Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW - ogólna dyskusja, komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kiedy Bryx pisze że raw było słabe wiedz że coś się dzieje.

Fatalny odcinek który wręcz obraża mnie jako widza. Rollins zaliczający miliardową porażkę w tv z rzędu, rozumiem że jego gimmick to pierdołowaty heel uciekający przed prawdziwą konfrontacją, ale mogli by już mu oszczędzić upokorzenia. Czy nie cierpi wystarczająco przez sam fakt bycie w tym samym story co Kane? Dajcie mu żyć. Kolejne mało istotne walki w tagach, czy różne mixy feudów... Jedyne co było warte uwagi to chyba New Day którzy są po prostu zabawni. I czy serio muszą puszczać promo walki Taker/Lesnar 2 razy? Chociaż z drugiej strony nie żeby show na tym jakoś straciło. Naprawdę nie potrafię pojąć tego jak można rozpisywać aż tak złe gale. Wiadomo idzie im różnie, raz na jakiś czas zdarzy się coś poniżej mizernej przeciętności, ale w ostatnich tygodniach zdarza się to dosyć często. Dziwne, szczególnie że zazwyczaj mają chociaż jeden, dwa programy na których z chęcią zawieszam oko, ale obecnie ciężko znaleźć mi pół programu wartego uwagi.

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

113

• Bryx

111

• DonCarlos

106

• Brem

62

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Na RAW zapowiadani oficjalnie przez WWE.com są: John Cena, Undertaker, Brock Lesnar, Randy Orton, „Stone Cold” Steve Austin, Seth Rollins, Dean Ambrose, Shawn Michaels, Roman Reigns, Bray Wyatt, Sheamus, Luke Harper, The Dudley Boyz, The New Day i Ric Flair.

Punkty zapowiadane przez WWE.com:

:arrow: Na wstępie warto zaznaczyć, iż WWE reklamuje obecność Steve’a Austina jedynie na podcast, który będzie miał miejsce zaraz po RAW na WWE Network. Gościem Stone Colda będzie Brock Lesnar.

:arrow: Wstęp do „Ostatecznego Starcia” – Kto z dwójki Undertaker – Brock Lesnar zdobędzie psychologiczną przewagę na ostatniej prostej przed „Ostatecznym Starciem” na Hell in a Cell? Bez względu na to, co się stanie, Lesnar odpowie na wiele pytań tuż po RAW, kiedy to pojawi się w podcaście Steve’a Austina.

:arrow: „Showstopping with Flair” – Nie tylko Brock Lesnar i Undertaker pojawią się na RAW, ale i Ric Flair oraz Shawn Michaels zapowiedzieli swoją obecność na czerwonej tygodniówce w Dallas. Co Ci dwaj Hall of Famerzy mają przygotowane dla fanów? Być może przekażą swoje opinie dotyczące walk na Hell in a Cell, a może dadzą kilka rad swoim faworytom?

:arrow: Jakie „proroctwo” dla Romana Reignsa wyda Bray Wyatt? – Bray obiecał odsłonić na RAW proroctwo dla Reignsa, które bez wątpienia wpłynie na ich niedzielne starcie. Roman może być pewny, iż Hell in a Cell match zmienia kariery a świadkiem tego efektu jest jego kuzyn Rikishi.

:arrow: Zjednoczone, a czują się tak… okropnie. – Kto był odpowiedzialny za atak na Natalye na Smackdown? Czy to któraś z członkiń Teamu B.A.D. lub Teamu Bella? A może Paige, która tak naprawdę przepraszała nieszczerze?

:arrow: Autostrada do piekła – Czy Ulubiony Demon Diabła znów pojawi się na RAW, aby uprzykrzyć życie „Przyszłości WWE”? Czy po ostatnich klęskach Seth Rollins zrobi coś, aby wyjść zwycięsko na Hell in a Cell?

