Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Vengeance 2011 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Vengeance

Vengeance

23 Października 2011

San Antonio, Texas, AT&T Center

Theme song: “Make Some Noise” by Crystal Method ft. Yelawolf

Oficjalna karta

WWE Championship

Last Man Standing Match

20111010_vengeance_cenadelrio.jpg

John Cena vs. Alberto Del Rio ©

World Heavyweight Championship

Singles Match

20111010_vengeance_mhenrybigshow.jpg

Mark Henry © vs. Big Show

Tag Team Match

20111010_vengeance_tagmatch.jpg

CM Punk & Triple H vs. The Miz & R-Truth

Singles Match

20111017_vengeance_orton_rhodes.jpg

Randy Orton vs. Cody Rhodes

WWE Divas Championship

Singles Match

20111017_vengeance_eve_beth_0.jpg

Beth Phoenix © vs. Eve Torres

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

20111017_vengeance_airboom_swagger_dolph.jpg

Air Boom © vs. Jack Swagger & Dolph Ziggler

Singles Match

20111019_vengeance_sheamus_christian.jpg

Sheamus vs. Christian

WWE United States Championship

Singles Match

20111018_vengeance_ryder_ziggler_c.jpg

Zack Ryder vs. Dolph Ziggler ©
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• chlebek91pl

1

• Break

1

• patry295

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pokładam w tym PPV spore nadzieje.O ile minusem w mojej opinii na HiC był BRAK powrotu-tu liczę na Kane'a i Foley'a(pisząc to jestem przed RAW).

Zastanawia mnie również czy Show będzie nowym pretendentem do WHC

.Nie oczekuję tu porywającej ilości walk,jak dla mnie pewniak to re-match o WWE Title Punk-Del Rio©,Spodziewałbym się też walk o US i IC i Divy.Może dojdzie jeszcze walka Hunico vs Mistico i wszystko.Nie mniej walki tu mogą stać na wysokim poziomie.Liczę że SS i TLC będą mieć pierd*******e

Kolejna nieduża przerwa pomiędzy PPV nie zapowiada jakiś nowych feudów i napewno będą to ZNÓW rewanże z HiaC, tak jak było to wcześniej. Napewno na SS będzie szykowane coś większego, a teraz będą to tylko kontynuacje. Plakat mógłby być lepsze, a Henry na nim zapowiada, że to chyba jego koniec z pasem wagi ciężkiej, chociaż z interpretacją plakatu nie można być do końca pewnym.

Więcej jak będzie karta.

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

Karta na tą galę pewnie nie będzie nader interesując i nic "niesamowitego" nie powinno się wydarzyć. O pas WHC zmierzą się Henry oraz Big Show i o ile ich feud może być naprawdę ciekawy to już walka nie za bardzo. Mam nadzieję, iż dadzą im przynajmniej jakąś fajną stypulację, No Holds Barred lub coś w ten deseń, by dało się to jakoś "przeżyć". Myślę mimo wszystko, że będzie to gala bez historii, gdyż w końcu już po niej Survival Series, powrót Rocka, a na koniec roku jeszcze zawsze świetne TLC.

Pierwsze walki już są, a więc komentarz też jest :)

Walka o pas WWE to nic specjalnego. Cena? Alberto? I to ma być rozrywka na wagę walkę wieczoru? Być może Cena TAK, ale kiedyś, lecz teraz za bardzo boi się, że coś sobie zrobi, a Del Rio musi nabrać doświadczenia, nie wykluczam tego, że walka będzie to kitu, ale jakoś dobrze się nie zapowiada. Alberto pewnie zatrzyma przy sobie ten pas bo nie wydaje mi się aby Cena mógłby go odebrać, chociaż wszystko jest możliwe. Pamiętajmy, że po tym PPV jest SS, na którym ma pojawić się Rock, a więc to może być początek feud'u z Ceną. Osobiście to liczę na to, że Rock będzie powoli pojawiał się regularnie na RAW i te tygodniówki będą robiły się ciekawsze. Ostatecznie walkę o pas WWE wygra Alberto Del Rio.

World Heavyweight Championship. Powrót Big Show'a, więc możemy się spodziewać, że to właśnie on wygra walką i będzie nowym mistrzem wagi ciężkiej. Henry ten pas trzyma dość długo i dlatego myślę, że to Show wygra walkę. Mark jak najbardziej zasłużył na ten pas, lecz teraz wszystko się komplikuje. Gdyby nie ten powrót Show'a to na tym PPV walczyłby Orton, który zapewne wygrałby walkę, bo przecież Orton bez pasa jest jak Cena bez pasa =)) ....Cóż, można powiedzieć, że wszystko idzie w dobrą stronę. Orton nie powinien walczyć w najbliższym czasie o ten pas, Big Show przejmie jego miejsce i wszyscy będą zadowoleni. ;)

Planowa jest walka HHH & Punk vs. Awesome Team, lecz to jest jeszcze nie potwierdzone przez WWE.

