Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Avatar Tygodnia Bill Goldberg Zone #1 by Ledger

Temat pracy: Viva La Lucha Libre!

Termin oddania: 2 październik (niedziela) godz. 20:00

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Praca ma ukazywać dowolnego luchadora.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Głosujemy w skali szkolnej: 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

W każdej pracy liczy się wykonanie, przekaz, pomysł, kolory i wiele innych.

Do każdej pracy ma zostać dodany komentarz.

Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1:

parkaszparka.jpg

Praca #2:

olef.png

Praca #3:

fasfk.png

Praca #4:

esperanzam.png

Praca #5:

misticop.jpg

Wzór do głosowanie wygląda następująco:

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] -  -
[Praca 3] -  -

Powodzenia!

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ledger

2

• patryniu

1

• Luba

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 4 - Pracka bardzo mnie się podoba, chociaż nie ma napisu jest bardzo fajna i klimatyczna, a zarazem najlepsza z całego zestawienia, brawa dla autora. ;)

[Praca 2] - 2 - Praca słaba, jakaś bez pomysłu kompletnie nie pasujący do reszty napis, który strasznie niszczy prackę.

[Praca 3] - 3 - Tutaj akurat praca jest nawet miła dla oczka, a i napis jest ciekawy, ale jednak brakuje jej jakiejś dodatkowej fantazji i polotu. ;)

[Praca 4] - 1 - Niestety nie wiem, co tu jest zrobione. :(

[Praca 5] - 1 - Niestety, ale strasznie amatorsko to wygląda, w ogóle mnie się nie podoba.

[Praca 1] - 3 - średniawka, sama postać nieźle się prezentuje, ale jednak za dużo tam tego rozjaśnienia oraz niepotrzebnie nałożone jest to niebieskie światło.

[Praca 2] - 2 - amatorszczyzna, tło nie współgra z renderem, poza tym napis pozostawia wiele do życzenia.

[Praca 3] - 4+? - niech strace. :P Sam avek wygląda bardzo ładnie, kolory, kontrast. Napis średni, ale to na czym jest ten napis, również ładnie się prezentuje, więc masz łepku. :)

[Praca 4] - 4 - co mnie obchodzi ile czasu ktoś w to wkładał, ile się napracował, ważny jest efekt końcowy, a tutaj jest on naprawdę ciekawy. Podoba mi się.

[Praca 5] - 1 - mówiłem sobie, że nie stawiam jedynek, ale chyba tutaj muszę to zrobić. Praca beznadziejna pod każdym stopniem, tło - nuda, napis - katastrofa, a postać tak skopcona, że gorzej się nie da. Przepraszam, ale ten kto wykonał tą pracę niech sam na nią spojrzy i spróbuje mi wmówić, że jest choć w 1% ładna.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 3 - Nic specjalnego. Jakoś nie zachwyciłem się tą pracą, ogólnie kolory mi nie pasują.

[Praca 2] - 2 - Hmm... Z tłem można jeszcze coś zrobić, ale reszta do kosza.

[Praca 3] - 4 - Samo wykonanie jest już lepsze, kolory realistyczne, a postać pasująca do wszystkiego :)

[Praca 4] - 3 - Faktycznie efekt jest dość interesujący. Wygląda jak plakat filmu czy okładka płyty muzycznej. :P

[Praca 5] - 2 - Nie dałem 1 dlatego, że mam nadzieję, że twórca tej pracy następnym razem poprawi się i wykona coś lepszego niż TO..

[Praca 1] - 2 - Zwyczajna praca bez żadnych rewelacji, nic ciekawego w niej nie ma.

[Praca 2] - 2 - Ta praca również wygląda na prace zwykłego amatora, tło jest niezłe ale reszta do bani.

[Praca 3] - 4 - Najlepsza praca z tych wszystkich. Fajne tło, napisy również bez zastrzeżeń wielkie brawa dla autora :)

[Praca 4] - 3 - Praca nie jest najgorsza ale jest parę niedociągnięć które przydałoby się poprawić ;)

[Praca 5] - 1 - Najgorsza praca i tutaj chyba nie muszę mówić dlaczego. :P

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

[Praca 1] - 2+ - La Park jest ok, ale praca jest dla mnie jakaś taka, pusta i bez pomysłu, zresztą mam wrażenie ze gdzieś widziałem taki render

[Praca 2] -2 - Nie podoba mi się. Napis nie bardzo, render nie bardzo, tło może i dobre ale nie pasuje mi jakoś do tego Generica.

[Praca 3] -4+ - Dla mnie miodzio, avek bardzo mi się podoba. Temat Sin Cary w grafice pojawiał się ostatnio bardzo często i trochę mam juz dość patrzenia na tego cudaka, ale avek rządzi :D

[Praca 4] -3 - Pomysł jest, wykonanie jest, wygląda to całkiem ok. Avek mi się podoba, ale Cary nie przebija, tak więc drugie miejsce.

[Praca 5] -1 - To juz mi się nie podoba ani trochę. Napis do bani, jedynie fajnie wygląda ta maska. W gruncie rzeczy - mogłoby być dużo lepiej.

Praca 1 - Średnia Głosów: 2,90

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,00

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,00

Praca 4 - Średnia Głosów: 2,80

Praca 5 - Średnia Głosów: 1,20

Uwaga! Zwycięzcą AT #1 jest Pietrek i jego praca z Sin Carą!

fasfk.png

Gratulacje!

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium