Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Edge, plany na WrestleManię, kontuzja Ziggler'a i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow: O to walki nagrane na najbliższe Superstars (bez wyników)

Alex Riley vs. Primo

Mason Ryan vs. Drew McIntyre

Brodus Clay vs. lokalny wrestler

Ted DiBiase vs. Tyson Kidd

:arrow: A poniżej możecie zobaczyć ich rezultaty

Alex Riley pokonał Primo

Mason Ryan pokonał Drew McIntyre

Brodus Clay pokonał lokalnego Wrestlera

Ted DiBiase pokonał Tyson'a Kidd'a

:arrow: 30 grudnia WWE powraca do XL Center w Hartford.

:arrow: Smackdown! Houseshow w Lizbonie zapowiedziany na 13 listopada został odwołany.

:arrow: Wracamy do postaci Edge'a. Jak już wiadomo został anulowany jego występ na najbliższym SD, natomiast w ubiegłą niedzielę Edge gościł w Squared Circle Training w Toronto, gdzie odbyły się darmowe zajęcia z pro wrestlingu pod jego przewodnictwem, krótki filmik z tego wydarzenia, można obejrzeć klikając na linka poniżej :

http://video.thescore.com/watch/wwe-cha ... cholarship

:arrow: Edge został usunięty z reklamy WWE promującej galę Hell In A Cell, więc chyba koniec marzeń o pojawieniu się Adama na tej gali.

:arrow: Jak wiemy, 10 maja 2011 roku pobito rekord Guinessa, podczas meczu California Angels, gdzie na trybunach kilka tysięcy ludzi założyło maski, jednak teraz takie same plany ma WWE! Otóż okazuje się, że na WrestleManię 28 planowany jest pojedynek Mask vs. Mask pomiędzy Sin Carą (Hunico) a Sin Carą (Mistico). Jednak to nie wszystko, walka ta jest uzależniona jest od powrotu Rey'a Mysterio, na którego władze WWE liczą, iż przyciągnie jak najwięcej ludzi, dzięki czemu podczas takiego pojedynku będzie można pobić rekord ludzi w maskach. Jeśli Mysterio wróci dosyć wcześnie, możliwy jest jego program z Mistico bądź Hunico.

:arrow: Aktualnie rozwijający się feud Hunico vs. Mistico spowodowany jest kontuzją Rey'a Mysterio, którego brak, władze WWE chcą chwilowo zastąpić takim oto sposobem.

:arrow: Poniedziałkowe RAW SuperShow osiągnęło rating 3.01, co przełożyło się na 4.325.000 widzów.

:arrow: Niestety czas trwania nieobecności Jerrego "Kinga" Lawlera nie jest jeszcze znany. Przypomnijmy, iż został on kontuzjowany, gdy nie złamał się stół po World Strongest Slam'ie od Mark'a Henry'ego. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.

:arrow: Dolph Ziggler kontuzjowany? Tak przynajmniej napisał na swoim Twitterze, jak się okazuje cios podczas meczu na ostatnim RAW od Hugh'a Jackman'a okazał się poważny i Dolph uda się do odpowiedniego lekarza. Nie wiadomo, ile potrwa jego przerwa.

:arrow: Yoshi Tatsu w wywiadzie dla WWE.com wypowiadał się o swoim stylu walki, o "ciemnym" wcieleniu, swoim nowym wyglądzie oraz osobach, które podziwia. Cały wywiad możecie przeczytać klikając w poniższy link :

http://www.wwe.com/inside/yoshi-tatsu-new-look

:arrow: Oto co napisał Chavo Guerrero na Twitterze odnosząc się do Ceny, jakoby chciał on pobić rekord Ric'a Flaira w ilości posiadania pasów.

"If Cena brakes the great Ric Flair's 16 time champ record, I will never watch wrestling again. I call a boycott of Cena matches if he does! How many of u are tired of John Cena being champion? Don't get all excited, it's just a question. Wow...it's an overwhelming "tired of Cena" response! It's not me, it's all the fans. I could literally retweet hundreds of tired responses! Now, my opinion...Cena is better than me on the mike,but I could out wrestle Cena with my eyes closed and 1 hand tied behind my back! Truth! Some are saying that Cena is a great athlete. Really? C'mon. Are u blind? I know Cena & I could beat him in any sport except weight lifting! Golf, basketball, bowling, a race, tennis, horseshoes, hitting a baseball pitch, catching a football...anything!!!! Lol...some1 just said Cena is a better athlete than Hogan and the Ultimate Warrior! Lol are u retarded? No offense to a challenge person."

