Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW - ogólna dyskusja, komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Fajnie, że Randy wrócił, ale nigdy nie byłem jakoś do niego przekonany. Zaczynają rozgrywać to powoli, bo myślałem, że szybki feudzik i walka z Rollinsem na WM

Tak imo to powinno wyglądać.

Nie, zdecydowanie nie tak, to jest zbyt przewidywalne, każdy chyba wie, że za tydzień, max. dwa Orton przejdzie face turn. Nie rozumiem po co się tak bawić, dobry był pomysł, by Randy faktycznie wstąpił jeszcze do Authority, ale zaczął ich od środka psuć. Na przykład zgodzić się na ten tag z Sethem, a potem z uśmiechem na twarzy szerokim przyjąć jego porażkę.

A tak jest nuuuudno i z góry wiadomo jak będzie feud prowadzony, deja vu z listopada, gdzie było dokładnie to samo.

Ambrose z Zigglerem potraktowali się barkami, jak gimbusy w szkole. Ja chętnie bym zobaczył triple threat na wrestelmanii, albo fatal 4-way bo tam jest R-truth siedział.

O ile Ziggler jeszcze świeży po programiku przy pasie IC i spokojnie mógłbym go dorzucić do walki o pas, o tyle R-Truth to ostatni slot o którym mógłbym pomyśleć. :8

Ale fani pomyśleli i wczoraj #GiveTruthAChance był pierwszym na świecie, więc może to Truth powiedział dla beki, a wyjdzie jeszcze na to, że go WWE wepcha do tej walki, widząc ile osób tego chce. :D

Swoją drogą szkoda, że nie można edytować postów w tych twoich typowaniach bo skoro mamy reaktywację PTP to pewnie oni będą kolejnymi mistrzami. :8

Chyba sobie żartujesz, przecież oni zaraz wracają do jobbownia. :)

Co do innych wydarzeń z RAW:

- Heel turn Natalki zwiastuje nam jej walkę na WMce?! Czyżbyśmy mieli ujrzeć dwie walki div, czy zrobią 3v3? Oby to drugie, chociaż boję się, że wtedy kobitki mogą za dużo czasu wziąć.

- Jaki Cena był sztuczny mówiąc, że Rusev sobie może jego obrażać, ale nie jego Amerykę, szok. :D Rosjanin w sumie dość dobrze przy nim wygląda i IMO nabrał dużo wiarygodności po tym zwycięstwie na Fast Lane, mimo iż wiadomo jak zakończy się jego walka na Wrestlemanii.

- Roman znowu progres, zaczynam gościa na poważnie lubić i kibicować. Dotąd to robiłem, bo za dużo hejterów się pojawiło i go wspierałem przez to, ale teraz robi nam się main eventer, poważnie! Ten uśmiech szczery przy zmianie z Danielem na koniec ich walki był bezcenny, aż ja się uśmiechnąłem. :)

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

113

• Bryx

111

• DonCarlos

106

• Brem

62

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

ięc może to Truth powiedział dla beki, a wyjdzie jeszcze na to, że go WWE wepcha do tej walki, widząc ile osób tego chce.

...i przy okazji dadzą mu pobiegać z tytułem, bo przecież mało osób w rosterze, które potrzebują kopa w górę, a biedny czarny Truth nadal potrzebuje promocji chociaż skończył się (albo w ogóle nawet nie zaczął) pare lat temu. :(

Chyba sobie żartujesz, przecież oni zaraz wracają do jobbownia. :)

Ze względu na Darren'a i jego orientację seksualną nie zdziwiłbym się jakby próbowali im jeszcze te tagi wcisnąć. Przecież to dzięki temu, że Young jest śliski dostali pasy tag odbierając je Tarczom. :P

Heel turn Natalki zwiastuje nam jej walkę na WMce?! Czyżbyśmy mieli ujrzeć dwie walki div, czy zrobią 3v3? Oby to drugie, chociaż boję się, że wtedy kobitki mogą za dużo czasu wziąć.

Rozumiem, że to "3v3" Ci się po prostu pomyliło? Miałeś na myśli 3way?

