Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Matt Hardy po raz kolejny, walka Sting vs Hogan i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow: Zacznijmy najpierw od dark matchu wczorajszego Raw na którym w zmierzyli się Tyler Reks & Curt Hawkins z Titus O’Neil & “Showtime” Percy Watson.

:arrow: Największe popy i heat'y z wczorajszego Raw w spoilerze.

Największy pop

1. The Miz (Przed promem, do cześci z Lebron James)

2. John Cena

3. CM Punk

Największy heat

1.The Miz & R-Truth

2.Vickie Guerrero & Dolph Ziggler

3.Michael Cole

:arrow: Idąc zgodnie ze Storyline'em Miz i R-Truth zostalo zwolnieni z federacji, oczywiście tak jak mówię, jest to część storyline'u, więc ich profile na WWE.com, zostały usunięte.

:arrow: Nasz ukochany Hall of Famer Shawn Michaels pojawił się w programie na Hot 97 radio, a ponieżej w spoilerze filmiki z tego, co tam mówił.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9SN5q70T9Pw

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RqlfmGwCLy0

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5gX9G72k4lM

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9SN5q70T9Pw
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RqlfmGwCLy0
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5gX9G72k4lM

:arrow: Jutro o 10:30 w Southington, CT, Linda McMahon będzie wygłaszać swoją drugą przemowę na temat tego, aby stała się Senatorem Stanów Zjednoczonych.

:arrow: Kevin Nash po tym, jak Triple H uderzył go młotkiem na Night of Champions. Nie mógł być obecny na wczorajszym Monday Night Raw, ponieważ poleciał do Los Angeles, California, aby kręcić film pt. Magic Mike w którym bierze udział. To uderzenie miało usprawiedliwić nieobecność Nasha na Raw.

:arrow: Niektórzy gracze z Buffalo Bills byli obecni na niedzielnym PPV Night of Champions

:arrow: WWE.com ogłosiło w poniedziałek, że z okazji pierwszego odcinka, czy początku programu Disney'a The Muppets, który został zapoczątkowany ponad dekadę temu, na Raw Supershow 31 października, otwierając show z okazji Święta Dziękczynienia będziemy moglu ujrzeć The Muppets w ringu. Lecz nie będę uczęszczać, w żadnej walce.

:arrow: PWInsider informuje, że Brittani Knight, która występowała w federacji SHIMMER, podpisała kontrakt z WWE i będzie właśnie przygotowywać się w FCW na przejście do głównego rosteru.

:arrow: Paul Heyman napisał ostatnio na Facebook'u na temat PPV Night of Champions.

I had to flip from watching Inglourious Basterds to see HHH vs CM Punk. Fill in your own punch line for that one, folks! I thought they (and all the others involved) put on one helluva show. It took 3 Pedigrees and a Jack Knife to beat Punk. I know a lot of people are pissed Punk got pinned, but if you’re going to get beat, isn’t that the way to do it?

As with everyone else, it’s all in the follow-up (right, TNA?) … let’s see what they do tomorrow night on #Raw. Hey, I hashtagged #Raw! Ah, it’s only been almost 5 years since I left. Maybe I’ve mellowed just a little. Nah

:arrow: Edge został wykreślony z występu na dzisiejszym tampingu SmackDown!

:arrow: 30 grudnia, WWE powróci do XL Center w Hartford, Connecticut.

:arrow: Jerry Lawler podobno nabwił sie kontuzji podczas podczas kiedy Mark Henry wykonał World's Strongest Slam na stół. Stół jak wiadomo się nie złamał, jak przewidywano i Lawler poczuł bardzo silny ból u dołu pleców.

:arrow: Mark Henry z związku z powyższą informacją czuje się bardzo zasmucony, z incydentu, który się wydarzył.

:arrow: Podobno Hugh Jackman zaszczycił nas swoją obecnością na Backstage, na wczorajszym Raw.

:arrow: Mick Foley wysłał na twiterze notkę dotyczącą powrotu do WWE.

