Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Night of Champions 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• patryniu

1

• Nathan1674325991

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Glos leci na Triple H'a. Mam cztery dobre argumenty ;) :

1. Razem z Punkiem zrobili walke meczu pelna dramaturgii, przy ktorej na prawde trudno bylo sie zanudzic.

2. Wygral czyli moze to zwiastowac niekoniec feudu z Punkiem. Mozliwe, ze dociagna go do Survivour Series bo przyznam, ze konfrontacja mi sie podoba.

3. Za walniecie z mlotka w ryjoka Kevina Trasha.

4. Na pewno bardziej zasluguje niz John Cena ;) .

Moglby mrownie dobrze zaglosowac na CM ale, Triple H gorszy nie byl.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Styl:  Jasny

Jak dla mnie to Mark Henry w końcu to tylu latach spędzonych w WWE wybił się tak, że sięgnął po pas WHC i zasłużenie. Pokonał wymiatacza nr 1 w WWE na tą chwile czyli Orton i nie wiem kto może odebrać pas Markowi zobaczymy :) Zaraz za Markiem jest Triple H, który wykręcił dobrą walkę z Punkiem, ale jednak głos na Marka :applause:

Mój głos leci na Triple H'a, ponieważ wykręcili z Punkiem najlepszą walkę na tym PPV, mógł bym też zagłosować na Punka ale walkę wygrał Tryplak więc chyba jemu należy się ten głos.

cmpunk2.png

• Styl:  Jasny

Glosuję na Marka Henry'ego. Mam akurat 2 argumenty. :) Zdobył pas po wielu latach bycia niedocenianym. Oraz pokonał czysto Ortona. To nie byle co.

Ja zagłosuję sobie na Marka Henrego, dlaczego? Po długim i to bardzo długim czasie oczekiwania na swoją szansę w końcu zdobył tytuł mistrza wagi ciężkiej. Trzeba przyznać że się bardzo poprawił umiejętnościami zarówno jak i w ringu tak i przed mikrofonem. Ciekawe tylko jakim będzie mistrzem, czy ciekawszym niż Randy Orton? Zobaczymy...

Jak dla mnie nikt inny na to nie zasłużył jak Mark Henry który po tylu latach kariery jedynie czym mógł się pochwalić to pasem ECW a to żadne wyróżnienie. Pas WHC należał mu się jak nikomu innemu, do tego można dodać że pokonał Ortona i to czysto ! :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Triple H Dawno nie widziany w ringu jako walczący. Spodziewałem się że tylko przyjdzie i pokona Punka a tutaj było coś więcej i to mi się podobało.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Tryplak. Nawet Henry i Cena nie są go w stanie przebić. Main Event, wielki powrót, zwycięstwo!

Na początku chciałem zagłosować na sędziego ( =)) ) ale się rozmyśliłem. :)

Bez dwóch zdań najlepszy wretler PPV NoC to Triple H! Dawno nie występował w ringu, więc to też było na korzyść Punk'a, ale to co pokazał, daje powody do tego, aby powiedzieć, że to jest faktycznie The King of Kings!! Wręcz można powiedzieć, że: "Przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem".

Ja również zagłosuje na Marka Henrego, ponieważ co najważniejsze, wygrał swoją walkę i zdobył po raz pierwszy pas WHC. Pokonał Ortona, co nie zdarzą się często. Świetnie walczył w swojej walce i zasłużył na ten właśnie pas.

lig48.jpg

No ja nie będe inny, bo wacham sie między Hunterem a Markiem :D Gło jednak na naszego World Heavyweight Championa - Marka Henryka! W sumie walka byla słabsza niz ME, mniej emocjonująca, ale raczej z powodu takiego, że Trajpel już był tym wrestlerem wielu gal to teraz czas na Marka po 15 latach :P

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Głos na Tryplaka za okazanie dobrej formy i trzymanie dobrego poziomu w walce przeciwko Punkowi. Stypulacja No DQ przy obecnym programie na Raw była skazana na interwencje, w których również zachowywał się odpowiednio. Teraz mam tylko nadzieję, że ich feud nie zakończy się na tej walce, bo ubarwianie takimi diamentami kart następnych PPV przyciągnęłoby większą liczbę fanów. Hell in a Cell oraz Survivor Series zwiastuje nam po pierwsze walkę w klatcę, a po drugie walkę drużyn, więc oby to się pociągnęło przynajmniej do tych dwóch gal PPV.

No dobra, oczywiście nie będę taki orginalny i zagłosuje na zwycięzce Main Eventu, czyli Triple H! Czostek stworzył naprawdę dobrą walkę i sądzę, że raczej najlepszą na tej gali i do tego pokonał Punk'a i udowodnił, że będzie dobrym COO, beż żadnych sugestii z innej strony.

ahfo.png

luba_049.png

Oddaję głos na.. Marka Henry'ego! Stworzył z Ortonem znośny pojedynek, ale co najważniejsze, zdominował Randy'ego w ringu, pokazał kto tu rządzi i zdobył pas WHC, nareszcie ktoś inny niż nudny Viper.

akerdrugi.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...