Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Z!#32, Dreamer,Nash w filmie!Rating MCW, Cena & Rock i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

newsyq.png

:arrow: Była Diva WWE Gail Kim będzie na żywo w wywiadzie, który będzie nadawany w WWNLive.com. Impreza odbędzie się 12 października.

:arrow: W spoilerze filmik promujący debiut ROH z Sinclar Broadcast Group.

:arrow: Wczoraj Chris Jericho od notował na swoim Twitterze, że 8 października rusza jego radio! Będzie ono puszczane co Sobota na XM channel 164.

:arrow: Poniżej najnowszy odcinek Z! True Long Island story.

:arrow: A w spoilerze filmik, na którym The Miz mówi o swoim zwolnieniu z WWE.

:arrow: Walka Terry Funk vs Tommy Dreamer jest zapowiedziana na 15 października AWE pay-per-view. To będzie pierwszy mecz singli między nimi.

:arrow: Chyna jest z powrotem na Twitterze. Możesz śledzić ją na http://twitter.com/JLaurerChyna

:arrow: Gwiazda WWE Kevin Nash dołączył do obsady filmu Magiczne Mike - w reżyserii Steven'a Soderbergh'a.

:arrow: WWE opracowała wideo o połączeniu sił Rock'a i John'a Ceny na Survivor Series. W spoilerze to wideo.

:arrow: Była gwiazda ECW Tommy Dreamer został nazwany drugim producentem Wrestling Revolution Project. Dreamer łączy się z wcześniejszym zapowiedzianym Lance Storm'em jako producent dla uruchomienia promocji zapasów.

:arrow: W spoilerze plakat promujący najnowszy film z udziałem John'a Ceny, Reunion.

cenareunion.jpg

:arrow: Federacja Hulka Hogana MCW 21 Września w TruTV osiagnęła rating 0.67 co daję 870,000 widzów. To jest spadek w porównaniu z poprzednim tygodniem, debiutem show, które wtedy osiągnęło rating 0.81.

:arrow: W próbie dalszego story ze zwolnieniem Miza i Trutha zostali oni usunięci z rosteru i przeniesieni zostali do sekcji alumni na WWE.com.

:arrow: Przed sprzedażą Live Eventu RAW WWE w dniu 19 grudnia w Filadelfii kodem jest CENACHAMP.

:arrow: Wcześniej w tym miesiącu, była Diva WWE Serena Deeb dostała lanie od japońskiej gwiazdy Kana w meczu do korony pierwszej w historii mistrzynii Divas w SMASH Tajiri w Japonii.

:arrow: Matt Hardy obchodzi dziś swoje 37 urodziny! Najlepszego!

:arrow: Akcje ringowe podczas WWE PPV Night of Champions wyniosły 1 godzinę i 31 minut co jest spadkiem w porównaniu z SummerSlam.

:arrow: Sin Cara vs. Sin Cara. Ta walka jest prawdopodobna na galę WWE PPV Hell in a Cell. Walka Cara vs. Cara reklamowana jest na najbliższy SmackDown nagrywany w Mexico City.

:arrow: Na oficjalnej stronie WWE opublikowało galerię zdjęć podkreślając najbardziej pamiętne momenty z "Ery Attitude". Zakres zdjęcia jest od jesieni 1997 do WrestleManii 18 w 2002 roku.

:arrow: Była Diva WWE Lena Yada weźmie ślub z wokalistą David'em Draiman'em w najbliższą niedzielę, 25 września.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

1

• Deep

1

• perfect1674326002

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Myślę, że ten występ Gail Kim w radiu może jej tylko pomóc w karierze.... Promo jak promo, zazwyczaj są one dobre i pokazują same plusy, ale jak wiem z doświadczenia promo jest niestety tylko filmikiem, lecz sam zawodnik może okazać się wielkim + dla ROH. Jericho otwiera radio.. Od koncertów do radia, a później co? Własny kanał telewizyjny? Chris wracaj do WWE :) Odcinek Z! True Long Island Story zrobiony/wykonany jak najbardziej dobrze. Powstają nowe odcinki, a ten Zack za każdym razem mnie zaskakuje :applause: Wideo o Jasiu i Rock'u, tylko problem w tym, że ono nie działa :P Następny news związany z John'em jest całkiem ciekawy. Nie wiem dlaczego, ale kompletnie nic nie słyszałem o tym, że Cena ma wystąpić w filmie... Skandal :) To było wiadome, że Cara vs. Cara pojawi się na PPV. Jestem optymistycznie nastawiony co do tej walki.

Dzięki :t_up:

W końcu coś dzieje się w okół nowego Ring Of Honor. Mam nadzieję, że z zapowiedzią walki z pewnością dwóch znakomitych tag teamu amerykańskiej sceny niezależnej rating zadowoli nowych właścicieli. Co trochę odbiera emocji, to fakt iż Claudio podpisał niedawno kontrakt z WWE co skutkuje mniejszą ilością czasu dla ROH, co w dalszym rachunku przychyla mnie do obrony pasów tag team przez Charliego Haasa i Sheltona Benjamina, co do których do końca pewności nie było, że zostaną w starym, 'nowym' Ring Of Honor. Pokładam spore nadzieję w nowych włodarzach i tygodniówkach.

No bardzo fajnie, że Gail będzie w wywiadzie, na pewno nie zaszkodzi, a jak napisał Patryniu może pomóc, ciekawe promo od ROH, fajnie, że w końcu coś się dzieje, Jericho i radio? czyżby zespół mu nie wystarczał, bardzo jestem ciekawy ilu będzie miał słuchaczy, jednak na dłuższą metę, myślę, że ten pomysł nie wypali. Kolejny odcinek Z! wypadł bardzo dobrze, fajnie, że ostatnio sporo się dzieje z osobą Ryder'a oby tak dalej. Fajny wywiad z Mizem :). Cena w filmie oO? Też pierwsze słyszę. Wszystkiego najlepszego, mimo wszystko dla Hardy'ego :P. Jak widać feud Cara vs. Cara rozwija się w najlepsze, jeśli te przewidywania się sprawdzą może wyjść bardzo ciekawa walka na HiaC. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

Co mnie obchodzi Chris Jericho, jeśli nie występuje on w ringu? Coś zwleka z tym powrotem, a miał przyjść już po eliminacji z Tańca z Gwiazdami... Coś z tym filmikiem nawaliłeś, ale dobrze, że tak bardzo promują ten pojedynek, tylko ciekawe czy będzie to walka o WWE Championship, czy Cena jeszcze straci tytuł. Ciekawe jest to story, ale już się powtarza. Przecież to samo było z Nash'em miesiąc temu. Mam nadzieję, że nie będzie both'y w wykonaniu prawdziwego Sina, ale ciekaw jestem w jakich będą strojach. Mam nadzieję, że ich odróżnię.

Również się zgadzam, że ten wywiad może pomóc Gail. Jej kariera może znowu ożyć, bo w WWE kompletnie zgasła. Dobrze Chris możesz otwierać radio, występować w filmach, grac koncerty, ale proszę wracaj do WWE. Bez Ciebie to nie to samo ! Z ! jak zawsze świetne. Zack jest świetny ! No właśnie ten filmik z Rockiem i Ceną nie działa, ale przynajmniej już go widziałem. Też nie wiedziałem o nowym filmie ze Ceną. Czyżby jakaś przerwa ? Story ze zwolnieniem Awesome Truth zapowiada się świetnie i oby to jakoś fajnie pociągnęli. Najlepszego FAT ! Walka luchadorów była pewna. Nie powinniśmy się zawieźć o ile nie będzie zbyt dużo botchy. No i na koniec najlepszego dla Leny !

Dzięki za newsy !

deathnotep.png

angle_02.gif

Trzeba przyznać, że nowe logo naszego News packu jest bardzo dobre, ale przejdźmy do niusów. Na początek muszę przyznać, że akurat ten odcinek Z True Long Island Story był taki sobie, sam Zack robił już lepsze odcinki, a ten to już większa część show, a nie jego własnego programu. Walka Dreamer vs Funk może być nawet ciekawa, więc chętnie bym taką obejrzał, ale czy będzie na naszym forum na gala? Nie sądzę, ale pewności nie mam. Plakacik do filmu Ceny niezły, śmiem nawet mówić, że może to być dobry film, Reunion. Hmm...tak w ciemno strzelam, że może to być coś o zombiakach, lub jeszcze lepiej, aż go muszę obaczić w necie. xD Jej! Super, że Cara vs Cara będzie na HiaC, bo Smacka nie oglądam, a chciałbym ujrzeć ich pojedynek. Fedka Hogana jakiś słaby ma ten ranting, ale co ja się dziwię, przecież nie tak prosto jest wykreować porządną federacje, więc może potrzeba jeszcze sporo czasu, zanim ta fedka osiągnie przynajmniej taki ranting jak TNA.