Osobiście nawet mógłbym to kupić. Paige vs. Nikki vs. Natalya o ten pas + odpowiednia ilość czasu mogłaby przynieść dobrą walkę. WrestleMania to miejsce gdzie dla babeczek czas też muszą znaleźć i z takim składem aż się prosi o te pare minut więcej niż zwykle.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

osobiście nawet mógłbym to kupić. Paige vs. Nikki vs. Natalya o ten pas + odpowiednia ilość czasu mogłaby przynieść dobrą walkę.

Lepiej w to wciepać jeszcze Brie i najlepiej jakby wygrała. I na extreme rules bella twins o divas championship czy coś takiego. Chociaż na wm pas pewnie zgarnie Paige i też tak może być, bo jest dobra(i ładna).

Lepiej w to wciepać jeszcze Brie i najlepiej jakby wygrała. I na extreme rules bella twins o divas championship czy coś takiego.

Tak generalnie to Bellaski obie wypieprzyłbym ze story z pasem mistrzowskim div.

Co prawda nikogo to prawie nie interesuje kto tam walczy i dywizja kobiet jest u nas na forum omijana szerokim łukiem w większości przypadków, a jest to wynikiem tego, że angażują takie miernoty jak Bella Twins właśnie. :8

Niech one sobie tam błyszczą w Total Divas, a dywizję pań w WWE zostawią wartościowym zawodniczkom.

Zdecydowanie przydałaby się nowa, młoda, utalentowana krew do głównego rosteru, ale patrząc na rozwijający się w stronę przeciwną produkt div to chętnie zostawiłbym Szarlotki, Banksy i inne panie z rozwojówki jak najdłużej tam gdzie są.

W głównym rosterze trzeba zrobić porządek, posegregować śmieci, więc z awansami bym się wstrzymał. :)

Dodano:

Tragiczny segment otwierający.

Seth, który zaczął cotygodniową już w sumie gadkę, nic zaskakującego nie powiedział. Po przyjściu Romana nie wiem czemu, ale Seth próbował być na siłę śmieszny. Mówiąc, że jest lepszym raperem od Wiza Khalify i inne tego typu pierdoły coraz bardziej go kompromitowały w tym segmencie. Na szczęście postanowili to szybko zakończyć w miarę.

Reings kolejny raz tragiczny. Facet chce, ale nie potrafi się wyluzować w ogóle. Próbując to robić strasznie sztucznie w tym wszystkim wypada i przekręca wyrazy przy wypowiedziach.

Poza tym - to chyba jego jedna z dłuższych ostatnio wypowiedzi nie wliczając fasoli. :lol

Segment ze Stewart'em już lepszy.

Myślałem, że będzie przez cały segment sobie żartował czy coś, ale później już nabrał powagi. Fajnie sprzedane emocje. Dodatkowo przytyki do JJ Security mając ich na marginesie w głębokim poważaniu.

Szkoda tylko, że jakoś tego nie przedłużyli i nie pozwolili im podyskutować obu. Seth tutaj też nic nie powiedział. Ale pewnie zabrakło im czasu bo Cenniejsze było przecież Cena vs. Axel. :)

Tak jeszcze wracając do JJ Security - oni są nawet zabawni i czasem nawet się z nich śmieje. Szczególnie z tego łysego. Taki malutki, a czasami przywali taką miną, że aż strach się bać. =)) Taki głupi i głupszy.

Main event też się nie wyróżnił. Jak dla mnie standard pojedynku i standard jak na booking walk wieczoru RAW'ów. Chociaż muszę przyznać, że pierwszy raz chyba w swojej karierze Romek mnie zadziwił jak na końcu wyskoczył na chłopaków poza ring. Nie sądziłem, że koleś będzie na tyle sprawny żeby przerzucić to swoje cielsko nad górną linę. Wow. :lol

Pozostając jeszcze przy Rengsie - czy ja miałem tylko wrażenie czy Romcio miał soczewki? Koleś ma dość specyficzne oczy, ale tutaj na RAW według mnie miał soczewki.

Poza powyższym - ktoś mi powie co się dzieje z Ortonem? Po co oni go tak rozpisują i dlaczego tak źle przebiega jego program z Seth'em? :shock:

Przyszedł posłuchać chyba chantów "u can't wrestle" czy "Roman sucks" - żeby potem pomóc Sethowi wygrać, bezsensu kompletnie.

