Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW - ogólna dyskusja, komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

siema wszystkim mam pytanko.Obecnie przebywam za granica i nie ogladalem dosc dlugo wwe raw i smackdown i nie wiem gdzie by było mozna obejrzec to na necie ale z tlumaczeniem na polski to jak leci to na extreme.dzieki z gory.pozdro.licze na pomoc:)

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

113

• Bryx

111

• DonCarlos

106

• Brem

62

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   995
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Polecam tego gościa - https://www.facebook.com/p1346791?fref=ts

Bieżące gale aktualizowane cyklicznie na dailymotion. Poza tym witam na forum. Rozgość się i pisz! ;)

• Reputacja:   1

:arrow: Powiem krótko - fajne otwarcie.

Heyman jak zwykle spisał się świetnie. Jak zwykle kupa emocji w speechu ja się nie dziwię zawodnikom, którzy właśnie w takim momencie siedzą bądź stoją na backu i słuchają jego przemów.

Seth również wypadł fajnie. Wydaje mi się, że gdy już mu tam przybili tą plakietkę cipo-heela to speeche jednak jak na tego cipo-heela są na poziomie. Dystansował się, mówił fajnie i teraz pozostaje nam tylko czekać na finał.

J&J Counqerity. :8

:arrow: Świetny segment div. Podoba mi się, że zarząd stopniowo wprowadza dziewczyny do głównego rosteru, bo gdyby zrobili to na siłę - tak jak z Paige na przykład - moglibyśmy uświadczyć potem dziwne sytuacje. Ale o ile z Paige była sytuacja kiepska, ponieważ zadebiutowała sama, AJ gdzieś tam odeszła, więc wówczas nie miała absolutnie żadnej kandydatki do tworzenia czegokolwiek. Więc generalnie zmieszano ją z błotem.

Tutaj mamy obraz inwazji div na modelki i myślę, że takie właśnie rozsądne i stopniowe inwazyjne zagrania się sprawdzą lepiej, aniżeli: debiut --> walka --> pas.

Popu jakie dostały dziewczyny się spodziewałem. Jestem zadowolony szczególnie z Sashy - bo jest to najciekawsza dziewczyna od czasów Lity - ale z drugiej - zabrzmi to teraz bardzo egoistycznie - żeby kreatywni podeszli do niej z największą starannością. Mając kogoś tak wartościowego, warto o nią zadbać i opiekować się nią w należyty sposób.

Modelki zjedzone i tak ma być. Brakowało tylko żebyś któraś z nich odjebała jakiś botch - wówczas by je to bardziej pogrążyło.

:arrow: O wilku mowa, Lita's back. Latek przybywa, a wciąż taka z niej petarda.

O samych zawodnikach TE wypowiedzieć się nie mogę, ponieważ nie oglądam. Z tego co słyszałem to największą reakcję zebrał ten grubas białej marynarce.

Ktoś ogląda? Ten grubasek jest rzeczywiście "jakiś"?

:arrow: Panowie przenieśli segment w czasie. Dobry finał przed finałową walką. Był rozpierdol, było zamiatanie i tego pewnie wszyscy oczekiwali. "Rzut" stołem w Rollins'a - epik. Teraz czekamy na Battleground.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

:arrow: Krótko o RAW, bo oglądane po łebkach.

Heyman robi robotę. Jedno co mnie drażni, to b.głupie stwierdzenie wewnątrz dablju, że w każdym speechu przynajmniej 14 razy musi paść przypomnienie daty i nazwy gali. Nawet Heymanowi kazali co chwilę akcentować ten fakt. Aktualnie promo w dablju wygląda tak :

...

"Pitu, pitu, pitu (...) i przekonasz się, że w tą niedzielę, na Battleground (...) pitu, pitu, pitu (..) ponadto obiecuję Ci, że tej niedzieli na Battleground (...) kolejna porcja pitu pitu, (...) gdyż tej niedzieli na Battleground w niedzielę, odbędzie się Battleground, które będzie w niedziele, a gala nazywa się Battleground i jest to gala w niedzielę ..."

...

No please ...ileż można. Czy w trakcie jednego kilkunasto-minutowego promo, ktoś kiedyś liczył ile razy w sumie Seth i Heyman wymienili datę z nazwą gali? Ja nie liczyłem, ale to zdecydowanie zbyt wysoka liczba i wnerwia ucho na potęgę.

