Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

O HiaC, ćwierkacze, różne eventy i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

Niusy WWEwskie

:arrow: Zacznijmy nasze wtorkowe niusy by Lubecki wynikami z PPV Hell in a Cell.

Match 1

Sheamus pokonał Christian'a

Match 2

Sin Cara (Mistico) pokonał Sin Cara (Hunico)

Match 3

WWE Tag Team Championship

Air Boom (Kofi Kingston & Evan Bourne) © pokonali Dolph'a Ziggler'a & Jack'a Swagger'a (w/ Vickie Guerrero

Match 4

World Heavyweight Championship

Hell in a Cell Match

Mark Henry © pokonał Randy'ego Orton'a

Match 5

Intercontinental Championship

Cody Rhodes © pokonał John'a Morrison'a

Match 6

WWE Divas Championship

Beth Phoenix (w/ Natalya) pokonała Kelly Kelly © (/w Eve Torres)

Nowa WWE Divas Champion : Beth Phoenix!!

Match 7

WWE Championship

Triple Threat Hell in a Cell Match

Alberto Del Rio pokonał CM Punk'a & John'a Cene ©

Nowy WWE Champion : Alberto Del Rio!!!

Zobacz historię posta

:arrow: Oraz jeszcze kilka drobnych rzeczy, które wydarzyły się na HiaC. Raczej spoiler, do nich nie jest potrzebny.

- a więc Daniel Bryan pokonał JTG poprzez poddanie się rywala, akurat ta walka była Dark Matchem,

- Ross i Booker T, kiedy wchodzili dostali naprawdę niezłego popa.

:arrow: Akcja ringowa na HiaC wynosiła 1 godzinę 32 minuty i 12 sekund.

:arrow: Dalej mamy wyniki z Raw:

1 Match

Randy Orton pokonał Drew McIntyre'a

2 Match

Non-Title Match

Mark Henry pokonał John'a Morrison'a

3 Match

Divas Tag Team Match

Beth Phoenix & Natalya pokonały Kelly Kelly & Eve via DQ

4 Match

Santino Marella pokonał Jinder'a Mahal'a

5 Match

12 Man Tag Team Match

John Cena, CM Punk, Sheamus, Kofi Kingston, Evan Bourne & Mason Ryan pokonali Alberta Del Rio, Christian'a, Cody'ego Rhodes'a, Dolph'a Ziggler'a, Jack'a Swagger'a & David'a Otunga

:arrow: A dark matchem Raw było starcie Brodus Claya z lokalnym wrestlerem, Luke'iem Jennings'em.

:arrow: Kiedy Raw zeszło z wizjii Zack Ryder wrócił i powiedział Triple H'owi, że zmienił zdanie i ofiarował mu swoje zaufanie. Wtedy to Ryder musiał otrzymać piękne pedigree od COO, a przy okazji wszystko nagrał na swojej kamerce, czy też telefonie.

:arrow: Bodajże walki jakie zostały nagrane na Superstar.

Alex Riley vs JTG.

Michael McGuillicutty vs Percy Watson

I ich wyniki:

Alex Riley pokonał JTG.

Michael McGuillicutty pokonał Percy Watson

:arrow: Oto co Jericho napisał na ćwierkaczu odnośnie HiaC:

Tremendous ending of the HIAC ppv last night! Reminded me of an old Bill Watts UWF tv taping... @JRsBBQ

:arrow: WWE.com wyjaśnia nam, że kontuzja Great Khaliego, tj. złamania kości strzałkowej przez atak Henry'ego, jedt podobna do tych, które odnieśli Big Show, jak i Kane, przez atak właśnie Mark'a.

:arrow: Tutaj macie filmik, na którym to Rhodes mówi o zmianie wyglądu pasu IC, jak i go pokazuje. Filmik nagrany przez fana.

http://www.youtube.com/watch?v=FKBwLQKYhT8&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=FKBwLQKY ... r_embedded

:arrow: Randy Orton jest na okładce najnoweszego wydania "The Wrestler".

:arrow: Spoiler odnośnie powrotów na Raw.

Jak wiemy Jerry Lawler powrócił na wczorajszym Raw, ale planowano właśnie na ten dzień powrót Big Show'a, ale jak widać ten plan nie wypalił. Więc najprawdopodobniej Show powróci na dzisiejszym tampingu WWE SmackDown!

:arrow: WWE planuje kolejne 3 godzinne show. Tym razem na 12 grudnia. Odbędzie sie ono w Norfolk Scope in Norfolk, Virginia.

:arrow: Show Smackdown z 30 września osiągnął ranting 1.98, co oznaczało, że oglądało go w tym czasie 2,940,000 ludu.

:arrow: Ślub gwiazdy WWE Davida Otungi z Jennifer Hudson został zawieszony.

:arrow: SLAM! Wrestling donosi, że Devon Nicholson złożył paru milionowy pozew przeciwko WWE! Twierdząć, że został bezprawnie wyciągnięty z jego rozwojowego kontratku w WWE. Nicholson jest tym samym wrestlerem, który w tym roku, mówił w mediach, że WWE Hall of Famer Abdullah the Butcher zaraził lub można rzec podarował zapalenie wątroby typu C.

:arrow: Marella pisze na twicie, że pracuje nad nowym show, które będzie ukazane w Listopadzie, a oto pierwotna notka:

working on a great new show today it should debut in November, stay tuned for more details

:arrow: Oto kilka notek, które powiedział CM Punk, o tym jeśli miałby zostać zwolniony z WWE, to co by robił.

I always saw myself as a wrestling superstar

If I got fired today, I would still be a wrestler tomorrow. I'd probably be wrestling extensively in Japan. I'm not somebody who failed at football and just tried wrestling.

-Odnośnie starcia z Ceną.

I respect the hell out of the guy because he keeps me sharp

Everybody should want to face him. I never got my rematch. This is a chance for me to get the title back.

I've had to fight for everything. There have been instances where I think, 'Boom, I made it.' But I still had to fight for everything. That's why I have that chip on my shoulder. I'm always going to fight for stuff. It gets tough to watch people afforded opportunities when guys like myself are busting their ass.

:arrow: Możliwe, iż jest to spoiler odnośnie Santino.

Santino Marella powrócił na na Raw, po wypadku samochodowym. I pokonał Jinder Mahal w 30 sekund.

:arrow: Głupot ciąg dalszy, tutaj mamy filmik, na którym to Miz, jak i R-Truth przepraszają za wiecie co. :)

:arrow: Miza będziemy mogli ujrzeć w programie H8R na The CW w Wednesday.

:arrow: Trajpel widnieje na kolejnej okładce WWE Magazine

:arrow: Roster do WWE '12 będzie sfinalizowany już w tym tygodniu i będą tam również legendy WCW.

:arrow: Monte Barrett będzie miał swojego tryouta w WWE w Tampie, za kilka tygodni. Barrett jest bokserem i ma 40 lat na karku.

:arrow: Mick Foley zawalił kolejną notę na twicie.

I am now announcing that I will be making a MAJOR (non-WWE) announcement on @Opieradio at 8:23 am tomorrow. Tune in to O&A for this shocker!

Niusy TNAowskie

:arrow: Kurt Angle strzelił notkę na Twiterze, odnośnie jego współpracy z ... UFC.

I wish the Some Media stop the untrue Press between Dana White and Myself. Yes, Dana and I Met twice. But We never discussed a Ppv with Kimbo. What was talked about between Dana and I are Between Dana and I. I Love Dana and Will not Say things that Were untrue. Just drop It, please.

:arrow: I vice versa. Teraz to Dana w tym krótkim filmiku mówi o Kurcie Angle:

!

:arrow: Nie mogło się obejść, bez preview nadchodzącego odcinka Impact Wrestling!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J39RP6spjqM#!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9RP6spjqM#!

:arrow: Aktualna TNA Knockouts Tag Team Champions Tara jest promowana na jakąś walkę w federacji FWE Wrestling.

:arrow: Velvet Sky oferuje sesje zdjęciową, którą może wam wykonać fotograf z TNA Lee South. Cena? Jakieś 450 dolców, chętnych zapraszam.

:arrow: Oto co nam napisał Austin Aries na... a nie wiem na czym... :P

The identity of the man who was holding the old IC belt for Cody Rhodes was former XPW King Of The Death Match Champion Altar Boy Luke. He now goes by the name "The Southern Stomper" Luke Hawx.

:arrow: Hulko Hogano został dodany na B4G fanfest, poprzedzjące gale Bound for Glory. Data 15 październik 2011.

:arrow: W poniedziałek, czyli wczoraj Hardy został sprawdzany w więzieniu, tj. ile waży, mierzy itp. Podobno chcą jak najszybciej wpakować Jeffa do pudła, aby jak najszybciej wykonał swój 10 dniowy wyrok zawieszenia wolności.

Takie tam

:arrow: Tak dla rozerwania i rozrywki macie nową piosenkę MVP z udziałem Dweane'a Sweaize.

http://www.youtube.com/watch?v=H_3RvOpnMQQ&feature=player_embedded#!

http://www.youtube.com/watch?v=H_3RvOpn ... _embedded#!

:arrow: King Kong Bundy został dodany na event Legends of the Ring XIII. Które będzie miało miejsce 8 października, w sobotę w Crowne Plaza Monroe, New Jersey. Chcecie więcej info, sądzę iż nie, ale łapcie LegendsOfTheRing.com .

:arrow: Chyna znowu jest dostępna na ćwierkaczu, a oto jej nowy twitter: twitter.com/ChynaChyna9 .

:arrow: Bobby Lashley powraca do wrestlingu! Można go będzie zobaczyć 28 października w fedce Stampede Wrestling w Calgary.

:arrow: Stacy Keibler omawia swój związek z George Clooney na PEOPLE.com.

:arrow: Nie zabraknie również previewa na temat, tego co wydarzy się na najbliższym ROH Wrestling

:arrow: Ashley Ann Vickers, znana lepiej jako WWE Diva Ashley Valence została wkręcona w nowy sezon Sweet Home Alabama na CMT's. Premiera sezonu w czwartek 20 października o godzinie 21:00.

:arrow: Shelly Martinez spotkała się również z takimi osobami jak Ashley Massaro, Maria Kanellis, Angela Fong, Velvet Sky oraz Christopher Daniels. A wszystko opisała na swoim blogu wrazm z fotkami, więc chętnych zapraszam na przejrzenia materiału.

http://officialshellymartinezblog.blogspot.com/

:arrow: W tym tygodniu Sandman będzie walczył w fedce Yokozuna Memorial Show w Chester, PA.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Break

1

• Luba

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wreszcie porządne newsy :) Teraz tak zacznijmy od upokorzenia Jindera które było jak dla mnie nie potrzebne, mógł przegrać z Santino a w 30 sekund ? No bez przesady ludzie. Kolejna parodia czyli kolejne przeprosiny Trutha i Miza myślałem że oni będą chcieli zniszczyć WWE po tym jak zostali zwolnieni a oni znowu przepraszają no przecież to jest kpina. Co do powrotu Big Showa to fajnie by go było oglądać na SmackDown, mam nadzieje że feud jego z Henrym nie ucichnie tylko zostanie wznowiony. Szczerze mówiąc to obecny wygląd pasa IC wygląda lepiej niż kiedyś a Cody Rhodes świetnie spisuje się jako mistrz mam nadzieje że nie odbiorą mu teraz tego pasa. Ciekawe co będzie z Bobbym, po tylu latach powraca do wrestlingu ciekawe czy będzie raczej pojawiał się raz na jakiś czas na scenach niezależnych czy może podpisze kontrakt z jakąś federacją. Dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Aż się zdziwiłem na taką długość newsów :D

Kontuzja TGK to poprostu pretekst, aby Punjabi Playboy mógł wrócić do Bollywood i kontynować aktorstwo.

Zmiana wyglądu pasa to dobra sprawa, bo jakoś tamten mnie nie przekonywał, a ten biały jest bdb.

Angle znów kłamie :D Nie wiem już nawet po co mówi, że będzie walczył dla UFC, bo to jest trochę nierealne.

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

Forma newsów kojarzy mi się się z innym forum, ale to przecież nie ważne, ważna jest treść a nie forma.

Zack uwierzył z HHH i w odpowiedzi dostał kopniaka w tyłek. Nie ma to jak porządna demokracja.. :| Rhodes zmienia wygląd swojego pasa mistrzowskiego i dla mnie jest to dobra decyzja ze strony WWE.. Pas jest bardzo ładny, może nie zmienił się aż tak bardzo, lecz to białe tło dodało mu animuszu, co pozwala nam na postrzeganie go lepszym i wartościowszym :).

Dokładnie Show ma powrócić na dzisiejsze SD. Jestem ciekawy co się będzie działo, bo wątpię aby tylko na rozmowie się skończyło.

Velvet Sky proponuje sesję zdjęciową, a ja chętnie zrobiłbym jej zdjęcie albo może i z nią :lol

Dzięki :t_up:

• Styl:  Jasny

No to pokolei czy najpierw WWE

Uważam, ze Bryan mógł dostać bardziej odpowiedniego rywala w Dark Matchu - McIntyre'a dla przykładu. Czas akcji ringowej raczej nie szokuje, ale w sumie tak mi się oglądało to PPV. Mimo, że tyko 90 minut akcji było w ringu, to strasznie mi się dłużyło oglądanie. Ciekawe jakw yglądało to całe zajście Zack'a Hunter'a. Jestem ciekaw co teraz zrobią z Khalim - czy już go nie zobaczymy czy jeszcze wróci. Z Indii kasa płynie więc pewnie jeszcze obejrzymy drewniaka w ringu. Show wracajacy na Smackdown. A ja wiem co się będzie działo :) Dam w spoilera oczywiście

Na koniec Smackdown będzie segment między nim i Henrym zakończony sporym brawlem między tą dwójką. Z penością będzie co oglądać :)

3 godzinne RAW 12 grudnia - akurat jakoś w tym czasie wracam z Holandii, więc pewnie się załapię :) Rating Smacka niezły, ale mniejszy niż tydzień temu. Sądzę, ze ten Devon za wiele nie nawalczy z WWE w sądzie. Wyjdzie na to, ze to on jeszcze będzie musiał płacić :) Ja nie wiem co to ma wogóle znaczyć - najpierw ataki Awesome Truth, a teraz przepraszanie. Niebawem pewnie znowu zaatakują i będą przepraszać na Youtubie :t_down:

Teraz TNA

Sesja z Velvet - chyba jak wrócę z Holandii się na to skuszę :D Kurt ma rację. To, że się spotkali dwa razy z White'm to od razu muszą być jakieś nowiny, ze Kurt rzuci wrestling i od razu w oktagon go - no proszę :!: 10 dni w pierdlu - no rzeczywiście kara jak jasna cholera. Martwmy się, bo może się załamać, żenua :t_down:

Takie Tam

Kawałek Montela bardzo lipny. Richards vs Strong o ROH Title - już nie mogę się doczekać tej walki. 25 minut mamy gwarantowane i mam wielką nadzieję, ze panowie dadzą radę.

Newsów paka naprawdę spora, ale za duzo jest takich pierdołowatych wiadomości. Mimo to dzięki oczywiście za nie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Trochę się dziwie że Bryan, walczył tylko w DM gali HiAC, no wygrał ale z kim, zwycięsca walki MiTB posiadacz jej powinien znalezć się w głównej kracie tej gali, i na niej walczyć, i pytanie po co dali wygrać Bryanowi walizkę MiTB, jak w ogóle on nie walczy, nigdzie a ni na SD, ani w ogóle na PPV, coś czuję że jednak on jej nie wykorzysta i straci na rzecz raczej na Codyego Rhodesa. Jeśli Brodus walczył w DM Raw, to może zwiastować że może za tydzień lub dwa na Raw, zobaczy go w ringu jak walczy, ja na to bardzo liczę, i może dostanie jakiś push i szansę na pas choćby US. Ja liczę na to że po kontuzji Khali nie wróci, bo jego się nie da oglądać w ringu jak walczy, i chyba wróci do filmów. Fajnie że Big Show powróci, i chyba zacznie feud z Markiem o jego pas WHC, ale ja tu nie widzę ciekawej walki obu panów, pewno będzie to nudna i nie ciekawa walka, ale też liczę na to że Mark straci pas na rzez Big Showa i przejdzie on Hell Turn to znaczy Big Show. Fajnie że Santino powrócił, i od razu zawalczył, dostał trudnego rywal ale było pewne że go pokona, ale stanowczo walka była zbyt krótka, mogła trwać dłużej o parę minut. IMPACT zapowiada się ciekawie i chyba się skusze na obejrzenie go. ROH też ciekawie i chyba też sobie obejrzę. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...