Autentycznie zacząłem kibicować Reignsowi. Niesamowicie rośnie w oczach facet. Niech jeszcze tylko ucina więcej tekstów w stylu "co jeśli uderzyłbym cie teraz w twarz?", aniżeli tych jego śmieszków i będzie serio zajebiście. Nie wiem co on musi jeszcze zrobić żeby być bardziej over z fanami, ale taka to już ta "reality era" jest. Kilka lat temu zbierałby największy cheer ze wszystkich. W dodatku jest chyba pierwszą osobą w tej federacji od czasu Goldberga, która potrafi zasadzić naprawdę soczystego speara, i te wszystkie Edge'y czy inne Batisty wyglądają przy tym jak parodie (w sumie i bez tego takie były, ale kontrast jest olbrzymi).

Nie sądziłem, że koleś będzie na tyle sprawny żeby przerzucić to swoje cielsko nad górną linę. Wow.

Przecie Romek jest naprawdę sprawny jak na swoje gabaryty i wiadomo to nie od dziś. Dobrą walkę też wykręcić potrafi.

Paul Heyman...

10410890_759500927479673_2852955506655356005_n.jpg?oh=82f7a86f55aef25f89521971d4a7f488&oe=55965A5D&__gda__=1430832084_b6227a594ad354abb72a5334c3669bef

Zróbcie temu człowiekowi osobną tygodniówkę.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Przecie Romek jest naprawdę sprawny jak na swoje gabaryty i wiadomo to nie od dziś. Dobrą walkę też wykręcić potrafi.

Nigdy jakoś nie odniosłem takiego wrażenia. Zawsze Romcio był dla mnie mega drewniany i nadal taki jest. Od razu wyjaśniam, że nie oczekuję od niego żeby nakurwiał jakieś canadian destroyery, absolutnie. Ale zaraz zaczną się zachwyty jaki to on jest wygimnastykowany i wysportowany po tej akcji.

Swoją drogą niezłymi metodami stara się Vince przekonać fanów do Reingsa rozpisując mu takie koślawe skoki poza ring. :lol Może za niedługo zacznie kazać mu spadać z klatek żeby przyciągnąć potencjalnego fana. 8)

Charyzmy matka natura mu nie dała, więc musi czymś nadrabiać. :applause:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Zróbcie temu człowiekowi osobną tygodniówkę.

Myślałem, że to do Myers'a. =))

915802072594e34bce782c.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Współczuje Wyattowi i Tryplowi - od tygodni muszą powtarzać to samo, mówić do ściany i wciąż znajdować jakieś powody by zainteresować sobą publikę. Jak narazie im się to udaje, ale ile jeszcze można? Za tydzień Bray znowu nagra jakieś promo na cmentarzu, a Hunter będzie droczył się z kolejnym zawodnikiem WCW... Dwa kapitalne programy, które niestety są obecnie największymi niewypałami tej RTWM. Szkoda.

Jak zawsze kapitalnie sprzedała się Stefka. Niesamowite że taka antypatia publiki do Bezcennego pozwoliła aż tak dobrze wypaść Axelowi. Nie podoba mi się sposób w jaki prowadzą to story z Ruskiem. Przecież każde dziecko wie że skończy się na tym że tydzień przed WM John wreszcie dopnie swego i sprowokuje Bułgara do walki na WM by mógł odkupić swoją porażkę. Ciekawi mnie tylko czy zdecydują się przekazać pas Cenie. Kto wie czy niesiony chęcią rewanżu nie postanowi że samo zniszczenie Ruseva to wystarczająca kara i jeśli brak mistrzostwa na szali przekona jego rywala to pójdzie na taki deal. Chyba że pójdą w drugą stronę i oba srebra wpadną w ręce poważnych nazwisk via Cena US Champ i Bryan IC.

Poza powyższym - ktoś mi powie co się dzieje z Ortonem? Po co oni go tak rozpisują i dlaczego tak źle przebiega jego program z Seth'em? :shock:

Przyszedł posłuchać chyba chantów "u can't wrestle" czy "Roman sucks" - żeby potem pomóc Sethowi wygrać, bezsensu kompletnie.

