Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sygnatura Tygodnia Bill Goldberg Zone #66 by Luba

Temat pracy: Sin Cara vs Sin Cara

Termin oddania: 16 październik (niedziela) godz. 20:00

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywać walkę pomiędzy Cara'mi lub po prostu Black Sin Care albo zwykłego Sin Care.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Coś czuję, że będzie zero prac, ale muszę coś takiego zrobić dla sprawdzenia...

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

Cara.png

Praca #2

szynkarakopia.png

Praca #3

caraay.png

Praca #4

carsonkopia.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -
[Praca 4] -  -

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• patryniu

1

• Zaq123

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 5 - Bardzo dobra praca ze stocka. Dobrze dobrane efekty i nie zniszczony system daje bardzo dobry całokształt.

[Praca 2] - 2 - Napis to totalna porażka, z kolorami również najlepiej nie jest, stock ogółem wygląda na nadto zepsuty.

[Praca 3] - 4 - Słaby napis i wtopienie, ale w miare udany styl z dobrym tłem daje przyjemne spojrzenie na pracę.

[Praca 4] - 2 - Jedyna rzecz jaka IMO wygląda tutaj na godną uwagi to tło, z resztą najlepiej już nie jest.

[Praca 1] - 4 - tak, nawet mnie to urzekło, schludne, ładnie wyglądające efekty na stocku, ogólnie ładnie i przyjemnie.

[Praca 2] - 3 - ciekawie zastosowana tekstura, chodzi mi o ten pomarańczowy pasek przy rękach Cary, wygląda jakby miał skrzydła, ale poza tym słabo.

[Praca 3] - 2 - ciemno, słabe napisy, wtopienie? I tu długa cisza, dobra przemilczę to, tło również słabe.

[Praca 4] - 3 - nawet niezły render, podoba mi się to tworzenie napisów na tym białym czymś, plus tło nawet nawet, ogólnie nie jest źle.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 5 - Praca wykonana na dobrym wysokim poziomie. Fajne przebicie światła przez tło. :)

[Praca 2] - 3 - Nie jest źle, ale nie jest też dobrze. Wykonanie poprawne, lecz pomysł dobry.

[Praca 3] - 3 - Dlaczego? Miało być tak pięknie, a skończyło się o wiele gorzej. Rozumiem, że chciałeś dać tło pod Black Carę, ale z tym "gównianym" tłem chyba przesadziłeś.

[Praca 4] - 3 - Cara powinien bardziej wyłaniać się z tła, a nie bardziej się chować. Wtopienie dość dobre, tło też OK, lecz wykonanie trochę gorsze.

[Praca 1] - 5 - Zajebiście mnie się to podoba! Naprawdę podoba mnie się stock, bowiem widać, że jest z pomysłem fajnie uchwycony, dobrze dobrane światło i efekty. :) Brawa dla autora. ;)

[Praca 2] - 3 - Napis jest kompletnie zjebany, bez niego byłoby chyba lepiej, ale znów podoba mnie się to co wypływa z rąk Cary, nie jest najgorzej. :)

[Praca 3] - 2 - Chyba najgorsza praca, słaba czcionka, słabe tło, nie podoba mnie się, że są te kropki na Carze. Słabo.

[Praca 4] - 2 - Tutaj znowu słabo, tym razem w ogóle nie widoczny napis. Dodatkowo za dużo tego światło, zdecydowanie na nie. ;)

Może ktoś mój raport skomentuje...

...załamka. Nie ma w tym komplecie pracy, która zasługiwałaby na ocenę wyższą niż 3.

[Praca 1] - 3 - za jasno, bez pomysłu trochę, pozostawione bez wykończenia

[Praca 2] - 2 - kiepsko, ktoś ambitnie próbował zrobić pracę ze stocka, ale nie wyszło. Słabe efekty, napisy, całokształt.

[Praca 3] - 2 - za ciemno, nudno, kiepskie kolory, napisy.

[Praca 4] - 2 - kiepściutka postać, napisy i kolory, tło trochę lepsze.

[Praca 1] - 5 - Praca fajna, ciekawy pomysł wykonanie też dobre. Praca bez wątpienia najlepsza z nich wszystkich. :)

[Praca 2] - 2 - Akurat ta praca mi się nie podoba, bardzo fajne tło ale ten napis całkowicie odrzuca.

[Praca 3] - 3 - Praca była by o wiele lepsza jednak trzeba by było zmienić tło jak dla mnie na jaśniejsze.

[Praca 4] - 1 - Praca całkowicie do bani, napis ledwo co widać a to tło to porażka

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Praca 1 - Średnia Głosów: 4,50

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,50

Praca 3 - Średnia Głosów: 2,66

Praca 4 - Średnia Głosów: 2,16

Ladies and gentlemen... zwycięzca ST #66: kosa18 i jego praca przedstawiająca walkę pomiędzy Carami!

Cara.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...