Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Indyjski sajgon (jak kto woli: Indyjskie sajgonki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

khali2011cutoutbyjibunj.png

Jak wszyscy wiemy (przynajmniej Ci co oglądali Smackdown) to raczej koniec teamu Mahal-Khali. Nasz drewniak (czyt.Khali) obecnie był heelem, teraz jednak został zaatakowany przez Mahala w swojej walce, jednak Khalas zdołał rywalowi przyłozyć. Czyżby po tym krótkim heel turnie miał znowu wrócić do face'owatego drewna bez charyzmy i występować w sukienkach? Teraz ansuwa się od razu Ranjin Singh (chyba tak sie to pisze?)! On był managerem Khalasa, ale po przyjsciu Mahala zostałzdradzony przez Khaliego i usunąl się w cień. Czy myślicie, że zobaczymy program Khali vs Mahal promujący Jindera na szersze wody? Czy Jinder może jednak znowu przemówi mu do rozsądku, przeprosi i nadal bedziemy oglądac taki Indyjski Team w ringu? Jaką rolę może odegrac Singh? Czy np. znowu feud typu Singh vs Mahal, co byloby większa nudą niż feud komentatorów? Co do Khaliego, to jak widzicie jego dalszą karierę, bo to główniej na nim miala skupiać się dyskusja. Jeżeli powróciłby do face'a/tweenera tylko z bardziej dominujacym, stanowczym i niszczycielskim move set'em to myślicie, ze ma szanse na coś poważniejszego? Jakiś pasek? A Mahal? Wszyscy słyszeli o tej karze na neigo wraz z Riley'm i obniżeniu pushu, ale ile niby to obniżenie miałoby trwać? Co do ich feudu na koniec to ile taki feud mógłby potrwać? tórego z nich wybiję chodź na trochę w górę, a może po nim znowu o nich ucichnie? Spodziewacie się ich walki na Hell In A Cell z np. tymi kijami drewnianymi?

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

1

• Ulicznik Xeb

1

• Clown.

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

No więc czas się wypowiedzieć pierwszy raz od nie pamiętnych czasów tutaj. ciekawa sprawa z Khalim, wg mnie mogą chcieć z niego robić jkiegos przeciwnika dla Henry'ego, i może przez jakiś czas pas wagi ciężkiej będzie naprawdę takim pasem?? Kto wie... oby tylko dali mu bardziej wyrazisty Gimnick teraz a nie Cipki większej od Christiana, biegającej w strojach wróżek itp... NEEE... jeśli już coś by się miało dziać z jego postacią w rolo Face'a to musi to być również silny,okrutny, "Bohater" (NIE MYLIĆ Z Ceną) który po pokonaniu swojego szwagra zajmnie się obecnym mistrzem, Tak wiem zaraz mnie zjedziecie że Khali to drewno, że jest wolny i bla bla bla bla bla.... Tak macie racje, ale pas wagi ciężkiej powinien być właśnie dla takich zawodników jak sama nazwa wskazuje. Co do samego jego Feudu z Mahalem, to sam nie wiem jak by to miało wyglądać, do Hell In A Cell zostały dwa tygodnie, czy dają radę rozwinąć ten Feud do tego czasu na tyle by miał jakiś sens?? Jeśli tak to chętnie zobaczę jak ten mniejszy dostaje srogie baty :D.

sig.png

Powiem, tak, dla mnie jest to obojętne, kompletnie nie odczułem ich obecności na niebieskiej gali z początku miałem ciche nadzieje na TT i zdobycie pasów, bo w końcu to już krok do przodu, a Mahal, jak dla mnie w tych squashach radził sobie strasznie dobrze, ale ponoć w dłuższych walkach mu nie idzie, i co dalej? Pewne jest, że Khali zostanie, bo człowiek z taką facjatą to po prostu marketingowa bomba, a Mahal? FCW? Cięcia w rosterze? Wisi mnie to, na dłuższą metę nie wywarł na mnie zbyt wielkiego wrażenia, wielkiego? Pff, nie wywarł na mnie żadnego, poza pierwszym - podczas debiutu. :) Program na pewno musi między niby być, bo takie sprawy w WWE nie pozostają bez echa, więc coś musi być, ale na pewno nie będzie to promo dla Mahala, a pewniej będzie to tylko programik, który będzie miał na celu zakończenie tego pojedynku, tej "znajomości". Great nie ma już na nic szans w tej federacji, na NIC! Jest niszczyciel Mark, drugi niszczyciel? Kompletnie nie udany i tandetny pomysł, który nie przejdzie. Ich walka na HiAC jednej z ważniejszych gal w kalendarzu WWE? Proszę ja Ciebie, fan. :)

Szczerze mówiąc tęsknie za tym Khali który był heelem i niszczył wszystko co napotkał na swojej drodze. Miał ciekawy feud z grabarzem a potem nagle o nim ucichło. Teraz sytuacja wygląda następująco Khali i Jinder rozpoczną ze sobą feud ale co będzie potem ? Wydaje mi się że Jinder będzie jedynie co to występował na SS i na tym tyle, a na początku był zapowiadany nawet na WHC. Khali już w swojej karierze miał pas WHC ale może będą chcieli odłożyć na chwilę Ortona na bok ( chodź to prawie nie możliwe ) i aby Khali zaczął kręcić się w ME może i nawet walka o pas z Markiem jak dla mnie wszystko super. Jednak może być również tak że Khali będzie face a to jak dla mnie najgorsze z możliwych rozwiązań. Ja mam cień nadziei że Jinder zostanie włączony do walki o pas IC to jak dla niego starczy. Zobaczymy co będzie dalej, dzięki za dyskusje :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Zacznijmy może od Mahala. Co teraz może się z nim stać? Jak widzimy do tej pory wygrywał w typowych squashach z mniej znaczącymi zawodnikami, przegrał jedynie dwie walki (w tym Battle Royal). WWE twierdzi, iż Jinder w dłuższych pojedynkach wypada fatalnie, po co im więc taki zawodnik? Można by powiedzieć że po nic, ale nie do końca. Dlaczego? Dlatego, że jest właśnie Khali, który według gimmicku nie potrafi mówić po angielsku, więc potrzebny jest mu jakiś tłumacz. Teraz możecie powiedzieć że jest przecież Singh. Owszem, ale przy Mahalu Khalas wygląda nieco bardziej wyraziście i jest nieco lepszym heelem. Cóż się jednak dzieje? Zaskoczenie, Khali rozdrażniony przez Jindera atakuje go. I co teraz? No właśnie, jest kilka opcji. Możliwe jest to, iż zrodzi się feud pomiędzy dwoma panami i gdyby do tego doszło, to według mnie Khali prawdopodobnie znowuż przeszedłby turn. Zadajmy sobie pytanie czy takowy ruch miałby jakikolwiek sens? Nie, zdecydowanie nie. Ci, którzy mnie znają wiedzą, że nie cierpię Khaliego najbardziej z całego rosteru. Nie mniej jednak nie zmienia to faktu, iż jako "ten zły" wyglądałby zdecydowanie lepiej. Prawdopodobną opcją jak dla mnie jest to, że Mahal zostanie po prostu zwolniony lub cofnięty do FCW z którego został zdecydowanie za szybko pozyskany. Khali znów będzie beznadziejnym facem, a Ranjin powróci do niego jako manager/tłumacz... Takie jest moje zdanie na ten temat.

ciekawa sprawa z Khalim, wg mnie mogą chcieć z niego robić jkiegos przeciwnika dla Henry'ego, i może przez jakiś czas pas wagi ciężkiej będzie naprawdę takim pasem??
Tak wiem zaraz mnie zjedziecie że Khali to drewno, że jest wolny i bla bla bla bla bla....

Nie, nie myśl nawet o Khalim i o pasie wagi ciężkiej w tym samym czasie. To po prostu nie może się zdarzyć... No i pewnie że Cię zjadę Shreku :P. Ja nie chcę żeby było tak: WHC Championship = drewniany mistrz... Czy grubasy tudzież wielkoludy muszą koniecznie być drewnami? Nie, można podać kilka przykładów, niekoniecznie z WWE: Big Show, Vader, bracia Uso, Samoa Joe czy nieżyjący już niestety Umaga. Ci wrestlerzy pasowaliby na WHC Champów jak ulał, wielcy, ciężcy, ale jak na swoją posturę są rewelacyjni... Nie to co Khalas.