Kto wie czy nie robią jakiejś podbudowy pod faceturn Rollinsa. Mało prawdopodobne, ale jeśli Romano miałby zostać nowym Paul Heyman Guyem i naczelnym heelem federacji, to kto jeśli nie Seth miałby stanąć mu na przeciw? Patrząc na to jak zachowuje się Ortona, oraz jak przebiegał segment DailyShow(w którym było wspomniane że Authority nie interesuje się Rollinsem) nie wykluczałbym że to jakieś większe story mające na celu odciągnięcie Mr MITB od Huntera i spółki.

Pozostając jeszcze przy Rengsie - czy ja miałem tylko wrażenie czy Romcio miał soczewki? Koleś ma dość specyficzne oczy, ale tutaj na RAW według mnie miał soczewki.

Czytałem to już kilka raz na zagranicznych forach. Podobno naturalnie Romano ma ciemne oczy, ale na Rawach zawsze wyglądają bardzo jasno. Niektórzy mówią że to sprawa oświetlenia, ale są i tacy którzy uważają że Vincent postanowił dodać trochę aryjskiej krwi Samoańczykowi by ten wyglądał jeszcze lepiej. W sumie, nie zdziwiłbym się gdyby to była prawda Jade1.png

Ale zaraz zaczną się zachwyty jaki to on jest wygimnastykowany i wysportowany po tej akcji.

Swoją drogą niezłymi metodami stara się Vince przekonać fanów do Reingsa rozpisując mu takie koślawe skoki poza ring.

Pierdolenie. To że Reigns jest nieźle wysportowany wiedzieliśmy nie od wczoraj. W końcu jest sportowcem nie od wczoraj i pomimo braków technicznych pod względem rasslingowym potrafi skakać czy biegać ; )

Paul Heyman > wszystko.

Przez to promo Heymana musiałem swoją szczękę z podłogi podnieść...

Biedna Lilian :lol

BTW... Niagara rozjebała mnie totalnie :lol

N6EcJjP.gif

A tu dyskusja Maryse i Miza na twitterze

The Miz

I would like to address the commercial that just aired on #Raw . For the record, I am the LEADING MAN in my household, right @maryse0uellet ?

Maryse Mizanin

Yes, that only happened once and he was stressed. @mikethe miz is the LEADING MAN in this household. #BigMike

The Miz

@maryse0uellet THAT NEVER HAPPENED!!!! #BigMike #StrongMike

85470364654a3ea1bb931f.jpg

Raw raczej na plus, bez szału ale na plus. Feudy idą naprzód, dużo solidnych segmentow, mało zapychaczy, niezłe raw.

Reings kolejny raz tragiczny. Facet chce, ale nie potrafi się wyluzować w ogóle. Próbując to robić strasznie sztucznie w tym wszystkim wypada i przekręca wyrazy przy wypowiedziach.Poza tym - to chyba jego jedna z dłuższych ostatnio wypowiedzi nie wliczając fasoli

Nie zgadzam się, jak dla mnie zaczynasz już być uprzedzony do wszystkiego co robi. Właśnie od czasu fasoli Romek moim zdaniem zrobił duży postęp i na ostatnich tygodniówkach jak i tym raw nie wypada już wcale źle. Mam wrażenie że odnalazł albo odnaleźli mu rolę w której się onajduje. Nie próbuje udawać Rocka, nie deklamuje z kartki, jest nieźle. Jasne jeszcze troche trzeba to doszlifować, faktycznie jeszcze troche więcej luzu bo przez jego brak właśnie zdarzają się te przejęzyczenia i będzie git. No i jak już ktoś wyżej już wspomniał prawda że mógłby przestać kończyć każdy segment 'a co jak walnę Cię w twarz' bo to już zaczyna drażnić. Ringowo też daję rade i mam wrażenie że wysiłki kreatywnych od RR przynoszą jakieś skutki i publika go zaczęła lepiej odbierać. Chyba jednak ten motyw z Bryanem na FL jednak był całkiem nie głupim posunięciem.