:arrow: Końcowy segment spoko, ale kurde chyba jednak nie podoba mi się, że z faceta który rozbił streak robią face'a. Lesnar ma naturalne predyspozycję do bycia jedynym prawdziwym heelem u Vince'a. Jedynym nie-cipo-uciekaczem. Jak rozumiem dla kreatywnych inaczej jest to świetny argument do face-turnu ?

:arrow: Dni mudżyna w dablju ciąg dalszy. Mamy trzech członków new day i tylko dwóch prime time graczy - musimy znaleźć trzeciego do teamu ? Hmm...czy jest jeszcze ktoś czarny na sali ? Biały odpada ... będzie wyglądało jak OREO. Ktoś kto nie ma z nadchodzącym matchem nic wspólnego ?

Zawsze parskam śmiechem, kiedy pomyślę jaki jest pogląd Vince'a na czarnoskórych w WWE. On na dobrą sprawę nawet ich nie odróżnia. Ostatnim wartościowym dla Vince'a czarnym zapaśnikiem był Lashley.

915802072594e34bce782c.jpg

dzieki ziomek za ten link.Npisalem ci wiadomosc prywatna.Chodzi mi o raw z 4 maja i smackdown z 7 maja pozdro :)

Dodano:

z 1/6/15 raw nie ma obrazu ze strony cda :{ zna ktos inna zyby obejrzec z tlumaczeniem pozdro :)

• Styl:  Jasny

Jedno co mnie drażni, to b.głupie stwierdzenie wewnątrz dablju, że w każdym speechu przynajmniej 14 razy musi paść przypomnienie daty i nazwy gali.

Tyle dobrego że odpuścili sobie akcentowanie WWE Network przy każdej możliwej okazji. Swoją drogą gdyby odpuścili sobie gale co 3 tygodnie i karty na nie rodem z tygodniówek bez większej historii, to i nie trzeba byłoby wielkiej promocji i przypominania o tym non stop bo człowiek sam by na to czekał. TNA jakiś czas temu zrezygnowało z wielkiej ilości ppv i ograniczyli się do chyba 4 gal. WWE powinno zrobić krok w tym kierunku, wyJ***ć te wszystkie Battlegrałndy, Pejbaki i inne nic nie wnoszące gale, zostawić z 8 porządnych gal(+4 speciale NXT) i wszystko by się kręciło samo. Ma to sens szczególnie dzisiaj gdy wszystkie ppv są dostępne na Network i nie trzepią z tego takiej kasy jak za czasów płatności w tv.

Końcowy segment spoko, ale kurde chyba jednak nie podoba mi się, że z faceta który rozbił streak robią face'a.

Jasne że Brock ma predyspozycje na monster heela, ale potrafi się odnaleźć również w roli tego dobrego. Tak naprawdę wszystko zależy od tego kto staje na przeciwko niego - jeśli jest to "fejsowy" Roman rozpisują go jak tego złego, gdy jest to heelowy Seth nikt nie ma problemu by zrobić z niego ulubieńca publiki. Szczególnie że Lesnar nie jest rozpisywany jak Cena żeby przytulał dzieciaki po walce, wciąż jest typowym rozpierdalaczem, tyle że tym razem bije kogoś kogo nie znosi publika. :)

bo gdyby zrobili to na siłę - tak jak z Paige na przykład

E tam. Paige pojawiła się w bardzo podobnym momencie jak teraz nowa trójka. Mamy dominującą mistrzynię, nie mamy żadnych rywalek, bo wszystkie zostały odfajkowane podczas długiego tilte-runu, dywizja potrzebuje zastrzyku świeżej krwi, etc. etc. Angielkę po prostu po szybkiej wygranej dosyć mocno spierdolili przez brak wiarygodnej rywalki(AJ poszła od razu na urlop), odżyła dopiero gdy Punkówna wróciła do fedki ze dwa miechy później.

Jeśli chodzi od divy - nie jestem pewny czy wrzucanie Becky do głównego rosteru już teraz to dobry pomysł. O ile Flairówna zrobiła już swoje w NXT i tylko czekała na wezwanie z góry, a Banks rozpierdala obecnie i nic nie stoi na przeszkodzie by podziałała parę tygodni jak Owens w obu programach, tak Lynch wydaje się wrzucona na siłę. To tak jakby z facetów już dziś wrzucić Itamiego, który w sumie nie zrobił zbyt wiele, pokazał się w jednym programie i to na tyle. Irlandka wciąż potrzebuje promocji bym spojrzał na nią na równi z dwiema pozostałymi dziewczynami. Plan idealny zakładał awans Sashy i Charlotte by te dołączyły do Paige, postanowiono zabrać też Becky przez co trzeba było też zawołać dziewczynę Brodusa i tę drugą. Trochę mi to nie pasi, tym bardziej że rozdzielono reprezentację NXT. Fajnie by było gdyby zamienić miejscami Paige z Banks. ;)

