Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - Wrong Side of Hell 2011 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

plakatkopiaf.png

Sponsorzy:

Activision-logo.png

2398908.png

PepsiTwistLogo.png

Czas i Miejsce:

- 30.10.2011, godz. 21.00

- Detroit, Michigan

Theme Song:

Karta:

WrongSideofHellkopia-1.png

1. Edge © vs Randy Orton - Hell in a Cell Match for WCE Undisputed Championship

WrongSideofHellkopia2.png

2. Alberto del Rio © vs The Miz - International TItle.

WrongSideofHellkopia3.png

3. Invasion (DDP & JJ) © vs The Rock & Kane - Tag Team Titles.

WrongSideofHellkopia4.png

4. Steve Corino © vs Rey Mysterio - TV Title.

WrongSideofHellkopia5.png

5. Shelton Benjamin vs Cody Rhodes - Falls Count Anywhere Match.

WrongSideofHellkopia6.png

6. Kurt Angle vs R-Truth vs Jeff Hardy vs Goldberg - 4 Way Escape the Cage Match. (kto pierwszy opuści klatkę wygrywa)
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• Mr. Underson

1

• LC Edgar

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

W takich przypadkach strasznie ciezko mi jest ocenic kto wygra, bo tak, z jednej strony mamy Carlos'a, ktory jak widzicie swietnie pisze oraz TOmeq czyli klasa sama w sobie... Ale mam takie dziwne wrazenie, ze Orton to nasz przyszly champion. Ale nie mowie to na 100 %, konfrontacja jest bardzo wyrownana...

Fanowi widze faceturn sluzy, juz nie mulisz jak kiedys, a Xeb zawsze fajnie Miz'em pisal. Tutaj tez nie wiem do konca jak to bedzie ale jesli juz mialbym kogos wybierac to chyba postawilbym na wygrana Del Rio.

Invasion cienko na BS, jakby juz sobie odpuscicli a bez pisania pasy nie pozstana takzemysle, ze Rocky i Kane beda nowymi mistrzami.

Choc mysle, ze Luba poprostu pisze lepiej od Clown'a i pas zostanie u jego boku, cieszy mnie aktywnosc tego drugiego, ktory przy dobrych wiatrach w przyszlosci zainkasuje jakis pas. Mysle, ze teraz to jeszcze nie ten czas.

Ja pisze jak pisze, a Exer pisze bardzo dobrze... Nie chce przewidywac wyniku yej walki ale moge powiedziec tyle, ze ja poprostu bede staral sie wygrac, choc wiem, ze to latwe nie bedzie, bo ladnie sie w Cody'ego ziomus wczul ;) .

6. Kurt Angle vs R-Truth vs Jeff Hardy vs Goldberg - 4 Way Escape the Cage Match. (kto pierwszy opuści klatkę wygrywa)

Goldberga mozna skreslic... Za systematyczne pisanie Kurt moze miec szanse na wygrana lecz mysle, ze wygra ktos z pozostalej dwoji. Gonzowi widac lezy pisanie Truflem, na prawde fajnie cyta sie jego posty. NIe wiem ziomus kto jest twoim dilerem ale towar ma mocny :P . Ziomalowski Hardy zawsze mi sie podobal, bardzo dobre posty tylko mam jedno zastrzezenie - ukroc to przeklinanie. Jakims mocniejszym slowem zarzuc raz na jakis czas a nie raz w zdaniu. Ostatecznym moim typem jest wlasnie Hardy.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Naprawdę ciężko jest mi tutaj wytypować zwycięzcę. Feud bardzo wyrównany, Carols i Tomeq są w tej chwili zdecydowanie najlepszymi graczami w WCE. Zwycięzca możę być tylko jeden. Po długim titlerunie aktualnego mistrza, wydaje mi się, że moąe już nadejść czas Randy'ego Ortona.

Hmm, raczej wyrównany jak z panami powyżej. Face turn Del Rio był dobrym pomysłem, na pewno odświeżył postać. The Miz pojawił się zaś niedawno i Xeb pisze całkiem nieźle, od Del Rio nie odstaje. No właśnie, pojawia sie teraz pytanie, czy to nie jest nieco za wcześnie dla Mizanina? W sumie to ciężko mi to wytypować i podejrzewam że jeszcze zmienię zdanie, ale póki co wytypuję Del Rio.

I tutaj muszę coś sprostować - Invasion wcale sobie nie odpuścili. Nie było nas w karcie na Collision - prosta sprawa że nie pisaliśmy. Teraz zaś mamy walkę z niezłymi przeciwnikami, ale nie mamy najmniejszego zamiaru oddać naszych pasów. Zwycięzca : Invasion.

Hmm, u Clowna widzę dużą poprawę, początki Stylesem czy teraz Mysteriem łatwe nie były. Zaliczył parę porażek, ale pocieszające jest to że się nie zniechęcił i teraz widać postępy. W końcu coś dzieje się wokół Reya, ale moim zdaniem właściwie świeżo upieczony TV Champion sprawuje się na BS lepiej niż Mysterio, dlatego jeśli Luba będzie pisał regularnie i nie oleje sprawy to Corino wygra walkę.

Kolejny wyrównany pojedynek. Edgar pisze dobrze, Exer - również. Wykapany Rhodes z federacji Vince'a. Jeśli chodzi o Benjamina, no to sprawa jest prosta, jego osiągnięcia mówią same za siebie, a moim zdaniem to jest wciąż ten sam Shelton który pokonał Batistę i Bryana. Jednak pisanie Exera bardziej mnie przekonuje, więc moim zdaniem zwycięsko z tej walki wyjdzie Cody Rhodes.

6. Kurt Angle vs R-Truth vs Jeff Hardy vs Goldberg - 4 Way Escape the Cage Match.

Baardzo chciałbym aby wygrał Goldberg, co niestety stało się niemożliwe :(. Dalej Mamy Angle'a, któremu jednak moim zdaniem pisanie na BS za dobrze nie idzie. Walka będzie toczyć się pomiędzy Hardym a R-Truthem. Obaj właściwie są tu od niedawna, ale pisanie idzie im całkiem nieźle. Bardziej podobają mi się jednak posty Gonzo, dlatego na zwycięzcę typuję R - Trutha.

Jeden z najlepszych obecnie feudów, co galę rozkręca się się bardziej, aktualnie jednak mimo wszystko stawiam na Orton'a oczywiście nie znaczy to, że Tomeq słabiej pisze na BS, aczkolwiek w obliczu ostatnich wydarzeń i swojego rodzaju dominacji Randy'ego stawiam właśnie na niego.

No 2 świetnych zawodników, Alberto przeszedł turn nadal pisze świetne posty, Miz po zmianie "właściciela" jest jeszcze silniejszy, szczerze to trudno tutaj wskazać zwycięzce, obaj prezentują świetny poziom na BS, niech będzie - The Miz.

Czas na świeżość, nowy Tag Tean - Kane'a & Rock'a myślę, że wprowadzi trochę świeżości na BS prezentują dobry poziom, myślę, że są trochę lepsi niż Invasion, więc ostatecznie stawiam na The Rock'a & Kane'a.

Muszę przyznać, że Clown całkiem dobrze prowadzi postać Rey'a i na BS jest ok, aczkolwiek w tym pojedynku myślę, że wygra Steve Corino, broniąc tym samym pas TV, taka możliwość jest najbardziej prawdopodobna, gdyż Luba trochę lepiej pisze posty.

Bardzo dobra stypulacja, daje pole do popisu bookerom, a sama walka będzie na pewno stała na wysokim poziomie, hmm.. Edziu na BS świetnie pisze Sheltonem, lecz Exer Cody'm według mnie jeszcze lepiej, świetnie wczuł się w tą postać i może nią wiele osiągnąć, więc typuję jako zwycięzcę Rhodes'a.

6. Kurt Angle vs R-Truth vs Jeff Hardy vs Goldberg - 4 Way Escape the Cage Match.

No tak, Goldberg odpada, gdyż nie było go ostatnio na BS, według mnie wszystko rozegra się między Angle'm a Truthem, choć Jeff też może namieszać nie mniej jednak ostatecznym zwycięzcą typuję Trutha.

A tak ogólnie to świetny Theme Song, oprawa graficzna również przyzwoita, aczkolwiek jak już wspominałem kiedyś nie podoba mi się napis na plakacie :).

akerdrugi.png

Tak przyglądając się temu feudowi to wydaje mi się, że jest nawet lepszy niż ten pomiędzy Batistą, a Christianem i jeszcze wcześniejszy pomiędzy Batkiem i Mr.Kennedy'm, a co do tej walki to napewno będzie zatarta walka i cały czas nie wiem czy Edge nie obroni jeszcze swojego trofeum.

Del Rio! Nie no zaraz go. . . ! Aha sorry to nie BS :D, ale i tak przegra! Miz win! New International Champion! :P

Rzadko widzę tych panów na BS, chyba największą frekfencje ma Shrek :P, dlatego nie wiem kto wygra tą walką, ale możliwe, że zobaczymy nowych mistrzów.

Ten feud jakoś mniej śledze bo Luba narazie nie powinien czuć zagrożenia o strate swojego pasa, no najwyżej straci go i przejdzie do ME, ale Clown stara się i pewnie zostanie mu to jakoś wynagrodzone.

Ciekawy feud, naprawdę Edek dostałeś trudnego rywala i musisz się postarać, żeby wygrać :), ale jak chcesz to mam dobry towar to Ci napewno pomoże :D

No i moja walka, raczej Goldberg nie będzie się liczył w walce bo go nie ma na BS, a więc został Kurt i Jeff no i ja oczywiście i postaram się wygrać tą walke więc typuje siebie 8)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png