No a swoją drogą apropo Bryana po raz kolejny WWE pokazuje jak bardzo ma gdzieś fanów i największego ulubieńca widowni wrzuca do wieloosobowej walki o pas midcardowy hah. Trochę śmieszne. Może jeszcze go wyciągnął stamtąd jak wróci heelowy Sheamus. Albo to takie ostrzeżenie dla ludu 'Widzicie do czego jesteśmy zdolni? Lepiej zacznijcie cheerować Romka bo Bryan zląduje nawet w BR albo 1vs1 z R Truthem w kickoffie' ;P A tak poza tym to ta walka o IC zapowiada się bardzo pozytywnie, bardzo solidny skład jak na midcardowy pas, no a jak Bryan tam zostanie to już w ogóle będzie mega konkretny skład. Ten Truth tam nie pasuje troche ale nawet nie przeszkadza zbytnio w tych segmentach.

Kolejny kozacki speech Heymana, byłem ciekaw czy nie posypią się hejty za Andre ale jakoś cisza, tego kolesia nawet popsuty mikrofon nie powstrzyma przed przejęciem show. Kolejny świetny speech Tripla, fajnie wyszedł motyw ze zwolnieniem Bookera. Kolejny świetny speech Wyatta, chyba już są pewni stanu zdrowia Takera bo już ciężko byłoby się im teraz z tego wycofać no i co by zrobili z Wyattem? Na gwałt turnowali Kane'a żeby wystąpił w obronie brata? ;P Na ale jak wspomnieliście ciekawe jak długo Wyatt i Triple dadzą jeszcze rade ciągnąć swoje programy na najważniejszą galę roku bez przeciwników... No i Stefcia znów pokazała klase, Jaś mega dawno nie został tak zmieszany z błotem a publika tylko lała jej wode na młyn. Mega fajnie to wyszło tylko hmmm... o co chodzi z tym Axelem? Niby nawet spoko się tam wpasował, publika go podłapała (na złość Jasiowi ale liczy się efekt) ale no dla mnie koleś nigdy nie był materiałem na nic poza jobberką i parodiowanie przez kogoś takiego Hogana nie wydaje mi się fajne. No i to gadanie o RR... Wszystko fajnie gdybym nie miał w pamięci pierwszego segmentu na ten temat na pierwszym raw po RR kiedy wyszedł Ambrose i 'now you are eliminated'.

Powrót AJ spoko, coś wniesie jak zawsze do dywizji, pewnie dostaniemy tag team match na WM tylko ciekawe czy nie odbiją się na niej negatywnie te chanty 'CM PUNK'.

A no i jeszcze kwestia Ortona... Nie kumam tego w ogóle. Wiadomo że i tak dojdzie do ich walki na WM więc jaki sens ma to co dzieje się teraz? Seth roztrzaskał mu czache o beton a Orton (ten Randy Orton!) wraca i hmm bawi się w jakieś gierki, udaje pomocnego kolegę, baa pomaga mu wygrac walkę eee? Totalnie Orton wypada ze swojego gimmnicku. A pomysł z odwróceniem Rollinsa hmm ciekawy ale Authority bez Rollinsa nie ma sensu. Stałoby się stajnią jobberów.

Pierdolenie. To że Reigns jest nieźle wysportowany wiedzieliśmy nie od wczoraj. W końcu jest sportowcem nie od wczoraj i pomimo braków technicznych pod względem rasslingowym potrafi skakać czy biegać ; )

Ale właśnie większość równa wysportowanie z techniką wrestlingową. Ostatnio nawet u nas mieliśmy przypadek, w którym któryś z użytkowników stwierdził, że Nikki Bella jest dobra technicznie, a tak naprawdę poza elastycznym ciałem nadal pozostaje kaleką.

Nie zgadzam się, jak dla mnie zaczynasz już być uprzedzony do wszystkiego co robi.

Nie jestem uprzedzony. Po prostu oczekuję czegoś znacznie więcej po zawodniku, który wstępuje w szeregi main eventu - to wszystko.

Olałbym to kompletnie gdyby w rosterze nie było wartościowych gwiazd, które spokojnie przebijają się pod każdym względem lepiej niż Reings. Na main eventy Romek jest randomowym produktem, nie wyróżniającym się absolutnie niczym. Koniec kropka.

Program o pas WWE wagi ciężkiej to 90% całego wkładu kreatiwów na chwilę obecną. Pozostałe 10% to wszystkie pasy mid razem wzięte. Więc jak mogę przejść obojętnie obok czegoś tak "ważnego" w momencie kiedy oni dają mi na main eventera kogoś tak ch***jowego?

No a swoją drogą apropo Bryana po raz kolejny WWE pokazuje jak bardzo ma gdzieś fanów i największego ulubieńca widowni wrzuca do wieloosobowej walki o pas midcardowy hah.

Bo tak naprawdę to Bryan z logicznego punktu widzenia nie ma podstaw żeby mierzyć w main eventy. Dostał szansę na powrót po kontuzji w walce z Reingsem, ale przegrał.

Poza tym Romek jest teraz jedynym targetem WWE. To w niego chcą teraz inwestować i tylko w niego. Obecność Bryana mogłaby pokrzyżować plany kreatywnych.

Właśnie od czasu fasoli Romek moim zdaniem zrobił duży postęp i na ostatnich tygodniówkach jak i tym raw nie wypada już wcale źle.

Czy ten postęp jest duży? Nie wydaje mi się, ale na pewno jest zauważalny. Tak czy inaczej przed chłopakiem jeszcze długa droga i nie wydaje mi się by był gotowy na main-event już teraz. Te stracone przez kontuzje miesiące odbijają się teraz potężną czkawką, bo patrząc na to w jakim tempie idzie promocja Romana to gdyby nie ta przerwa byłby pewnie porządnie wypromowany pod szczyt karty. Wciąż jego booking zawiera wiele wkurzających rzeczy, ale chyba powoli zmierzają w dobrym kierunku. Szkoda że nie poczekali z awansem gdzieś do Summerslam.

Ringowo też daję rade i mam wrażenie że wysiłki kreatywnych od RR przynoszą jakieś skutki i publika go zaczęła lepiej odbierać. Chyba jednak ten motyw z Bryanem na FL jednak był całkiem nie głupim posunięciem.

A ja myślę że RR samo w sobie było swoistym epicentrum nienawiści i ultrasmartowej publiki. Po prostu im dalej od tego wydarzenia, tym cichsze jest buczenie, jest wiele grup fanów które najzwyczajniej w świecie kupują Romana. Widać że co Raw facet zbiera inną reakcję - na jednym jest wygwizdany, na drugim cheerowany, a na trzecim dostaje mix. Wszystko zależy od miejsca i ludzi w hali. Wątpię by zabieg z Bryanem miał cokolwiek do czynienia z tym "ociepleniem" atmosfery, jeśli już to na logikę powinien raczej podkurwić smartów którym pokazuje się fucka, i nie zrobić różnicy markom.

największego ulubieńca widowni wrzuca do wieloosobowej walki o pas midcardowy hah. Trochę śmieszne. Może jeszcze go wyciągnął stamtąd jak wróci heelowy Sheamus.

Wątpię byśmy znaleźli kogoś kto wolałby to drugie rozwiązanie. Wciśnięcie go walki o pas IC to mądre posunięcie. Pas co prawda sam w sobie znaczy gówno, ale zawsze jakieś świecące gówno, dużo lepsze gówno niż stare, stęchłe i odgrzewane co dwa lata gówno z Celtem. Swoją drogą dla tej pary to byłoby już 3 spotkanie na największej ze scen. Po walce w kick-offie i 18sekundowym openerze aż strach pomyśleć co zrobili by teraz.

Ten Truth tam nie pasuje troche ale nawet nie przeszkadza zbytnio w tych segmentach.

Obecność Trutha jest konieczna, bo jak powszechnie wiadomo czarny kradnie, a wokół kradzieży budują cały program. Bez Trutha/Henryka/Kofiego/etc ten program nie miałby sensu. 6T81u.png

Dodano:

Dziś na Raw ma dojść do walki Rusev vs. Curtis Axel o pas US. Idealna sytuacja dla Johna na interwencję przy okazji której srebro trafi w ręce ex-McGiligiliego, a Rusek będzie miał powód do zemsty na Bezcennym i wyzwie do go walki na WM. Tam bez mistrzostwa na szali Jasiek może spokojnie rozjechać Bułgara bez konieczności sięgania po tak mało znaczące mistrzostwo jak pas US. Vince McMahon lubi to 2ugct1t.jpg

Dziś na Raw ma dojść do walki Rusev vs. Curtis Axel o pas US. Idealna sytuacja dla Johna na interwencję przy okazji której srebro trafi w ręce ex-McGiligiliego, a Rusek będzie miał powód do zemsty na Bezcennym i wyzwie do go walki na WM.

Wierzysz, że Vince mógłby wpaść na tak idiotyczny pomysł i poświęcając serio ciekawego mistrza Stanów Zjednoczonych, darząc tym samym gościa, który w federacji nic nie znaczy?

Jestem przekonany, że Vincent wpadnie na sto innych, "lepszych" pomysłów żeby do tej walki po prostu doszło. Przerobione zdjęcia Putin'a, Lany czy samego Ruska. Podobnie było przecież z Wyatt Familly kiedy z nimi feudował :8

Tyle że ja nie mówię że głównym celem byłoby doprowadzenie do tej walki na WM. Głównym celem byłoby usunięcie z tła mistrzostwa które jest dla Johna zbyt mało znaczące. Już tam wyżej pisałem że na pewno będą chcieli z tego wybrnąć tak by Cena wygrał, ale nie zdobył tego srebra. Pierwszym pomysłem był non-tilte i Rusev dalej jako mistrz, ale z racji tego że Axel zbiera tam jakąś reakcję to dostanie pas na parę tygodni. Poza tym z Ruseva jako champa wyciągnęli już wszystko co się dało i nie ma sensu by dalej ciągnąć ten program. W ten sposób pozbawią Bułgara mistrzostwa szybko, bezboleśnie i bez większego wpływu na jego postać, bo wiadomo będzie to jakiś mega przekręt ze strony Johna.

Wierzysz, że Vince mógłby wpaść na tak idiotyczny pomysł

Wierzysz że nie? :lol

Zgodzę się na pewno z tym, że Jasiu - jeżeli dojdzie do walki - wygra na Manii, to w ogóle bez żadnych dyskusji.

Osobiście to dwie opcje wchodzą w grę. Pierwsza z nich - bardziej wiarygodna - jest ta, że po prostu Rusek przegra i straci złoto na rzecz Janka. :8

Drugą opcją jest właśnie jakiś przekręt, w którym Rusek się wybroni, ale to znaczyłoby jakiś przełom. To znaczyłoby, że Vince ma jakieś plany na Ruska skoro poświęcam swoją najlepszą zabawkę nie pozwalając mu wygrać czyściutko.

Poza tym z Ruseva jako champa wyciągnęli już wszystko co się dało i nie ma sensu by dalej ciągnąć ten program. W ten sposób pozbawią Bułgara mistrzostwa szybko, bezboleśnie i bez większego wpływu na jego postać, bo wiadomo będzie to jakiś mega przekręt ze strony Johna.

Subiektywnie uważam, że z tak niezłego champa jakim jest Rusev i z tego jego runu, który jest po prostu "dziwny" jak na politykę Vince'a, aż grzechem byłoby nie skorzystać z sytuacji i dać rozbić to jego panowanie komuś kto tego potrzebuje, via. Roman Reings.

Musicie przyznać, że streak Ruska jest rzeczą "dziwną" jak na Vince'ową politykę bo zawodnik, który miałby być jakimś zabijaczem czasu czy zabawką na chwilę skończyłby się po prostu po pierwszym spotkaniu z Jasiem. Jego gimmnick aż się prosi na trafienie kogoś sensownego i kogoś kto mógłby mieć zajebisty start w przyszłość.

Niestety patrząc realnie - tak jak to było w przypadku Wyatt'a - przegrana z Jaśkiem rzuci na Ruska klątwę i każdy wie jak się to skończy finalnie.

Wierzysz że nie? :lol

Pewnie, że Vince znany jest głównie z tego, że wali raz za razem głupie pomysły i "kretyn" to powinno być jego drugie imię, ale wydaje mi się, że Rusev należy do grupy zawodników, których Vicent po prostu kocha nad życie. Jeden z jego ideałów zawodnika. :8