Trochę beka z TE - są już chyba z miesiąc po starcie i promują ich dopiero teraz? Chyba wyniki oglądalności sięgają dna :lol

E tam. Paige pojawiła się w bardzo podobnym momencie jak teraz nowa trójka (...) Angielkę po prostu po szybkiej wygranej dosyć mocno spierdolili przez brak wiarygodnej rywalki

Nie no jasne, zastrzyk nowych div, prawdziwych div, jest potrzebny niewątpliwie. Istotne jest właśnie to co piszesz później: Paige zadebiutowała z mega pompą na RAW, ale później właśnie przygasła. Jest to oczywiście wina zarządu, bo o ile sama osobowość Paige się broniła wówczas i broni się nadal, o tyle programu sama z sobą zrobić nie mogła. Dlatego właśnie tak bardzo wówczas zmarnowano jej potencjał. Przecież na dobrą sprawę ona też dość fatalnie zadebiutowała. Ja osobiście nie w takim charakterze oczekiwałem jej debiutu. Może z nowymi koleżankami uda się coś zrobić fajnego?

Co do dziewczyn, które teraz przyszły na RAW. Oczywiste jest to, że to nie był debiut, bo we trzy na pewno tam nie zostaną. Więc to był po prostu taki pokaz świeżej utalentowanej krwi. Ba, być może to było takie przesłanie z samej góry dla kalek z głównego rosteru? Kto wie.

Idąc dalej - imo nie ma co mieć pretensji do wystawienia tam między innymi Becky, ponieważ to nie był debiut. Wystawili kobiety, które po prostu mają największe znaczenie w NXT. To wszystko.

Fajnie by było gdyby zamienić miejscami Paige z Banks.

Chodzi o transfer? Jeżeli tak to wyjdzie na to samo. Pamiętasz jakie Paige początkowo zbierała reakcje na RAW'ach? Kosmiczne. Później - właśnie ze względu na brak rywalek - nie zbierała jej w ogóle.

Gdyby w main rosterze była choć jedna jeszcze do kolekcji wartościowa diva, wówczas mogłyby kręcić programy we dwie. W ogóle bym się nie obraził. A cała reszta kalek z Bellaskami na czele niech się opalają i kupują stroje kąpielowe w tych swoich Total Divas. ;)

Tyle dobrego że odpuścili sobie akcentowanie WWE Network przy każdej możliwej okazji. Swoją drogą gdyby odpuścili sobie gale co 3 tygodnie i karty na nie rodem z tygodniówek bez większej historii, to i nie trzeba byłoby wielkiej promocji i przypominania o tym non stop bo człowiek sam by na to czekał. TNA jakiś czas temu zrezygnowało z wielkiej ilości ppv i ograniczyli się do chyba 4 gal. WWE powinno zrobić krok w tym kierunku, wyJ***ć te wszystkie Battlegrałndy, Pejbaki i inne nic nie wnoszące gale, zostawić z 8 porządnych gal(+4 speciale NXT) i wszystko by się kręciło samo. Ma to sens szczególnie dzisiaj gdy wszystkie ppv są dostępne na Network i nie trzepią z tego takiej kasy jak za czasów płatności w tv.

Otóż to. Zgadzam się z Tobą w stu procentach. W kalendarzu WWE jest kilka takich gal PPV w roku które są po prostu takimi zwykłymi galami tak jak np zbliżające się Battleground. Zauważyłem także że w okresie Road to Wrestlemania gdy ktoś ma pas na Royal Rumble to broni go na WM , więc gala pomiędzy tymi galami jest zupelnie zbędna i pozbawiona emocji. Gdybym miał decydować to zrobiłbym 6 PPV w roku. Oczywiście 4 najwieksze , czyli WM , Royal Rumble , Survivor Series , oraz Summer Slam , a także dołożyl Money in the bank ze względu na walizke , oraz TLC ze względu na stypulacje walk. Wtedy PPV odbywałyby się co 2 miesiące , podniósłby się ogólny ich poziom , byłyby bardziej wyczekiwane , nie musielibyśmy narzekać na to że najważniejszy pas nie jest broniony na każdym PPV , (chodzi o sytuacje gdyby mistrzem był Lesnar), a także feudy mogłyby być o wiele bardziej i dokładniej podbudowane .