:arrow: Do rosteru FCW dodano nową divę, a jest nią : Leah West (Irena Janjic).

:arrow: FCW ogłosiło, iż w ten czwartek na tapingach pojawi się Howard Finkel (pracujący niegdyś w WWE), gdzie o godz. 19 będzie rozdawał autografy.

:arrow: Wracamy do sprawy aresztowania Matta Hardy'ego. Otóż na policję zadzwoniła jego dziewczyna Rebecca Reyes (Reby Sky), która powiedziała, iż Matt jest pod wpływem pigułek i ledwo stoi na nogach. W domu Matt'a, a konkretniej w jego sejfie znaleziono także ampułki Vicodinu! Na które nie miał recepty (WTF? A myślałem, że od Vicodinu tylko Dr. House jest uzależniony ;P ). Resztę sprawy już znacie, gdyż pisał o tym Luba w poprzednich Newsach.

:arrow: Tutaj video przedstawiające Ric'a Flair'a z graczami Red Sox :

http://boston.cbslocal.com/video?autoSt ... Id=6271345

Są to moje pierwsze newsy, myślę, że wypadło ok, zapraszam do komentowania ;).

Było umówione aby nie dodawać zdjęć do newsów tylko to logo BGZ news // Blazi

Ok, usunięte :)

Edytowane przez Gość
akerdrugi.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Nathan1674325991

1

• Clown.

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Edge zrezygnował z występu na SD i wydaje mi się, że to był dobry pomysł, o ile on to robił według własnej woli :P Filmik fajny, miło widzieć jak Edge pomaga innym i promuje pro wrestling.. Edge zakończył karierę, więc dla jego dobra WWE powinno skończyć te wszystkie rzeczy, które z nim robi... A właśnie został usunięty z proma Hell in a Cell. No dokładnie o to mi chodziło :D WWE próbuje pobić rekord Guinnessa. Jestem zdziwiony, że Vince do tej pory jeszcze tego nie zrobił, bo na pewno jak im się uda to federacja stanie się odrobinę popularniejsza. Mają plany na walkę Maska vs Maska, ale niech pomyślą o tym, aby ta walka była na odpowiednim poziomie, bo znając WWE może być różnie.. Dolph Ziggler kontuzjowany od uderzenia Hugh'a Jackman'a :shock: No proszę... I w ten właśnie sposób zostało udowodnione to, że każdy cios może "zabić" :8 Matt Hardy jesteś głupcem. Tym oto zdaniem kończę komenotwanie newsów.

Jak na pierwszy raz to całkiem dobrze. Dzięki :t_up:

Myślę że Edge po tym jak zakończył karierę już nie będzie tak często pojawiał się w WWE. Jednak wielka szkoda że na Hell in a Cell się nie pojawi a liczyłem na coś nieoczekiwanego. Plan WWE w pobiciu rekordu Guinessa jest jak najbardziej możliwy dość że w WWE jest 3 zawodników którzy są w maskach a może dojść jeszcze 4 osoba, chodzi mi tu o Averno. Ziggler kontuzjowany ? To co teraz będzie z pasem US ? Może zrobią turniej o ten pas. Dzięki za newsy :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Szkoda, że Edge nie pojawił się na tapingach, bo naprawdę ostatni jego występ na SD! bardzo mi się podobał i nie miałbym nic przeciwko gdyby Cutting Edge 'after NoC' było. No trudno. Może za tydzień. Również bardzo żałuję tego, że został usunięty z HiaC, szkoda, ale może to tylko taka podpucha i się naprawdę pojawi.