Skomentuje tylko planowane walki, te być moze chodź sa interesujace to zostawie je sobie na moment kiedy zostaną oficjalnie potwierdzone.

Jak dla mnie WWE Championship Match może wyjść MEEEEEGA nudny! Jak dla mnie Cena co chwila w tych walkach jest masakrycznie nudny i nawet przy moim ulubieńcu, bardzo dobrym w ringu Alberto ta walka i ich wlaki mi sie zwyczajnie przejadły, dlatego jeżeli tu nie będzie jakiejś stypulacji to zanosi się na obronę pasa przez Del Rio w nudnej powtarzajacej się walce. Mam nadzieję, że to wreszcie będzie ostatnie starcie Ceny o pas, niech Rock go od niego odepchnie! Walka o pas Wagi Ciężkiej! Dwa drewna! Dwa powolne czołgi. Jak dla mnie na tj gali walki będą stały pod niskim poziomem . Show powraca, ale watpię, aby od razu dostał pas. W końcu ta dominacja Henrego nie moze być przypadkowa i jeden byle 200kilowy słoń powracajacy kontuzjowany rpzez mistrza poprostu nie ma prawa odebrac mu pasa! Henry, Henry i Henry! Jednak Vengeance i ja bym liczył na stypulację, aby wlasnie nie było nudno. Henry powie, ze bedzie chciał znowu zkontuzjować Showa, Show, że bedzie chciał odpłacic Henryemu za wszystko co ten mu zrobił i mógłby wyjść Chairs Match albo cos w tym stylu. Mnie by się to widziało, bo oni nie mogę skleic dobrej walki, dlatego chociaż by polatały przedmioty. Werdykt Henry. Potem Tag Team Match! Myślę, ze skończy się jakimiś zgrzytami w drużynie Triple H'a i Punka, a w końcu Awesome Truth nie mogą wszytskiego przegrywać w kółko i w kółko, dlatego myślę ,że na PPV wygraja swoje starcie!

Czekamy na kolejne walki, bo sa one ciekawe zawodnikami, ale myslę, ze powychodzą drętwo.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• 2 tygodnie później...

No cóż... Karta średnia. Jest kilka fajnych walk, ale także nudne. Przede wszystkim nie podoba mi się, że jest walka o pas Tag Team i pas US. Dolph ma dwie walki. Jednak walka Air Boom z drużyną Vickie była ostatnio nudna i nie chcę jej oglądać. Natomiast bardzo dobrze zapowiada się walka HHH i Punk vs Awesome Truth. Mam wielkie nadzieje jeżeli chodzi o tą walkę. Będzie walka dwóch gigantów. Show vs Henry. Mieliśmy już kilka ich walk przed Heel Turnem WSM i nic ciekawego nie wyszło. Jak teraz będzie? Myślę, że podobnie. Cena vs Rio. Jeżeli znowu zabiorą pas Del Rio to się wkurzę. Albo Del Rio trzyma pas przez kilka miesięcy albo go w ogóle nie ma. To jest nudne jak Cena co chwilę wygrywa pas. Niech raz wygra i trzyma go do Elimination Chamber, bo na WM'ce ma walkę z Rockiem, więc wątpię, aby ta walka była o pas WWE. Walka o pas US. Walka dla publiki zrobiona. Zack może nawet zdobyć pas, ale bardziej prawdopodobne wydaje się, że Ziggler utrzyma pas. Orton vs Rhodes! Tutaj będzie ostry konflikt. Może nawet chodzi o to, aby Randy spadł w hierarchii i bił się o pas IC. Być może to ma drugie dno i ma wypromować Cody'ego. Sheamus vs Christian. Rozgrzanie konfliktu, który skończy się pewnie na survivor Series starciem dwóch drużyn. Teraz pewnie >c< wygrał. Walka div. Na pewno Beth wygra. Chociaż może się wywiązać konflikt bez pasa Kelly-Beth, a w tym czasie będzie Eve spokojnie mistrzynią. Gala średnio się zapowiada.Aha zapomniałem wspomnieć że na tą gale zapowiadano powrót Undertakera