy wtedy na pewno przybiorą na mocy. :) Bierz się za newsy, bo dobrze Ci to idzie. :) Dzięki. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...