Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe-belts-20.jpg

:arrow: Super Summer Events już za nami, a mistrz wciąż ten sam. Edge po raz kolejny obronił swój "Rated R Undisputed Championship" w walce z Undertakerem. Sama walka trzymała w napięciu do ostatniej chwili. Nie można powiedzieć, że "Rated R Superstar" wygrał czysto, jednak najważniejsze jest że udało mu się obronić swój pas. Edge trzyma pas już od 17tego lipca czyli aż dwa miesiące. Czy Edge ustanowi nowy rekord jeśli chodzi o najdłuższe posiadania pasa mistrzowskiego? Poczekamy, zobaczymy.

alberto-del-rio-257x300.jpg

:arrow: Drugim największym wygranym tego wieczoru został Alberto Del Rio. Meksykański arystokrata przez dłuższy czas był odsunięty od jakiegokolwiek tytułu mistrzowskiego...aż do Super Summer Events. Na największej gali lata, Del Rio pokonał CM Punka i został drugim w historii International Championem! Del Rio i Punk stoczyli przyjemną dla oczu walkę, z której zwycięsko wyszedł ten pierwszy. Co dalej z Alberto? Trudno powiedzieć, narazie nie widać dla niego odpowiedniego rywala, jednak w WCE wszystko jest możliwe...

Randy+Orton-Wrestler-+54.jpg

:arrow: Randy Orton. O tym człowieku od jakiegoś czasu jest bardzo głośno. Randy wygrał tradycyjne Super Summer Events Royal Royality i został pretendentem do WCE Undisputed Championship! Orton już od jakiegoś czasu "poluje" na pas Edge'a, który do tej pory skutecznie utrudniał mu zadanie. Czy teraz, kiedy "Viper" może wykorzystać swój title shot w dowolnym czasie i dowolnym miejscu ktoś może go powstrzymać? Czas pokaże.

sting_display_image.png

:arrow: Triple H oraz Sting wygrali od jakiegoś czasu zapomniane pasy WCE Tag Team Championship! Przez dłuższy czas złoto Tag Team było zawieszone, jednak obecnie zarząd stara się odbudować dywizję Tag Team, a Wolfpack byli najlepszym wyborem na mistrzów. Konkurencja rośnie, jednak Sting i Triple H nie zamierzają odpuścić i już teraz zapowiadają, że pasy zostaną u nich przez długi czas.

2375-american-wrestler-jeff-jarrett-to-visit-east-kilbride.jpg

:arrow: Invasion atakuje. Jeff Jarrett oraz Diamond Dallas Page brali udział w Royal Royality na Super Summer Events, ale niestety, żadnemu z nich nie udało się wygrać. Jarrett i DDP postanowili zabiegać o pasy Tag Team, które są w posiadaniu wyżej wspominanych Stinga i Triple H'a. Dywizja Tag Team rośnie w siłę, a niektórzy już teraz czekają na walki pomiędzy Wolfpack i Invasion. My również nie możemy się doczekać.

12.jpg

:arrow: Tego pana znają chyba wszyscy. The Miz na Super Summer Events pokonał po wyrównanej walce R-Trutha i został pretendentem do TV Championship! Jednak nie zapominajmy, że pretendentem jest również Steve Corino. Zapowiada się ciekawa batalia o Television Championship. Czy Miz może zdobyć pas? Jego odpowiedź na to pytanie była raczej oczywista - "Jeszcze w to wątpicie?!"

200px-jeff_hardy_wwe_ic_champ.jpg

:arrow: Jeśli mowa o Television Championship...Jeff Hardy przez jakiś czas nie dawał znaku życia na backstage. Jednak teraz, kiedy ma aż dwóch przeciwników postanowił zabrać głos na swoim "ćwierkaczu". To co napisał Jeff poniżej, w spoilerze...