Miejmy na dzieję że Rey nie zdąży wyleczyć się do tej WM 28 bo naprawdę bardziej podobają mi się konfrontacje Hunico z Sin Carą i myślę, że to było by najlepsze rozwiązanie, ale federacja chce pobić rekord Guinessa więc Rey będzie walczył. :t_down:

Dzięki za newsy.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Mówiło się o walce Edge'a na HIAC. To oczywiście dla mnie było śmieszne, głupszej plotki już nie dało się wymyślić... Teraz widzimy, Rated R nie pojawi się ani na HIAC, ani na Smackdown. Czy dużo przez to stracimy? Nie, myślę że nie ponieważ cóż by tam mógł zrobić Edge? Ciekaw jestem czy WWE zdoła pobić rekord Guinessa w ilości masek na twarzach ludzi w jednym miejscu. W każdym razie WWE zarobi sobie na tym sporo zielonych. Przy okazji chętnie zobaczyłbym na Wrestlemanii walkę Sin Cara vs Sin Cara w starciu Mask vs Mask. Lawlerowi i Zigglerowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia. No Chavo nieźle pojechał po Cenie. Niby ma rację z tym że on sam ma większe umiejętności ringowe aniżeli John... W każdym razie myślę, że rekord Flaira jeśli chodzi o ilość posiadania głównych pasów jest poważnie zagrożony. Matt Hardy <3...

Dzięki za newsy. Jak na pierwszy raz jest dobrze :).

• Styl:  Jasny

Dzięki za wyniki Superstars - już zabieram się edycję wyników :) Ciekawe czemu odwołano HS w Lizbonie - czyżby kryzys Portugalii miał na to wpływ :?: No wokół Edge'a jest ostatnio sporo zamieszania. Pojawia się, potem go anulują - albo jest jakiś większy plan co do jego postaci albo WWE nie chce go nadwerężać. Chociaż z tą jego chorobą jest ciekawa sprawa. Ponieważ neuropraksja (to co rozpoznano u Edge'a) jest wyleczalna. Uważam, że Edge jeszcze wróci do czworokąta. Walka Mask vs Mask na Wrestlemanii między Mistico a Hunico byłaby z pewnością świetna gdyby dano im pokazać pełnię swoich możliwości. Sądzę, że jakby dostali z 20 minut to byłoby co oglądać. Natomiast jesli chodzi o ten rekord to jeśli WWE go ustanowi to z pewnością zarobią sporo zielonych na tym fakcie. Rating RAW wg mnie nie zbyt zadowalający. Ledwo 3 punkty to jednak słaby wynik. Oby nie wyszło nic złego u Lawler'a i Ziggler'a. No Chavo pojechał po bandzie z Ceną. W sumie to co napisał to wszystko prawda. Ale nie zgodzę się z faktem, że jest gorszy od Hogan'a. Bardzo dobrze, ze Reby zdała Matt'a na policję. Może wreszcie weźnie się za siebie. Zresztą wali mnie to.

Newsy spoko jak na pierwszy raz.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Wyniki superstars do przewidzenia, ale martwi mnie jedno dlaczego znowu, na supersars walczy taki zawodnik jak Alex Riley, tego na prawdę nie mogę zrozumieć. Szkoda że jednak Edge nie będzie na HiAC, bo chętni bym zobaczył, nawet jako specjalny sędzie jakiegoś pojedynku, chociażby i pas WHC, a tu niestety Edge nie będzie na tej właśnie gali, wielka szkoda. Jeśli na WM 28 miałby byś pojedynek Mask vs. Mask, to jednak ja bym typował na Hunico. A jakby Rey wrócił, to raczej zacznie program z Mistico, i chyba dojdzie do walki między, i chyba ten pojedynek będzie też Mask vs. Mask. Fajnie że teraz rozwija się feud między Hunico i Mistico, i chyba dojdzie do ich walki na HiAC, i może w jakieś ciekawej stypulacji będzie ten pojedynek. Rating Raw dosyć słaby, i mam nadzieje że następne Raw będzie miało lepszy Rating. Szkoda że nie wiadomo kiedy Jerry wróci, bo nie będzie go chyba długo przy stole komentatorskim, wielka szkoda. Dziwi mnie że po ciosie Jackmana, Ziggler doznał kontuzji i chyba zrobi sobie parę tygodni przerwy, i możemy się spodziewać że straci jednak swój pas. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...