Maybe I'll show Jackman how it's done when I show up as the secret guest ref in the Hell in a Cell, RIGHT there in New Orleans, Louisiana!

:arrow: Podobno pojawiły się zmiany dotyczące walki na B4G Sting'a z Hulk'iem Hogan'em. Ponoć mają się zmierzyć w Tag Team Matchu, lub triple threat. Lecz jeszcze nie wiadomo, kogo można byłoby wsadzić w walkę pomiędzy nimi.

:arrow: Matt Hardy został aresztowany po raz kolejny. Hardy został zatrzymany 14 września w swoim domu, podczas kiedy policja dostała nakaz przeszukania, właśnie jego domu w Cameron, North Carolina. Podczas przeszukiwania domu znaleziono 20 fiolek anabolicznych sterydów, zwaną ekstazy, wartą $1,961 i innych akcesoriów związanych z narkotykami.Hardy został oskarżony o posiadanie z zamiarem sprzedarzy steroidów oraz ekstazy, tworząc miejsce do przetrzymywania tych substancji, i posiadanie akcesorii związnych z narkotykami. Rozprawa sądowa zaplanowana jest na 29 września.

:arrow: Do tego w sieci znalazł się filmik z przeprosinami Matt'a Hardy'ego.

http://www.youtube.com/watch?v=GYCkrzLR4B8&feature=player_embedded

:arrow: Chikara potwierdziła swoje walki na zbliżające się październikowe eventy:

- 7 październik w Burlington, NC:

* 12 Large Summit Match: Ultramantis Black vs. Vin Gerard

* 12 Large Summit Match: Hallowicked vs. Icarus

* Campeones de Parejas Match: F.I.S.T. (Johnny Gargano and Chuck Taylor) Š vs. Daisuke Harada and Atsushi Kotoge

* Madison Eagles vs. Kana

* Eddie Kingston vs. Kobald

* Also appearing: Jessie McKay

- 8 październik w Kingsport, TN:

* 12 Large Summit Match: Jigsaw vs. Ultramantis Black

* 12 Large Summit Match: Hallowicked vs. Ophidian

* Fire Ant and Soldier Ant vs. Daisuke Harada and Atsushi Kotoge

* Kana vs. Sara Del Rey

* Jessie McKay vs. Madison Eagles

:arrow: Na show 1 października federacji Ring of Honor zaplanowano starcie tag team'owe, a dokładniej Tag Team Grudge Match, w którym uczestniczyć będą The American Wolves (Davey Richards & Eddie Edwards) i Roderick Strong & Michael Elgin.

:arrow: Dzisiaj swoje 65 urodziny obchodzi Jerry Brisco. Wszystkiego najlepszego!

Patryniu/ Filmiki poprawione :)

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Hacjend

1

• Luba

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dark Match jak to Dark Match, poziom walk był pewnie niski, ale patrząc na zawodników to nie oczekujmy za wiele, chociaż jestem zadowolony, że mogą oni dalej się rozwijać i być może kiedyś zobaczymy ich na Raw lub Smackdown :) The Miz miał największy pop :shock: Jestem ciekawy co WWE planuje z Miz'em i Truth'em.. Tego dowiemy się pewnie w najbliższych tygodniach. HBK w radiu, ale nie mogę usłyszeć tego nagrania. Szkoda, ale i tak bym nie zrozumiał więszkości z jego wypowiedzi :lol Jerry Lawler jest już starym bykiem i nie wiem po co WWE naraża go na kontuzje albo i nawet gorzej. Niech siedzi za stołkiem i dupy nie rusza od tego fotelika.. Taka moja rada :roll: Miło, że Jenry jest zasmucony z tego powodu, bo przecież na co dzień jest miłym gostkiem jedzącym kebaby. Ehh... Hardy.. Ehh.. Najlepsze życznie dla solenizanta :D

Dzięki :t_up:

Jedyny minus tych newsów to to, ze zjebałes to radio w którym był HBK :P Dawaj zawsze w tagu link, a pod spodem "LINK: (link)" i jak sie nie wyswietli to kazdy ma przekierowanie na działające YT ;) Co do newsow, ja widać po Dark Matchu Hawkins & Reks już na prawdę są tym tag Teamem, czekam na ich debiut w głównym rosterze, bo Curta lubię, a Reksa jako tako po Japońsku, wiec nie rpzeszkadzała bu mi ich obecność w karcie. Zastanawiam sie co bedzie sie kryc za tym zwolnieniem, czy moze to juz kreowanie drużyn na Survivor Series? Miz, Truth vs Triple H, (gdzies tu Kevin Nash, Punk, Cena, Rock tylko gdzie?) i by było mega mega mega! Edge'a nie zobaczymy na Smackdown :evil: Bardzo liczyłem na jego występ, moze jakis speech, a nie wykluczone, że sprzedal by Spear, bo w końcu poajwia sie znowu już któryś raz w tym miesiacu, więc coś tam moze sie kreować, a tak lipa. A widzicie, Henryk taki dominator, a pod 300 kilo kryje się mięciutkie serduszko. Sielana :lol Jackman był specialnym gosciem tego show, więc nei mogło go zabraknąć na BS :8 To starcie na B4G zdaje mi się, że dobrze gdyby zmienił osię w tripla lub tag team, bo sam hogan to drewno. Niech dadza tu Bully Raya i Andersona, ale pewnie dodadza tylko Flaira i wyjdzie gowienko. Oj ja już widzę te akademie matta hardy :lol Jak przemycać narkotyki, jak jeździć po pijaku, jak nie umieć ustać na prostej kresce. To bedzie czad :P Dzieki wielkie za newsy i komentujcie je lenie ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Styl:  Jasny

W sumie ten Dark Match nie interesuje mnie za bardzo, ale wyik już mogłeś podać :) Lista popów i heatów w sumie zaskakująca nieco, zwłaszcza 1sze w popach. RAW, przede wszystkim te informacje o RAW i NoC chyba powinieneś dać w spoiler, bo jednak cisza spoilerowa jeszcze trwa. No to teraz te spoilery.

Zwolnienie Miz'a i Truth'a - oj to musi być cos dużego. zwolniony Nash, teraz Miz i Truth. To musi się coś wydarzyć. Nieobecność Nash'a - w sumei neiwiem jak to wygladało bo NoC jeszcze nie oglądałem, ale jest pretekst do grania w filmie, że Hunter jebnął mu tak mocno, ze musi mieć przerwę. oza ty Nash jest storyline'owo zwolniony, więc z przerwą problemów nie będzie. No i jeszcze pojawienie się Jackmana. w sumie nieźle się go słuchało i oglądało. WSS na stół rzeczywiście poszedł trochę nie tak. Lawler to jednak nie Big Show czy Kane. Pozatym widać było ten grymas bólu na twarzy Jerry'ego, po tym ruchu.

Jestem ciekaw co nam powiedział Shawn Michaels, ale niestety filmiki się nie wyświetlają, więc neistety nei wiemy co nam Shawn powiedział :) Muppety w ringu. No chociaż tyle, że walczyć nie będą :) Ale jakby miały walczyć, pewnie byłaby to walka Muppets & Santino Marella vs Swagger, McGillicutty & Otunga :D Wypowiedź Heyman'a na temat walki Punk'a z Huntere'em mówi sama za siebie i juz nie mogę sie doczekać walki gdy będę ją oglądał. Wynik już w sumie znam, ale co tam walka to walka. Właśnie obejrzałem dwa filmiki z Brittani Knight - i muszę powiedzieć, że już nie moę się doczekać jej debiutu w WWE. Laska ładna, wysportowana, z bardzo dobrymi umiejętnościami. Takie debiuty tylko cieszą. Może ona i wracająca Michelle, z dodatkiem Layli która wróci, podniosą poziom dywizji Div. Mick proszę - przestań wreszcie pisać jakieś pierdoły na tym pieprzonym ćwierkaczu i pojawiaj sie w WWE, god damn it :!::) Tylko jeśli miałby powrócić jako Special Guest Referee, to chyba w Matchu (spoiler RAW)

