Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Trochę o Raw, karty na PPV oraz filmiki...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Najpierw możemy zacząć od bardzo dziwnego dark matchu, wczorajszego Raw, który uważam, iż powinien być puszczony w TV.

WWE Championship Match

Fatal-5-Way Hell In a Cell Match

John Cena vs C.M. Punk vs Alberto Del Rio vs Jack Swagger vs Dolph Ziggler

Oczywiście to starcie wygrał nie kto inny jak John Cena.

:arrow: Co dalej się tyczy wczorajszego Raw, Eve Torres napisała na twitterze, że zadebiutuje na Raw z nowym wyglądem.

Debuting a bit of a new look tonight... Let me know what you think!

:arrow: Za to siostrzyczki Bella zadebiutowały w nowych strojach, i trzeba przyznać, że były one bardzo ładne lub seksowne, skoro sam Joey Styles, tak je opisał na ćwierkaczu:

Their outfits were the greatest ring gear in history!

:arrow: Poniżej mamy kolejne video, bodajże drugie z kolei, na którym słychać, jak Punk skanduje "Eddie Guerrero"

http://www.youtube.com/watch?v=ufSWkm-H6xA&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=ufSWkm-H ... r_embedded

:arrow: W spoilerze zuppadowana karta na Hell In a Cell:

Triple Threat - WWE Championship:

John Cena vs. CM Punk vs. Alberto Del Rio

World Heavyweight Championship:

Mark Henry vs. Randy Orton

Divas Championship:

Beth Phoenix vs Kelly Kelly

Christian vs. Sheamus

:arrow: WWE może się cieszyć z powodu rosnącego rantingu SmackDown, który w ubiegłym tygdoniu (tj. 23,09) wyniósł 2,3, a co było dwa tygodnie temu? Oczywiście 1.8, więc trzeba przyznać, że jakaś różnia jest.

:arrow: Miz i Maryse będą reprezentowali WWE na Strike 3 Foundation, która odbędzie się 19 listopada w Hilton Hotel w Stamford, Connecticut.

:arrow: CM Punk będzie rozdawał autografy 2 listopada o godzinie 11 przed południem w K-Mart na Clearview Parkway w New Orleans. Oczywiście pierwszych 300 szczęściarzy zdobędzie autograf.

:arrow: Przed SmackDown na którym miał wystąpić Edge. Sam rozmawiał z WWE o tym, czy ma wystąpić, czy też nie, lecz podobno nie chciał w tym czasie w ogóle występowach w WWE.

:arrow: Spotkać Jerry “The King” Lawler będzie można na Holiday Bowl 1677 Route 9 Wappingers Falls, New York w tą sobotę w godzinach 12-14.

:arrow: Podobno Zack Ryder, jak i US Champ Dolph Ziggle mają się pojawić 30 września na gali FCW.

:arrow: A na tym filmiku, który podesłał mi patryniu jest ukazany wycięta scena z tej "krwawej" walki Rhodes vs Orton

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QHp8WYIvdSw

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Hp8WYIvdSw

:arrow: Coś sporo filmików w dzisiejszym wydaniu niusów, a tu kolejny. Ostatnia edycja TNA Spin Cycle z udziałem takich gwiazd jak Jeff Jarrett, AJ Styles & Eric Young. Film poniżej:

!

:arrow: Kilka kontraktów TNA ma ponoć wygasnąć w przeciągu nadchodzących miesięcy. Choć nazwiska nie zostały ujawnione, to prawdopodnie aktualny posiadacz jakiegoś pasa w TNA jest właśnie na wygasającym kontrakcie. Więc możemy sobie postrzelać i jak wiadomo oto obecni mistrzowie:

Kurt Angle

Eric Young

Austin Aries

Winter

Hernandez & Anarquia

Tara & Miss Tessmacher

:arrow: Jest również mała notka, która mówi nam, że kontrakty takich osób jak Hulk Hogan oraz Eric Bischoff wygasną za parę tygodni, a w ogóle jakiś reakcji na przedłużenie umowy, u żadnego z nich nie ma.

:arrow: W linkersie poniżej macie małe intro przedstawiające kolejne Home Video z serii TNA pod tytułem "The Best of Jeff Hardy Volume 2", czyli to co Luba musi sobie obczaić w najbliższym czasie.

:arrow: Na koniec mogę dać zaktualizowaną kartę na nadchodzącą galę TNA Bound For Glory:

TNA World Heavyweight Title match:

Bobby Roode vs. Kurt Angle

The Immortal battles The Icon:

Hulk Hogan vs. Sting

Full Metal Mayhem:

Jerry Lynn vs. Rob Van Dam

Challenge match:

Bully Ray vs. Mr. Anderson

TNA Knockouts Title match:

Mickie James vs. Velvet Sky vs. TBD vs. Winter

Jak widać Monster's Ball matchu nie ma, lecz w zamian mamy Full Metal Mayhem. Świetnie, ale podziękuje za walke tych panów. :P

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Hacjend

1

• Luba

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zdecydowanie taka walka powinna zostać puszczona w TV. Nie wiem jaki był poziom tej walki, ale sądząc po stypulacji musiała być lepsza od całego wczorajszego Raw. Nie wiem skąd taki pomysł, ale wydaje mi się, że ta walka mogła przydać się WWE (w ratingu i nie tylko)....

Eve Torres i nowy wygląd.. Hm... Jak dla mnie to zawsze wygląda tak samo, znaczy jest równie piękna. :)

Nie wiem, może ja nie zauważyłem tego, ale na tym Raw bynajmniej w TV nie było siostrzyczek Bella. :P

Właśnie czekałem na ten filmik. Chciałem zobaczyć całą tą sytuację i oczywiście jestem z niej zadowolony. ;) Karta na HiaC dość normalna. Korzystając z okazji to zapraszam do Oficjalnej Dyskusji o tym PPV. Rating SD zdumiewająco wysoki i zastanawiam się co mogło tak nagle go podwyższyć... Może to jakiś przełom? A może jednorazowy fart? "Krwawa walka" była faktycznie krwawa. Dokładnie było widać jak Orton walnął go monitorkiem i od tego momentu zaczęła pojawiać się krew. Jestem ciekawy kiedy to spotka Ortona. Dokładnie to chodzi mi o ostry łomot dla Randala. :)

Dzięki :t_up:

Jak dla mnie ja też uważam że ten pojedynek jednak powinien zostać puszczony w TV, bo jednak ta walka mogła być dobra, bo cała piątka mogła, wykręcić bardzo dobry pojedynek. Bardzo się ciesze że Punk przypomniał o Eddiem, bardzo fajnie że to zrobił. Kart na HiAC, jak na razie bardzo dobra, ale czekam jak będzie cała karta, po karcie widać że owa gala zapowiada nam się bardzo ciekawie. Trochę mnie dziwi że z tygodni na tydzień, jest coraz lepszy rating SD, no cóż może za jakiś czas dobije do granicy 3.0. Dziwi mnie fakt że Edge nie chciał wystąpić na SD, ale dlaczego akurat wtedy nie chciał być w TV, to trochę dziwne. Ja ma nadzieje że wszyscy którym kończą się kontrakt z TNA, już nie długo podpiszą oni nowy kontrakt z TNA. Chyba jak Hoganowi i Bischoffowi skończą się kontrakty, to nowego kontrakt raczej nie podpiszą, i już nie będę się pojawiać w TNA, ja na to liczę. Karta na Bound For Glory, bardzo dobra jest kilka ciekawych pojedynków, i pewnie gala wyjdzie dobrze. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

• Styl:  Jasny

Również uważam, ze ten 5Way powinien być puszczony w TV. Mimo od razu byłoby to nawiązanie do matchu z 1998 roku Taker & Austin vs Kane & Mankind, ale to i tak byłoby duzo lepiej przyjęte. No ale cóż ponarzekać sobie możemy :) Ten filmik to w sumie uzupełnienie newsa o tym co mówił Punk na temat Eddie'ego. Ale wideo bardzo dobre i godne uwagi. No rating Smacka bardzo poytywnie zaskoczył. W sumie to wielkie zaskoczenie patrząc na to, ze becnie Smackdown sięga dna, a gdyby nie Rhodes, Henry i Sheamus to Smack byłby już na poziomie SuperStars czy NXT. Te spotkania i pojawienia się gwiazd nie interesują :D No "na żywo" to cała sytuacja z krwawieniem Rhodes'a wygląda dużo lepiej :t_up: Obecnie mistrzowie TNA mi nawet pasują. Jedynymi kołami u wozu są Mexican America - ten team jest tak beznadziejny, że Otunga i McGuilicutty to przy nich stare wygi. A gdy patrzę na Anarquie to mnie zbiera na wymioty. A najgorsze to to, ze marnują się przy nich Sarita i Rosita. Niech Hogan i Bitchoff spadają, powraca sześciokąt i znowu będzie Tip-Top. W sumie karta na BFG nie wygląda źle.

To chyba tyle.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Szkoda, że nie puścili tej walki na RAW, na pewno podniosła by poziom tego RAW, które trzeba przyznać w tym tygodniu było słabe. Punk po raz kolejny pokazał miły gest wspominając o ś.p. Eddiem. Karta na HIaC jak na razie dobra, ale na pewno dojdzie więcej walk. Rating SD ! na prawdę dobry. W końcu doszli do 2.0, a nawet go przekroczyli ! Nadal nie rozumiem jak mogli wyciąć tą sytuacje z Rhodesem. Takie rzeczy w WWE rzadko się trafiają. Szczerze to nie wiem, który z mistrzów TNA miałby opuścić federacje. Może MA, których nie trawię, ale to tylko gdybanie. Niech Hogan i Biszkopt opuszczą TNA, bo rozwalili już tą fedkę. Video z Jeffem cza obczaić.

Dzięki za newsy ! :thumb:

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...