Inne informacje dotyczące RAW oraz spodziewane/zapowiedziane walki i segmenty [MOŻE ZAWIERAĆ SPOILERY]:

:arrow: Według F4Wonline.com RAW będzie bardzo „interesującym dniem” dla Ruseva. Nie wiadomo co to oznacza, jednak prawdopodobnie ma to związek z jego przyszłością w WWE po zaręczynach z Laną w prawdziwym życiu.

:arrow: Reklamowany dark match – John Cena, Dean Ambrose & Roman Reigns vs Seth Rollins, Luke Harper & Bray Wyatt

Zapowiedź może zostać jeszcze uzupełniona do czasu RAW, w przypadku, gdyby pojawiły się nowe informacje odnośnie tej gali

źródło: http://wwepolska.pl/2015/10/18/zapowiedz-wwe-raw-19102015/

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Hohoho, no przyznam szczerze, że jak się pali pod nogami to da się zrobić zjadliwe RAW, prawda? :)

SCSA otworzył, wiele czasu nie dostał, ale ogólnie był wplątany w bardzo dobry segment, gdzie Taker starał się dotrzymywać kroku Heymanowi. Nie mam pojęcia kto wygra, pewnie dlatego nie doszło do brawlu, bo jak wiadomo w WWE -wygrany brawlu przed PPV - przegrany na PPV więc WWE nie chciało dać spoilera. Mocne otwarcie!

6 Man taki przeciętniaczek powiedziałbym. Nie zajarałem się specjalnie, aczkolwiek zwycięzcy mi się spodobali, stracą pasy na PPV, ale mają swoje momentum, Cena też przegrał 2 walkę w tym miesiącu na RAW w tym samym składzie także jest nieźle. Po walce bardzo ładny Powerbomb

Potem najlepszy jak dla mnie segment czyli HBK & Rollins. Ta dwójka zrobiła perfekcyjne show, w którym górował HBK, o ile przyznaje, że podczas poprzednich jego powrotów nie byłem specjalnie zajarany tym co ma nam do przekazania, o tyle teraz za mikrofonem naprawdę się popisał mądrze kontrując to co mówi Rollins. Seth wypadł również nieźle.

Walka Ryback vs Rollins bez większej historii aczkolwiek niezła. Pojedynek dwóch zawodników, których lubię i potrzebne zwycięstwo Rollinsowi

Potem bardzo fajny 6 man i znów wygrali Ci, którzy tego nie potrzebowali. Po jednej stronie mieliśmy kapitalne talenty z WWE, które powinny odgrywać ciekawe role, po drugiej nudnego jak flaki z olejem Sheamusa, oraz dwóch naprawdę niezłych zawodników. Walka naprawdę fajna, tylko szkoda, że nie wygrał team Cesaro

Następnie Ric Flair, który nie porwał mnie swoją przemową oraz Reigns vs Wyatt, czyli segment, który naprawdę zasługuje na słowa uznania, i muszę to powiedzieć, ostatnio Reignsa krytykowałem za to co robi na mikrofonie, tak tutaj wypadł budująco. Świetny speech, na temat, ostry, bez wielkich przechwałek, skupił się na tym, że Wyatt się boi, a to zawsze jest broń Wyatta, zawsze on tego używa...BRAWO ROMAN!

Owens pokonał Henrego, i byłem zszokowany, bo przed walką myślałem sobie, że przecież Owens tego nie przegra, ale ciekawe jak wygra, bo w życiu nie wykona Powerbomba na Henrym....i się pomyliłem. Świetny Powerbomb i po przeciętnej walce górą Kevin

Nooo i Walka Wieczoru. Zastrzegam, że może nie było porywająco, ale było naprawdę zjadliwie. Reunion The Shield wypadł naprawdę pomyślnie, i cieszę się, że to powstało, przy okazji mam nadzieję, że jeszcze niebawem ponownie ujrzę tą trójkę razem.

