Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wes Brisco zwolniony! Young aktorem? Z! #33, Rey i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

newsyq.png

:arrow: W spoilerze podaję oficjalnę kartę na TNA PPV Bound For Glory. (Może zawierać spoilery więc jeżeli nie oglądałeś ostatniego IW to nie otwieraj!)

-Kurt Angle vs. Bobby Roode for the TNA Title.

-Hulk Hogan vs. Sting.

-Rob Van Dam vs. Jerry Lynn in a Full Metal Mayhem match.

-Mr. Anderson vs. Bully Ray.

-Winter vs. Mickie James vs. Velvet Sky vs. Madison Rayne for the TNA Knockouts Title.

-Austin Aries vs. Brian Kendrick for the X Division Title.

-Mexican America vs. Ink Inc. for the TNA Tag Titles.

:arrow: Wes Brisco (syn Geralda Brisco) Został zwolniony z WWE. Występował on w FCW. Nie jest na podstawie umowy WWE. Nie jest też już wymieniony w rosterze FCW na oficjalnej stronie. Brisco podobno ma powędrować w stronę Sceny Niezależnej. Życzymy powodzenia.

:arrow: Gazeta Pilot w Karolinie Północnej, donosi, że jeżeli Matt Hardy nie pójdzie na odwyk, będzie zmuszony zapłacić 1.000.000 dolarów . Hardy został zwolniony z aresztu, pod warunkiem. że podejmie się leczeniu lub rehabilitacji.

:arrow: Poniżej już 33 odcinek vloga Zack'a Ryder'a.

:arrow: A w spoilerze filmik z ostatniego Impact Wrestling dotyczący Hogan'a. (Nie oglądałeś nie otwieraj!!!)

:arrow: Akcje ringowe ostatniego NXT wyniosły 21 minut i 52 sekund co jest spadkiem w porównaniu z poprzednim tygodniem.

:arrow: Diva WWE i announcer'ka ringowa Eden Stiles jest na Twitter'ze pod adresem @EdenStiles.

:arrow: Poniżej w spoilerze filmik jednego z fanów ze zdjęciami Sin Cary podpisującego autografy bez maski.

:arrow: Kilka statystyk dotyczących WWE. Wrestling Observer donosi. że WWE wysłało 279.000 jednostek DVD w sierpniu 2011, w porównaniu z 257.000 w sierpniu 2010 roku. Ich strona internetowa miała 11.600.000 unikalnych użytkowników w sierpniu 2011, w porównaniu z 13,7 mln w sierpniu 2010 roku. Strona sklepu WWE miała średnio 1097 zamówień dziennie w sierpniu 2011, w porównaniu z 700 zamówieniami dziennie w sierpniu 2010 roku.

:arrow: Gwiazda TNA Eric Young zauważył na Twitterze, że chodzi na lekcje aktorstwa! Powiedział również, że "zaczął się nowy rozdział w moim życiu".

:arrow: James Maritato aka gwiazda ECW, oryginalny Mały Guido / Nunzio został zwolniony z WWE pod koniec ubiegłego tygodnia. Nunzio był w WWE sędzią. Nie ma powodu jego zwolnienia, więc może po prostu został zwolniony z powodu cięcia kosztów.

:arrow: A teraz coś dla ANTYfanów Ryjka. W przyszłości Rey Mysterio może być ograniczony co do WWE po jego ostatnich częstych obrażeniach. Meksykanin prawie ponownie nie podpisał swojego drugiego z ostatniego kontraktu, ponieważ firma obniżyła jego wynagrodzenia z powodu obaw uszkodzenia. Jedynym pozytywem jest to, że jego akcesoria są dobrze sprzedawane nawet podczas jego kontuzji.

:arrow: Poniżej pełna lista tego co ma znaleźć się na DVD "Shawn Michaels vs. Bret Hart ".

Main Feature

San Antonio vs. Calgary

The Rockers vs. The Hart Foundation

Heartbreak Kid vs.The Hit Man

Intercontinental Champion vs. WWE Champion

Showstopper vs. Excellence of Execution

Progressive vs. Traditional

Fantasy vs. Reality

Respect vs. Trust

Redemption vs. Reconciliation

Hope vs. Peace

Matches

Madison Square Garden – 25th November, 1989

Bret Hart vs. Shawn Michaels
Wrestling Challenge – 10th February, 1990

Tokyo Dome – 30th March, 1991

Ladder Match for the WWE Intercontinental Championship
Portland, Oregon– 21st July, 1992

Intercontinental Championship Match
Syracuse, New York– 29th April, 1992

WWE Championship Match
Survivor Series – 25th November, 1992

Steel Cage Match
Utica, New York – 1st December, 1993

Iron Man Match for the WWE Championship
WrestleMania 12 – 31st March, 1996

WWE Hall of Fame Induction Ceremony
Bret Hart’s Induction
Chicago, Illinois – 1st April, 2006

Bret Hart Returns to Raw
Raw – 4th January, 2010

WWE Hall of Fame Induction Ceremony
Shawn Michaels’ Induction
Atlanta, Georgia – 2nd April, 2011

Blu-ray Exclusives

Vince McMahon Interviews Shawn Michaels & Bret Hart
Raw – 3rd February, 1997

Bret Hart Promo In Ring
Raw – 12th May, 1997

Hart Foundation Promo In Ring
Raw – 19th May, 1997

WWE Championship Match
Survivor Series – 9th November , 1997

Blu-ray Exclusive Special Features

The First WWE Ladder Match

SummerSlam 1992

:arrow: Kontrakt gwiazdy TNA Hernandez'a niedługo wygaśnie. Nie wiadomo jeszcze czy wrestler podpisze kolejny kontrakt z TNA. Czyżby Scena Niezależna?