"Steven Corino? The Miz? WTF?! Whatever...możecie mi dać każdego. Nie ma lepszego ode mnie, Television Championship zostanie w moim posiadaniu do końca świata. Miz, Corino...szykujci się na pogrom. Another Me...

aj_styles_feature.jpg

:arrow: Nowy nabytek Wrestle Championship Entertaiment nie daje o sobie zapomnieć. AJ mimo, że niedawno dołączył do federacji już teraz zrobił spore wrażenie zarówno na zarządzie jak na fanach. Na Super Summer Events, Styles pokonał legendę wrestlingu, jednego z członków Invasion - Goldberga. Ogromny sukces? Tak! Jednak to za mało dla kogoś tak ambitnego jak AJ. Czekamy na więcej.

shelton_benjamin_ecw_mic.jpg

:arrow: Super Summer Events to gala powrotów. Sporą niespodziankę sprawił Shelton Benjamin, który powrócił jako tajemniczy uczestnik Royal Royality. Shelton wniósł bardzo wiele do pojedynku, ale nie zdołał wygrać. Były WCE Undisputed oraz World Heavyweight Champion udowodnił, że pomimo przerwy jest nadal gotów na wiele. Zobaczymy jak poradzi sobie z Undertakerem.

jd2000ut5.jpg

:arrow: Skoro mowa o Undertakerze...pewnie myśleliście, że zapomnieliśmy o przeciwniku Edge'a na Super Summer Events? Nie było takiej opcji. Undertaker stoczył równą walkę z "Rated R Superstar", niestety nie zdołał wygrać pasa. Wiedział, że Edge jest sprytny jak lis, jednak "Deadman" podjął się zadania i mimo porażki pokazał się naprawdę z dobrej strony. Teraz sam mówi, że wcześniej chodziło o pas, teraz konflikt z Edge'm to sprawa honoru. Na przyszłym Collision Undertaker zmierzy się z powracającym do federacji Sheltonem Benjaminem. Jeśli Undertaker przystąpi do walki w takiej formie w jakiej był na Super Summer Events, możemy zobaczyć ciekawy pojedynek. Oczywiście program na linii Edge-Undertaker nie jest skończony.

ReyMysterioattacksCodyRhodes_display_image.jpg?1307290762

:arrow: Cody Rhodes zagościł w federacji. Rhodes zadebiutował na Super Summer Events - bez żadnego słowa wszedł na ring i wygłosił swoje promo, które zostało bardzo wysoko ocenione przez krytyków. Nie od dziś wiadomo, że Cody ma spory talent i w przyszłości może osiągnąć naprawdę wiele. Jak narazie zaiskrzyło na linii Rhodes-Del Rio. Czyżby Alberto zyskał nowego konkurenta? Teraz jeszcze zbyt wcześnie żeby o tym mówić.

rey%2Bmysterio%2Binjured.jpg

:arrow: Jeszcze raz temat Tag Team'ów. Ostatnio pojawiła się informacja, że zarząd chce włączyć do dywizji Tag Team kolejnego zawodnika a jest nim znany i lubiany Rey Mysterio. To narazie tylko spekulacje, jedynie wyjście to czekać na rozwój wydarzeń.

:arrow: Karta na następne Collision, które odbędzie się czwartego października jest podana poniżej, w spoilerze

1. Zack Ryder vs Goldberg vs Rey Mysterio vs Booker T vs Kurt Angle - special 100,000$ battle royal

2. Cody Rhodes vs AJ Styles

3. Steve Corino vs The Miz vs Jeff Hardy - TV Title 3 way, z zasadami ustalonymi na PPV

4. Diamond Dallas Page & Jeff Jarrett vs Wolfpack - First title defense!

5. Undertaker vs Shelton Benjamin

6. Edge vs Alberto del Rio - Champion vs Champion

Informacje o najbliższej gali PPV

1. Następną galą PPV będzie Wrong Side of Hell. Główną atrakcją gali będą walki w celach. Ponadto mówi się o pierwszym w historii Wrestle Championship Entertaiment grupowej walce w celi (plany mogą ulec zmianie, jednak mówi się o sześciu zawodnikach w jednym pomieszczeniu). Gala zapowiada się naprawdę emocjonująco. Czekamy na dalsze informacje.