Aha - Reigns oszalał chyba przy tym skoku na wszystkich rywali, ale trzeba przyznać, że publika - w tym także ja - zdecydowanie ten wyczyn docenili :)

Dwie sprawy, które myślę że warto omówić - Kontuzja Ortona, która wyklucza go z PPV, oraz od razu zapraszam do dyskusji o pas US, gdyż chcę przedyskutować pomysły, które zasłyszałem u fanów.

RAW na plus, myślę, że Vince trafił w to co chciałbym oglądać co tydzień, w sumie gdyby wyciąć Flaira to nadal byłoby zjadliwę, myślę, że bez SCSA też byłoby ok, ale Shawn tam zrobił świetny segment, więc bez niego pewnie to RAW trochę by smaczku starciło. Tak czy siak, ode mnie za dziś 7/10, i czekam na PPV!

• Reputacja:   2

Aha - Reigns oszalał chyba przy tym skoku na wszystkich rywali, ale trzeba przyznać, że publika - w tym także ja - zdecydowanie ten wyczyn docenili

Tak mi się z czymś skojarzyło...

75137960457081728a67d7.jpg

Lobo - nie otwierałem co prawda tego filmiku, ale co do Takera, to zawsze kojarzy mi się to jak wykonał Flip Dive...kamerzyście podczas walki z HBK'em :D

To też. To nawet trafiło do jakiejś ich topki "gdy osoby postronne dostają wpierdziel" :D Nawet powstał mem o tym kamerzyście (póki co, nie mogę znaleźć).

Nie ma Kane'a od razu poziom Raw idzie w górę vm9cSAX.png

Już bez śmiechu - była to przyzwoita tygodniówka. Podobało mi się reunion Shield, co prawda liczyłem że do czegoś takiego dojdzie przy turnie Rollinsa, ale takie "one night only" też nie wypadło źle. Moment w którym Seth po chwili zastanowienia przystaje do swoich partnerów na środku ringu by stać oko w oko z Wyattami - miodzio. Fajnie też z tego wybrnęli wciąż prowadząc mistrza jak klasycznego heela który w decydującym momencie miał dość i poszedł do szatni. Podobał mi się też jego występ z HBShizzle i kapitalny segment na backu gdzie Rollins wręcz sam się pcha do kolejnej walki byle by tylko udowodnić że nie ma mikropenisa. Podoba mi się też decyzja z przeniesieniem open challenge o pas US na ppv. Mam za to dość starć 3D z ND. Było ciekawie przez jakieś pierwsze 15 sekund, od tego czasu tylko powielają te same schematy. Nie palę się do dalszego oglądania tego programu. Średnio jarało mnie otwarcie, widać że chwytają się wszystkiego żeby tylko podbić oglądalność - Austin zapowiadający Takera? What? Wieli program budowany setką vinietek kończy się na wymianie kilku zdań i patrzeniu sobie w oczy? W międzyczasie umarło całe divas revolution i najwyraźniej kreatywni wciąż nie zorientowali się że te ciągłe walki tag dziewczyn nic im nie dają. O ile Charlotte jeszcze jakoś zyskuje, tak Becky robi za podnóżek a Sasha za jedną z wielu. Skończcie z tymi drużynami! Na dzień dzisiejszy bardziej czekam na Paige/Natalya niż kolejny randomowy tag match na którym nikt nie zyskuje. Będąc w temacie - 6 jobberów miało walkę tag. NOBODY CARES. Romano to dobry przykład na to że mniej to często więcej. Nikt mu nie kazał bawić się w oratora i wygłaszać 10 minutowego proma to od razu idzie go słuchać.

I na sam koniec - beczka dnia. Powrót Erica Rowana. Mówiło się od dołączeniu do Shield, mówiło się o jakimś solowym runie, a tymczasem Łysy/Rudy wrócił z mniejszym pierdolnięciem niż Kapitan Kaczka(It's... Christian). Zero zapowiedzi, zero szumu, nawet się porządnej wejściówki nie doczekał. Po prostu światła się zapaliły i nagle stoi razem z Wyattem i tym drugim. Szczerze? Nawet go nie zauważyłem. Ot, jak zawsze Bray i dwóch typów, liczba się zgadza. Dopiero gdy Cole zagaił po chwili czy ktoś zwrócił uwagę na to kto stał obok to zwróciłem uwagę że to rzeczywiście nie Harper.

Owens pokonał Henrego, i byłem zszokowany, bo przed walką myślałem sobie, że przecież Owens tego nie przegra, ale ciekawe jak wygra, bo w życiu nie wykona Powerbomba na Henrym....i się pomyliłem. Świetny Powerbomb i po przeciętnej walce górą Kevin

Moja reakcja - zi49lgS.png

Serio, miałem podobne odczucia. Spodziewałem się palucha w oko i rollupu :roll:

:arrow: Pierwszy segment dupy nie urwał.

Jeżeli złączymy oba - tj. występ Austin'a plus segment z Lesnarem - to ta pierwsze część wypadła przyzwoicie. Austin to gość, który jako jedyny z tej starej gwardii generował i generuje wciąż świetne reakcje. Przyszedł, powiedział kilka zdań, sypnął klasykiem i publika była w garści.

Natomiast segment Lesnar/Heyman/Taker - ch***jstwo.

Spodziewałem się, że jakkolwiek to ruszy do przodu i na tej ostatniej prostej zaserwują nam coś wartościowego via. brawl. Tymczasem z segmentu nie wyszło absolutnie nic.

Nie pamiętam kolejności segmentów, ale...

:arrow: HBK/Rollins - segment dobry.

Z początku myślałem, że Shawn będzie reklamował niedzielną galę podkreślając, że odbędzie się ona w niedzielę, że będzie dnia 25 października i że mamy dwie walki w klatce, które TRZEBA zobaczyć.

Tymczasem zaserwowali nam dobry segment, który szczerze mówiąc zawsze chciałem zobaczyć. Jak na moje nie wycisnęli z tego maksimum, aczkolwiek dali radę. ;)

:arrow: Segment na linii Wyatt/Roman był fajny. To znaczy z jednej strony przesadzili tym rozsiadaniem się na krzesełkach w ringu jak do jakiejś filozoficznej dyskusji, ale z pozytywnej strony podkreśliło to "odwagę" Romka, który nie bał się spocząć w momencie gdy miał przeciw sobie trzy osoby. Sam speech Samoańczyka - serio, możecie se odnotować - był fajny. Co prawda wciąż sposób w jaki przemawia jest trochę drewniany, ale podobało mi się jak podczas przemowy poprawił się na krzesełku, zbliżył się do Bray'a i zaczął go prowokować. Dużo bardziej czekam na ich walkę niż na Lesnar/Taker.

Aha i uczestniczył w tym segmencie niepotrzebny Flair, gdzie Vincent uparł się żeby to on Reings'a zapowiedział, a wyszło na to, że był tam kompletnie zbędny i niepotrzebny.

:arrow: Występ pełnej Tarczy ten jeden raz całkiem spoko. Występ Seth'a w drużynie dał do myślenia fanom, że może kiedyś jeszcze zobaczymy ich w grupie (czego ja osobiście bym nie chciał) i był to jakiś tam minimalny przejaw faceturnu mistrza.

Swoją drogą szkoda, że Harper musiał wziąć sobie wolne, ponieważ gdyby był on to trio - Wyatt, Harper, Rowan (without Showman) - byłby ciekawym motywem i odniesieniem do ich całkiem fajnej, przeszłej rywalizacji.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   0

Obejrzałem całe RAW pierwszy raz od miesiąca chyba. Powrót gwiazd zrobił swoje. Od miesiąca ponad NIE DA SIĘ oglądać tego show w całości. Teraz się zastanawiam jakim cudem czekałem jeszcze latem na ten po tej tygodniówce, by jak najszybciej obejrzeć w jak najlepszej jakości. Ba!, czekałem równie mocno na Smackdown, którego konsekwentnie nie tykam od trzech tygodni i nie tknę, dopóki nie przeniosą się na USA Network. Wróćmy jednak do tematu...

Teraz to już sam nie wiem. Feudy najgorsze z możliwych. Szkoda, że jakąś podbudowę przed walką Lesnara z Undertakerem zrobili dopiero teraz. Czy tylko ja mam wrażenie, że Austin wyszedł na chwilę tylko po to, żeby podbić oglądalność? Nie, ja mam pewność, tak właśnie było.

Rollins świetny, ale znowu potrzebny był HBK, żeby to miało ręce i nogi. O dziwo Seth czysto pojechał Rybacka i to nawet dość szybko. Nie chcę nic mówić, ale w czy nie spełni się już niedługo to, że jak wygrywasz na ostatniej tygodniówce przed PPV, to na samym special evencie przegrywasz? :v

Fajnie, że znowu połączyli The Shield. Markowałbym mocno, gdyby tutaj już był początek face turnu Setha, niestety rzeczywistość była inna, zresztą to przewidzenia, odkąd Ambrose się czołgał pięć minut, zanim mógł zrobić zmianę...

Reigns im mniej mówi, tym lepiej jednak. Tutaj z Bray'em wypadł naprawdę nieźle. No, ale żeby on sam trzech pokonał? Oh, come on... Oby na HiaC był koniec tego feudu, bo coraz gorzej idzie. Btw., piękny powrót Rowana. :D Ktoś w ogóle zwrócił na niego uwagę? Mogli to zrobić w dużo lepszy sposób, Erick powinien przejść taką historię jak Luke choćby.

Ogólnie to RAW najlepsze od czterech tygodni. Nie dziwię się, że im oglądalność leci na łeb i szyję, bo Vince wypuszcza bullshit.

Rollins świetny, ale znowu potrzebny był HBK, żeby to miało ręce i nogi. O dziwo Seth czysto pojechał Rybacka i to nawet dość szybko. Nie chcę nic mówić, ale w czy nie spełni się już niedługo to, że jak wygrywasz na ostatniej tygodniówce przed PPV, to na samym special evencie przegrywasz? :v

Ale to chyba tylko w przypadku brawlu czy walki tych samych zawodników, którzy odbywają walkę na PPV, tutaj Ryback vs Rollins to była tylko randomowa walka, tylko po to, żeby zmazać to co Rollins wtapia co tydzień, a Rybacka i tak naprawili po walce Owens vs Henry :).

• Reputacja:   0

Czy ja wiem czy naprawili Rybacka? Moim zdaniem to był kolejny ich totalnie głupi pomysł. Dobra, Ryback przegrał - co teraz? Oh, już wiemy, niech interweniuje po walce Owensa! "Rybak" w ten sposób w ogóle nie zyskał w moich oczach, wręcz przeciwnie, pojechał go Rollins, który gra od miesięcy pizdeczkę, i to w krótkim czasie! Ten sposób na zakończenie też był tragiczny, mogli wymyślić coś bardziej wyrafinowanego, szczególnie, ze ten pierwszy fatalnie to sprzedał(zresztą jak większość akcji...).

A najgorzej na tym traci pas IC. Bądźmy szczerzy - odkąd Kevin go nosi, to nic nie zyskał, a dużo stracił. Z takim bookingiem, to niech się w dupę pocałują, czy każdy heelowy mistrz, to musi być pizda? Nie biorę tutaj pod uwagę New Day, bo to kompletnie inna bajka.

SCSA otworzył, wiele czasu nie dostał, ale ogólnie był wplątany w bardzo dobry segment, gdzie Taker starał się dotrzymywać kroku Heymanowi. Nie mam pojęcia kto wygra, pewnie dlatego nie doszło do brawlu, bo jak wiadomo w WWE -wygrany brawlu przed PPV - przegrany na PPV więc WWE nie chciało dać spoilera. Mocne otwarcie!

Hmm.. no przed Wrestlemanią 30 Lesnar wykonał Takerowi F-5 na ostatnim Raw po czym wygrał, a tydzień przed Summerslam to Taker wygrał końcowy segment po czym wygrał na PPV, więc chyba nie jest tak jak mówisz :)

'Wszyscy muszą być kimś, mi wystarcza być sobą."

Wow, kolejna celebracja Rollinsa i Authority. Ile to już razy? Wydaje się jak tysiąc. Męczą mnie takie segmenty ponieważ nie wnoszą ona absolutnie nic do samego show, są tylko sposobem na zagospodarowanie kilku minut i nadaniu wrażenia że coś się dzieje na sam początek. Nie byłem zachwycony też sposobem w jaki wtrącił się w to wszystko Roman. Nie wiadomo dlaczego znowu musiał zacząć od jakiejś ironii i dziwnej mimiki twarzy. Błagam, nie róbcie z niego Rocka, to nie wypali. Tough guy, czemu nie.

Podobało mi się za to tradycyjne wyłanianie pretendenta, i to na podstawie zwycięzców z ppv, zamiast częstego "hej, nie lubię Cię, mamy teraz feuda". Gdzieś tam myślałem że fakt że finałem ma być Fatal 4 way będzie oznaczał że Reigns po raz enty zostanie odsunięty od swojej szansy, tyle że nie było absolutnie nikogo kto mógłby to wygrać. Ogólnie wydawało mi się że Roman jest tam żeby wygrać, Kevin i Albert żeby pokazać się z pasami, a Dolph żeby jobbnąć. Z jakiegoś powodu jednak kreatywni zdecydowali że Owens zostanie podłożony, bo J***ć system, kogo obchodzi pas IC w ogóle. Szkoda, z drugiej strony kapitalnie wyglądała akcja kończąca. Swoją drogą Kev zaliczył na tym Raw dwa super momenty

tumblr_nwuzntG2Fz1rnjfjfo1_r1_400.gif

tumblr_nwute1HSsd1rnjfjfo1_r1_400.gif

Szkoda że w obu to on był poszkodowany.

CO TAM ROBIĄ BELLE ZNOWU? Przecież Nikki już odhaczył swój rematch... Jedyny pozytyw to tym razem już całkowity turn Paige i fakt że to pewnie Angielka oraz Charlotte będą teraz w centrum uwagi. Ciekawe czy zdecydują się też na dodanie Becky jako że ona też została zdradzona czy będą kontynuować jej rolę dodatku do właściwego programu. Nie obraziłbym się na 3 way. If you know what i meanAF0ph7R.gif

Skoro już ta emotka poszła w ruch - co się stało z Jankiem? Tak bez żadnego wyjaśnienia opuszcza Raw? Zrozumiałbym gdyby go tam DelRio potrącił autem, albo gdyby spadł na niego meteor, ale tak? Będzie jakiś program o depresji i syndromie wypalenia przez co Cena się zapuści i potem wkroczy na dobrą ścieżkę niczym Bull Dempsey? Przydałoby się jakieś wyjaśnienie.

Wow. Bray i spółka znowu porywają Kane'a. Wiemy że to doprowadzi do jakiegoś SS Matchu, pytanie kto poza Demon stanie obok Takera... Sting? Lesnar? A może jakieś jobbery z przypadku jak Cezary czy Ambroży...

Swoją drogą wcześniej pisałem że Roman chyba uniknął kolejnego odstawienia od pasa, ale parę chwil później WWE pokazało nam zupełnie co innego. Chodzi mi o moment na backu gdzie Dean wspomina koledze jak to ten już dwa razy został wydymany ze swojej szansy i tym razem już nic go nie powstrzyma. Czyżby to właśnie Ambrose miał tym razem stanąć swojemu samoańskiemu koledze na drodze? Ma to jakiś sens, Dean ostatnio nie robi absolutnie nic, jego ostatni program to nadstawianie karku za Romka. Wyczuwam interwencję na ppv gdy Reigns będzie dwa kroki od złota ;)

NO! W końcu RAW przy, którym nie było praktycznie żadnego momentu, że chciało mi się iść spać.

Otwarcie mimo wszystko na minus, tak jak napisał Carlos - to było pierdyliard razy, co z tego, że Hunter jak i Seth są świetni za mikrofonem, skoro wykazywanie się w tych samych sytuacjach nudzi. Wejście Romka również nie wniosło nic, ale podobało mi się to w jaki sposób chcą wyłonić pretendenta, aczkolwiek poza Romanem nie widziałem innej możliwości, pewnie gdyby był Cena to wtedy lekka obawa no bo Cena wins lol, ale wiadomo było, że go nie ma

Walka pierwsza z owego turnieju była na naprawdę niezłym poziomie. Owszem, było kilka przestojów, ale całość wypadła naprawdę dobrze, fani nagrodzili chantami 'This Is Awesome', zawodnicy się spięli i dali świetny pokaz wrestlingu

Potem świetna walka Owensa i Cesaro, zasłużone 'This Is Awesome' i walka, w której chciałbym żeby wygrali obaj, ale wiadomo było, że to niemożliwe i dali wygrać Owensowi. Sam pojedynek jak już pisałem stał na bardzo wysokim poziomie, obaj od początku wiedzieli jak to wszystko rozegrać, żadnych botchy, piękny pojedynek

Sam segment z Del Rio i Colterem na zapleczu nudny, natomiast już walka Del Rio z Nevillem na dobrym poziomie. O dziwo to Albert prowadził rywala a Neville tylko się odgryzał, ale i tak udało mu się sporo pokazać, wiadomo było, że Del Rio wygra, bo przecież dopiero wrócił, dlatego sam pojedynek bez wielkich emocji, natomiast na dobrym poziomie, ta dwójka potrafi walczyć.

Potem przeciętna walka Tagowa, Dudleyz moczą na każdym kroku, nie pamiętam kiedy ostatnio wygrali pojedynek w TV.

Niezły speech Wyatta, aczkolwiek on pokazywał już lepsze przemowy, i teraz to Kane padł ofiarą ataku Wyattów. Chyba jednak Strowmana nie będą już promować jako terminatora, bo przecież Kane niedługo go zatłukł i tym razem jakiś seeling ze strony Brauna był. Ciekawe kto kolejny. Sting? A może Rock? Zobaczymy

Ziggler vs Big E długo się rozkręcało, ale ostatecznie to również była dobra walka, nagrodzona kolejnym 'This Is Awesome' ze strony fanów. Wygrał Ziggy, tym razem ND przegrali swoje solowe pojedynki, natomiast od nowego tygodnia powinno ruszyć jakieś story Tagowe. Oby Ascencion albo Lucha.

Fajna wstawka z Austinem, i kapitalna walka wieczoru. Zasłużone, KOLEJNE juz dziś 'This is Awesome', świetnie wyglądający każdy zawodnik w ringu, trzeba przyznać, że każdy dał coś od siebie, poziom czysto ringowy był naprawdę dobry, mieliśmy świetnych w ringu Zigglera i Owensa, dobrego Del Rio i robiącego ciągle postępy Romana a to dało świetną walkę, kapitalną końcówkę, zwycięstwo Romana i myślę zapewniony dobry poziom na PPV, bo Rollins wyciska ze swoich rywali maksimum.

Podsumowując - Bardzo dobre RAW. Co prawda tylko jeden większy segment, skupili się tutaj na walkach, ale myślę, że nikt nie będzie miał o to pretensji, zrobili naprawdę dobre RAW, i nie wiem czy nie zaufać plotkom internetowym, że to pierwsza gala w której palce maczał Russo, bo jeśli to prawda to się postarał. Za dziś 8.5/10, i oglądało się świetnie :)

i nie wiem czy nie zaufać plotkom internetowym, że to pierwsza gala w której palce maczał Russo, bo jeśli to prawda to się postarał. Za dziś 8.5/10, i oglądało się świetnie :)

To czyli aż taki zły Russo nie jest, co? :8