:arrow: Angelina Love została dodana do Legends of the Ring XIII, który odbędzie się sobotę, 8 października w Crowne Plaza w Monroe , New Jersey.

:arrow: Sarita zauważyła, że w internecie pojawiły się jej fałszywe konta i napisała na swoim Facebook'u coś takiego.

Zauważyłam, że istnieje kilka "moich" nowych fałszywych Twitter'owych i Facebook'owych kont. Chciałabym aby wszyscy moi niesamowici fani wiedzieli, że jest to jedyny portal społecznościowy, którego używam i niech nie dadzą się nabrać na oszustów!

Dziś newsy tak na szybko bo mam dużo pracy.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Hacjend

1

• Blazi

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jeśli Matt nie pójdzie na odwyk to będzie musiał zapłacić 1.000.000 dolarów... Cóż, taka kwota dla niego to chleb powszedni, więc nie widziałbym problemu aby on to zapłacił, ale wydaje mi się, że Matt trochę zmądrzał i chcę się zmienić. Życzę mu powodzenia, bo uzależnienie to coś ciężkiego i nie łatwo się go pozbyć. Z! True Long Island Story Episode # 33 dość dobry, lecz nie ukrywając nudzą już mnie te filmiki. Nie wiem jak wygląda Cara bez maski, więc nie wiem czy to faktycznie on, ale sądząc po rozdawaniu autografów można przypuszczać, że to by on :P Nie jestem ekonomistom, więc w sprawie wydanych płyt wypowiadać się nie zamierzam :) Mysterio będzie oszczędzany przez federację? No pięknie! Widocznie Vince przeczytał sobie mój wpis o Rey'u. Dla samego zawodnika to pewnie bolesne, że nie może się w pełni spełniać, ale on już tyle osiągnął, że chyba możemy mu już podziękować.

Dzięki :t_up:

• Styl:  Klasyczny

Wes Brisco, nie wiem pod jakim nickiem on występował w FCW i czy w ogóle występował, bo jakoś nie kojarzę z wyników, co jak co, ale powodzenia w dalszej karierze. Ostatnio newsy o Hardym popularne, no tak jak już w innych pisałem, mam nadzieję, że pójdzie po rozum do głowy i podda się odwykowi, bo wyjdzie mu to tylko na dobre. Kolejny odcinek Z! True Long, przyzwoity, aczkolwiek mnie też już zaczynają nudzić te odcinki i chyba rzeczywiście teraz jest najlepsza pora, aby zakończyć ten e-serial. Nunzio zwolniony, zapewne przez cięcia, bo nie sądzę, aby zwolniono go z innego powodu. No tak Rey ostatnio przechodził operacje, swoje lata ma, więc jak sądzę nie długo może podjąć decyzję o zakończeniu kariery czynnego wrestlera. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

• Styl:  Jasny

Who da fuck is Wes Brisco :?::D Milion zielonych - no grosze to nie są i taka kwota moze wg mnie uszczuplić budżet Matt'a. Ale wygląda na to, że grubszy Hardy nie co zmądrzał i pójdzie na odwyk. Zack i jego kolejny odcinek. W sumie nie dziwię się Ryder'owi, że chce zakończyć wydawanie swoich odcinków. Dawniej miał na to więcej czasu, bo nie występował. Teraz regularnie pojawia się na RAW, Smackdown, HS i można odczuwać zmęczenie, bo zrobić filmik to wcale nie taka prosta rzecz. Ta przemowa Hogan'a w sumie mi się podobała. W końcu chyba sobie zdaje sprawę, ze jego czas już mija bezpowrotnie. Te zdjęcia, to w sumie może być Mistico bez maski. Budowy i wzrostu nie jest za duzego, więc pasuje na BezTwarzowego. Nunzio zwolniony z WWE, znowu. No cóż, walk wielkich nie sędziował, a gdyby nie któreś newsy, pewnie nawet bym nie zauważył, że sędziuje w WWE. Rey się pewnie wykuruje i powróci by stoczyć feud z Sin Carą i wtedy pewnie będzie już kończył karierę, no bo widać jak to teraz wygląda. Kontuzja, trochę występów, znowu kontuzja i tak w kółko. Wydaje mi się, ze Hernandez nie przedłuzy umowy z TNA i wróci do Meksyku. Pozatym nic specjalnego i tak nie pokazywał. Jak odejdzie to pewnie od razu poleci ten Anarquia, za którym płakał z pewnością nie będę.

To chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...