'Wszyscy muszą być kimś, mi wystarcza być sobą."

Oczywiste jest to, że to nie był debiut, bo we trzy na pewno tam nie zostaną.

Dlaczego by nie? Wypychają je powoli z NXT robiąc miejsce dla Evy Marii i tego blond kasztana ex-kulturystki. Poza tym przez ostatnie miesiąc cała dywizja kręciła się obok sióstr Bella i ich randomowych rywalek, teraz gdy wreszcie mają więcej niż jedną utalentowaną dziewczynę do rozpisania mieli by to kończyć po paru tygodniach? Nie jestem pewny Becky, ona może jeszcze wrócić na dłużej do NXT, ale Szarlotka i The Boss chyba już przyklepały sobie pewne miejsce w głównym rosterze samymi zebranymi reakcjami.

Chodzi o transfer? Jeżeli tak to wyjdzie na to samo. Pamiętasz jakie Paige początkowo zbierała reakcje na RAW'ach? Kosmiczne. Później - właśnie ze względu na brak rywalek - nie zbierała jej w ogóle.

Znaczy chodziło mi o miejsce w zespołach. Bo w chwili obecnej mamy Bella1, Bella2, randomowalaska vs. Paige, Charlotte, Becky vs. Banks, Ms Brodus, Tamina. Mogli by dziewczyny zamienić miejscami żeby cała trójka z NXT stała po jednej stronie. ;)

Dlaczego by nie? Wypychają je powoli z NXT robiąc miejsce dla Evy Marii i tego blond kasztana ex-kulturystki.

No właśnie, spójrz co się tam będzie działo po odejściu chociażby Banks i Charlotte. Wypadałoby nie przeważać żadnej szali i mniej więcej iść wyrównanym tempem zostawiając za sobą przyzwoity poziom.

Jasne, mamy w NXT wciąż utalentowane dziewczyny, ale tych dziewczyn jest ile? Dwie? Jeżeli odpuściliby Becky to trzy (Becky, Bayley, Bliss). Ale czy one są na tyle przyciągające żeby przejąć tę pałeczkę liderki? Według mnie nie.

Poza tymi trzema dziewczynami mamy katastrofę w postaci Marie i tej koksiary brzydkiej co wygląda k***a jak przez okno (czyt. ona nie wygląda). Ja sobie tego nie wyobrażam osobiście.

Jak dla mnie powinni stopniowo dziewczyny transferować do głównego rosteru, albo...

Znaczy chodziło mi o miejsce w zespołach. Bo w chwili obecnej mamy Bella1, Bella2, randomowalaska vs. Paige, Charlotte, Becky vs. Banks, Ms Brodus, Tamina. Mogli by dziewczyny zamienić miejscami żeby cała trójka z NXT stała po jednej stronie. ;)

...tak jak piszesz - zrobić stajnie. Ale to od razu. Inwazja na kaleki - przynajmniej trzy dziewczyny i byłoby w porządku. Mógłbym to kupić. Sasha, Paige, Charlotte - to mogłoby wypalić.

Z resztą personalnie by mnie to meeega jarało, ponieważ dziewczynami z NXT jaram się jak jasna cholera, a do tego dochodzi fakt, że w main rosterze - prócz Cena/Owens - nie jaram mnie absolutnie żaden program.

Jasne, mamy w NXT wciąż utalentowane dziewczyny, ale tych dziewczyn jest ile? Dwie? Jeżeli odpuściliby Becky to trzy (Becky, Bayley, Bliss)

Jest Carmella, jest cofnięta z głównego rosteru Emma, jest Blue Pants(!), są nowe dziewczyny które ostatnio nam przedstawiano. Nie ma się co spinać talentów jest pod dostatkiem, a w NXT można zrobić szybką karierę. Bo powiedzmy sobie szczerze - kto roku temu słyszał o Becky chociażby, a dziś jest już w głównym rosterze. Dywizja nic nie straci o ile będą podtrzymywać zainteresowanie produktem, luki szybko się wypełnią, dziewczyny gdy mają szansę się wykazać potrafią zaskoczyć.

btw. Eva Marie może nie być już tak koszmarna, podobno twardo zapieprza na treningach z TBK, może będą z niej ludzie jeszcze :)

