Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Września

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

GŁOSOWANIE NA WRESTLERA MIESIĄCA BGZ-WRESTLER WRZEŚNIA

Wasz wybór wrestlera miesiąca BGZ. Każdy z was wypisuje kolejność wrestlerów od 1 do 6 a następnie uzasadnia dlaczego właśnie go wybrał.Głosowanie potrwa tydzień a po nim zrobię punktacje waszych głosów.

Punktacja:

1 Miejsce-20 pkt

2 Miejsce-10 pkt

3 Miejsce 5 pkt

4 Miejsce 4 pkt

5 Miejsce 3 pkt

6 Miejsce 1 pkt

Mini Regulamin:

-Musi być wypisanych 6 wrestlerów

-W jednym punkcie może być Tag Team ale nie mogą być dwie osoby np. feudujące ze sobą

-Nie uznaje bez uzasadanienia wyboru.

-Po złamaniu chociaż jednej zasady, nie uznaje posta.
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rejden

1

• Zaq123

1

• Clown.

1

• Magler

1

Top użytkownicy w tym temacie

1.CM Punk - mimo że już nie jest taki super jak wcześniej to i tak zasługuje na 1. miejsce.

2.Alberto Del Rio - W tym miesiącu bardzo ładnie walczył, co daje mu 2. miejsce

3. John Cena - No niestety nie chciałem tego, ale Jasiek ląduje na miejscu 3 za wygranie na PPV.

4. Air Boom-wszystkie walki w tym miesiącu wygrane,

5. Sin Cara ( Mistico) Powrócił i wspaniały feud z Hunico.

6. Zack Ryder - :| coraz częściej w TV dobre walki może nie długa jakiś pas.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Styl:  Jasny

1. Mark Henry - najbardziej dominująca osoba w WWE aktualnie.

2. Zack Ryder - Woo Woo Woo Kid robi duże postępy i w końcu dostaje jakiś push. Pojawia się na RAW jak i na SmackDown i co najważniejsze wygrywa you know it bro !

3. John Cena - Cena jak zwykle dominuję i daje fajne spicze przy mikrofonie nie widzę nikogo innego na miejscu 3.

4. Sin Cara - Chodzi mi o obojga czyli Mistico i Huncio bardzo fajny feud.

5. Cody Rhodes - Nawet dobrze sobie radzi jako champion no i długo już trzyma pas i może jeszcze troszkę potrzymać.

6. Bobby Roode - Wygrał Bound for Glory Series i zasługuję na wyróżnienie mimo, że TNA ssie teraz jak mało kiedy.

1. Mark Henry - Jak na razie wszystko dzieje się wokół niego, myślę że zasłużył na 1 miejsce do tego jeszcze trzeba dodać jest WHC :)

2. John Cena - WWE Champion jak zwykle dużo się wokół niego dzieje. Przy mikrofonie też daj sobie radę.

3. Zack Ryder - Wreszcie ten zawodnik został doceniony nie dość że wygrywa swoje walki to do tego jest asystentem menadżera SmackDown.

4. Cm Punk - Może i nie to samo co w tamtym miesiącu ale nadal daje o sobie znać. 4 miejsce to dobre miejsce dla niego.

5. Sin Cara - Powrócił i już załapał się na bardzo ciekawy feud z Hunico oby tak dalej ;)

6. Cody Rhodes - Jego postać ostatnio naprawdę daje znać o sobie a jako mistrz też się spisuje.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

1. Mark Henry - zdecydowanie. W tym miesiącu nie miał sobie równych - zdecydowanie zdominował wrzesień. Plus, po wielu latach jobbowania bądź siedzenia w midcardzie zdobył WHC.

2. Bobby Roode - drugie miejsce dla No 1. Contendera na Bound For Glory. Myślę że zasłużył na to miejsce, w końcu wygranie turnieju Bound For Glory Series to spore osiągnięcie.

3. Alberto Del Rio - mimo że jego pięć krókich minut minęło, to jego czas panowania jako WWE Championa przypadł właśnie na wrzesień.

4. John Cena - czy tego chcemy czy nie jest właścicielem najważniejszego pasa w WWE. Czwarte miejsce mu się należy.

5. CM Punk - wykręcił świetną walke z Tryplem na NoC i był z pewnością jedna z najbarwniejszych postaci wrześniowych poniedziałkowych nocy.

6. Sin Cara - jeden z ciekawszych feudów pomiędzy Mistico a Hunico. Myślę że 6 miejsce zasłużone.

1. Mark Henry - Czekał na ten moment bardzo długi czas i w końcu się to stało. Musimy podkreślić że nie tylko zdobył ona pas Wagi Ciężkiej, ale jak dla mnie większym osiągnięciem jest pokonanie Ortona, bo to w WWE nie lada wyczyn niestety. Cieszę się bardzo z tego faktu że to on jest posiadaczem tego pasa i żeby nim pozostał jak najdłużej, bo pomysłu na jego postać chyba nie brakuje.

