Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE P10

Ulicznik Xeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

edge-2.jpg

1. Edge

Czy kogoś to dziwi? Ten człowiek jest już istną legendą budynków, hal, gdzie gościło WCE. Ludzie, którzy widzieli, narożniki z, których wykonywał spear, mogą być dumne! Edge jest istną ikoną WCE, żywa legenda, czy to nie brzmi pięknie? Jednak, jego dni władzy dla niektórych są policzone, bo jeden z głównych rywali, jakim na pewno jest Orton, w każdej chwili może zdobyć pas, co na pewno wzmaga czujność Lity i WCE Championa Edge'a! Następne Collision? To nie będzie łatwa gala, walka z Alberto, który jest na wielkim gazie po zdobyciu upragnionego pasa i dodatkowo wygrania z Punkiem, na pewno odpowiednie zmotywuje go do walki z mistrzem, więc Edge musi być gotowy w 100%.

Randy_Orton.jpg

2. Randy Orton

Age Of Orton? Czy to nie to zapowiadał nam ten pan od razu podczas podpisywania kontraktu? Czy nie miał racji!? Ma swoich wrogów, jak i ludzi, którzy go popierają ciekawe, którzy są bardziej zadowoleni po walce w, której pokonał DDP, Jarretta, Andersona, Sheamusa, Batistę, Wade'a, Mysteria, Jericho, a nawet powracającego pierwszego w historii WCE Undisputed Championa, mało? Widocznie dla zarządu tak, bo sensacyjnie nie ma go w karcie na najbliższą kolizję, a co to oznacza? Oni nie dali mu miejsca, On jest sam sobie weźmie.

Dos_Caras_Jr.jpg

3. Alberto Del Rio

La Exelencia! Alberto Del Rio zdobywa swój drugi pas po prawie rocznej przygodzie z federacją, pamiętacie, jak zaczynał? Tak, to było śmieszne, a teraz? Czy ktoś się zaśmieje w jego otoczeniu z niego? Na pewno NIE! Meksykański zawodnik, jest jedynym z tego kraju, który trzymał pasy w tej federacji! To też nie lada wyróżnienie, szczególnie dla człowieka, który żyje z tego, że się chwali ze swoich nawet najdrobniejszych osiągnięć, a że zdobył pas to jeden z nich mu podaliśmy, a teraz pora czekać na to co zgotował dla niego, bądź co ON zgotował dla głównego mistrza!

Sting2.jpgTriple_H.jpg

4. Wolfpack

Spytacie, co? Spytacie czemu nie Bad Ass? A temu, że ich jest dwóch! I miażdżą swoją osobą pozostałych, jeszcze jakieś argumenty? Proszę bardzo! Choćby pokonanie Elite Mafii na PPV? Świetne pokazanie się na PPV, i w końcu dążą do tego do czego dążyli do dawno do pasów tag team i MAJĄ JE! Mimo, iż było przed nimi wiele przeciwności losu, to tym razem się udało, a na następnej kolizji będą mogli zająć się kolejnymi śmiałkami, którzy chcą je odebrać, ale czy po tylu staraniach je oddadzą?

Undertaker.jpg

5. Undertaker Bad Ass

Bad Ass zrobił genialną walkę z Edge'm, który była kwintesencją największej gali lata - Super Summer Events. Mimo, iż przegrał swoją walkę to pokazał się z całkiem niezłej strony i był pierwszym, którego Edge nie zmiótł z powierzchni od dłuższego czasu, a to nie lada sukces! Co zwiastuje najbliższa gala dla Bad Assa? Zwiastuje kolejne super ciężkie widowisko, ale czy i tym razem Taker wytrzyma? Nie należy do najmłodszych, a te walki pochłaniają strasznie wiele jego energii. Jedno jest pewne, Benjamin będzie musiał uważać na kości.

Jeff_Hardy.jpg

6. Jeff Hardy

Mistrz TV nie miał walki na SSE, jego fani byli oburzeni, ale zarząd WCE na pewno nie poprawił im humoru brakiem obecności Charismatic Enigmy na gali, w sumie to coraz więcej mówi się o odejściu Jeff'a, ale On nie potwierdza nie zaprzecza, jednak w każdej plotce jest ziarnko prawdy...

Steve_Corino.jpg

7. Steve Corino

Corino zapewnił sobie walkę z Jeffem, ale nieoczekiwanie wmieszał się w to The Miz i Steve ma utrudnione zadanie, ale zawodnik, który już w debiucie w WCE pokonał kilku rywali na pewno nie będzie narzekał na przesyt chłopców do bicia w ringu, za których na pewno ma swoich rywali!

AJStyles3.jpg

8. A.J Styles

Pan od latania najpierw pokonuje Reya Mysterio, a teraz radzi sobie z gwiazdą formatu po prostu niewyobrażalnego, człowieka dysponującego siłą zwierzęcą, a mowa o Goldbergu z, którym sobie poradził, teraz ma szansę pokazać, że jest naprawdę strasznie wartościowym zawodnikiem w walce z powracającym po naprawdę długiej przerwie od WCE - Mr. Dashing, czy po raz kolejny w WCE latanie weźmie górę nad resztą? Styles na pewno będzie chciał żeby tak się stało.

Jeff_Jarrett21.jpg

9. Jeff Jarrett

Mimo, iż na ostatniej kolizji DDP i Jarrett dostali lanie to teraz mogą zdobyć pasy TT! PPV też nie było szczęśliwe dla Jeff'a, ale teraz On, jak i całe Invasion może zdziałać dość dużo, bo powoli znajdują miejsce w rosterze, a to tylko działa dla nich na plus!

TheMiz-1.jpg

10. The Miz

Awesome One najpierw remisuje z mistrzem Hardym, a teraz ma szanse na wygranie jego pasa, dzięki pokonaniu Mr. Truth na SSE w walce na parkingu, która była najbrutalniejszą walką na PPV, a to zawsze zgromadza widzów przed telewizory szczególnie jeśli w ringu są tacy zawodnicy, jak Miz, czy Truth, następna kolizja to wielka szansa dla Awesome One.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

2

• Mr. Underson

1

• Clown.

1

• perfect1674326002

1

Top użytkownicy w tym temacie

Newsy dobre, może Alberto bym wepchnął trochę wyżej o jeden szczebel, ale cóż. Chyba Ci najważniejsi tu są. Czekamy na kolizję

No cóż, Power 10 to nie Power 25, ale rzecz jasna trzeba skomentować. Zacznijmy od początku, po pierwsze - na pewno zasłużone pierwsze miejsce dla Edge'a, z tego co pamiętam ostatnio, mimo tego że trzyma łnajważniejsze wyróżnienie w federacji, znalazł się na ostatnim miejscu. NA szczęście nieco się uaktywnił i teraz zasłużone dla niego pierwsze miejsce. Gratulacje i fajerwerki. Podobnie jeśli chodzi o Ortona, dużo się wokół niego dzieje ... i dobrze bo na to zasłużył. Do niczego nie można się przyczepić. 9 miejsce Jarretta - chyba taka mała nagroda pocieszenia - w końcu jeszcze nic nie udało mi sie ugrać odkąd jestem w WCE po raz drugi. Dzięki za to wyróżnienie :) Dzięki za Powerka i tyle od Undersona.

Myślę że pierwsza trójka są jest na odpowiednich miejscach co do reszty to bym dyskutował jednak AJ Styles również zasłużył na bycie w najlepszej 10 ostatnio odwala kawał dobrej roboty. Trochę się dziwie skąd tam się wziął Jeff Jarrett ? Wyżej bym dał Miza. Dzięki za P10 tyle ode mnie :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Power 10 wygląda dość spoko. Z uśmiechem na twarzy przyjąłem 7 miejsce Corino, no trzeba przyznać, że chłopak zrobił szum wokół siebie i na miejsce w P10 zasługuje, co do reszty zgadzam sie w stu procentach, no może niedynie nie miałbym się w czym wypowiedzieć wobec Wolfpack'a, Taker'a, Styles'a i Jarretta, bo akurat poczynań tych wrestlerów zbytnio nie śledzę, ale na sądzę, że wybraliście ich na dobrym miejscu. Na koniec mogę dodać, że pierwsze trzy osoby w notowaniu są na bank dobrze ustawione.

ahfo.png

luba_049.png

To P10 jest troche kontrowersyjne, kilka miejsc bym zmienił, przede wszystkim dziwi mnie tak wysokie miejsce Takera (i tu prośba do Bookerów, zmieńcie to zdjęcie Andrzeja na Bad Assa, bo irytuje mnie to, że niby motocyklista, ale na wszystkich zdjęciach jest w gimmicku deadmana), miejsce Jeffa, który w ogóle sie nie pojawiał też zdecydowanie za wysokie, pierwsza trójka OK, no dałbym te pierwsze miejsce Ortonowi bo zrobił w koncu wszystko co obiecywał i ma pewny tytuł, także Corino dałbym wyżej bo jest głośno wokół niego. Reszty tam za bardzo nie śledze, Jarett jest w invasion chyba, a oni przegrali wszystko jak leci, a że dobrze pisze to powinien sie tutaj znaleźć więc miejsce chyba ok, do reszty nie mam większych zastrzeżeń. Reasumując jeśli o mnie chodzi to troche bym tu pozmieniał.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Według mnie Randy Orton nie powinien się znaleść w tej edycji P10. Po prostu nie zasługuje. Pokazuje się z dobrej strony na galach, ale na bs dawno go nie było, nawet jeśli ma być to zdecydowanie niżej. Alberto oraz Hardy powinni być wyżej. :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Powtarzałem, ale powiem i jeszcze raz Power10 jest robione, na podstawie gal, a gale na podstawie backstage. :)