Kurcze. Czy tylko dla mnie te trzy teamy, które się utworzyły to za mało? :D Jak nic brakuje tutaj czwartej drużyny. Jest Natalya, jest Cameron, z NXT można by spokojnie ściągnąć Alexę Bliss(czekam na nią mocno :( ) czy Bayley(tak, wiem, że miała złamaną rękę, ale wystarczyłoby, że by ją wprowadzona, bo za dwa tygodnie i tak pewnie normalnie mogłaby walczyć). Inna sprawa, że to duże ryzyko, bo dywizja div w NXT mogłaby aż za bardzo to odczuć na własnej skórze... Dobra, koniec fantasy bookingu. Ich debiut tak czy siak można uznać za udany.

Nie jestem pewny Becky, ona może jeszcze wrócić na dłużej do NXT, ale Szarlotka i The Boss chyba już przyklepały sobie pewne miejsce w głównym rosterze samymi zebranymi reakcjami.

No właśnie jeśli mam być szczery, to Sasha aż tak dużej reakcji nie zabrała, chyba Charlotte zebrała największa. Szkoda mi trochę Becky, bo zaprezentowała się świetnie, na luzie wyszła sobie na titantron, a tak naprawdę mało kto chyba wiedział, kto to w ogóle jest. :D

Co Ty WWE robisz? Co Ty robisz z tym Owensem? Nie wiem ile razy jeszcze będę razy o tym pisał, ale cholernie się boją go pushować, kompletnie nie wiem dlaczego. Co jest w tym najgorsze? Że WWE zobaczyło co zrobiło z Brockiem i ciężko go teraz bookować. Przez to zamiast pushować innych tak, by byli na poziomie Lesnara, to pchają największe talenty poziom niżej. Nie umiem tego dokładnie wytłumaczyć słowami, ale idą po najłatwiejszej linii oporu, szkoda.

Jasne że Brock ma predyspozycje na monster heela, ale potrafi się odnaleźć również w roli tego dobrego. Tak naprawdę wszystko zależy od tego kto staje na przeciwko niego - jeśli jest to "fejsowy" Roman rozpisują go jak tego złego, gdy jest to heelowy Seth nikt nie ma problemu by zrobić z niego ulubieńca publiki.

"Potrafi robić za face'a" to chyba trochę złe określenie. Facem może być każdy, ale on jest bardzo słabym. Dużo lepiej sprawdza się mimo wszystko jako monster heel. Nie mogę zdzierżyć jak się czasem uśmiecha tak przyjaźnie jak Heyman powie coś niby śmiesznego o Sethie albo jak publika skanduje "Suplex City". On też nie czuje się chyba najlepiej jako ten dobry, przynajmniej tak mi się zdaje.

No i po storyline'owym złamaniu nogi Kane'a coraz bardziej prawdopodobne, że ten Undertaker może faktycznie wrócić już niedługo. Paul w końcu kilka razy powtarzał coś o umarlaku, w dodatku Dead Man ostatnio dużo ćwiczy i wygląda naprawdę dobrze na zdjęciach.

A jeśli nie czyiś powrót, to wygrana Brocka, ale przez DQ. Nie wierzę, że ten program zakończy się tak szybko, jeszcze będą mieli walkę na Summerslam i może tam Brock wygra czysto(albo tam przegra dzięki Undertakerowi?).

No i powrót Cody'ego. Nie wiem co z nim chcą zrobić, ale jak na razie gra jeszcze jako heel. W sumie to dobry czas, żeby zrobić z niego faktycznie takiego "Son of a bitch" heela. Wątpię w push dla niego, a z takim gimmickiem Startdusta dobrze mi się go oglądało. Gorzej, że trafił na Neville'a, już z nim zapewne przegra, jeśli rozpoczną feud...

Czy tylko dla mnie te trzy teamy, które się utworzyły to za mało?

Tak. Mi by spokojnie starczyły dwa - Bella vs, Paige, Charlotte i Sasha ; ) Nie ma co wprowadzać za dużo zawodniczek. Trzeba kilka dziewczyn też zostawić w NXT, a z głównego rosteru tam szału nie ma. Co do Twoich typów - Natalya umarła po programie z pierdzeniem, Cameron nie mogła by wziąć w tym udziału skoro jej ulubioną walką jest Melina vs. Alicia Fox, a Blissówna jeszcze za krótka na główny roster. Teraz gdy trochę się trocję szatnia dziewczyn w NXT przewietrzy dostanie pewnie swoje 5 minut. A jak pisałem - Bayley pewno była pewniakiem gdyby nie uraz ręki, a widać potrzebują już zawodniczek na teraz.

