Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE P10

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Randy_Orton.jpg

1. Randy Orton

Age Of Orton? Kumulacja? Tu i teraz, w WCE? Wszystkie gwiazdy na niebie mówią, iż tak! Orton w końcu ma walkę o swój upragniony WCE Tittle, a jeśli znów Edge'owi nie będą przychylne wszystkie możliwe rzeczy, to tytuł będzie musiał wpaść w ręce kąsającej coraz mocniej żmii. Randy był w poprzednim notowaniu na miejscu 2, ale tym razem wyprzedza obecnego mistrza i robi nad nim sobie w notowaniu dużą przewagę, czy ta przewaga utrzyma się do Wrong Side Of Hell? To pytanie gnębi każdego fana WCE, ale przed Ortonem jest jeszcze kolizja, na której na pewno będzie musiał udowodnić, że walka o pas to nie przypadek, bo jeśli tego nie zrobi, to tacy zawodnicy, jak Edge, czy Taker będą mogli mieć pewne zastrzeżenia do obecności Ortona w walce o najważniejszy pas, więc jeśli team z Gold Standartem nie będzie działał w 100%, to wszędobylski Orton będzie miał problemy, bo po drugiej stronie barykady jest czekający tylko aby uszkodzić Legend KIllera - Edge.

DDP3.jpgJeff%20Jarrett.jpgBill_Goldberg.jpg

2. Invasion

Pierwszy raz w POWER10 na podium jest cała stajnia, to nie lada sukces dla Inwazji, bo troszeczkę tych stajni w WCE było, a to Oni są pierwszymi, a wszystko wskutek genialnych występów członków tej stajni na ostatniej gali firmowej WCE - Collision. Bowiem Diamond Dallas Page - D! D! P! oraz Jeff Jarrett po wyrównanym boju zostali nowymi Tag Team Championami, ale niestety nie widać dla nich na razie rywali, czyżby długi tittle run? Kolejny z ich członków czyli Goldberg najpierw wygrywa swoje 100.000$, które na pewno zostało gdzieś już zużytkowane, a potem miesza się w walce o pas TV, chcąc mieć w swoim notesiku nowego mistrza, ale powstrzymano go, jednak to niczego nie zmienia, bo na następnym Collision czeka na niego świetnie spisujący się Rey Mysterio, a to połączenie szybkości, jak i siły niczym ajna może być wybuchowym rozwiązaniem, Invasion jest na fali! Warto dodać, że Diamond, jak i Goldberg debiutują w tym notowaniu.

Steve_Corino.jpg

3. Steve Corino

NOWY! NOWY! TELEVISION CHAMPION! Corino długo walczył o swoje, aż w końcu się udało i to przebojem! Wdarł się do federacji najpierw pokonał trójkę naprawdę klasowych, znanych każdemu szanującemu się fanowi wrestlingu zawodników, potem krótka batalia z Jeffreyem i pas jest w jego rękach, poza tym w pewien sposób wysłał Jeffa na przerwę, ale jak się okazało nie tak poważną, jak się wydawało, ale Corino musi szybko zapomnieć o tym, co było, co się wydarzyło ostatnio, a wydarzyło się wiele, bo na jego pas polują już takie firmy, jak Goldberg, czy też CM Punk, co może oznaczać naprawdę fenomenalną walkę, teraz tylko czekać na rozwój sytuacji, która będzie naprawdę bombowa! Old School w WCE na stałe? Względem ostatniego notowanie to Corino jest aż o 4 miejsca wyżej.