Dzięki za niusy. ;)

ahfo.png

luba_049.png

Na wstępie powiem że życzę Y2J powodzenia z jego stacją radiową :) Nieco rozśmieszyło mnie gdy dowiedziałem się że Matka Miz'a była zszokowana decyzją WWE,jednak w 100% storyline'ową :P sądziłem że synek wyjaśni nieco matce no ale cóż ^^.Zastanawia mnie jak długo potrwa przerwa Nash'a a.k.a Diesel'a,chciałbym zobaczyć go w akcji na ringu ale sądzę że w filmie też może być świetnie :) Tak od siebie zadam pytanie-po co Cena&Rock w teamie?Z tego co pamiętam mają oni feud,a co za tym idzie sądzę że People Champ zdradzi Cenę i Cena zostanie pokonany na SS...i tu pytanie-kto dostanie Pas Ceny?Chyba zacznę się modlić żeby to był Punk.Feud Hunico z Mistico może być bardzo ciekawy.Jeśli o mnie idzie to jeśli dojdzie do ich walki na HiC to mamy ME SD!

Podziękowawszy za newsy ^^

• Styl:  Jasny

No jestem bardzo ciekawy jak wyjdzie pomysł Chrisa z jego radiem. Dodatkowo gra co sobotę, więc liczba słuchaczy może być wysoka, ale i tragiczna bo to jednak weekend :) Zack jak zawsze w formie. Funk vs Dreamer po praz pierwszy na przeciw siebie - no to będzie na pewno walka roku w świecie wrestlingu :8 Rychło w czas dali im pojedynek między sobą. Dreamer 40 lat, (chociaż i tak on coś pokaże), Funk 67 lat - matko chłopie daj już sobie spokój z tym wszystkim. Jesteś juz legandą, a takimi walkami się tylko staczasz. To, że Nash kręci film to było wiadome już dawno temu. Między innymi dlatego dostał strzała młotkiem od Triple'ana NoC, żeby było usprawiedliwienie jego nieobecności w najbliższym czasie. Scenariusz na temat konfliktu Rock'a i Ceny chyba będzie pomału się sprawdzał. Obaj są razem w drużynie i na koniec gdy zostaną już obaj w ringu (ze swojej drużyny) Rock pewnie jebnie John;owi Rock Bottom i kontynuujemy feud. Plakat z tym filmem z John'em to zadna rewelacja, a rzekłbym nawet, ze beznadzieja to jest. No ten storyline ze zwolnieniem to tylko początek czegoś dużego, ale i zarazem pewnego czyli powrotu NWO. Mimo wszystko i tak będę oglądał RAW z wielkim zaciekawieniem i czekam również na HIAC. Sto lat Matt - jak masz umrzeć, to chociaż naturalnie, a nie przez zaćpanie się. Oglądając Noć wydawało mi się, że zawodnicy dłużej walczyli. Cara vs Cara na HIAC - jestem bardzo na..... NIE :!: Wg mnie mogliby to podciągnąć pod Survivor Series. Wzajemne przerywanie walk, walki w TT, na tygodniówkach jak i na PPV i dopiero na ostatniej gali SS ich walka. O ślubie Ledy i David'a już było :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Promo ROH z Sinclar Broadcast Group, zapowiada nam się bardzo ciekawie, i do tego odbędzie się bardzo ciekawa walka TT, która może nam przynieść dużo emocji. Fajnie że Jericho będzie miał własne radio, ja chętnie posłucham sobie go. Kolejny bardzo fajny odcinek Z! True Long Island Story. Ten filmik o zwolnieniu Miza, ciekawy i jak dla mnie warty obejrzenia. Fajnie że Terry Funk i Tommy Dreamer, będę walczyć przeciwko sobie, zapowiada nam się bardzo ciekawy pojedynek, która może wyjść całkiem dobrze. Ten plakat z filmu Reunion, i chyba się skusze na obejrzenie tego właśnie filmu. Jak na razie ratingi MCW, są dość słabe, ale z odcinka na odcinek, powinny być coraz lepsze. Raczej było pewne że po zwolnieniu trafią oni sekcji alumni, ale pewnie za parę tygodni z powrotem, będę na WWE.com, już z powrotem w rosterze WWE. Wszystkiego najlepszego dla Matta. Akcje ringowe w NOC, no muszę przyznać się trochę krótko, powinno być o wiele dłuższe. I chyba raczej walka Sin Cara vs. Sin Cara będzie w karcie na NOC, i może w jakieś ciekawej stypulacji, będzie ta walka. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...