Triple Threat Hell In A Cell Match o pas WWE - Cena vs Punk vs Del Rio

No Tag Team Match to zdecydowanie dobra alternatywa dla Matchu Hogan vs Sting. Ale musi to być TT match. Triple Threat to wogóle będzie wtopa i przede wszystkim kogo by mieli dać jako trzeciego, Flair'a :?: A w Tag Team Matrchu już mam nawet pomysóła kto mógłby się pojawić w narożniku jednego i drugiego. To moja wymarzona opcja, ale raczej się nie sprawdzi. Tymi zawodnikami mogliby być (tu z kolei spoiler z Impactów)

AJ STYLES i CHRISTOPHER DANIELS :!: Głupie ? Wg mnie byłoby to super. Na najbliższych tapingach będzie dochodzić do spięć między Daniels'em a Styles'em, więc czemu by ich nie wkręcić w ten pojedynek. Dla przykładu dochodzi do starcia na ringu między stingiem i Hoganem, wtedy pojawia się Styles i pomaga Sting'owi, po czym za moment pojawia się Daniels i atakuje AJ'a i Borden'a i ME na BfG jak znalazł.

Hardasy są jak herbata Saga - TO U NAS RODZINNE :D Jeden "dopingował" drugiego. Ehh szkoda słów. Te karty Chikary nie prezentują się za ciekawie. Fakt, że za wielu zawodników nie znam, ale mam zamiar zabrać się za oglądanie Chikary, więc moze przyjemnie się zaskoczę niektórymi zawodnikami. Natomiast TT Grunge zapowiada się bardzo ciekawie. Jedynym o którego się martwię, ze będzie nieco zawadzał to Michael Elgin, ale sądzę że Edwards, Richards i Strong nadrobią nniedobory Elgin'a.

To tyle. Period.

PS. Jeszcze bym zapomniał - gratulacje Luba za awans :applause::t_up:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Pojawienie się w DM Raw Watsona, mnie trochę dziwi może to na przykład zwiastować że, może za niedługo zobaczymy go jak walczy na Raw, ale już nie w DM, tylko na Raw i tylko mam nadzieje że nie skończy jak niektórzy na superstars, ja bym tego nie chciał. Zgodzę się z tym że zwolnienie ich to było tylko story, żeby obaj i Nash zemścili się na Tripel H. Pewnie za parę tygodni ich profile znów będzie można ujrzeć na WWE.com, i jak dla mnie wrócą przed galą HiAC, albo właśnie na tej gali. No jeśli Muppetsy będę na Raw, to może być dojść ciekawie, i może do tego będę walczyć, ja bym z chęcią zobaczył jak muppetsy radzą w sobie w ringu, i jak walczą. No widzę nowy nabytek WWE, zobaczymy czy po FCW, trafi do głównego rosteru WWE, czy nie będę zadowolenie z niego i zostanie po prostu zwolniony, ja jestem na drugą opcją ale zobaczy jak będzie z nią. Szkoda że Edge został wykreślony z SD, bo chętni by go zobaczył na SD, ale niestety tak nie będzie, może został wykreślony dlatego że nie może wystąpić na SD. Szkoda żę Lawler doznał kontuzji, co może oznaczał że nie zobaczymy go na następnym Raw, przy stole komentatorskim, ale mam nadzieje że niedługo wróci po kontuzji. Ja bym tu raczej liczył na Tag Team Match na B4G, czyli Hogan & Flair vs. Sting i ktoś jeszcze. Nie wiem co się teraz dzieje z tym Hardym, po raz kolejny aresztowany, co to ma być, niech lepiej idzie na odwyk. Filmik z Mattem Hardy, nawet ciekawy. Najlepszego dla Jerry Brisco. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...