Na wstępie powiem, iż nie wydaje mi się aby Jinder kiedykolwiek miał osiągnąć poziom wyższy niż midcard. Tymbardziej jeśli jego promotorem aka pomocnikiem w programie ma być Khali. To jedynie może przyciągnąć większą ilość hindusów do telewizora na tym kończąc. Więc byłbym za opcją ponownego tag teamu tych dwóch panów z racji, iż nie mam zmiaru oglądać kolejnego słabego feudu co tymbardziej zniechęciłoby mnie do oglądania tapingu. Menadżerek również IMO powinien trzymać się od wszystkiego z daleka ponieważ jego gra aktorska jeśli chodzi o wrestling jakoś do mnie nie przemawia. Kariera Khaliego już dawno się zakończyła i po prostu jest aby był i podbijał ratingi w krajach azjatyckich. Wolę już jego w roli heela, gdyż jako face odgrywałby po prostu śmiesznego i robiącego z siebie durnia slumsa. Przy pasach nawet nie chciałbym ich widzieć (tym bardziej tag team, gdzie rzekomo ma miejsce odbudowa). Nie powiedziane, że WWE będzie chciało wybudować prawdziwy wizerunek nazwy pasa WHC pchając do niego Marka, Khaliego czy innego Showa, więc o to pozostaje się modlić. Ot co w tej sytuacji wolę oglądać Ortona z Christianem poraz kolejny.

Mi ta decyzja o tym rozpadzie się nie podoba ! Już kiedyś mówiłem, że nie chcę aby Khali wracał do roli face, bo nie chcę oglądać go z sukieneczkami lub tańczącego z malcem(i nie mam na myśli Reya :lol). On jako dobry był kompletnym niewypałem, był bez osobowości i kompletnie nic sobą nie pokazywał. Jak wchodził na ring i walczył to zasypiałem ! Jako zły był prawdziwym potworem niszczącym wszystkich na swojej drodze. Niczego się nie obawiał i nie dostawał od jakiś Santin. Dlatego uważam, że rozłączenie Hindusów jest nie opłacalne. Nawet jeśli to ma być promocja to moim zdaniem sam Khali go nie wypromuje nawet jakby się bardzo starali. Teraz to jedynie widzę ich krótki, słaby feud, który zakończy się po jednej gali i będzie to szybki koniec. Byc może khalas postawi karierę na szali i to mógłby być dobry pomysł jeśli już mają ze sobą walczyć. Nie widzę ich w jakiejś zajefajnej stypulacji, no może punjabi prison. Z wielkoluda już nic nie będzie nawet jeśli zostanie hellem to i tak to nic mu nie da. Nawet ten jego brat mu nie pomorze. Mahal natomiast powinien coś osiągnąć. Nie koniecznie jakieś pasy WC, ale te Mid Cardowe czemu nie.

deathnotep.png

angle_02.gif

Szczerze, na chwile obecna, mnie to zwisa lata i powiewa jakie maja plany co do tych dwoch panow. Fanem Khali'ego nigdy nie bylem, Taj Mahal poza squashem jobber'ow oraz takimi sobie speech'ami nic wiekszego nie pokazal i jakos nie przekonal mnie do siebie w 100 %. Do tego jeszcze ten negatywny aspekt, ktorym jest jego brak umiejetnosci dluzszego wrestlingu. Jakos nie widzi mi sie jakikolwiek push dla niego, wybicie sie w gorne czesci karty itp. Oczywiscie mam na mysli teraz, bo zawsze moga go zdjac z TV i na pewien czas odeslac do FCW by tam podszkolil sie w dluzszych walkach.

Co feudu z Khalim, tylko zagrywka pod publiczke dla Indusow, nic wiecej. Dla mnie to niepotrzebny zapychacz...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Zacznę od tego, że po co WWE w ogóle tworzyła ten Tag Team, żeby on się rozpadł do dwóch czy trzech miesiącach. Jak dla mnie, Mahal pewnie przeprosi Khaliego i znów będę Tag Teamem. Przecież gdzieś słyszałem że ten Tag Team, ma mieć szansę na pasy TT, no jak jakby jednak się to rozpadło, to nie wiem czy Mahal będziesz teraz miał solową karierę, bo jak wiemy on w krótkich walkach dobrze sobie radzi, ale już w długich nie bardzo, no to co będzie za niedługo walczył chociażby o pas IC, wątpię, tak jak mówiłem przedtem, przeprosi go i nadal ich TT będzie istniał. Co do Ranjina, pewno powróci i znów będzie maangerem Khaliego, ale najpierw ja myślę, że on wróci dopiero gdy tak jakby Khali się poprawi, co znaczy przejdzie Face Turn, i będzie tak jak dawniej. Po przejściu Face Turnu, za pewne rozpocznie się feud między nim a Mahalem, jeśli już nawet nie ma feud. Zapewne będzie ich walka na HiAC może w stypulacji Singapore Cane Match, lub w innej ciekawej stypulacji. Teraz trzeba czekać do SD, czy ta sprawa się jakoś wyjaśni. Dzięki za dyskusję.

lig48.jpg