Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#28 Audycja BGZ Wrestling - Turek i Droops + Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

rejden.png

#28 Audycja BGZ Wrestling - Turek i Droops + Gość

'Night of Champions - zaskoczyło?'

Jedziemy dalej z kolejną audycją i nie planujemy żadnych przystanków. Dzisiejsza audycja poświęcona została gali Night of Champions, wraz z gościem omówiliśmy wszystkie walki, troszkę pogdybaliśmy i wspomnieliśmy troszkę o ostatnim Raw. Zawarliśmy w audycji jeszcze małe ogłoszenie i mam nadzieję, że wszystko wypali. Turek nie chciał mi wcześniej udostępnić linka do audycji, pewnie jest to związane z "tym czymś" co wstawił na końcu (nie wiem co to jest, zaraz przesłucham i się dopiero dowiem

:P). Pozostaje mi tylko życzyć Wam miłego słuchania i proszę o komentarze.

Jeśli podobają Ci się nasze audycje, to kliknij "Lubię to!"

http://www.facebook.com/pages/BGZ-Wrest ... 9145442771

PRZY MIKROFONACH PROWADZĄCY: TUREK & DROOPS

ORAZ GOŚĆ - OLZ

LINKI DO POBRANIA ORAZ PRZESŁUCHANIA W OPISIE FILMIKU na YouTube.com

Zapraszam do komentowania!!!

PROSIMY O DODANIE W KOMENTARZU OCENY NA JAKĄ ZASŁUGUJE DANA AUDYCJA. BĘDZIE TO DLA NAS POMOCNYM NARZĘDZIEM CO POPRAWIĆ A CO JEST DOBRE. SYSTEM OCENIANIA JEST SZKOLNY CZYLI OD 1 - NAJGORZEJ DO 6 - NAJLEPIEJ. DZIĘKUJEMY!

OCENIANIE POTRAWA 10 DNI!!! (DO 4 Października)
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Turej

1

• Zaq123

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Chyba jedna z dłuższych audycji ostatniego czasu więc trochę wymagała. Prawdę mówiąc komentarze po gali dosyć przewidujące. Akcja i tym razem przeszła nad wynikami, które w paru przypadkach mogą niezadowalać. Taka mała sugestia, to że osób wypowiadających się po gali którą obejrzało mogłoby być więcej. Prowadzący narzuca temat związany z tym co wynikło z tej gali i dopiero wtedy trwają wymiany zdań. Ogółem wszystko jest wporzo, dzięki za audycję. Ocena 4+/6.

Rzeczywiście audycja długa i w pewnym sensie męcząca. Oczywiście dyskusja tam u Was wyszła dobrze, tylko jak ktoś widzi 50 min to już tego nie słucha. Męcząca w sensie, że za długa. Z jednej strony to dobrze, że lubicie pogadać i w ogóle, ale z drugiej to pewnie wyjdzie wam mniej komentarzy :P Ale kogo to obchodzi? Ważne, że wy to lubicie robić. Oprawa muzyczna jak zawsze spoko, było kilka miejsc, w których się pośmiałem ;) Ocenka 5/6. :t_up:

Audycja bardzo ciekawa i do rzeczy jednak trochę za długa, na początku bardzo fajnie się jej słucha a na końcu przynudza. Czekam na kolejną audycję a za tą macie ocenę 5/6. Ocena oczywiście zasłużona :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Audycja dobra, solidna dyskusja, dajecie ludziom swobodę za co propsy, bo kiedy mają wolną rękę to zawsze ciekawiej, jednak te 3 żeńskie głosy to troszkę za dużo. ;) Nie, no spoko, pozytywnie dużo wątków poruszonych, ale z racji tego gówna w tle, które prawie spowodowało, że Was zamknąłem. 2/6

O tak! Takie audycje lubię! Pierwsza minuta i Disco Polo dla mnie :* Poczatek fajny, mozna sie było posmiać. Mnie zawsze cieszy dłuższy wymiar audycji, bo ja uwielbiam łuchać was, szczególnie kiedy sa na audycji jak powiedział Xeb - "Trzy żeńskie głosy" ;) Tym razem jakos ciutkę ciszej muzyka mogła być uszczona, bo ja czasem traciłem watek bo się wsłuchiwałem w moje kochane Disco <33. Niewątpliwie super omówiliście walke o pas US, dalsze jego losy bo było tam wiele ludzi i było o czym mówić. Turkowi fajnie się divy ogląda bo on to tam Beth i Natalyę podziwia, a tak mówi, że lubi KK, żeby nie było wsi :P Jak dla mnie te divy dalej sa daremne, robią jeden program i robią to kilka miesięcy jak teraz z Beth i Kelly. Te dyskusje napewno Olz troche pociagnęła, ja tam nie wiem w ogóle co sie tam dzieje, ale sugestia z heel turnem Eve bardzo mi się podobala. Dobrze omówiona walka o pas Wagi Cięzkiej. Tak w sumie co do pasa WWE to nie było nic za ciekawego :P Potwierdziliście tylko to co wiadome, ale dobrze bo moze ktos tego nie wie :P (chodzi o: Po co pas Cenie itp). Bardzo dużo na temat Sin Car! Mogliście powiedziec cos o tym, aby drugi Sin Cara walczył w jakichś ciemniejszych kolorach i jakoby był tym złym. Co do Miza i Trutha kolejna dobra część. Hahaha końcówka rozwala system :D Droops widać, że do kościoła to w 1 rzedzie :P Poprostu kosmos. Jednak zdaje mi sie, ze temat był bardzo dobry i mimo długiego czasu można było to skrócić i streścić, dlatego daje ocenę 4+/6!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

OCENIANIE ZAKOŃCZONE

ŚREDNIA OCEN AUDYCJI:

4,20

Dziękujemy!