Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Hell in a Cell 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Hell in a Cell 2011. A oto walki:

1.

Sheamus vs Christian

2.

Sin Cara (Hunico) vs Sin Cara (Mistico)

3.

WWE Tag Team Championship

Air Boom vs Dolph Ziggler & Jack Swagger

4.

World Heavyweight Championship

Hell in a Cell Match

Randy Orton vs Mark Henry

5.

Intercontinental Championship

Cody Rhodes vs John Morrison

6.

WWE Divas Championship

Beth Phoenix vs Kelly Kelly

7.

WWE Championship

Triple Threat Hell in a Cell Match

CM Punk vs John Cena vs Alberto Del Rio

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Break

1

• Nathan1674325991

1

• kubaOG

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybrałem walkę wieczoru czyli WWE Championship . Walka stała na dobrym poziomie było parę fajnych akcji. Również cieszę się ,że Cena przegrał oczywiście nieczysto bo jak by inaczej , ale jednak. Wolałem ,żeby wygrał Punk ,ale Del Rio też może być. Też podobało mi się to co zdarzyło się po walce czyli wtargnięcie na ring Awesome Truth.

cmpunk2.png

Również wybrałem walkę o WWE Title, bardzo dobra walka, najlepsza na gali, dużo szybkiej akcji, sporo przedmiotów, krzeseł, nawet stół się pojawił, bardzo cieszy mnie również, że Cena jednak nie obronił pasa, choć wolałbym, aby wygrał Punk, Del Rio też może być. Fajna sytuacja, kiedy wywalił Cene z klatki - wielki +. Sytuacja po również ciekawa, aż takiej rozwałki się nie spodziewałem ;).

akerdrugi.png

Głos na walkę o pas WWE! Po pierwsze zwycięzca! Po drugie to w jaki sposób wygrał, sam fakt zamkniecia Ceny za klatką to już dla mnie jest MEGA pomysł. Po trzecie pierwszy w historii (?) Triple Threat Hell In a Cell Match. I po czwarte w odróżnieniu od walki o WHC tutaj były używane wszelkie przedmioty, było ich duzo więcej niz w tamtej walce.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No to niestety i ja was nie zaskoczę mój głosik leci na walkę o pas WWE. walka ciekawa, było kilka dobrych akcji, można żec że było w niej nawet troszkę Hardcoru a o to w te stypulacji przecież chodzi, no i zwyciężca jak najbardziej zasłużony.

sig.png

No to wyjdę przed szereg,Mój głos idzie na walkę Rhodes vs Morrison.Ładna walka z ciekawymi kontrami oraz kilkoma zaskoczeniami,co do Pasa WWE to raczej "odrobina hardcoru" była do przewidzenia

• Styl:  Jasny

Ja również podzielam opinię Szeptacza i mój głos leci na walkę o pas Intercontinental. Walka niezapowiedziana, z dobrym tempem, ładnymi kontrami. No i powrót starego pasa IC również na plus. John i Cody nie zawiedli i zrobili wg mnie najlepszą walkę gali. Gdyby tylko dostali jednak więcej czasu, to sądzę, ze walka byłaby jeszcze lepsza. Ale na te 7 minut narzekać nei można. Głos na walkę Rhodes vs Morrison o IC Title.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Mój głos poleciał na walkę o pas WWE pomiędzy Johnem Ceną, Alberto Del Rio i CM Punk'em. Szybkość walki była przeciętna, ale i tak nawet dobra w porównaniu z pozostałymi walkami na tej gali. Końcówka według mnie przekonała na zagłosowanie na tą walkę. Mieliśmy ostrą końcówkę nie tyle co walki, ale całej gali co mnie bardzo cieszy. A co do samej walki, to ciekawy pomysł z wywaleniem Johna poza klatkę i zamknięcie klatki - liczy się pomysłowość :)

Ja też oddaje głos na ME. Spodziewałem się tu bardzo dobrej walki i się nie zawiodłem. Sporo pieknych akcji, było trochę przedmiotów, była nawet krew do tego bardzo oryginalny i ciekawy pomysł z zamknieciem Ceny poza klatką. Szkoda, że nie wygrał Punk bo zdecydowanie najwięcej pokazał i najbardziej na ten pas zasługuje no ale mam nadzieje, że teraz to pon dostanie feud z Del Rio a nie znowu Cena. John może niech się już zajmie podbudową pod WMke skoro Rock ma sie pojawić na SS. No i na wyróznienie zasługuje też walka o IC, bardzo szybko, bardzo ładna, zdecydowanie za krótka, zdecydowanie gardze faktem że Morrison stał się ni z tego ni z owego zwykłym jobberem bo inaczej tego co sie ostatnio z nim dzieje nazwać nie mozna. Tak czy siak głos na Cena vs Del Rio vs Punk.

Tak chciałem zagłosować na pojedynek Carów, ale nie mogłem, bo tak jak krzyczała publiczność, taki był ten pojedynek. Boring! Spodziewałem się czegoś lepszego, czegoś więcej, a tu... :( Więc z czego innego mogę tu wybierać, no chyba z nieczego innego, pozostaje powiedzieć Triple Threat. Punk, Del Rio oraz Cena. Walka okazała się najlepsza z tego co tu się wydarzyło, i jeszcze do tego piękna końcówa, na takie osłodzenie sytuacji. :)

ahfo.png

luba_049.png

Głos leci na walkę o pas WWE, ponieważ była to walka Triple Threet mecz a właśnie takie walki lubię najbardziej. Pojawiły się również w tej walce przedmioty takie jak krzesło czy pałka. No i oczywiście cieszy mnie zwycięzca. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Głos na walkę o pas WWE. Walka długa i fajnie się ją oglądało. Fajny pomysł z zamknięciem klatki dla Ceny i wydarzeniach po walce. Zdecydowanie najlepsza walka pod względem oprawy i wrestlingu dlatego głos na nią.

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

Mój głos idzie na walkę o pas WWE. Świetny pojedynek, jak dla mnie najlepszy na tej właśnie gali. Cała trójka wykręciła bardzo dobry pojedynek. Były krzesła oraz stoły, pojedynek nie mógł się nie podobać. Oraz wywalenie Ceny z klatki, które było świetne.

lig48.jpg

Nie ma innego wyjścia, jak zagłosować na WWE Championship. Spodziewałem się, że chłopaki wyjdą z klatki i zrobią lepsze show, bo mieli do tego możliwości, ale widocznie to byłoby zbyt "ostre"... Sama walka była taka sobie, najlepsza to była ta dramaturgia na końcu walki i to chyba zdecydowało o moim głosie na tą właśnie walkę.

• 2 tygodnie później...

Tak, najlepszą walką okazała sie być walka w klatce. Hell In a Cell, jak sama nazwa wskazuje, walką PPV powinno zostać właśnie takie starcie i też tak się stało. A zmierzyli się w nim Alberto Del Rio, CM Punk oraz John Cena. Ogólnie walka byłą niezła, i trzeba również przyznać, że Alberciak w tej walce nawet się wywyższał, jak by się nie spojrzało na ekran, to zawsze widać jak wykonuje jakąś dźwignię, czy w jakieś akcji, lub też w obijaniu go. Poza tym końcówka walki również wyszukana. Wbija na ring Miz i R-truth, do tego widać wkurzonego COO Triple H'a, który już nie wytrzymał i musiał im spuścić łomot. Wszystko ogólnie ładnie wypadło i trzeba przyznać, że sama walka zasłużyła na miano walki tego PPV, choć i tak jakieś wyszukanej konkurencji nie miała.

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...