Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 19/09/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

Eight-Man Tag Team Match

Kofi Kingston, Evan Bourne Sheamus & Justin Gabriel pokonali Christian'a, Wade'a Barrett'a, David'a Otunga & Michael'a McGillicutty'ego

2 Match

Alberto Del Rio pokonał John'a Morrison'a

3 Match

Non-Title Match

Cody Rhodes vs. Sin Cara zakończył się No Contest

4 Match

Divas Tag Team Match

Kelly Kelly & Eve pokonały Beth Phoenix & Natalya

5 Match

Non-Title Match

Zack Ryder pokonał Dolph'a Ziggler'a

6 Match

Tag Team Match

John Cena & CM Punk pokonali The Miz'a & R-Truth'a

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rejden

1

• Nathan1674325991

1

• Housse

1

• Kall

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

PLUSY:

+ Rozpoczęcie gali przez CM Punk'a :)

+ Dołączenie do rozmowy Triple H i John'a Laurinaitis'a.

+ Dobre zakończenie walki Eight-Man Tag Team.

+ Gość specialny: Hugh Jackman

+ Cara vs. Cara

+ Zack Ryder powoli doceniany? :lol

+ Maint Event.

MINUSY:

- Przegrana John'a Morrsona (ehhhhh)

- Ponowne wykorzystanie Jerry'ego i oczywiście przegrana z Henry'm.

- Kolejna wygrana Kelly Kelly.

- Zwolnienie Miza i Trutha. (Really?)

Ocena 5/10. Wydaje mi się, że to Raw w szczególności zasługuje na 5.

Ok, ja również pozwolę sobie ocenić za pomocą plusów i minusów.

Plusy :

- Początkowy segmencik

- Hugh Jackman

- Walka Rydera i w ogóle to, że ją dostał i wygrał

- feud Cara vs. Cara nabiera tempa

- ME gali

- Segment z Henrym, prawdziwy niszczyciel ;>

Minusy :

- Walka Del Rio vs. Morrison

- Walka Div, a raczej rezultat, no ile można.. Kharma wracaj i zniszcz K2 :P

- Koniec gali, wtf?! Miz & Truth zwolnienie? Ciekawe.

Ogólnia gala całkiem niezła, ale mogło być lepiej, walka 8-man TT przeciętna, za to ciekawe segmenty, oceniam to RAW na 3/6.

akerdrugi.png

• Styl:  Jasny

A mi się RAW bardzo podobało, ale oczywiście nie zabrakło minusów, a głównym z nich jest takie szmacenie JoMo, a po za tym wszystko ok. W końcu Ryder na RAW i wygrywa z US Championem hm czyżby jakiś title shot i Ryder będzie posiadał dwa pasy :roll: Feud na lini Triple H\CM Punk\Gość z głosem robota\Miz\R-Truth bardzo mi się podoba i wydaje mi się, że po tym co się stało po walce wieczoru może wyjść coś super. Pomyślmy kto został zwolniony jako pierwszy przez Triple H'a tak Kevin Nash, a czy Kevin nie należał do stajni, która ma rzekomo wrócić nWo ? Wystarczający powód żeby Miz & R-Truth i Big Sexy zjednoczyli się i zemścili na Triple H'u, a dzięki panu robotowi z łatwością dostaną kontrakty więc może być zajebiście i już nie mogę się doczekać kolejnego RAW.

Plusy:

- Segment CM Punka,

- Wygrana walka Rydera,

- Cara vs Cara hmmm i jak ich tu rozpoznać ??? Ja zauważyłem że jeden z Carów ma inne wzorki na tych "skrzydełkach" i to chyba Mistico :)

- Gość specjalny

- ME :)

Minusy:

- Porażka Jo-Mo :(

- Walka div :censored:

- I to dość dziwne zwolnienia na koniec

Całą gale oceniam na -4/6. Według mnie ten 6 vs 6 powinien trwać troszkę dłużej no i panowie "zamaskowani" powinni troszkę więcej poszaleć na ringu.

alexisy.png

Fajnie że na początku pojawił się Punk, można było się spodziewać bardzo dobrego speecha z jego strony. Było raczej pewne że przeszkodzi mu Tripel H i wtrąci swoje 3 grosze. Fajnie że zamiast meczu na HiAC Cena vs. Del Rio, dodali do tego walki Punk, na pewno będzie to bardzo dobra walka, bo cała trójka może wykręcić bardzo dobrą walkę i do tego walka odbędzie się w klatce. Trochę mnie zdziwiło to że Tripel H powiedział że dzisjejszego wieczora będzie ktoś zwolniony, ciekawy kogo zwolni. Pierwsza walka, bardzo nudna, cieszy mnie to że każdy walczył, chyba albo się mylę, wygrała drużyna face, ta wygrana nie dziwi i była do przewidzenia. Kolejna walka, ja nie rozumiem po co ta walka była, jeśli trwała 2 minuty, ta walka była nie potrzeba, trochę jestem smutny bo przegrał John, po raz kolejny, mam nadzieje że nie będzie jobberem, i w następnym Raw wygra walkę, jeśli oczywiście będzie walczyć, albo zakręci się obok jakiegoś pasa. Kolejny segment z Hughem i Dolphem, bardzo fajni, ogólnie było fajnie tylko dlatego że był w tym segmencie Jackman. I do tego zack zawalczy dziś na Raw, lepiej nie mogło być. Szkoda że nie doszło do walki Cary i Codyego, po raz kolejny konfrontacji 2 Sin Carów, fajnie że pokazali trochę w ringu, i zapowiada nam się dość dobry feud. Nie mogę zrozumieć po co Mark zrobił to co zrobił Jerry'ego, mógł komuś innemu a nie jemu, to może oznaczać że nie zobaczymy go na następnym Raw, przy stole komentatorskim. Walka Div jak zwykle nuda, ale dziwi mnie że po raz kolejny przegrywa Beth, takie pytanie po co w ogóle był ten Hell Turn, ale ja mam nadzieje że Kellyx2 straci w końcu swój pas. Kolejna walka, bardzo dobra, ciesze się z tego że wygram z Zigglerem, i może dostanie push, i może zawalczy z Zigglerem o jego pas może już na HiAC, bo jak dla mnie zasługuje na ten właśnie pas. Ostatnia walka, najlepsza na tym Raw, można powiedzieć że była świetna, nic jej nie brakowało. Ale zdziwiło mnie jedno że Tripel H zwolnił Trutha i Miza, pewnie jest to tylko story, żeby oni i Nash pózniej zemścili się na Tripel H. Raw było takie sobie, walki były słabe, poza ME, Raw oceniam na 3/6.

lig48.jpg

Plusy:

- Segment CM Punka

- Wygrana Rydera finally....

- Cara vs Cara gwóźdź programu :D

- ME

Minusy:

- Porażka Jo-Mo (krótka walka)

- Walka div

- "Zwolnienie" Miza i Trutha!!

Gale oceniam na 4-/6. Raw na średnim poziomie, zwolnienie Awesome Truth, a tak to nic nie zaskoczyło oprócz oczywiście naszego Rydera!

Plusy:

~Main Event zdecydowanie na plus. Bardzo fajne i ciekawe zestawienie. Zobaczymy, jak dalej potoczy się storyline związany z śmietanką RAW, ale na pewno będzie ciekawie ;-)

~Sin Cara vs Sin Cara to imo bardzo dobry pomysł. Zobaczymy co z tego wyniknie, ale obaj panowie mają ciekawy styl walki i raczej na pewno ich walki będą prezentowały wysoki poziom.

~Zack Ryder i Hugh Jackman. ;-) Ciekawe zestawienie, jak najbardziej pozytywne.

Minusy:

~Divas of Doom jobbują Kelly i Eve... Ło Boże...

~Kolejna już porażka Morrisona.

Inne:

~Ciekawe co z Del Rio. Mam nadzieję, że wkrótce zostanie pod-pushowany na nowo i na nadchodzącym PPV zgarnie pas!

~Zwolnienie Trutha i Miza. Legenda głosi, że ktoś uwierzy w realizm ich zwolnienia... :P

~Bourne wreszcie wygrywa! ... Ale! Christian jobbuje. Plus jest połączony w tag team z śmiesznym Otungą i jego koleżką.

Plusy

- Pierwszy segment z udziałem Huntera, Punka i Johna

- Walka wieloosobowa wypadła dobrze, ale była za krótka. Panowie pokazali kilka fajnych akcji(Bourne i Kingston) i pojedynek mógł się podobać !

- Jackman jako gość spisał się przyzwoicie. Dolph i Vickie byli tylko takim dodatkiem.

- Cara vs Cara ich feud się rozkręca; fajny pokaz umiejętności, ale było kilka botchy.

- Pierwszy speach Marka jako championa dobry. Fajnie się go słuchało.

- Widać, że nareszcie Zack jest docenieny i nie pomijają go. Może nawet walka o pas US ?

- A, więc jednak połączenie Vickie i Jacka ? Liczę na push dla Swaggera.

- Naprawdę dobry ME ! Panowie się postarali !

- To zwolnienie Awesome Truth to być może jakieś genialne story. Najpierw Nash teraz oni. Czyżby jednak NwO ?!

Minusy

- Kolejna porażka JoMo i to w niecałą minutę(WTF ?!)

- Kontuzja Jerrego. Mam nadzieje, że szybko wróci. To nie było zamierzone.

- Najbardziej dominujące divy po raz kolejny jobbują Kelly x2.

Inne

- CC musi walczyć w teamie z miernotami z Nexus !

- Feud na linii COO- Truth- Miz się rozkręca. To na pewno nie koniec !

RAW w tym tygodniu było przyzwoite. Zasługuje na 4/6 !

deathnotep.png

angle_02.gif