Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Hell in a Cell 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Brem

1

• Clown.

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Głosuje pierwszy! 8) Jak dla mnie wrestlerem gali ma być ten kto odniósł najbardziej spektakularne, najbardziej efektowne zwycięstwo i stoczył jedną z lepszych walk na gali. Wszystkie te warunki spelnia ALBERTO DEL RIO! Ten człowiek w swojej walce był naprawde świetny. Raz, że ja jestem zakochany w jego gimmicku i stylu walki to dwa, że zamknął Cenę za klatką, a trzy, ze metalową rurką rozłożył Punka. Jedyny minus to brak Cross Armbreakera! Ale mimo wszystko bezkonkurencyjnie on!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Tak samo jak fan za wrestlera gali uważam Alberto Del Rio zobył najważnieszy pas federacji, wykluczył Cene z walki w sposób który chyba nikomu by do głowy nie przyszedł, noi ta metalowa rurka, czy trzeba czegoś więcej?

sig.png

• Styl:  Jasny

Ja zagłosuję na Cody'ego Rhodes'a. Razem z John'em Morrison'em zrobili najlepszą walkę gali w dodatku niezapowiedzianą. Początkowy speech bardzo dobry, no i również wielki plus za przywrócenie starego wzoru pasa IC. Dodatkowo Cody walczył w stroju, który do wrestlingowego nie należał, a i tak mimo tego poruszał się w ringu bardzo dobrze. Cody to nadzieja dla Smackdown i z pewnością przyszły posiadacz pasa WHC.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Trzeba przyznać że tutaj trudno zagłosować na kogoś, ponieważ większość zawodników pokazała się na gali na podobnym poziomie, ale jednak kogoś trzeba wybrać, więc mój głos leci na Cody'ego Rhodes'a, dlaczego? Chyba zrobił najwięcej na tej gali, podsumujmy - ładny speach, zaprezentowanie "nowego" pasa Interkontynentalnego, niezła walka "w stroju sportowym" no i obronienie pasa. Jak wiemy coś się ma teraz dziać z tą postacią i wszystko idzie ku dobremu według mnie.

Ciężko wybrać jednego najlepszego tej gali, nikt jakoś bardzo się nie wyróżnił. Moim zdaniem najwięcej ciekawych akcji pokazał CM Punk. Rhodes też się wyróżnił fajnym speechem i bardzo dobrą walką. No ale głos na nowego mistrza WWE Alberto Del Rio. Też pokazal się z bardzo dobrej strony, w sprytny sposób wyeliminował Cene no i wyszedł z piekła z pasem mistrzowskim.

Ja zagłosuję na Alberto Del Rio. Dlaczego? Wykręcił bardzo dobry pojedynek, zdobył pas WWE, w świetny sposób wyelminował Cenę, wahałem się jeszcze co do Rhodes'a, ale ostatecznie głos leci na ADR.

akerdrugi.png

Chciałem być orginalny, zagłosować na kogoś innego, ale nie mogę. Del Rio, bo tak zwał się ten chłopiec, on po prostu mnie ujął. Zdobył pas federacji, no ok, może być, ale to mnie nie przekonuje, lecz on również nie zasysał w samej walce, lecz pokazał co potrafi, i stworzył dobre widowisko, godne oglądania, sam byłem trochę zdziwiony.

ahfo.png

luba_049.png

Ja nie mam żadnych wątpliwości Alberto Del Rio to najlepszy wrestler tej gali dość że zdobył pas WWE to pokazał że nie tylko Cena jest najważniejszy. Teraz tylko zostaje czekać ile ponosi ten pas. Co do jego udziału w tej walce to uważam że był on świetny, bardzo ciekawe akcje czego chcieć więcej. Tak jak już mówiłem wcześniej głos leci na Del Rio :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Mark Henry za obronę pasa wagi ciężkiej. Przyznam, że jak dla mnie to ogromne zaskoczenie. Trudno jest pokonać Ortona :P Na koniec kariery otrzymał push i może potrzyma na dłużej ten pas.

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

Mój głos leci w stronę Alberto Del Rio. Ponieważ wygraj swoją walkę, i zgarnął pas WWE, i do tego wyeliminował Cene co nie jest takie proste, dobrze zaprezentował się w walce i dlatego na niego głosuje.

lig48.jpg

Cody Rhodes. Nowy pas Interkontynentalny, który bardzo mi się spodobał, wygrana walka i utrzymanie statusu "mistrza". Walka może nie była zachwycająca, lecz jej momenty były dość interesujące. :)

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...