Sasha aż tak dużej reakcji nie zabrała, chyba Charlotte zebrała największa.

Absolutnie Charlotte zebrała większą reakcję - nie ma się o co spierać, w końcu nazwisko robi swoje. Aczkolwiek wydaje mi się że Banks również została ciepło przywitana, tylko biedna Becky wyszła trochę jak "Virgil, Wrestling Superstar" :D

Nie mogę zdzierżyć jak się czasem uśmiecha tak przyjaźnie jak Heyman powie coś niby śmiesznego o Sethie albo jak publika skanduje "Suplex City".

Ja to za to uwielbiam :D Prawdziwy badass face, a nie jakiś Roman rozpierdalający na lewo i prawo głoszący przy tym opowieści o lokomotywach i fasoli. Heyman jest wirtuozem na micku, więc dla niego nie ma żadnego problemu by zmienić swoją rolę w mgnieniu oka. A i Lesnar jak na moje też dobrze się sprawdza jako ten "dobry", chociaż to spory cudzysłów, bo jak pisałem - tak naprawdę wszystko zależy od tego jaką rolę gra jego rywal. Kto wie, może po BG dostanie jakiegoś face'a i szybko wróci na ciemną stronę mocy. Podobna zasada jak - każdy rywal Ceny to face :lol

Tak. Mi by spokojnie starczyły dwa - Bella vs, Paige, Charlotte i Sasha ; )

Tak jeszcze edytując mój poprzedni post --> generalnie to zajebali sprawę. Mogli to zdecydowanie lepiej wykorzystać. Powiedzmy, że Belle tam dostają tę swoją przemowę dotyczącą reszty zawodniczek, następnie przychodzi to czarne gówno z Taminą i się tam o coś sprzeczają. Nawet nie trzeba byłoby pisać pogrążającego ich segmentu, ponieważ te panie z nawet zjadliwie rozpisanym segmentem zrobią taki syf, że szok.

Okej, klepią gadkę, kłócą się chwilę, przychodzi Steph i ogłasza zawodniczki z NXT. Przychodzi Charlotte, Banks i któraś jeszcze pani gotowa na główny roster i mamy stajnia vs. stajnia. Gdyby Charlotte, Banks i któraś jeszcze pani z NXT przyszły we trzy razem - stanowczo przeciwko Bellom i Fox - zebrałyby zdecydowanie większy pop i skandy "this is awesome" z pewnością by się pojawiły - zwłaszcza, że kilku smartów na arenie wówczas było. Dodatkowo, całkiem z dupy i z obojętności mogłyby skopać tę czarnulkę od Uso i Tamine i pójść na back. ;)

Aczkolwiek wydaje mi się że Banks również została ciepło przywitana

Jakąś tam reakcję zdobyła, ale to też wina publiki. Jednak więcej marków było, którzy albo buczeli, albo nie odzywali się bo to heel. Chociaż propsy dla jednego ze smartów, który w momencie gdy Steph powiedziała "The Boss" od razu zaczął wrzeszczeć - i to był smart, bo smarta zawsze się rozpozna.

Gdyby Charlotte, Banks i któraś jeszcze pani z NXT przyszły we trzy razem - stanowczo przeciwko Bellom i Fox - zebrałyby zdecydowanie większy pop i skandy "this is awesome" z pewnością by się pojawiły - zwłaszcza, że kilku smartów na arenie wówczas było. Dodatkowo, całkiem z dupy i z obojętności mogłyby skopać tę czarnulkę od Uso i Tamine i pójść na back. ;)

We trójkę miałyby skopać piątkę Bellas&Naomi i Taminę? Trochę to się kupy nie trzyma. Jeśli znowu nowe divy miałyby stanąć naprzeciw Bellaskom, to co wtedy z Naomi i tą drugą? :D Miałyby patrzeć? Bez sensu. Akurat ten segment z wprowadzeniem div został bardzo dobrze zrobiony, choć niepotrzebnie moim zdaniem Steph to wszystko zapowiadała, mogli zrobić z tego większą niespodziankę.

Chociaż propsy dla jednego ze smartów, który w momencie gdy Steph powiedziała "The Boss" od razu zaczął wrzeszczeć - i to był smart, bo smarta zawsze się rozpozna.

Te go słyszałem i nawet się uśmiechnąłem pod nosem. :thumb: