Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

M.Hardy otwiera szkołę wrestlingu!DVD o Edge'u,SCSA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

BGZNEWS.png?t=1312217476

:arrow: A więc zaczynamy od wczorajszej gali WWE PPV NoC! Poniżej w spoilerze wyniki gali. SPOILERY!

Match 1

WWE Tag Team Championship

Air Boom (Evan Bourne & Kofi Kingston) © pokonali Awesome Truth (The Miz & R-Truth) przez DQ

Match 2

WWE Intercontinental Championship

Cody Rhodes © pokonał Ted'a DiBiase

Match 3

WWE United States Championship - Fatal 4 Way Match

Dolph Ziggler © (w/ Vickie Guerrero) pokonał Alex'a Riley'a & John'a Morrison'a & Jack'a Swagger'a

Match 4

World Heavyweight Championship

Mark Henry pokonał Randy'ego Orton'a ©

NOWY WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION : MARK HENRY!!!

Match 5

WWE Divas Championship

Kelly Kelly © (w/ Eve Torres) pokonała Beth Phoenix (w/ Natalya)

Match 6

WWE Championship

John Cena pokonał Alberto Del Rio © (w/ Ricardo Rodriguez)

NOWY WWE CHAMPION : JOHN CENA!!

Match 7

No DQ Match - If CM Punk wins, Triple H must resign as WWE COO

Triple H pokonał CM Punk'a

:arrow: W Dark Matchu wczorajszej gali posiadacz walizki SD MitB Daniel Bryan pokonał Heath'a Slater'a.

:arrow: Poniżej filmik Matt'a Hardy'ego ze szpitala.

http://www.youtube.com/watch?v=zfoVGLyzJKc

:arrow: Gwiazda WWE, CM Punk planowany jest do stawienia się po południu do popularnego programu MMA.

:arrow: Dziś swoje 65 urodziny obchodzi WWE Hall of Famer Jerry Brisco! Najlepszego!

:arrow: Matt Hardy napisał na Twitterze ostatniej nocy, że wkrótce zamierza otworzyć szkołę wrestlingu. Hardy powiedział fanom, że szkoła będzie otwarta w ciągu kilku miesięcy.

:arrow: Alberto Del Rio i John Cena są zapowiedziani na taping SmackDown w Dallas , Texas 11 października.

:arrow: Na dzisiejsze Raw zapowiedziany jest gość specjalny! Będzie nim aktor Hugh Jackman! Zapowiedziane też są gwiazdy SD takie jak Randy Orton, Christian, Sheamus, Mark Henry, Cody Rhodes, Daniel Bryan, Sin Cara, i Wade Barrett. Planowanym Dark Match Main Eventem gali jest walka CM Punk vs. Alberto vs. Cena w Triple Threat Matchu o pas WWE.

:arrow: WWE zorganizuje Raw i Smackdown Supershow w Nassau Veterans Memorial Coliseum w Uniondale, Long Island w Nowym Jorku w sobotę, 17 grudnia 2011.

:arrow: WWE planuje wydać DVD poświęcone karierze Edge'a. DVD ma się ukazać w 2012 roku.

:arrow: Dwa tapingi TNA iMPACT!Wrestling będą nagrywane w środę wieczorem w Knoxville, TN.

:arrow: TNA HS na weekend to : 9 / 23 w Springfield, IL na Capitol Convention Center, 9 / 24 w Hammond, Indiana w Hammond Civic Center i 9 / 25 w Hillsdale, Michigan. Gwiazdy, które na pewno wystąpią na HS to Jeff Jarrett, Beer Money, AJ Styles i D'Angelo Dinero.

:arrow: WWE Smackdown był na 41 miejscu (z 32 tyś widzów)w top 100 show australijskiej płatnej telewizji.

:arrow: Tag Team Kofi & Evan mają własną nazwę swojego them songu, a brzmi ona "Born To SOS."

:arrow: Akcje ringowe ostatniego WWE Superstars trwały 22 minuty i 38 sekund. Co jest spadkiem w porównaniu z poprzednim tygodniem.

:arrow: Jak wspomniano wcześniej, WWE wyda w listopadzie tego roku ogromne DVD poświęcone Steve'owi Austin'owi WWEDVDNews wykazały, że nowy tytuł DVD będzie brzmieć "Stone Cold Steve Austin: Bottom Line on the Most Popular Superstar of WWE."

:arrow: Byli gwiazdorzy ROH Claudio Castagnoli jako Anthony Cesaro i Tyler Black jako Seth Rollins zmierzyli się ze sobą w ten weekend na FCW w Brooksville, Florida. Wygrał Rollins.

:arrow: Akcje ringowe ostatniego Impact Wrestling wyniosły 39 minuty i 4 sekundy.

Newsy pisane za fancia.

Newsy za fancia, ale te od fancia też będą, mało bo mało, bo z wczoraj ale ale :D

:arrow: Rating Impactu to 1.2. Show obejrzało 1.638.000 widzów.

:arrow: Wczoraj swoje 50 urodziny obchodził Jim Cornette, a 48 urodziny miał w dniu wczorajszym Masahiro Chono. Wszystkiego SPÓŹNIONEGO Najlepszego!

:arrow: Na tapingu federacji AAA obecni byli Brutus Magnus oraz "The Monster" Abbys!

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Deep

1

• Blazi

1

• Nathan1674325991

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

NoC nie oglądałem, ale czuję się bardzo rozczarowany.

Spoiler dotyczący NoC

J. Cena zostaje mistrzem WWE. Czy wszystko co w WWE musi się dziać tak, żeby te dzieci były happy?

To, że otworzy tą szkołę to nie mam raczej nic przeciwko, ale czy będzie wszystko profesjonalne i nie zacznie się coś w stylu. Brak trenera, bo się naćpał. To będzie takie SuperShow raczej przed TLC, żeby podgrzać atmosferę o ile się nie mylę. Coś mi się wydaje, że Air Boom nie jest takim wybrykiem. Oni mogą jeszcze przez dłuższy czas potrzymać ten pas. Ciekaw jestem tylko co z Miz'em i Truth'em. Dalej będą razem czy jednak nie?

To było pewne, że WWE będzie chciało wydać o Edge'u specialne DVD. My sobie przypomnimy jego dobre walki, a przy okazji Vince zarobi :lol Ogólnie to te newsy bardziej liczbowe niż ciekawe, ale nie zawsze coś ciekawego się znajduję :) Kofi & Evan przeradzają się w Jeri-Show. Mają już własną, połączoną piosenkę. Teraz tylko czekać na rezultaty bo myślę, że WWE rozegra to dobrze :8 Wszystkiego Najlepszego dla tych, którzy mają/mieli urodzinki. Nie miałem jeszcze okazji obejrzeć PPV, ale zaraz to nadrobię. Dzięki :t_up:

Najpierw wszystkiego spóźnionego najlepszego dla solenizanta/ów. PPV jak i RAW jeszcze nie oglądałem, ale to nadrobię. RAW z gwiazdami SD! zapowiada się ciekawie ! Należy się to DVD dla Edga. Jego kariera była świetlana i będziemy mogli z powrotem wrócić do jego najlepszych momentów, a sam pan McMahon nieźle pewnie zarobi. DVD o Stonie mnie nie interesuje tak jak zbytnio ten zawodnik, więc raczej nie obejrzę. Piosenka połączona dla AirBoom niezbyt przypadła mi do gustu. Mogli to jakoś lepiej zmiksować !

Dzięki za newsy !

deathnotep.png

angle_02.gif

• Styl:  Jasny

Night of Champions - ocenianie zostawię sobie na posta w wynikach. Ale wyniki muszę przyznać, ze są bardzo ciekawe. Mam nadzieję, ze się nie zawiodę galą. Filmiki Grubego tak mnie interesują jak zeszłoroczny śnieg. Mam już serdecznie dość słuchania i czytania kolejnych nerwsów, ze ten zaćpał i nachlał czy zrobił inne gówno. Hardasy dla mnie to obecnie samo dno, period :!: Ciekaw jestem co Punk może wnieść do programu MMA, chyba żeby pogadać o wrestlingowym stylu walki, to może :)

Najlepszego dla Jim'a, Jerry'ego i Chono. Matt Hardy i szkoła wrestlingu =)) nauczy chłopaczków jak jeść winogrona i wpieprzać antydepresanty. Gość specjalny RAW jak i samo RAW

Dało radę. RAW stało na bardzo przyzwoitym poziomie. Były niezłe walki, bardzo dobre speeche , no i Jackman, który zrobił niezły segmencik z Vickie, w dodatku był w narożniku Zack'a Ryder'a w czasie jego matchu z Dolph'em. No i najwiękzy shocker tego odcinka czyli zwolnienie Miz'a i Truth'a. Oj szykuje się coś grubego.

To, że ma być DVD o Edge'u to żaden news. Było to juz wiadome z 2 miesiące temu. No kolejne odcinki już będą nagrywane :?: Czyli wychodzi na to, ze wszystkie tapingi juz będą gotowe do samego Bound For Glory. Czy dobrze?? Ciężko powiedzieć. Mi się np nie podoba, ze wszystko jest nagrywane tak na hurra do przodu. Ale to z kolei daje TNA szansę na dłuższe wyrawy na HS poza Orlando i promowanie BfG. No narazie zobaczymy co będzie w czwartek. No Claudio już debiutuje w FCW - i wogóle mi się to nie podoba. Ale uważam, ze długo tam miejsca nie zajmie i dołączy go czerwonego brandu, gdzie dołączy do Punk'a. Zresztą rozpiszę się neico w dyskusji. A Black - jeszcze gdy walczył w IWA był świetnym zawodnikiem. Po przejściu do ROH już było wg mnie gorzej z walkami, a FCW to juz totalna wtopa. Rating Impacta ciągle oscylujacy w granicach 1.2 punkta, w sumie standardowo. Magnus i Abyss w AAA - czyli wychodzi na to, że współpraca TNA z AAA układa się bardzo dobrze.

To tyle

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

No muszę przyznać że NOC wyszła takie sobie, nie było rewelacji, no ale dobre PPV niektóre wyniki dziwią jak na przykład wygrana Ceny pasa WWE oraz obrona pas Div przez Kelly Kelly. Trochę mnie dziwi że zwycięsca walizki MiTB Bryan, no występuje na PPV, ale w Dark Match, przecież taki zawodnik spokojnie powinien znaleść się na karcie na NOC, a nie w DM oj chyba myślę że jednak straci on tą walizkę na rzecz jakiegoś zawodnika ze SD, no czyżby Cody. Filmik Matta ze szpitala, nawet fajny. Dziwi mnie fakt że Punk będzie w programie o MMA, no może jak zakończy swoją karierę jako wrestlera, zajmie się MMA i będzie tam często walczył. Wszystkiego najlepszego dla Jerry Brisco. Dziwne że sam Matt Hardy, będzie otwierał swoją szkołą wrestlingowa, mam nadzieje że to wypali i jednak ta szkoła będzie, i za parę miesięcy będzie już. Fajnie jakby okazało się że Cena jak i Alberto będę na SD, no może razem zawalczą, w jakieś ciekawej stypulacji. No jeśli takie gwiazdy będę na Raw, to się ciekawie zapowiada i do tego Hugh Jackman, ciekawe Raw będzie na pewno. Fajnie jakby się pojawiło DVD o Edge, ja bym chętnie je obejrzał, pewnie by zawierało jego, bardzo fajną karierę jako wrestlera. Ta nazwa Themu jakaś dziwna, i do mnie jakoś nie przemawia. Jak dla mnie rating Impact, bardzo słaby ale bądżmy szczerzy czy kiedyś był dobry rating Impact.Najlepszego dla Jima i Masahiro. No jeśli Magnus i Abyss byli obecni na tapingu AAA, to może za parę miesięcy lub tygodni może podpiszą z nim kontrakt i zobaczy ich na jednym z tygodniówek AAA, jak będą walczyć w ringu. Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...