Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell in a Cell 2011 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Hell in a Cell

WWE-Hell-In-A-Cell-2011_display_image.jpg?1316340397

2 Października 2011

New Orleans, Louisiana, New Orleans Arena

Theme song: "Set The World On Fire" by Black Veil Brides

Oficjalna karta

WWE Championship

Triple Threat Hell in a Cell Match

20110919_hiac_triplethreat.jpg

CM Punk vs. John Cena © vs. Alberto Del Rio

World Heavyweight Championship

Hell in a Cell Match

20110919_hiac_orton_henry.jpg

Mark Henry © vs. Randy Orton

WWE Divas Championship

Singles Match

20110926_hiac_divas.jpg

Kelly Kelly © vs. Beth Phoenix

Singles Match

20110926_hiac_sheamuschristian.jpg

Christian vs. Sheamus

Singles Match

20110928_hiac_dualsincara.jpg

Sin Cara vs. Sin Cara
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Blazi

1

• fanfanfan

1

• DarkDevil

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobra, tylko dwie walki to można szybciutko skomentować :)

WWE Championship Match. Jak dla mnie tutaj nic sie nie moze wydarzyć z wynikiem. Wygrywa Cena, jest na plakacie i ja kzwykle pokaże, że jest najbardziej hardcore'owy i wogóle najzajebistyszy! Żenua. Mam jedynie nadzieje na interwencje rozpraszajace zawodników, że wyjdzie Hunter, bedzie walił w klatke , z Punkiem rozwalą wejście izaczną sie naparzać, albo jakieś tego typu akcje, aby nie byął to zwykła, standardowa walka. Punk na wygranie nie ma szans, bo on bardziej w chwili obecnej chyba postrzegany bedzie w feudzie z Hunterem i Nashem. del Rio niestety k***a traci pass po miesiacu i niestety k***a nie ma szans na jego odebranie, bo ma go Terminator. WWE jest żałosne ostatnio. tylko nabija cenie do lciznika te pasy, by zrobić z niego najwiekszego koksa świata, nie wazne czy pa jego poprzednik miał misiac, dzień czy godzine. Intryga, Cena traci pas ,zdobywa go w góra miesiac i tak w kółko,. Masakra.

Walka o pas Wagi ciężkiej i martwie sie ,aby WWE inie zrobiło tego samego co z Alberto. Sądze jednak ,ze Mark doczekał się tego na co zasluguje z takim gimmickiem, był mocno podbudowywany do tego title runu i on nie straci pasa tak szybko. Wierze, że podbuduje tylko swoją pozycję i mozerozwali Ortonem ścianę klatki i ogólnie zniszczy go. Błagam by tak było.

Czekam na kolejne walki ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Mój krótki ale dziwny komentarz :P

WWE Championship Match.Wygra Cm Punk !! w końcu jest Best of the world i jak dla mnie to jest główna twarz wwe a nie Cena wiem że wiele dzieciaków kocha Cena ale trochę to przesada Cm Punk to jeden z najlepszych wrestlerem i uważam że mu się należy pas :D

World Heavyweight Championship.Chciałbym żeby wygrał Orton ale nie ma szans żadnych z Henry'm który zdominował wwe więc moim typem na zwycięzce jest Mark Henry :D

Dodano:

Króciutki komentarz do 2 dodanych walkach :D

Kelly Kelly vs Beth Phoenix znów ?? szczerze wolałbym zobaczyć może Eve albo Natalya'e ale nie Beth w ogóle nie podoba mi się jej heel turn.A Kelly Kelly jest zbyt słodka żeby zabrali jej wymarzony pas :P

Christian vs. Sheamus i ta walka może być ciekawa.Heel vs Face :D Chyba wygra Christian chociaż Sheamus teraz o wiele lepiej walczy więc może on.Inaczej chciałbym żeby wygrał Sheamus i żeby jego wygrana dała mu możliwość walki o World Heavyweight Championship :D

cmpunkbestintheworldbyt.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A więc tak. Zaczynamy od walki o pas WWE. No tutaj jestem zdziwiony i zniesmaczony dlaczego mistrzem znów jest Jan. Nie mogli dać Albertowi pasa na dłużej? Eh.. Pewnie teraz Jan obroni mistrzostwo, a Punk i Del Rio obejdą się smakiem. Chciałbym Aby Meksykanin zdobył pas ale to pewnie się nie stanie. Potem walka o pas WHC. No, no tutaj mam nadzieję, że Heniu po raz kolejny zniszczy Ortona i obroni tak długo oczekiwane mistrzostwo. Orton jako mistrz (z resztą tak jak i Jan) znudził mi się już. Mogli by go dać do jakiegoś osobnego feudu nie o pas. A więc Heniek do boju! Next walka to Sheamus vs. Christian. Jak dla mnie mogli by oni rozkręcić ten feud na bardzo dobry ale czegoś jeszcze tu brakuje. Po HiaC mogli by jakiś Street Fight zawalczyć czy coś. Sheamusa widziałbym w feudzie o pas WHC przeciwko Heniowi, a Christian mógłby poprowadzić program z Randy'm. Stawiam na Rudego. Co do walki Div to powiem, że chciałbym aby w końcu Beth pokonała Kelly i zgarnęła pas.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

No to zaczynamy, walka o pas WWE wygląda na bardzo interesującą. Patrząc na ostatnie walki Cena i Punka można powiedzieć że walka będzie również dobra do tego jeszcze dochodzi Del Rio który też do da coś od siebie. Jak dla mnie zwycięzca to Cena ale jestem za Punkiem. Kolejna walka może zastanawiać bo z jednej strony Mark ostatnio dominuje i wszyscy liczą obronę tytułu ale może być również tak że Orton wygra i koniec dominacji. Myślę że jednak Henry jeszcze potrzyma ten pas i to on zwycięży w tej walce. Ileż można oglądać w kółko jedno i to samo czyli Kelly i Beth ? Robi się to już nudne jednak gdyby wreszcie wygrała Beth to mogło by być ciekawie Kelly by zrobiła wypad z ME a Natalya i Beth by się rozpadły i rozpoczęły feud, ja jestem oczywiście za Beth i wydaje mi się że to ona zwycięży. Ostatnia walka Christian i Sheamus zapowiada się na ciekawą a jaka będzie ? Ci panowie już trochę się wspierają ale kto może być zwycięzcą ? Tutaj akurat nie mam pojęcia ale przez cały ich feud dominuje Rudy i myślę że on wygra a co do Christiana to ciesze się że jest nadal w ME. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

A więc zaczynamy już dzisiaj. Pierwsza walka oczywiście wygra wielki i "potenrzny" Cena, no bo jak to inaczej. W tym temacie nic się nie zmieni. Następnie Orton i Henry. Mam dość Randy'ego i mam nadzieję że Henry skopie mu dupę. U div oczywiście Kelly X2. Kolejna walka, nie powiem że nudna. Trzymam kciuki za celtyckiego wojownika. Ale najlepsze czeka nas w feudzie Sin cara vs. Sin cara. Miejmy nadzieje, że walki będą na wysokim poziomie.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

HiaC już dzisiaj. Jak ten czas szybko leci =)

1. WWE Championship: Może wyjść całkiem ciekawe starcie. Zobaczymy, jak zostanie rozpisane, ale jestem pozytywnej myśli. Del Rio i Punk sporo potrafią w ringu, Jasiek ostatnimi czasy coś tam więcej pokazuje (powiedzmy ;>). Każdy ma spore szanse na zwycięstwo i ciężko cokolwiek wytypować. Obstawiam Meksykanina, ale nie jestem pewien.

2. WH Championship: Henry obroni pas i innej opcji tutaj nie widzę. Być może powrócą Kane i Big Show, ale wątpię, by miało to jakikolwiek wpływ na walkę. Ortona czeka prawdziwe piekło... ;-)

3. Divas Champonship: Jeszcze trochę i będziemy widzieć ten pojedynek, częściej niż ten pomiędzy Christianem, a Ortonem. Liczę na zwycięstwo Beth. Właściwie innej opcji nie widzę. Kelly jest chyba najnudniejszą mistrzynią, jaka kiedykolwiek istniała. Być może Torreska przejdzie heel turn i pomoże Glamazonce. (Co nie zachwiało by pozycji blondynki jako topowej face'ki...)

4. Christian vs Sheamus: Może być nieźle. Nawet mimo kiepskich umiejętności Sheamusa. Feud będzie zapewne kontynuowany, więc możliwe, że wygra Krystek.

5. Sin Cara vs Sin Cara: Botche w tej walce są nieuniknione i obawiam się, że bardzo negatywnie wpłyną na jakość tej walki. Myślę, że pojedynek wygra oryginalny Cara, chociaż podobnie jak w przypadku starcia wyżej - ewentualna kontynuacja feudu może mieć wpływ na to, że wygra jednak falsyfikat ;>