2. Zack Ryder - No tutaj trzeba go umieścić na wyższych pozycjach, ponieważ nawet nie mogliśmy sobie pomyśleć z jakiś miesiąc temu że Zack wygra jakąś walkę a ty bardziej będzie pojawiać się na SD! i Raw jednocześnie. W końcu WWE go zobaczyło i uznało że może być z niego niezła gwiazda - ja już to wiedziałem tak jak większość fanów od bardzo dawna, ale lepiej późno niż wcale.

3. John Cena - Po raz 10 w swojej karierze zdobył pas WWE. Ja tam się nawet cieszę, ale zobaczymy czy przetrwa z tym pasem dalej, bo przed nami Hell in a Cell i tutaj największym zagrożeniem może być CM Punk, ale zobaczymy jak to się potoczy.

4. CM Punk - Dobry feud z Triple H, teraz nadszedł czas na walkę o pas WWE i zobaczymy jak to wypadnie i jak się potoczy. CM Punk nie zwalnia i idzie ku górze co mnie osobiście bardzo cieszy - Powodzenia!

5. Sin Cara - Tak, tylko teraz który. Podobają mi się obie postacie i głównie chodzi tutaj o feud, lecz o feudzie można będzie dopiero mówić po HiaC o ile w ogóle on ma przyszłość, ale zapowiada się że ma i to bardzo dobrą.

6. Airboom - Ogólnie przewijam walki, ale nawet co nie co jak zobaczę to są dobzi, więc ostatnie miejsce należy według mnie do nich :)

1. Mark Henry - Zdobył pas WHC, duże zainteresowanie wokół jego osoby itp.

2. Zack Ryder - Zaczyna wygrywać walki, w ogóle zaczyna występować.

3. John Cena - WWE Champion po raz kolejny. Raw kręci się praktycznie wokół niego.

4. CM Punk - Feud z Triple H, walka o pas WWE. Brnie w co raz lepsze.

5. Sin Cara - Jako fanka lucha muszę powiedzieć, że strasznie podoba mi się ten feud. Czekam na jakiś dalszy rozwój.

6. Cody Rhodes - Ładnie radzi sobie jako Champion, ostatnio mega ciekawa, niestety w części wycięta walka z Orton'em.

1.Mark Henry

Nie ma innej opcji, nasza czekoladka w tym miesiącu rządzi, nie dość, że wszystkich niszczy na SD, nie oglądam SD, ale stawiam na to, że tak jest, to do tego stał się nowym mistrzem wagi ciężkiej. No jedynie pogratulować mu można.

2.John Cena (?)

Zdziwieni? Ja tak samo, zostało mi tylko to miejsce, więc nie ma bata i z przymusu muszę go tutaj zamieścić. A co on takiego zrobił??? ... A no tak, został po raz 10 WWE Championem, no i muszę przyznać, że niezły rekord nam się szykuje. :lol Bo raczej na cyferce 10, Janusz nie spocznie.

3.Zack Ryder

I coś się zaczyna dziać, jest już trochę bardziej widoczny na głównych tygodniówkach federacji, dzięki czemu może zobaczymy go już niedługo z pasem. Poza tym może pochwalić się tym, że pokonał mistrza US.

4.Bobby Roode

Wygrał B4G serious, dzięki czemu widać, że ma niezły puszek w TNA, ale co z tego, jak jego partner z temay na prawie każdym Impakcie przyćmiewa go swoją postawą.

5.Triple H

Poczciwie sobie rządzi w WWE, do tego stworzył najlepszą walkę gali pt. Night of Champions i do tego już prawie ogarnia całą konspiracje, oraz trzeba dodać, że zwalnia tych, którzy wdzierają mu się w drogę.

6.Jeff Hardy

Hardy is back! Jeff Hardy has return to TNA. Nie wiem, czy to dobrze napisałem, ale wreszcie powrócił. Yea. Lecz to co się działo w okół niego to jeden wielki shit, więc szóste miejsce, tak tylko na zachętę.

ahfo.png

luba_049.png

1.Mark Henry-za dobre walki na PPV oraz WHC

2.CM PUNK-za całokształt,świetne walki i segmenty

3.Alberto Del Rio-bardzo dobre panowanie jako WWE Champ

4.Cody Rhodes-dobrze sobie radzi jako IC Champ,walki na dobrym poziomie

5.Zack Ryder-za zasłużony push

6.Christian-wykręcił nam dobre walki,na dobrym poziomie,dobrze sprawuje się jako heel

1. Mark Henry- zdecydowanie musi on zostać wrestlerem września, bez ustanni dominuje, dokonał niemozliwego, pokonał Ortona w czyściutki sposób, nawet bez żadnych zagrań pod nieuwagę sędziego czy cokolwiek tego typu, czyściutki wss i został nowym mistrzem wagi ciężkiej co jest mega odświeżeniem na SD i od poczatku jego dominacji zaczeło się tam dziać cokolwiek ciekawego a nie w kółko Christian i Orton

2. Bobby Roode- po paru miesiącach rywalizacji myślę że dość niespodziewanie został zwycięscą Bound for Glory Series i pretendentem do głównego pasa. Moim zdaniem ruch dobry i zasłużony, nowa twarz w ME, ma umiejętności ringowe, ma mica, szykuje się nowa gwiazda o ile tego nie spaprają czymś typu, na BfG wpada Storme, doprowadza do porażki Roode i rozpoczynają zwykły midcarderowy feud z dala od pasa i ME

3. Triple H- Generalnie zazwyczaj jak się pojawia zwiastuje to fakt że wydarzy się coś ciekawego, dobrze sobie radzi w rol, zapowiada się że w okoł tej postaci będzie sie działo dużo ciekawych rzeczy no i wygrał walkę na NoC czyli generalnie wygrał walkę pierwszy raz od hmm WM 26? Ewentualnie jakiegos Raw po niej a przed Extreme Rules 2010

4. Austin Aries- Zdobyl pas dywizji X w świetnej walce, pokazuje się cały czas z jak najlepszej strony i ringowo i przy micu

5. CM Punk- Może za wiele nie osiągnął ale dalej jest po prostu najlepszy więc znaleść się tu musiał

6. AirBoom - jak dla mnie wielka nadzieja dla TagTeam wrestlingu w WWE, świetne walki, brakuje tylko jakiegos konkretnego feud'u i trochę czasu przy micu, Kofi by może coś sensownego z siebie wycisnął

1 Mark Henry - zdobycie i obrona pasa WH

2 ADR - pas WWE i kilka bdb. walk

3 Bobby Roode - wygranie BfG Series i zdobycie Title shota

4 Cena - pas WWE

5 Awesome Truth - story ze zwolnieniem

6 Punk - walka z COO i walka o pas WWE

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

1.Mark Henry - Ten człowiek musi się znaleźć na pierwszym miejscu, kompletnie zdominował całe SD, i do tego przez niego 4 zawodników doznało kontuzji, no i zdobył pierwszy raz pas WHC, pokonując samego Randy'ego Orton'a.

2. Bobby Roode - Dałem mu drugie miejsce ponieważ wygrał Bound For Glory Series , i został No 1. Contendera, i ma wielką szansę na wygranie pasa WHC.

3.Zack Ryder - Ostatnio z jego postacią dzieje się bardzo dużo, i do tego bardzo dużo dobrego, wystąpił na Raw i do tego wygrał walki, oraz pokonał posiadacza pas US.

4.John Cena - wykręcił bardzo dobra walkę na NOC, no i do tego wygraj swoją walkę i zdobył po raz 10 pas WWE. Co nie jest lada wyczynem.

5.Tripel H - Bardzo dobrze radzi sobie w roli COO WWE, oraz wykręcił dobra walkę na NOC, i do tego wygrał ją i to nie byle z kim.

6.AirBoom - Bardzo dobry TT w WWE, można powiedzieć że jak na razie najlepszy TT w WWE, nadal mają swoje pasy, i chyba tak szybko ich nie oddadzą,

lig48.jpg

1. Bobby Roode - Wygrana turnieju BFG a co za tym idzie 1 conteder do pasa WHC :D .

2. ark Henry - Niszczy wszystkich na SD i do tego pokonał samego rendala i otrzymał swój pierwszy WHC.

3.Austin Aries - Zajebisty przy micro i w walkach i wkoncu zdobył pas X.

4. Cm Punk - Może już tak nie kara ale za feud z COO dostał to miejsce.

5. Cody Rhodes - Za wycietą walkę z redalem i za pas.

6. Zack Ryder - Za częstsze pokazywanie się w TV.

1. Bobby Roode- Wygrana BfG Series

2. Austin Aries- Zdobycie pasa xD

3. Kurt Angle- Obrona pasa na ppv

4. Brodus Clay- Wygrywa wszystkie walki

5. Mark Henry- Zdobycoe pasa WHC

6. Eric Young- Śmieszny jest

1. Mark Henry - Głównie za wykorzystany push i zdobycie pasa mistrzowskiego wagi ciężkiej oraz jego obrona podczas ostatniej gali PPV Hell in a Cell. Mam nadzieję, że Orton już nie będzie tak się sadził w storyline'y mające miejsce w okół tego pasa.

2. Austin Aries - Wyraźnie widać, że przypadł do gustu władzom TNA i po dobrej serii walk wykorzystał daną mu szansę i na No Surender zdobył pas Dywizji X.

3. Kurt Angle - Wierzę w dłuższy title run mojego ulubieńca, a trzecie miejsce dostaje za obronę najważniejszego pasa federacji.

4. Alberto Del Rio - Prawdę mówiąc nie wierzyłem, że znowu dostanie pas mistrzowski WWE, mimo iż ta gala miała miejsce na początku października to jeszcze za poprzedni miesiąc należy mu się wyróżnienie.

5. Eddie Edwards - Podczas ostatniej gali PPV Death Before Dishonor IX pokazał swoje umiejętności całemu The House of Truth. Co już było widać na ostatnich tapingach widać, że zarząd ma w związku z jego postacią pewne plany związane z panem widniejącym poniżej.

6. Nigel McGuinness - Powrót do Ring Of Honor! Póki co większość czasu spędził na komentowaniu tygodniówki, ale w ubiegłym miesiącu w organizacji poprzez pomoc Edwardsowi przed atakiem HoT zaznaczył swoje dobre zamiary.