Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

HS w El Paso, Sin Cara vs. Sin Cara, Michelle McCool i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Na niedzielnym live event'cie w El Paso, CM Punk po wygranej z Alberto Del Rio, zaczął wspominać o Eddie'm Guerrero. Punk powiedział że gdy pomyśli o El Paso to od razu na myśl nasuwa mu się Eddie. Następnie Punk wraz z fanami skandował: "Eddie!".

:arrow:Vickie Guerrero była obecna podczas show które odbyło się w jej rodzinnym mieście. Towarzyszyła wtedy Dolph'owi Ziggler'owi podczas championship match'u o pas Stanów Zjednoczonych przeciwko John'owi Morrisonowi.

:arrow:WWE zrezygnowało z wyświetlania WWE Superstars Online na WWE.com oraz Youtube z powodu niskiej oglądalności, lecz można to dalej oglądać na międzynarodowych kanałach telewizyjnych.

:arrow:Profile R-Trutha i The Miz'a zostały przeniesione do sekcji Almuni na WWE.com.

:arrow:W sklepie WWE pojawiły się nowe okulary Zack'a Ryder'a.

:arrow:Zawodnik Florida Championship Wrestling Leo Kruger został ostatnio zaproszony przez John'a Laurinaitis'a na początku ostatniego SmackDown. Kruger wziął udział w dark matchu przed SmackDown, przegrał wtedy z Trent'em Barret'ą.

:arrow:WWE rozpatruje pojedynek Sin Cara vs. Sin Cara na nadchodzącym PPV Hell In A Cell.

:arrow:WWE na swej oficjalnej stronie dodało galerię zdjęć która ukazuje najważniejsze momenty “The Attitude Era”, od jesienie 1997 do 2002 roku a dokładnie do WrestleManii X8.

:arrow:Sędzia Scott Armstrong napisał na swym Twitter'ze że jego przerwa od pracy potrwa jeszcze przeszło tydzień, po tym jak na Night Of Champions doznał kontuzji.

:arrow:Wczoraj w nocy na stronie internetowej Ring of Honor trwały prace nad uaktualnieniem jej do nowej wersji. Na chwilę obecną wszystko jest już gotowe. Stronę tą możecie zobaczyć pod następującym adresem: RohWrestling.com

:arrow:Była Diva WWE Ashley Massaro podczas swego pierwszego występu w ECPW, zaatakowała Luxurious Lynne co w konsekwencji doporowadziło do bójki. Miało to miejsce w ubiegłą sobotę w Middletown, Nowy Jork.

:arrow:Bobby Lashley aktualnie akceptuje prośby o wystąpienie na pokazach wrestlingowych. Ostatnio sporadycznie pojawił się w Inoki Genome Federation. Teraz zajęty jest przyjmowaniem ofert od innych federacji wrestlingowych. Jego zespół kierowniczy wydał następujące oświadczenie:

"Bobby Lashley is now accepting bookings for future wrestling events and appearances. If you're interested, you can e-mail lashleybookings@yahoo.com with any information you have on the event and/or your promotion. Be sure to follow Bobby Lashley on Twitter @FightBobby and look out for his new website coming soon!"

:arrow:Według F4WOnline.com w WWE miała mieć miejsce dyskusja na temat powrotu do ringu Booker'a T. Na SmackDown miałby się on zmierzyć z nieznanym przeciwnikiem.

:arrow:Na stronie MichelleMcCool.Net 1-go pazdziernkia bieżącego roku ma się pojawić wywiad z Michelle McCool. Ma być to jej pierwszy wywiad od czasu odejscia z WWE. Michelle ma poruszyć temat pracy w federacji, różne plotki z backstage'u oraz inne sprawy. Oto urywek wywiadu:

Są to moje pierwsze newsy więc proszę o wyrozumiałość oraz liczę na komentarze.

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr. Underson

1

• Piledriver1674325991

1

• Clown.

1

• Ledger

1

Bardzo podoba mi się to co zrobił Cm Punk, Eddie był świetnym zawodnikiem szkoda że już go z nami nie ma. Bardzo fajnie słyszeć że feud Cara vs Cara nabiera tępa mam nadzieje że nie skończy się tak szybko i zobaczymy go przynajmniej do SS 2011. Ciekawe co powie Michelle w tym wywiadzie, może powie coś o swoim powrocie na którym czekam od dawna :) Dzięki za newsy

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

To jest tak, przede wszystkim w koncu ktoś zmienił ten ochydny napis, który był w poprzednich newsach, ten jest znacznie lepszy, aczkolwiek IMO zdjęcia były lepsza, no cóż, nie komentuje, więc nie mam prawa sie za bardzo czepiać...

Punk... mam ogromne zaległości w federacji, z tego co widze przeszedł ten face turn i bardzo dobrze, wspomnienie o Eddiem też fajna sprawa, ludzie powinni pamiętać o takich postaciach, gdyby jeszcze tylko przyznali sie do Benoita...

JoMo upchany do pasa US? Why? :( Jak zwykle, Truth sie odnalazł jako heel i JoMo nadal będzie cukierkowym facem w mid cardzie, zaczyna mnie to już wkurwiać, zawsze kiedy ma szanse wrzucają kogoś innego, niech w koncu dają mu przejść heel turn i jak sie wtedy nie sprawdzi to niech spieprza do Dixie, albo do sceny niezależnej, bo tam sie z pewnością odnajdzie... btw. ciekawy pomysł z tym zwolnieniem Miza i Trutha, chyba zaczne znowu oglądać RAW.

Ryder zbija dla federacji całkiem niezłą kase, dzięki temu, że go... "szmacą", ludzie sie buntują, bo chcą pokazać, że lubią Zacka, że powinien dostać push i kupują Jego gadżety, Ryder sie pojawia raz po raz, ale żadnego pushu nie dostanie, bo teraz sie świetnie sprzedaje to po co to psuć, sam siebie postawił w takiej pozycji, ale przynajmniej coś sie z nim dzieje.

Lashley już od jakiegoś czasu pojawia sie niby w świecie wrestlingu, btw. jak w ogóle do tego doszło, że odszedł z WWE? Został zwolniony czy co? Z tego co oglądałem miał bardzo fajny feud z Umagą, był w centrum uwagi...

No dobra, dzięki za newsy, jak na pierwsze nie poszło Ci najgorzej :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Pierwsze newsy Ledgera - trzeba skomentować. Po pierwsze miły akcent z Eddiem, zawsze go lubiłem i cieszę się gdy się go wspomina. WWE SuperStars niewiele mnie szczerze mówiąc interesuje, ponieważ nie oglądałem, nie oglądami nigdy nie będę oglądał tego show, jak nie chcą puszczać tego na wwe.com to ich sprawa :) Ciekaw jestem tego storyline'u w który są wplątani Miz i Truth. Może to doprowadzi do feudu z Triple H'em który zgodnie z planami ma być kapitanem jednej z drużyn na Survivor Series? Nie byłoby źle. Zamiast Krugera powinni zaprosić Steamboata albo Rollinsa, bo to właśnie na nich czekam i nie mogę się doczekać.

Cara vs Cara na HiaC? Może być, o ile ten feud skończy się na tej gali i Hunico wróci do FCW albo nawet do WWE ze starym gimmickiem, bo ta szopka przestaje mi się podobać. Widzę że Lashley zaczyna się udzielać, no cóż, do WWE i tak nie wróci, nie widzę szans. Takerowa podobnia, ale ona raczej wróci i to wcześniej niż później. Ode mnie tyle :P

Zadowolony jestem z tego, że to zrobił CM Punk, a nie John Cena, bo jak wiemy Jaś lubi wprowadzać taką atmosferę wspomnień i radości. Myślę, że Eddie słyszał skandujących jego imię ;) Ziggler vs. Morrison o pas US na jednym z show.. Pięknie, pięknie.. Tak trzymać!! Było wiadome, że John przegra, ale fakt, że walczy on o ten pas na show, nasuwa nam odpowiednie pytanie, czy będzie to także na Raw? Osobiście w to wierzę, bo John'owi należy się jakiś pas jak cholera. WWE Superstars będzie od tej pory OFF. Dla rozwijających i początkujących zawodników występ na tej gali jest czymś wyjątkowym, ale dla nas to głupota. Wielu z nas tego nie ogląda i czeka tylko aż coś lepszego zastąpi to durne show. :P Pojedynek Cara vs. Cara na HiaC jest już dla mnie pewny, tylko trzeba poczekać aż WWE go oficjalnie zatwierdzi. Fantastyczne jest to, że pomimo odejścia z WWE Michelle McCool potrafi rozmawiać i cieszyć się z tego. :)

Dzięki :t_up:

Miłe ze strony Punka, że wspomniał o Eddiem. Trochę, go brakuje. Mam nadzieje, że JoMo będzie starał się dalej o pas US i w końcu go zdobędzie, bo zasługuje, ale niech znowu wygrywa. SS i tak było słabe, więc nic dziwnego, że nie będą, go pokazywać. Podobno to samo czeka NxT(nie będę płakał :P). Usunięcie profili Miza i Trutha to tylko story. A, więc ten zawodnik obok Brodusa na SD ! to był Leo Kruger ? Jeśli się nie mylę to to obecny FCW Champion. Może kiedyś zagości w głównym rosterze. Czekam na pojedynek Car. Może to być dobre przedsięwzięcie. Liczę na kontynuowanie feudu do wspomnianej WM. Nie widzę już Bookera w ringu, ale skoro Lawler jeszcze walczy to czemu nie on ?

Dzięki za newsy ! :thumb:

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Jasny

Wspaniały gest ze strony Punk'a w Stronę Eddie'ego. Publika temat od razu podłapała i świetnie zareagowała na mowę Punk'a. W końcu również walczyli między sobą, jeszcze na scenie niezależnej. To, ze Superstars nie wzbudza jakiegoś specjalnego zaineresowania, to jest raczej nie obce nikomu :) Armstronga poprostu nietrawię jako sędziego. Dla mnie mógłby nie istnieć. WWE miało wielu dużo lepszych niż Scott. Ta nowa strona ROH nie przypadła za bardzo mi do gustu. Taka jakaś nie bardzo :) No ciekawe ile ofert dostanie Bobby na występy w innych federacjach. Wg mnie ze swoimi "umiejętnościami" w Japonii nie ma za bardzo czego szukać, więc zostaje tylko USA. Booker zpowrotem w ringu - mam względem tego mieszane uczucia, bo pewnie znowu podłożą mu jakiegoś młodego dobrego zawodnika.

O przenosinach profili, matchu Cara vs Cara na HIAC i Erze Attitude było :)

NBewsy spoko, ale denerwują mnie te powtarzajace się wiadomości. Faktem jest również, ze dzisiaj niedziela i wtedy z newsami jest lipa, ale dokładanie poprzednich wiadomosci uważam za zbyteczne. Mimo wszystko newsy spoko :t_up:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Na HS w Meksyku zapewne panowała wspaniała atmosfera, którą zafundował wszystkim CM Punk. Fajnie że wspomniał o Eddie'm i publika zapewne była bardzo wzruszona. Sytuacja z Superstars'em robi się coraz bardziej chora. Jeśli ludzie nie chcą tego oglądać nawet na wwe.com to po co to dalej na siłę ciągnąć? Głupota, inaczej tego nazwać chyba nie można. Nie widziałem tej galerii zdjęć z Ery Attitude, ale... dodają zdjęcia na stronkę z takich czasów, a no ostatnim Smacku został ucięty incydent z udziałem Ortona i Rhodesa, ehhh... Ciekawe czy Booker powróci do akcji i z kim dostanie feud. Liczę jednak, że to wszystko wypali ponieważ Booker nie tak dawno temu pokazywał, iż jest w niezłej formie.

Newsy dobre, dzięki :).

Ładny gest ze strony Punk'a i kibiców, a zniesienie SuperStars i NXT jakoś mi różnicy nie robi. Jak widać WWE próbuje zrobić wszystko by uwiarygodnić zwolnienie Miz'a i Truth'a ,ale wszyscy bardziej wkręceni w wrestling fani nie dadzą się tak kłamać :D Mam nadzieję, że feud Sin Cara vs Sin Cara nie zakończy się już na Hell in a Cell, to nie miało by sensu. Bobby Lashley mógłby zasilić roster WWE, nie pogniewała bym się, tak samo jak Booker T, mimo tego, że ma już swoje lata, to dalej go uwielbiam i jest moją ulubioną "Legendą'. Dzięki za mega newsy, postarałeś się bardzo, masz do tego talent, po prostu pięknie :)

Trzeba przyznać, że bardzo ładny gest od strony Cm Punka że wspomniał on i Eddim. Nie dziwie się że WWE zrezygnowała z wyświetlania WWE Superstars Online, no ale może kiedyś powróci superstars na YT. Nie dziwi że profile R-Trutha i The Miz'a została przeniesione do Almuni, ale pewnie za parę tygodni z powrotem ich profile będę w rosterze WWE, na WWE.com. No czyżby Kruger za jakiś czas został dodany do rosteru WWE, ale czy wtedy, jakby dołączył nie byłby smaczony, najpierw no walczyłby na Raw czy na SD, ale nie wiadomo czy by na samym końcu nie skończył na superstars jako jobber. Jak wiadomo walka Sin Cara vs. Sin Cara, została dodana na HiAC, i ja się z tego cieszę, bo chyba obaj mogą wykręcić bardzo dobra walkę, i na pewno walka będzie dobra i interesująca, może w jakieś ciekawej stypulacji. Ja bym bardzo chciał żeby Booker T, powrócił do ringu, bo mi go bardzo brakuje w ringu jak walczył, ale ciekawy z kim na początku by walczył, nieznanym przeciwnikiem robi się bardzo ciekawie, przecież może to być każdy. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      Oczywiście.
    • Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
  • Dodaj nową pozycję...