cody-rhodes-mask.jpg?w=150&h=150

4. Cody Rhodes

Dashing po ocenionym bardzo wysoko przez krytyków speechu na PPV, mógł pokazać się w ringu Collision, co na pewno zadowoliło jego fanów, szczególnie, że Cody znów wygłosił świetne promo swojej osoby, a potem pokonał nie byle kogo, bo AJ Stylesa, co oznacza, że Cody był gotowy na latanie, ale jakby się zdawało to nie koniec Rhodesa na ostatnim Collision, bo zaraz po walce pierwszego Undisputed Championa - Benjamina, Rhodes pojawił się w ringu i próbował go zaatakować, jednak jeszcze nie tym razem, ale widać, że między jednym i drugim ostro zaiskrzyło, smaczku dodaje ich miejsce w main evencie najbliższej gali w walce tag teamowej wśród takich osobistości, jak Orton, czy też Edge - BĘDZIE NA CO POPATRZEĆ! Młody Rhodes debiutuje w Powerze i już tak wysoko, to nie przypadek...

Shelton_Benjamin.jpg

5. Shelton Benjamin

Złoty człowiek nie do zatrzymania, nie został zatrzymany na ostatniej gali przez Bad Assa, Rhodes też nie poskromił rozpędzonego "Złotka" a, więc Shelton zdaje się wkraczać na najwyższe obroty i kwestia ponownego zobaczenia go w górach karty może być tylko kwestią czasu, a jak wszyscy wiemy Benjamina na to stać, bo ma w tej federacji osiągnięcia o jakich inni zawodnicy mogą tylko pomarzyć, a więc feud z Rhodesem będzie dla tego młodszego wręcz genialnym momentem do wypromowania się, ale czy Shelton, który też do dziadków nie należy będzie chciał kogoś promować, czy raczej sam zajmie się wypromowaniem siebie samego na maxa, a potem niszczeniem całej reszty?!

Dos_Caras_Jr.jpg

6. Alberto Del Rio

Fiestę czas zacząć, a ubliżając to zaczęła się Ona od zdobycia Alberto jego upragnionego "destiny", jednak Austin nie czeka i od razu rzuca swojego meksykańskiego pracownika na bardzo głębokie wody i każe martwić mu się o jego pas, kiedy czwórka herosów ringowych będzie walczyć o prawo do walki z Alberto w jego fieście, tylko czy ta fiesta nie będzie dla Alberto trująca? Bowiem ostateczne starcie z kimś z czwórki: Angle, Miz, Hardy, Styles może naprawdę zaboleć, ale wszyscy wierzą w to, że Del Rio szybko pasa nie odda, szczególnie po tylu miesiącach jego starań, ale Del Rio jest już strasznie doświadczonym zawodnikiem w WCE i raczej nie da się łatwo zwieść i utracić pas, jednak wrestling jest strasznie nieprzewidywalny i ekscelencja może tak szybko spaść niżej, jak szybko się wzbiła na szczyt w federacji Shane'a!

Undertaker.jpg

7. The Undertaker "Bad Ass"

Czy Bad Ass, po pechowej przegranej na największej gali lata zaczyna obniżać loty? Na pewno sympatyków tego demonicznego zawodnika może zaczynać martwić jego obecna postawa, bo przegrana z długo nie walczącym Benjaminem to kolejne nie zaplanowane niepowodzenie w ostatnich tygodniach, którego Bad Ass zapewne wolałbym uniknąć, poza tym rozpad Elite Mafii, która była ważnym elementem, jak i w WCE tak samo dla Bad Assa, Bad Ass nie znajduje się w karcie na następne Action Show, czyżby Austin zaczynał tracić cierpliwość, czy to tylko drobna zadyszka w drodze na szczyt Harleyowca? Na pocieszenie pozostaje fakt, że Bad Ass utarł nosa Edge'owi przeszkadzając w jego walce i chokeslam dla Sheltona, jednak fani oczekują więcej!

edge-2.jpg

8. Edge

Rated R Superstar, ostatnio jego gwiazdka blaknie, a bycie mistrzem chyba jest tylko formalnością, Edge zaczyna sobie nie radzić nawet z pomocą Lity z takim natłokiem chętnych do jego pasa, a ich ciągle przybywa, do tego dochodzi nie łatwa walka na Wrong Side Of Hell, może być całkowitym kresem możliwości wytrzymałości obecnego mistrza, jednak tytuł mistrzowski do czegoś zobowiązuje i Edge nie będzie bez walki oddawał swojego pasa, wszyscy wiemy, że nawet jeśli Edge miałby stracić na honorze, to jest gotów to poświęcić tylko po to aby zachować pas na swoich barkach, do tego dochodzi trudna walka na Collision szykują się ciężki czasy dla Edge'a w WCE. Na ile wytrwały i zdeterminowany do utrzymania swojego złotka i wcale nie mowa tu o Licie, jest Edge?

Rey_Mysterio.jpg

9. Rey Mysterio

Booyaka! Booyaka! Mało brakowało, a luchador mógł wygrać troszkę pieniędzy niestety na jego drodze stanął dobrze mu znany Goldberg i o zasileniu konta nie było mowy, ale na pewno Mysterio nie jest teraz specjalnie biedny. Szczególnie, że na najbliższym Collision w pewien sposób będzie mógł sobie przywrócić wygraną jeśli tylko poradzi sobie w ringu z kolejnym rywalem, kolejnym? To chyba złe określenie, bo Rey Mysterio znów stanie w ringu z Goldbergiem, jednak tym razem Master Of 619 ma większe aspiracje i będzie chciał pokonać swojego przeciwnika, ale do tego trzeba będzie wspiąć się na wyżyny swoich nietuzinkowych umiejętności.

AJStyles3.jpg

10. AJ Styles

Styles był gotowy do latania, ale po ringu po akcjach Rhodesa. Mimo, że Stylesowi nie udało się pokonać Rhodesa, to to go nie zniechęca i już niedługo będzie mógł udowodnić, że wszystko, co mówi ma oparcie w ringu, bo jego porażki tego nie potwierdzają, jednak na drodze Styles staje powracający do federacji Awesome One - The Miz, więc łatwo nie będzie. Jednak wszyscy oczekują od Stylesa w końcu zwycięstw, szczególnie, iż "pokazowo" w ringu, jak zwykle wygląda rewelacyjnie.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LC Edgar

2

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

• Mike1674326032

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie bede kwestionowal rozstawienia zawodnikow, bo tez za duzo do powiedzenia nie mam lecz jesli chodzi o same opisy to musze przyznac, ze odwalasz kawal dobrej roboty, Ksebuszku. Jest co poczytac i to jest wazne ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Dla mnie trochę dziwne że to Randy znalazł się na 1 miejscu no bo w końcu ostatnio na Collision przegrał swoją walkę z Rockiem. Wielkie brawa dla Invasion ta stajnia naprawdę dużo ostatnio zdobyła nie dość że pasy tag teamów to jeszcze Goldberg wygrał Battle Royal ciekawe co będzie z nimi dalej. Steve Corino jak najbardziej zasłużył na to miejsce po świetnej walce zdobył pas TV teraz zostaje czekać ile ten pas utrzyma w swoim posiadaniu. Cody Rhodes jak najbardziej pokazał się z dobrej strony pokonując AJ Stylesa ciekawe jak pójdzie mu teraz. Shelton pomału wraca do bycia jednym z najlepszych zawodników WCE jednak teraz rozpoczął feud z Cody`m który łatwo skóry nie sprzeda. Co tu więcej mówić o Del Rio jest mistrzem ale na ile nim zostanie się zobaczy. Duży spadek Undertakera który ostatnio cały czas plątał się wokół pasa WCE, no cóż pozostaje tylko czekać do następnego Collision i tam dalej oceniać losy kariery Undertakera. Edge bardzo nisko ale wcale się nie dziwie chodź jest mistrzem to ostatnio cały czas przegrywa myślę że i no patrzeć jak ktoś odbierze mu pas. No i czas skomentować moją własną postać czyli Reya Mysterio. Cieszy mnie to że po raz pierwszy znalazł się w tym zestawieniu a co do jego walki na Collision to wielka szkoda że odpadł jako ostatni i nie udało mu się wygrać jednak liczę na to że zrewanżuje się Goldbergowi. No i ostatni czyli AJ który poniósł swoją pierwszą porażkę w WCE, jednak nie ma co się załamywać ma kolejną walkę przed sobą z Mizem którego łatwo nie pokona. Tyle ode mnie ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Dla mnie trochę dziwne że to Randy znalazł się na 1 miejscu no bo w końcu ostatnio na Collision przegrał swoją walkę z Rockiem

Walka byla przerwana przez interwencje Edge'a, ktory go zaatakowal to juz przedzej ja wygral (przez DQ), anizeli przegral.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Fajny powerek. Wszystko było dobrze, miejsca też mniej więcej i opisy. Dobry power, dzięki.

Mniej więcej? Napisz co Ci nie pasowało, to to chętnie przedyskutuję. :) // Xeb

rhodes.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dziwi mnie fakt że Goldberg, DDP i Jarrett są rozpatrywani jako stajnia. Rozumiem że można tak robić z tagami, jednak stajnie powinno się traktować jako pojedynczych zawodników. Co do rozmieszczenia - Edge jest zdecydowanie za nisko. Imo jako mistrz powinien być trzymany w pierwszej piątce, jak nie trójce. Niżej za to postawiłbym dwójkę Rhodes i Benjamin. Dopiero co wrócili/zadebiutowali i imo jeśli już mają znaleźć się w p10 to powinny być to końcowe pozycje : )

Jeśli chodzi o miejsca : Zdecydowanie zasłużone pierwsze miejsca Ortona. W tym momencie to on trzyma w garści całe WCE i nie można sie spierać z tym, że aktualnie jest na szczycie. Cieszy mnie drugie miejsce Invasion. Do tej pory byliśmy nieco niedocenieni, więc cieszy mnie że ktoś nas w końcu zauważył. Zresztą, ostatnio duzo się wokół nas działo. Moim skromnym zdaniem nieco zbyt wysoka pozycja Steve'a Corinp. Fakt, wygrał TV Championship i pokazywał się ostatnio z niezłej strony, ale moim zdaniem 3 miejsce to za wysoko. Powinien znaleźć się na 4 miejscu, a 3 miejsce powinien zająć Alberto Del Rio. W końcu nasz International Champion pokonał samego Edge'a któy trzyma najważniejszy tytuł. 5 miejsce dla Sheltona - zasłużył na tę pozycję, a 6 miejsce dałbym Rhodes'owi - to i tak całkiem nieźle. Z resztą miejsc się zgadzam. Dziwił mnie troche spadek Edge'a, ale po przeanalizowaniu rankingu doszedłem do wniosku, że tak po prostu musiało być. Jednak najmocniejszą stroną tego Powerka, są opisy. Widać że trochę musiałeś wytężyć szare komórki, całkiem nieźle się to czyta. I to chyba by było na tyle :)

Orton jak zawsze miażdzy i rzuca tym całym WCE, więc się nie dziwię, że jest na pierwszym miejscu. Stajnia Invasion, o nich również jest bardzo głośno, dużo udzielają się na backu, więc się nie dziwię, że są tak wysoko, bo każdy z tych wrestlerów na to zasłużył. Corino, czyli człowiek pod moją opieką, cieszę się, że jest na 3 miejscu, dla mnie to dużo znaczy, ale trzeba zaobserwować fakt, że moje rywale, których miałem do tej pory, zbyt bardzo do walki i pisania na backu, się nie zapowiadali, więc łatwo było to wszystko wygrać, lecz teraz będę mógł pokazać jak naprawdę się pisze na backu. Reszta miejsc stosunkowo dobra i raczej nie mam zastrzeżeń, każdy z tamtych wrestlerów zasłóżył na swoją pozycję.

ahfo.png

luba_049.png