2. Wrong Side of Hell odbędzie się w Pittsburgu, w Pensylvanii. Data jeszcze nie ustalona.

3. Już teraz mówi się o tym, że sędzią jednej z walk ma być General Manager Wrestle Championship Entertaiment - "Stone Cold" Steve Austin!

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• perfect1674326002

1

• Housse

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

Edge trzyma pas już od 17tego września czyli aż dwa miesiące.

Błąd. od 17tego lipca jak już. :) . Newsy bardzo dobre. Myślę, że o wszystkich ważnych i tych mniej ważnych zawodnikach było. Nie mogę się doczekać na następną galę bo karta jest wspaniała. O PPV jest jak na razie mało wiadomości, ale plany z wiązane z nim są bardzo ciekawe. Szczególnie ta walka grupowa. :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

No to pojawiły nam się newsy, bardzo szybko i sprawnie. Każdy znalazł coś dla siebie, mnie ta paczka jak najbardziej satysfakcjonuje. PPV zapowiada się ciekawie, a najbardziej chyba ta walka grupowa :)

sig.png

Wcale się nie dziwię że Edge ma szansę na pobicie rekordu w posiadaniu pasa WCE, jest świetny. Co do Ortona to wokół niego ostatnio dzieje się naprawdę wiele do tego jeszcze na PPV wygrał walkę Battle Royal. Wielkie gratulacje dla Del Rio który pokazał klasę i stał się nowym mistrzem interkontynentalnym. No i informacja o moim zawodniku mnie zaskoczyła ale myślę że włączenie Reya do dywizji tag teamów to dobra decyzja. Gala na następne Collision bardzo ciekawa już się nie mogę doczekać. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Na początek dzięki za niusy. :* Niusy takie normalnitkie, jak po PPV, podsumowanie wszystkiego co się wydarzyło na PPV, dla mnie spoko taka forma. Do tego kilka ciekawych notek z ćwierkacza. Ciekawa sprawa z walką na Wrong Side of Hell. Coś takiego mi się naprawdę podoba. Ogólnie co tu dużo mówić, newsy spoko, miło się czytało i dzięki za nie. :)

ahfo.png

luba_049.png

No i tymi newsami poprawiliście mi humor :) Już myślałem po tym co napisał Tomek na bs, że nasz feud skonczony, a tu taka miła niespodzianka i nadal moge prowadzić z nim feud tak jak to sobie myślałem :) Tym razem spróbuje sobie tego nie zawalić jak przed SSE i pisać w miare regularnie, btw. czas na ostateczny face turn Takera, odejście z EM to tylko początek :) Co do reszty newsów, powrót Sheltona i na dzien dobry mam z nim walke... no cóż na szczęście to tylko taka walka do zapchania gali żebyśmy obaj wystąpili, dywizja TT żyje, mogliscie wspomnieć o Mafii bo oni też do teamow uderzają... no cóż PPV zapowiada sie całkiem ciekawie... btw. dokładnie zeszloroczne Wrong Side of Heel było moim pierwszym PPV w e-fecie, tym razem musze wygrac :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Coz ja tu moge napisac, dlugo mnie nie bylo i przede mna troche zaleglosci. Ale z czasem sie polapie kto z kim w feudzie z jakim gosciem. W ogole widze, ze sa ludzie pushowani, nie siedza w jednym miejscu i bardzo dobrze, tak wlasnie ma byc... Super, powrot jest i od razu walka i to nie z byle kim ;) . Hehe, zawsze wrzucany na gleboka wode... Widze, ze Edge wciaz trzyma pas, ale dlaczego mnie to nie dziwi... NO i slowko o sukcesywnym Midcard'erze Del Rio. Spokojnie chlopie, ty sie kiedys doczekasz swojej szansy, narazie poprawiaj swoj dorobek pasow nizszej klasy :P .

Dzieki za newsy TOmaszu :) .

Jezu już mi nie wrzucaj na ten midcard, każdy wie, ze jestem beznadziejny. Ogarnij się mamucie!//Fan!

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie ma mnie w karcie? :( No cóż, trzeba będzie zrobić rozpieruche poza planem. Nie bójcie się Randy Orton na pewno pojawi się na gali. Co do newsów - są napisane fajnie, jednakże brakuje mi takich typowych newsów ze światka wrestlingowego nt. choćby życia na backstagu, takich dłuższych notek co do relacji zawodników na bs... Przydałoby się coś takiego by urozmaicić te paczki. :)

Zapierdzieliste niusy. Jeden błąd z 17 września, ale kto by na to patrzył. Jest miejsce dla każdego z tych któzy na to miejsce zasłużyli. W końcu coś się dzieje wokół Invasion :D Fuck Yeah! Mogłoby być nieco więcej bajerów typu wpisy z ćwierkacza, jakieś plotki itd. Wiecie, przydałoby się nieco polotu i finezji.

Newsów jest mało, ale za to są bardzo rozwinięte. Faktycznie brakuje trochę takich newsów z ćwierkacza, bo nadałyby one trochę charakteru. Cieszę się, że znajduje się zawsze dla mnie miejsce w newsach!

O zapomniałem o tym temacie. Na wstępie dzięki za newsy ;). Zacznijmy od początku, Edge broni po raz kolejny pas WCE, jak na razie trzyma pas już sporo czasu i aktualnie jak widać nie zanosi się na zmianę. Alberto Del Rio.. turn wyszedł na dobre, posty na backu zyskały nowej świeżości, całość przełożyła się na bardzo dobrą walkę na SSE oraz zdobycie pasa TV. Co dalej z Alberto? Obstawiam, że teraz sporo ten pas potrzyma. Randy Orton, kolejna barwna postać, wygrał Battle Royal i został nowym przeciwnikiem Edge'a, co tu dużo mówić bardzo wymagającym, może być z tego bardzo dobry feudzik, który nabrał już tempa dzięki segmencikom na PPV. Pasy Tag Team zasłużenie IMO powędrowały do Wolfpack, panowie z tej stajni byli po prostu lepsi na "backu" dzięki czemu jak sądze chwile te pasy potrzymają. Nowi przeciwnicy dla Wolf'ów, całkiem przyzwoity team, jak się sprawa rozwinie zobaczymy, szykują się dobre pojedynki o pasy Tag Team. Miz, Miz, cieszę się, że wygrałem oraz to, iż feud o TV Title dobiega można by powiedzieć końca, na następnym Collision poznamy nowego mistrza bądź usłyszymy, że pas jest obroniony, jak będzie? Chyba nie macie wątpliwości ;>. Jeff napisał ciekawą notkę na Twitter'ku, jakie to będzie miało odzwierciedlenie w rzeczywistości WCE zobaczymy. No trzeba przyznać, że AJ bardzo dobrze radzi sobie w fedce, pokonał nie byle kogo bo samego Goldberga, zdecydowanie wszystko przed nim i tylko czekać na jakiś title shot. Tak, Shelton, bardzo dobrze, iż pojawił się na SSE, jego pojawienie sporo urozmaiciło tą walkę, oczywiście, widać, że jest dalej w bardzo dobrej formie. Oczywiście, to, że Undertaker przegrał pojedynek wcale nie stawia go na przegranej pozycji, stoczył genialny pojedynek, więc liczę po cichu na kontynuację jego feudu z Edgem, gdyż jest to jeden z ciekawszych programów w federacji. O tak Rhodes zaliczył bardzo udany debiut, co potwierdzają słowa w newsach, jeśli chodzi o domniemany feud z Del Rio, to jest to jak najbardziej dobry pomysł, wniesie sporo świeżości a Alberto zyska trudnego przeciwnika do pokonania. Rey Mysterio.. cóż radzi sobie całkiem dobrze, w dywizji Tagów może dużo zdziałać, oczywiście wszystko zależy od jego partnera, którego zapewne niebawem poznamy. Jeszcze raz dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png